Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

petre-chimist

#4001 Re: disponibilizari Arpechim

2013-05-19 11:42

#3998: Gogu Ologu - disponibilizari Arpechim

Cam are dreptate Florin (alias Gogu) insa eu nu am avut de ales asa ca astept sa vad ce o sa fie..

Piroliza 1

#4002 Liste Arpechim

2013-05-19 12:43

Pai listele la noi au fost o mare teapa.Legea a facut-o Pirvu catelul lu Dumitru.
Si-a tinut gasca de lingai pe care el ii considera specialisti.
Ce va mirati ca la PIP a ramas betivul ala de nu vede pe unde merge ca sef si cu tractoristul de cara laptele si sapunul cu stivuitorul.
Oricum cu ce va ramane in Petrochimie pe baza listelor facute de marele iespert Pirvu 1000 de investitori daca vin cu miliarde de EURO nu mai au cum porni nimic.
Ce sa pornesti combinatul cu secretare, neamuri de ai lu Cartof si Dumitru, magazionere, motostivuitoristi,liderii lu Dumitru.
Pirvule curand o sa vezi ce vei trage de gasca de pupincuristi pe care ti-ai pastrat-o la o sueta cu Dumitru la un pahar de wiskey cu gheata. De fapt cine stie ce salariu de sute de milioane ti=o fi facut Piperea si tie.
Tu ca si Dumitru stiti ca nu se va mai porni nimic, dar ne-ati tot mintit si gasca de lingai pe care v-ati pastrat-o trebuie sa va ajute sa va aranjati ploile cand o sa inceapa taiatul de fier vechi.
Ne-ati pacalit ca faceti liste de proba sa vedeti care ar vrea sa plece cu ordonanta si apoi ati dat listele de bune la Valcea dupa ce v-ati salvat metresele voastre si lingaii care va spala la cur.
Sa auda si Piperea cum ati facut voi liste la Arpechim. Ati pastrat numai betivi, panarame, liderii lu Dumitru,etc. Cu astia credeti voi ca mai porniti vreodata???
De fapt tu Pirvule stim toti ca esti omul de casa al lui Dumitru tu chiar crezi ca noi toti astia de i-ati trecut pe liste suntem atat de prosti si nu ii cunoastem pe aia de i-ati pastrat si nu il stim pe Dumitru si Cartof ce pot???
RU

#4003 Talpasanu ce face mai sta???

2013-05-19 12:46

O INTREBARE CATRE NOUA DOAMNA DIRECTOARE DE LA RESURSE UMANE:
- PE TALPASANU DE CE IL MAI TINETI DE PRASILA????
E PENSIONAR DE MULT DACA NU STITI ???
NICI EU NU AS PLECA ACASA CU SALARIUL LUI DE SUTE DE MILIOANE DAR MACAR DIN BUN SIMT SA SE CARE CA ARE PENSIE SI MAI MULGE SI DE PE LA OLTCHIM SALARIU DEGEABA.
CE A FACUT ACEST TALPASANU DE CAND A FOST NUMIT DIRECTOR???
NIMIC.........
STA TOATA ZIUA LA SUETA CU CERNEV SI PUNE TARA LA CALE ASTA CAND NU ARE PALPITATII DE LA CATE O DUSCA.
PRIMII PE LISTELE DE DISPONIBILIZATI TREBUIAU SA FIE ACESTI PENSIONARI.
DOAMNA DIRECTOARE DE RESURSE UMANE CE PAZITI??? DE CE MAI TINETI PENSIONARI???
Gogu Ologu

#4004 Re: Liste Arpechim

2013-05-19 13:57

#4002: Piroliza 1 - Liste Arpechim

Pai sa ii lasam sa se linga intre ei...ce orgie o sa mai fie.Teapa se pare ca au laut-o ei.Or sa se scalde in cocina care si-au dorit-o.SA LE URAM SUCCES!

PJP

#4005 Pentru Gogu Ologu

2013-05-19 15:11

Fraierii inca cred ce ii minte Pirvu Dumitru si Cartof ma refer la lingaii care nu sunt pe listele de disponibilizari si spera sa mai linga blide cativa ani buni pe la birouri.
In scurt timp vor pleca pe faras si ei ca are grija administratorul si aia de la PCC (de aia a venit PCC in vizita la noi si au discutat cu Pirvu probabil si cu Dumitru sa le dea cascavalul sa ne puna pe faras) si apoi sa ne pregateasca noua vira.
Pana atunci alea cateva pitipoance din pavilion o sa mai stea tinta (a se citi capra) sa ii satisfaca pe matrozii lui Pirvu si Dumitru ca altceva oricum nu au ce mai face, cica cei ramasi sunt specialistii si ei vor conserva echipamentele. Cine dracu sa conserve echipamente pitipoancele si stivuitoristii + liderii lu Dumitru. Nici nu se pune problema poate sa conserve sticlele de vodca la gheata cu mortu ala de Miloiu si sa joace table iar matracucele sa le faca ceaiuri si cafele si sa ii frece pe spate sau pe bilute.
Normal ca Pirvu l-a preferat pe betivul ala de Miloiu sef la PIP ca doar se pupau impreuna cu el prin PIP cand  in 2009 cand OMV ne-a dat cu flit si erau la baute si tigari cu scarba ailalta de ne-a omorat - imparatul Stefanescu o alta javra penala care si-a batut joc de noi.
Gogule nu trebuie sa le mai urezi succes ca o sa ne urmeze curand si pana atunci nu mai e mult vreo luna doua.
Atunci sa vezi ca pitipoancele pe tocuri alea de le tine Pirvu prin Pavilion sa i-o mai lustruiasca o sa se duca sa faca autostopu pe autostrada Pitesti Craiova daca le-o mai lua careva la remorca.
Ne-a facut din nou javra de Dumitru ca in 2009 cu OMV. Ne-a ars asta la greu si noi l-am mai votat lider.
O sa-i dau niste acatiste poate da strechea in el si in cartof ca merita inzecit. Si cartof a uitat cand era un amarat de lider de galerie la FC Arges acu e mare sindicalist si espert.

PJP

#4006 Pentru Petre-chimist

2013-05-19 15:35

Asteapta linistit ca o sa se intample fier vechi.
O sa stati capre toti aia de il pupati in cur pe Pirvu si Dumitru acum si o sa va traga in teapa.
Pirvu de 5 luni ne minte cu cartof si Dumitru ca pornim.
Vise pentru prostit fraierii !!!

Musafir

#4007 DISPONIBILIZATUL

2013-05-19 16:09

,, felicitari ,, d/lui PONTA pentru salvarea celor 2000 de locuri de munca de la OLTCHIM .... , DE FAPT NU MAI TREBUIE FELICITAT , S/A LAUDAT SINGUR LA TV PENTRU MARELE SUCCES AVUT IN CHESTIUNEA OLTCHIM / SALVAREA LOCURILOR DE MUNCA /
Gogu Ologu

#4008 Pentru P JP

2013-05-19 16:13

Sa pastram un limbaj decent.Oamenii au muncit sa ramana.Au lins,au pupat,au spalat urechi,au stat capra etc...deci meritau si ei ceva.Chiar or sa primeasca ce merita,fii convins.Eu as zice sa ne fie mila de ei.Sa ii lasam sa isi primeasca ce si-au dorit.

CURIOSUL

#4009 disponibilizari

2013-05-19 17:51

s-au facut asa cum s-au facut, raman multi care habar nu au de locul de munca unde sunt incadrati,
printre aia care au ramas. mai sunt si oameni care sunt profesionisti in ce fac, dar sunt prea putini in raport cu habarnistii care au ramas. stivuitoristul ala de la PIP stiam ca e caz social. nici somaj tehnic nu prea a servit.
-probabil e unul din baietii lui dumitru dupa cum racnea pe la poarta.
-unora le-a cazut bine disponibilizarea pentru ca ies direct in pensie, altora nici asta nu le convine ,

Musafir

#4010 ptr chimist

2013-05-19 18:01

TE intrebi ce faci? Sper sa nu fi unul din aceia care l-au injurat pe Roibu. Prost, nebun,hot cum l-au facut altii, a tinut 3500 de oameni cu salarii babane, i-a scolarizat pe unii, am avut cercetare, studenti de elita care se pregateau la noi. Daca a gresit? Bineinteles, ca a tinut niste jigodii pe langa el. Vedem deja impactul in VALCEA. Sa vezi daca nu se dau banii la timp ,vine banca,plata utilitatilor.
CURIOSUL

#4011 Re: ptr chimist

2013-05-19 18:10

#4010: - ptr chimist

tocmai aici e problema, baietii aia angajati de roibu,si care il ridicau in slavi, acum au devenit revolutionarii de astazi. care il injura si il acuza de toate relele  pe roibu.

-si astazi ling cu sarg si patos dosul lui dumitru si parvu . doar doar so gasi un locsor caldut si pentru ei,


Musafir

#4012 LASATI-O BALTA !

2013-05-19 18:24

DNTRE CEI DISPONIBILIZATI, AU FOST SI PUTORI CARE NU FACEAU NIMIC IN 8 ORE. ATAT LA VALCEA CAT SI LA PITESTI . STII CUM ESTE VORBA AIA: HOTII STRIGA HOTII! PANA SA VINA ROIBU VA LUAU BALARIILE DE NAS. DEPROFESIONALIZAREA S-A CREAT IN TIMP. CU OAMENI SERIOSI ,TREABA MERGE IN CONTINUARE. CEI DIN OLTCHIM AU UN MORAL PUTERNIC, AU FOST INVATATI CU CARCA, SA LE DAI DE MUNCA , IN REST SUNT MULTI OAMENI VALOROSI. DIRECTOAREA DE LA PERSONAL A LUAT TAURUL DE COARNE, RAMANE DE VAZUT EFECTUL.

Musafir

#4013 NU INTELEG!

2013-05-19 18:38

CE VA OPRESTE SA LE DATI UN SUT IN FUND SINDICALISTILOR! ASA NE-AU PACALIT SI PE NOI . GRAV CA AU TUPEU IN CONTINUARE. AU FACUT UN PACT CU DIAVOLUL. LA VALCEA , CANALIILE CA SA-SI PASTREZE LOCURILE CALDUTE , AU LINS PE CINE TREBUIE. LIDERII EMANA PUNGASIA. O SA LE DEA DUMNEZEU, PE MASURA
RIM

#4014 Pitipoancele si pudeii ramasi in Arpechim

2013-05-19 18:46

Ce a gresit Roibu cel mai mult a fost ca a tinut la oameni de multe ori de slaba calitate care de altfel imediat cum au avut ocazia au inceput sa linga de partea marelui Dumitru vedeta seculara a Arpechim si a televiziunilor si media din Arges, liderul nostru de neinlocuit.
Dumitru este exact ca USL-ul nu ne place, nu ni-l dorim dar mereu l-am votat asa ca ...........
Roibu a crezut probabil ca dandu-le o sansa sa ii integreze in Oltchim va face ceva din ei.
Dar parasuta tot parasuta ramane poti sa o speli sa o imbraci sa ii dai limuzine de lux, parfumuri si bani cu prima ocazie tot desface cracii la altul macar un pic.
Multi dintre cei luati de pe drumuri de Roibu au procedat exact cum zice CURIOSUL adica in secunda urmatoare si-au aratat caracterul de profitori, parasute, delationisti, si esperti sperand ca daca isi exerseaza limbismul la mai multe funduri vor ajunge foarte sus.
Ete ca nu a fost asa si mai urmeaza si alte suprize pentru ei de la viata.
Acum toate aceste scursuri incearca sa mai linga un pic din bezea daca se mai poate fara efort si la caldurica.
Una dintre acele specialiste careia Roibu i-a dat de munca dupa ce OMV a aruncat-o ca pe o otreapa la gunoi din Arpechim a profitat cu prima ocazie sa arunce cu noroi in cel ce o culesese de pe drumuri si ii daduse post si salariu bun pentru acea vreme.
O stim toti pe cea care a revenit mare vedeta adusa de Roibu in Arpechim in 2010 de la Valcea, cunoastem cu ce s-a ocupat si ce ii poate pielea si cat de lingoaie a fost toata viata ei.
Sa se gandeasca ca niciodata in viata nu se stie ce iti rezerva viitorul si sa fie sigura ca de aceasta data nu mai este un alt Roibu care sa o prinda cu plasa de pe apele Argesului in jos si sa o faca mare esperta.
DA....... ROIBU A FACUT PRINTRE ALTELE SI O MARE GRESEALA ACEEA DE A CREDE IN TOTI OAMENII DIN PRIMA FARA SA II VERIFICE, MULTI DINTRE EI CARE NU MERITAU CREDITUL ACORDAT.
PIP

#4015 Pavilionul Arpechim cvartet de coarde

2013-05-19 18:57

DUMITRU SI PIRVU AU FACUT LISTELE DE DISPONIBILIZATI DUPA BUNUL PLAC.
NE-AU TRAS TEAPA CA SI PANA ACUM.
PAVILIONUL A RAMAS INTESAT DE PITIPOANCE CARE NU VAD PE UNDE MERG = COARDE.
PENTRU CE ESTE NEVOIE DE ACESTEA???
ESTE NEVOIE IN ACEST PAVILION DE UN CVARTET DE COARDE???
CINE SA CANTE LA ELE??? SAU ELE LA CE INSTRUMENTE SA CANTE???
O SA NE RASPUNDA VIITORUL......
FITI FERICITI DUMITRULE, CARTOAFE SI PIRVULE CA NE-ATI REZOLVAT.
MAI POSTATI PE AICI CA LA ARPECHIM NU VOR FI DISPONIBILIZARI. PROBABIL CA POSTATI LA UN WISKEY HANESSEY SAU ESTE POSIBIL DACA NE PLATITI VOI SALARIILE DUPA CE SEMNATI UN CONTRACT CU OMV POATE NE DA JUMATATEA DE ORDONANTA INAPOI.
NE-ATI MAI DAT O TEAPA.........A CATA OARE????
TRACTORISTUL LU MILOIU ASTA DE LA PIP O FI EL CAZ SOCIAL DAR IN PIP ERAM MAI MULTE CAZURI SOCIALE CUM DE TOCMAI PE ASTA L-A ALES PIRVU?? PROBABIL A DUS CURCANU UNDE TREBUIE.....

CURIOSUL

#4016 Re: Pavilionul Arpechim cvartet de coarde

2013-05-19 19:35

#4015: PIP - Pavilionul Arpechim cvartet de coarde

CE CURCAN SA DUCA ?

nu ai vazut la mitinguri ? cum sugera dumitru ceva. el era primul care executa.

si ca el multi altii . mai vizionati inca odata . filmarile facute de televiziuni . cand am iesit in strada pe trecerile de pietoni,

- cu baietii care impingeau cu sarg in jandarmi, si trageti concluziile acum.

-pentru unii care impingeau de zor atunci s-au creat posturi noi ori

-au fost mutati pe posturi care nu se disponibilizeaza. profesionisti nu? la imbrancit jandarmi ca la altceva nu se pricep.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Iv2END2kh2s

http://www.youtube.com/watch?v=ScT4jVSp23M


Musafir

#4017

2013-05-19 20:07

TRASCA IAR SPUI PROSTII PE AICI. IA SA NE SPUI TU NOUA, A CATA ORDONANTA ESTE ASTA PENTRU TINE? OM FARA CARACTER CE ESTI! POMANAGIULE, TIE TREBUIE SA TI SE DEA DE POMANA, A FOST BUN SINDICATUL CAT A PUTUT SA TE AJUTE, CA DE-AIA E SINDICAT, SA-TI FACA TIE TOATE MENDRELE !DOAR TU ESTI CEL MAI IMPORTANT, ALTFEL CUM!

Musafir

#4018

2013-05-19 20:20

CINE E PLEASCA ASTA?
disponibilizatul

#4019 votantii lu dumitru

2013-05-20 04:54

cine l-a ales pe DUMITRU lider de sindicat ? nu stiati ce tepe am luat de la el in decurs de 20 de ani ,vedeti procesele cu omv si marea teapa din 2009/2010 .Daca se mai fac alegeri la arpechim va garantez ca tot pe el il alegeti ,mergeti innainte ca sigur sunteti pe drumul cel bun .

Musafir

#4020

2013-05-20 04:56

rubedeniile lu dumitru sunt trecute pe lista de plecare ?

Musafir

#4021

2013-05-20 04:58

sant trecuti copii naturali ,vitregi si nurorile .vezi ultima lista din anul 2014.
pjp

#4022

2013-05-20 05:23

de ce nu au fost disponibilizati toti cei noi angajati dumitre ?
pip-ul

#4023

2013-05-20 05:27

ce vrei sa dea afara toti pilosii ?
revolutia

#4024 evitabil

2013-05-20 05:42

#3996: nu va lasati pe tanjala! - era cazul

 

sa zicem ca erau inevitabile , nu trebuiau totusi facute pe baza unui plan de reorganizare cu tinte si scopuri clare ? nu e cumva normal ca atunci cand pleaca sa se faca lichidarea si sa primeasca banii ....cat despre compensatorii de ce nu da statul bani de la el si ii recupereaza el cand ajunge oltchimul pe profit ?

revolutia

#4025 Re: nu cred

2013-05-20 05:45

#3997: - nu cred

eu nu as fi dispus sa ma trimita aia de la somaj pana nu le iau toti banii ... vat despre intoarcere la oltchim , daca sunt aceleasi conditii cu aceeiasi conducatori si acelasi plan ca acum nu are rost ....ce se intampla aici asa se intampla in tara la nivel general , cum isi bat joc de oltchim asa isi bat si de tara si prostii tot cu ei ar vota cum apare in unele sondaje