Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DE DOI LEI

#3851 VRAJEALA

2013-05-09 20:18

MAI, ASTEA CU CAPUSELILE LE-AM INGHITIT CU TOTII. DAR, PE VREMEA LUI BALANEL CU CINE AM LUCRAT ? FARA MENTCHIM SUNTEM MORTI ! CINE DRACU A ADUS FIRMA DE TRANSPORT CALCAR BICA? NU CUMVA CALEA SICU BALAN? ACEASTA FIRMA NU ESTE SI LA CET? O CAPUSE SE VA PUNE PE EI CA NE-AU LASAT CU O MOSTENIRE GREA:GHIOCA CU AI LUI!
trahanache
Musafir

#3852

2013-05-10 03:53

ce bou esti... ce treaba are ghioca cu situatia de acum mai imbecilule, mai taceti dracului cu aberatiile astea... Catavencule ia-ll acasa mai pe roibu ca prea il pupi in fund

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-10 06:20


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-10 06:24


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-10 06:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-10 06:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-10 06:31



Musafir

#3858 Re:

2013-05-10 09:47

ZORRO

#3859 CARISMATULE

2013-05-10 14:27

BINE, BINE- TE INTREB SI EU PE TINE TRANCALITULE ! CUM TE POTI UITA IN OCHII COLEGILOR{TU GHIOCA } CAND TOATA ZIULICA NE CRITICA LA VECHEA CONDUCERE. MAI AVEM SI NOI INFORMATII. DA, INTELEGEAM, DACA O FACEA UNUL CORECT, CARE IMPUNEA RESPECT. DAR, ASTFEL DE OAMENI STAU IN BANCA LOR. REVENIND LA DOMNUL ROIBU, SA FIE SANATOS! PE VREMURI PARCA NU EXISTA ATATA PUPINCURISM. DE FAPT NU PREA MA INTERESEAZA. N-AM FACUT PARTE DIN CATEGORIA PRIVILEGIATILOR. N-AM AVUT DECAT O MASINA MAI ZGOMOTOASA IN PRIMIRE.
revolutia

#3860 ?

2013-05-10 15:54

#3857: Marius -

 

pe cine tii tu in spate pacaliciule? daca nu stii despre ce e vb taci din gura


Musafir

#3861

2013-05-10 17:00

Salvati tot ce se poate apartinand economiei nationale daca nu vreti sa deveniti o colonie asa cum a fost Africa. Africa acum s-a trezit si incepe sa se scuture treptat de jugul colonial, trezit-va si voi pentru ca aveti copii!
Gore da la buci

#3862 Pentru Marius al de ne ureaza de bine

2013-05-10 18:06

Tigane din Trivale ce esti, du-te la satra ta si cautati Piranda vezi daca mai face plozi cu altu ca tu nici sa o lasi bortoasa nu esti bun.
Nu te mai stresa sa ne injuri pe noi oltenii ca nu ne ajungi nici la varful bocancilor. Tu nu ai muncit in viata ta o ora. Stii sa suflii mucii prin colturi, sa te dai grande ca esti sculangiu, sa ameninti si sa ti-o freci sub dus. Noroc cu tactu ca te-a lansat pe orbita.
Nu iti e ma rusine sa te exprimi asa ca la usa cortului. Tiganu tot tigan ..................
Hai sictir in gaoaza matii...
Daca mai ai tupeu iti dam pe goarna si adresa de mail reala ca sa iti ureze oltenii de bine si sa ai frigoriferul plin.
Miron Cosma

#3863 USL salveaza Romania

2013-05-10 18:13

http://jurnalul.ro/stiri/observator/greva-la-mina-paroseni-100-de-ortaci-refuza-sa-iasa-din-subteran-642813.html

Peste o sută de mineri de la Mina Paroşeni au refuzat vineri seară să iasă din subteran la terminarea programului din schimbul doi.

Ortacii sunt nemulţumiţi că termocentralele din judeţul Hunedoara nu mai preiau huila şi la unitatea minieră nu mai este loc pentru stocarea cărbunelui, exploatarea fiind sistată.

În aceste condiţii, începând de vineri dimineaţă, activitatea propriu-zisă de exploatare din subteran a fost sistată, minerii urmând să facă doar lucrări de asigurare a locurilor de muncă, revizii, reparaţii şi de eliminare a pericolelor.

Alţi circa o sută de mineri din schimbul al treilea au intrat în subteran vineri seară şi au avertizat că se vor solidariza cu colegii şi nu vor mai ieşi la terminarea programului.

Directorul general al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului, Petre Drăgoescu, a ajuns la această oră, conform Mediafax, la Mina Paroşeni.

SNIMVJ a avut un contract cu Complexul Energetic Hunedoara, de care aparţin cele două termocentrale, pentru luna aprilie, cu un preţ de 64 de lei pe gigacalorie. Un nou contract, pentru luna mai, nu a mai fost încheiat întrucât conducerea SNIMVJ nu a fost de acord cu preţul de 45 de lei pe gigacalorie oferit.
Pirnaie

#3864 Breaking the news cu Tiberius Pirnaie

2013-05-10 18:20

LETOPISETUL DE VALCEA VA OFERA IN PREMIERA O STIRE BELEA:

Baronul chimic Roibu a capusat toata tara. Din cauza lui se inchid minele, termocentralele nu mai au consumatori, se trimit in somaj mii de oameni. Mii de capuse roibuliene distrug Romania.
Cine este vinovatul ????
Normal unul singur Faraonul - actorul principal al letopisetului propenoxidic.
Raspunsul vi l-am oferit eu in premiera. Cum care eu ???
Tibi Pirnaie care va cauta de capuse la coa.e.
De unde am stirea??? De la prietenul meu liderul Dafte Pelehau mucles belau si Talpasita Sistolian corespondentii mei de serviciu din industria capusata de ipochimenul faraon.
Mamito ce tare ziarist sunt. Am mai aburit o tara..............
MEGA MEDIA TV RADIO LETOPISET

#3865 Breaking the news de la corespondentul lu Pirnaie in industria chimica Tambal Mendeleev

2013-05-10 18:47

ATENTIUNE !!!!!!!!
POZITIE DE DREPTI............
Mendeleev Tambal corespondentul meu adica eu Tiberius Pirnaie imi comunica ca specialistii Oltchim se ingramadesc sa plece din combinatu OLCHIMU`.
Mendeleev este ingrijorat ca ramane fara membrii de sindicacat ca de pornit combinatu oricum nu mai are rost sa vorbim.

Ce bine da pe media prietenul meu rromales oauuuuuuuuuuuu, ce corespondent am...??? :):) :)
Si ce comunicate telectuale face .........muahhhhhhhh
http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/oltchim-1_518cce88053c7dd83f880d8e/index.html
"Sunt angajaţi care şi-au arătat disponibilitatea de a fi trecuţi pe liste pentru a pleca cu ordonanţă. Aceste liste trebuie trecute printr-un filtru pentru că sunt foarte mulţi oameni pregătiţi care vor să plece. Dacă lăsăm la latitudinea angajaţilor, s-ar putea să rămânem fără specialişti”, a declarat Corneliu Cernev, liderul Sindicatului Victoria Oltchim.
300 de salariaţi din cadrul Diviziei Petrochimice Bradu din Argeş şi alţi 600 de angajaţi din Vâlcea vor primi preavize săptămâna viitoare.
OAUUUUUUUUU CE STIRE ???? DIN NOU BREAKING THE NEWS CU BULIBASA Mo !!!!
PIRANDA Mo

#3866 Vreau si eu sa ma trec pe lista sa fiu desponibilizata

2013-05-10 18:54

Eu Pirandolina vreau pe liste vreau pe liste da sotu meu Pirandolul nu ma lasa ca ramane fara membrii in sindicacatul Victorian. De altfel mai suntem 2 membrii eu si cu Ghiocanul Emilios Servilios.
Vreau disponibilizare dar nimenea nu ma aude. Doamne in ce teroare traiesc............
Sotu meu Pirandolul Bulibas zice ca eu este specialista Mo si de aia nu trebe sa fiu desponibilizata.
Se desponibilizeaza numa hostili de la SLO.
Pinochio

#3867 Minciunile cu investitorii strategici revin - ce trai pe vatrai vom duce

2013-05-10 19:08

Sa ne amintim:

- 13.09.12 navaleau investitorii ca doar veneau alegerile:

http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2012-09-13/Investitorii+se+inghesuie+la+portile+Oltchim
Până ieri se vânduseră 13 caiete de sarcini, procedurile putând fi finalizate, cel mai probabil, săptămâna viitoare
Vulpescu: Băncile spun că sunt dispuse, alături de Ministerul Economiei, să participe la reluarea funcţionării combinatului
Ponta: Investitorul va trebui să salveze locurile de muncă şi să dea o perspectivă în termen mediu şi lung pentru tot ceea ce înseamnă Oltchim
Spre deosebire de alte companii aflate în administrare specială, situaţia Oltchim pare să fie extrem de bună, odată ce mai bine de 10 investitori s-au arătat interesaţi să cumpere acţiuni ale combinatului. Aflaţi în locuri diferite, atât ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, şi premierul Victor Ponta, cât şi şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, au declarat ieri acelaşi lucru: 13 posibili investitori, majoritatea străini, au cumpărat deja caietele de sarcini, procedurile putând fi finalizate, cel mai probabil, săptămâna vitoare - marţi, 18 septembrie.
"Numai ieri s-au vândut trei caiete de sarcini la Oltchim, în total am vândut peste zece. (...) O altă veste bună în curs de construire este că băncile nu au declinat în vreun fel disponibilitatea de a contribui. La nivelul băncilor, situaţia Oltchim este înţeleasă într-un cadru mai larg. Ele spun că sunt dispuse, alături de Ministerul Economiei, să participe la reluarea funcţionării Oltchim", a declarat ieri şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, menţionând că majoritatea investitorilor interesaţi de acţiuni ale Oltchim sunt străini.
Subliniind că este foarte importantă finanţarea pentru a menţine combinatul "în mişcare", Remus Vulpescu a afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că zilele trecute au avut loc mai multe discuţii cu băncile, acestea arătându-se interesate de procedurile demarate la Oltchim.
"Am asigurat managementul interimar al societăţii. Important, acum, câtă vreme se discută cu băncile, este să avem pe cineva care să stăpânească procesul de producţie, coordonarea activităţii, să ştie cum să dea drumul producţiei. De asta e important să se numească managementul interimar. Demisia domnului Roibu a fost acceptată. Managementul mijlociu va rămâne", a declarat ieri Vulpescu, precizând că "nu e normal să fie volatilitate".

- 9.05.13 minciuna revine de data asta in rolurile principale Varu Jan si Piperius mai lipsesc OTV (poate se redeschide), Dan Diaconescu, DJ. Remus Vulpescu, Elodia si repetam sceneta de anul trecut cu successs apoi vine lichidarea si smecherii de fier vechi.......

http://adevarul.ro/economie/afaceri/varujan-vosganian-avem-zece-oferte-oltchim-sase-cuprumin-doua-remin-sase-plafar-1_518b7da9053c7dd83f8394e8/index.html
Ministerul Economiei a primit la Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizarii în Industrie (OPSPI) un numar de 10 oferte pentru Oltchim de la investitori din India, Azerbaidjan, India, Qatar, Marea Britanie şi Israel, a declarat astăzi Varujan Vosganian, ministrul Economiei. Ştiri pe aceeaşi temă Guvernul caută un investitor care să finanţeze CupruMin cu cel puţin 4...

„Cea mai bună ofertă ar fi cea cu preluarea Arpechim astfel încât piroliza să funcţioneze şi apoi să furnizeze materii prime", a afirmat el. Vosganian a mai spus că acum combinatul are nevoie de un necesar de finanţare de 50 de milioane de euro, din care din materii prime se pot găsi 30 de milioane de euro. Pentru restul se au în vedere finanţări de la traderi, vinderea de instalaţii şi apoi reînchirierea lor, plus contractul de asigurare cu Astra, în valoare de 10 milioane de euro.

Se trezi si Varu Jan ca Petrochimia e buna acu pai administratorul Piperea parca declara acum o luna ca Petrochimie NU ca e gaura neagra cascata.
Traim intr-o tara de nebuni si ne meritam soarta.
Noi i-am votat............

Pinochio

#3868 Smecherii de fier vechi - neamul Vladescu Sebastian SRL PCC pe unde o fi???

2013-05-10 19:12


TRAIASCA FIERU VECHI:
http://www.ziarulancheta.ro/dezvaluiri/5933-cine-taie-arpechimul
Firma constănțeană H&H Recycling care aparține unor cetățeni turci și care în urmă cu ani buni a tăiat fosta fabrică de negru de fum, situată tot pe platforma Arpechim, a primit undă verde din partea Ministerului Economiei să taie fierul și inoxul rafinăriei Arpechim. Totul în baza unei strategii naționale. Surse din mediul de afaceri vorbesc despre faptul că în spatele afacerii H&H Recycling s-ar afla fostul ministru liberal al Finanțelor, Sebastian Vlădescu.
În întreaga afacere Arpechim singurii care au fost corecți, chiar dacă punctul lor de vedere nu a convenit, au fost reprezentanții societății OMV Petrom, atunci când au afirmat că rafinăria va fi demolată dacă nu va fi vândută. În urma acestei declarații, responsabilii guvernului și politicienii au reacționat spunând că va fi găsită o soluție și Arpechimul nu va fi tăiat. Banale declarații politicianiste care sunt, practic, infirmate de ceea ce se întâmplă acum pe platforma Arpechim, deoarece, conform unor surse oficiale, societatea H&H Recycling din Constanța a primit deja acceptul Ministerului Economiei pentru a tăia fierul vechi.
OMV: Demolăm tot!
Directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, a declarat într-o conferință de presă că rafinăria Arpechim va fi demolată, dacă nu va putea fi vândută. OMV Petrom a anunţat că rafinăria Arpechim nu mai face parte din activitatea de bază a companiei şi că vrea să vândă unitatea cât mai grabnic sau măcar să producă ceva de pe urma ei. Vândută sau tăiată ar produce mai mult decât dacă ar fi fost conservată. De teama reacțiilor, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, încerca să dreagă busuiocul în urmă cu două luni. „OMV nu va proceda la demolarea Arpechim, ci va sta la dispoziţia noastră în situaţia în care va exista posibilitatea repornirii lanţului de petrochimie, şi discutăm şi posibilitatea de a integra în acest lanţ şi partea de petrochimie de la Arpechim”. În ciuda acestor declarații optimiste, încă din luna februarie, reprezentanții ministerului cu cei ai Petrom și cu cei ai unor firme private de reciclare a fierului vechi discutau pe marginea tăierii Arpechimului.
Interesele ajung până la poarta Ministerului Finanţelor
Conform datelor Registrului Comerţului, firma constănțeană, înfiinţată în anul 2003, este specializată în recuperarea materialelor reciclabile şi are doi angajaţi. Societatea este condusă de un cetăţean de origine turcă, Karaloglu Cengiz Ugur, un cunoscut al fostului ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu. Întâmplare sau nu, în vremea guvernării liberale ministrul Vlădescu a contrasemnat o hotărâre de guvern în care se specifica faptul că „în situaţia neadoptării, în regim de urgenţă, a măsurilor cuprinse în prezentul proiect (n.r. referitor la privatizarea Oltchim şi Arpechim), consecinţele asupra viitorului acestor societăţi comerciale de referinţă pentru economia românească pot fi dezastruoase şi pot conduce chiar la încetarea activităţii acestora”. Ministrul Finanţelor de la acea vreme avea informaţii clare cu privire la soarta rafinăriei Arpechim. Anii au trecut şi în prezent întreaga structură cu toate dotările sale din fier şi inox se află în pragul tăierii.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-10 23:37


MARIUS M

#3870 marius si oliver

2013-05-10 23:45

mai,boule, noi vrem sa muncim ,nu sa cersim ca unii dintre voi. Pacat ca imi porti numele, DOBITOCULE

Musafir

#3871

2013-05-11 05:53

ce mizerii, ce oameni exista prin Oltchim,ce dejectii !
revolutia

#3872 viitor

2013-05-11 16:05

iar ne aburesc astia ba ca nu au bani ba ca ne dau si compensatorii ba ca nu ne dau dar in realitate nu spune nimeni nimic concret .... nu raspunde nineni in tara astapt ce abereaza ... oare varujean nu ar trebui sa raspunda pt ca spune ca s-au dat deja banii pe aprilie ? ... daca tot nu putem face nimic impotriva hotilor astoraceva orice la cedo daca justiti din romania e degeaba , atunci de ce ne mai batem capul cu ei , sa ne resemnam si sa renuntam la tot ...va dati seama ce tara de dobitoci suntem daca sondajele alea in care crinut si usl sunt pe primul loc sunt reale ? cat de cretin sa fii sa spui ca ai vota tot cu ei cand astia de cand au venit si-au batut joc de noi
B1 TV

#3873 Vosganian facut muci de Sabin Orhan

2013-05-11 19:12

Dati urgent pe B1 TV sa-l vedeti pe Varujan isteric incoerent facut praf de Sabin Orhan.
BINE SPUNE ORHAN: VOSGANIAN SI ARTA DE A SPUNE NIMIC
Cum poate ajunge un asemenea tembel ministru???
Iara minte porcu ca avem salariile platite la zi. Doamne cat tupeu are.......
Declara ca trebuie laudat statul roman ca a platit salariile la zi. AUZI BAI FRATEEEEEEE !!!!!
Ne mai miram ca nu se intampla nimic la Oltchim.
Varu Jan

#3874 Solutia lui Vosganian pentru Oltchim

2013-05-11 19:16

Sa atraga fonduri POS DRU pentru a recalifica somerii de la Oltchim.
Si pe ce specializari ii recalifica??? Ii face pescari???
sau vanzatori la MAGIC TIC TAC????
Unde esti Mendeleeve sa ne mai minti tu cum o sa mergem la 65 % din capacitate condusi de Talpasan pensionaru tremurici si neamul lui Francu DNA adica Ciobistii Armandonel si Felicica minijupista somera???
VINZATORI DE NEAM SI TARA

#3875 PACAT

2013-05-11 19:17

UITE CA S-A AJUNS SI AICI ! DISPONIBILIZARILE BAT LA USA. JUSTIFICATE SAU NU, VOM VEDEA. DAR NIMENI NU A PREZENTAT UN PLAN DE REDRESARE AL OLTCHIMULUI. DACA NU SE RESPECTA CEEA CE PREVEDE IN ORDONANTA SA VEZI DRAME: BANCA TE SCOATE AFARA DIN CASA, NEVASTA ITI DA IN CAP CU POLONICUL CA NU-I CUMMPERI PAPA LA COPII E.T.C. ORICUM, ERAU MULTI IN OLTCHIM CARE FRECAU MENTA. SA VEDEM DACA SE SCUTURA PAVILIONUL DE PITIPOANCE, DACA DISPAR ULTIMII ANGAJATI, SI DACA ANGAJATII RAMAN ACEEASI NAIVI SA MAI SUSTINA HAHALERE DE GENUL: PRISACARU,GHIOCA,MARCU SI DISCIPOLII LOR. OLTCHIMUL TREBUIE SA RAMANA IN PICIOARE DAR SA PLECE SI ACESTE JAGARDELE, TRADATORI,COARDE DE OAMENI .SUNT DISPUSI SA-SI TRDEZE SI FAMILIA ACESTI MAFIOTI PENTRU BANI. PERSONALUL TESA SA FIE REDUS LA MINIM, SALARIILE LOR SA NU MAI FIE NESIMTITE. SA VINA SI EI LA SERVICI CU AUTOBUZELE SAU CU MASINILE PROPRII, RETARDATII DIN SINDICATE SA CIRCULE CU BICICLETA PRIN COMBINAT. SA NU-L MAI VEDEM PE BOSITUL DE GHIOCA CA NE SFIDEAZA, SA-L TRIMITEM LA MESERIA LUI DE BAZA-SOFER,CA SI ACOLO DORMEA DE ZOR .