Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS ALERTA:

#36201 DNA cere Senatului înscrisurile privind cereri de arestare a senatorilor în 2014 şi 2015 BURSA 15.0

2015-04-15 10:11


 

BURSA 15.04.2015

*  Este vizat şi Dan Şova
       Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut preşedintelui Senatului, prin două cereri, toate înscrisurile întocmite de această Cameră, privind urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a senatorilor în funcţie, în 2014 şi 2015, o altă cerere vizând documentele în cazul senatorului Dan Şova, transmit surse din presă.
     Prima cerere adresată Senatului vine din partea Ministerului Public, Parchetul de pe lângă ÎCCJ, Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie şi este adresată preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, având data de 14 aprilie 2015.
     Cererea a fost înregistrată la Biroul Permanent al Senatului, notează sursele.
     O altă cerere solicită Senatului să comunice, în cel mai scurt timp, toate înscrisurile întocmite de Senatul României, ca urmare a cererii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, din data de 13.03.2015, adresată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova, cercetat pentru fapte de corupţie în dosarul nr. 122/2012.
     Cea de-a doua cerere este trimisă cu data de 9 aprilie şi este semnată, de asemenea, de procurorul şef de secţie Constantin Claudiu Dumitrescu şi de procurorul Uncheşelu Jean. 

FUKUSHIMA

#36202 Vrem sa stim ...!

2015-04-15 10:42

#36200: FUSION -  

Nu incerca sa-i acoperi pe cei care au semnat protocolul.
De doi ani se vorbeste despre acest lucru si noi vrem sa stim cine (sunt tradatorii) a semnat acest protocol din partea si in numele disponibilizatilor.

Dar ai si tu dreptate: cine a semnat protocolul din partea si in numele disponibilizatilor este (sunt) chiar un (niste) NIMENI!


Musafir

#36203 Românii au refuzat să muncească pentru salariul minim la o fabrică de textile deschisă în Bărbatesti

2015-04-15 11:04

Românii au refuzat să muncească pentru salariul minim la această fabrică de textile deschisă în Bărbăteşti-Vâlcea. La scurt timp, patronul a primit un telefon din partea Ambasadei Republicii Bangladesh

Locuitorii din Bărbăteşti (judeţul Vâlcea) refuză să se angajeze la fabrica de confecţii textile din comună, deoarece salariul este cel minim pe economie, scrie Adevărul.

„Când am adus acest investitor în Bărbăteşti, am crezut că se vor bate oamenii pe cele 300 de locuri de muncă. Din păcate, nu a fost aşa. Fabrica are acum doar 28 de angajaţi din toată zona, de pe lângă Horezu. Degeaba am lipit afişe prin staţiile de autobuz şi am mers prin comune, pe la primării, să le spunem că avem locuri de muncă, că organizăm cursuri de calificare. N-a venit nimeni, oamenii nu vor să muncească”, a declarat primarul Constantin Banacu.

Deranjat că locuitorii din comuna pe care o păstoreşte nu vor să se angajeze la fabrica de confecţii textile, care va produce haine pentru englezi, primarul Banacu a cerut ajutor din străinătate, iar răspunsul a fost prompt: Bangladeshul ar putea trimite la Bărbăteşti câteva zeci de muncitoare.

 

„La o întâlnire a Camerei de Comerţ şi Industrie, am zis că suntem dispuşi să apelăm şi la forţă de muncă din China sau Filipine. La scurt timp am primit un telefon din partea unui reprezentant al Ambasadei Republicii Bangladesh în România. Mi-a spus că ei au oameni în Piteşti şi în alte câteva oraşe, şi că ar putea trimite şi la noi muncitoare, că sunt foarte  bune în domeniul confecţiilor textile. M-aş bucura să aducă măcar 50 sau 60 de persoane, că avem unde să le cazăm”, a declarat Banacu, conform Adevărul.

Pentru munca prestată, muncitoarele din Bangladesh ar urma să primească salariul minim pe economie, dar şi bonuri de masă şi cazare în două şcoli dezafectate din comună.

http://www.gandul.info/stiri/romanii-au-refuzat

 


Musafir

#36204 SINDICATUL VICTORIA CONTRAATACA: CEI 220 DE ANGAJAŢI DE LA PITEŞTI NU MUNCESC NIMIC DE ŞASE ANI.

2015-04-15 12:34

#36158: - SINDICATUL VICTORIA CONTRAATACA: CEI 220 DE ANGAJAŢI DE LA PITEŞTI NU MUNCESC NIMIC DE ŞASE ANI.  

http://www.ziarulargesul.ro/reinviati-proiectele-judetului/

Reînviaţi proiectele judeţului!

Posted By: Claudiu Diţa

Posted date: aprilie 15, 2015

S-au dus şi sărbătorile pascale… E momentul ca lumea să se apuce de muncă. Atât guvernanţii de la centru, cât şi cei de pe plan judeţean (în frunte cu parlamentarii care până acum au cam… dormit pe ei) au datoria de a… resuscita proiectele importante ale judeţului şi de a se bate astfel încât acestea să fie realizate. Lansăm această provocare cu speranţa că factorii responsabili o vor lua foarte în serios.

Haideţi cu autostrada!

De departe, cel mai important proiect ni se pare cel al autostrăzii Piteşti-Sibiu. Muncitorii de la Dacia au anunţat că ies în stradă pentru a milita în favoarea acestuia, iar conducerea uzinei din Colibaşi a lăsat să se înţeleagă că, dacă nu se face autostrada, atunci pot fi probleme în Mioveni. Acest proiect seamănă mult cu un altul în cazul căruia guvernanţii s-au codit mult să îl facă. Este vorba de reabilitarea DN73 Piteşti – Câmpulung Muscel (drumul ruşinii, aşa cum l-am denumit pe bună dreptate pentru „craterele” de pe el). Şi pentru acest drum au militat angajaţii şi directorii de la Dacia, şi abia acum se lucrează la el. A fost însă nevoie să treacă vreo câteva guvernări pentru ca porţiunea vitală pentru Dacia, de la Mioveni la autostrada Piteşti-Bucureşti, să fie reabilitată. În scriptele guvernanţilor DN73 figurează la capitolul „de realizat” un drum expres. Până atunci, dorim să se urgenteze însă lucrările pentru Piteşti-Sibiu. Ministrul de resort, Ioan Rus, ne-a spus că autostrada va începe în 2017, şi asta deoarece pârdalnicul de studiu de fezabilitate trebuie refăcut, căci alţi guvernanţi l-au lăsat să expire. Şi cum treburile se fac… româneşte, licitaţia pentru studiul respectiv a fost contestată. Spre deosebire de drumul Piteşti-Câmpulung Muscel, oamenii de la Dacia par să nu mai aibă răbdare. Pierd 30 euro la fiecare maşină transportată pe Dealul Negru, în condiţii dificile. Nu e puţin, în condiţiile în care 2.000 de tiruri aleargă zilnic cu maşini de la Dacia spre diverse destinaţii! 

Nevoia de cale ferată

Poate că încă nu au înţeles guvernanţii locali şi naţionali: Dacia este cel mai mare exportator al ţării. Este unul dintre cei mai importanţi furnizori de locuri de muncă la nivel judeţean şi naţional (pe orizontală şi verticală fiind generate peste 200.000 slujbe). Iată de ce trebuie militat pentru un alt proiect important, cel al unei căi ferate directe spre Râmnicu-Vâlcea şi Sibiu. Astfel, maşinile şi alte mărfuri ar putea fi transportate cu costuri mai mici spre vestul ţării. În ce stadiu ne aflăm? Păi, în Master-Planul de Transport al României avem prinsă calea ferată Vâlcelele-Râmnicu Vâlcea; cică se va face cu bani europeni. Până una-alta, însă, obiectivele realizate sunt în paragină, căci nimeni nu s-a mai îngrijit de şantier. Pare mai fezabil, în condiţiile în care şi terenul este alunecos pe traseul Vâlcelele-Râmnicu Vâlcea, proiectul unei autostrăzi pe ruta Curtea de Argeş-Câineni (în paralel cu autostrada Piteşti-Sibiu). Consilierul judeţean Narcis Sofianu a lansat această idee, mai rămâne ca guvernanţii să studieze posibilitatea realizării acestei linii de cale ferată.


Musafir

#36205 SINDICATUL VICTORIA CONTRAATACA: CEI 220 DE ANGAJAŢI DE LA PITEŞTI NU MUNCESC NIMIC DE ŞASE ANI.

2015-04-15 12:36

#36204: - SINDICATUL VICTORIA CONTRAATACA: CEI 220 DE ANGAJAŢI DE LA PITEŞTI NU MUNCESC NIMIC DE ŞASE ANI.  

Reînviaţi proiectele judeţului!

Alte proiecte

Mai sunt şi alte proiecte de infrastructură importante pentru judeţul Argeş. Să nu se uite de nevoia reabilitării drumului naţional Curtea de Argeş – Câmpulung Muscel şi a Transfăgărăşanului, aşa cum de mare atenţie au nevoie şi drumurile din sudul judeţului. Un raport de dată recentă arăta că Argeşul (în special în sud) are printre cele mai proaste drumuri din regiunea Muntenia! În Master-Planul de Transport se mai află încă două investiţii importante. Pentru autostrada Piteşti – Craiova şi reabilitarea liniei de cale ferată pe acelaşi traseu, Guvernul estimează costuri de aproape un miliard de euro. Ar fi o linie a industriei auto, legând Craiova (unde se produc maşini Ford) de Argeş (unde se produc maşini Dacia).

Turism

Transfăgărăşanul are nevoie – cum spuneam – de reparaţii şi, mai ales, de copertine care să permită accesul pe această fascinantă şosea în tot timpul anului. Omul de afaceri Gheorghe Badea, prim-vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş (are afaceri în turism şi a dezvoltat proiecte ambiţioase în acest sens), a declarat nu demult că ar fi de ajuns 20 milioane euro pentru a ţine avalanşele departe de şoseaua care şerpuieşte prin Făgăraş. Un alt proiect care nu trebuie lăsat să moară este cel privind staţiunea Molivişu. Acesta are termen limită sfârşitul acestui an. Dacă până în decembrie nu se face staţiunea de schi respectivă, Argeşul pierde o a doua finanţare europeană importantă (după cele 4 milioane lei rambursate Uniunii Europene în cazul proiectului ratat al drumului turistic Muşăteşti – Poienile Vâlsanului). Şeful CJ Argeş, Florin Tecău, susţine peste tot pe unde merge că se fac toate eforturile astfel încât proiectul să fie gata în acest an, conform cerinţelor europene, făcându-se diligenţe pentru obţinerea unor împrumuturi de la Trezorerie cu care să se asigure cofinanţarea celor trei comune implicate, alături de Consiliul Judeţean, în afacere. Este vorba de Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ. Mai sunt planuri şi pentru o staţiune de schi în zona Leaota, fiind încheiat în acest sens un parteneriat cu judeţul vecin Dâmboviţa, dar încă suntem… la planşă. Adică la faza de idei puse pe hârtie.


Musafir

#36206 Re: SINDICATUL VICTORIA CONTRAATACA: CEI 220 DE ANGAJAŢI DE LA PITEŞTI NU MUNCESC NIMIC DE ŞASE ANI.

2015-04-15 12:40

#36204: - SINDICATUL VICTORIA CONTRAATACA: CEI 220 DE ANGAJAŢI DE LA PITEŞTI NU MUNCESC NIMIC DE ŞASE ANI.  

Reînviaţi proiectele judeţului!

Platforma Arpechim

Ca un blestem s-au abătut asupra economiei judeţului deciziile luate de guvernanţi în ceea ce priveşte industria. Privatizările făcute după ureche şi diverse interese ne-au văduvit de ARO, Grulen, Fabrica de Porţelan, Rolast şi multe alte unităţi economice importante. Colac peste pupăză, „perla industriei petrochimice româneşti”, platforma Arpechim, trage să moară.
Divizia Petrochimică Bradu nu poate lucra fără materia primă de la rafinărie, care rafinărie a fost trecută pe răbojul demolărilor de către patronii de la OMV Petrom. Pur şi simplu, compania nu mai are nevoie de rafinărie, iar statul a eşuat – cel puţin până acum – în încercarea de a prelua-o.
Astfel, multe instalaţii importante vor ajunge la fier vechi, iar sute de oameni îşi vor pierde locurile de muncă (altă dată, pe platforma petrochimică lucrau peste 10.000 de oameni!).
Culmea este că statul are un plan de realizare a unui consorţiu format din Oltchim şi platforma petrochimică din Piteşti, pentru a-l privatiza, dar nu reuşeşte să preia nici măcar rafinăria. Poveşti!
O altă „culme” este că la cârma Ministerului Economiei s-a aflat un argeşean, deputatul Andrei Gerea, care promitea privatizarea Oltchim la pachet cu rafinăria din Piteşti, dar nu s-a făcut nimic. Acum, Gerea se află la conducerea Ministerului Energiei, dar chiar şi aşa avem de doi bani speranţă că se mai poate mişca ceva din loc. Asta nu înseamnă însă că parlamentarii noştri – care mai sunt fără „bube”, căci vreo cinci din 17 au deja dosare penale! – dar şi factorii de decizie judeţeni nu trebuie să se bată până la capăt pentru Arpechim. Iar dacă nu vor reuşi să facă nimic, atunci să răspundă în faţa celor care le-au dat votul.

Parcuri industriale

O altă prioritate este crearea de parcuri industriale cât mai multe şi mai mari care să atragă investiţii. Piteştiul nu dispune de un asemenea parc industrial şi abia a identificat câteva terenuri pe care să poată realiza aşa ceva. Viceprimarul Cornel Ionică a spus că cel mai bine se pretează un teren pe care a funcţionat CET-ul pe cărbune (acum dezasamblat). La Mioveni s-a făcut un astfel de parc industrial, iar autorităţile locale mai vor să construiască asemenea amplasamente. Nici Câmpulungului nu i-ar prisosi o asemenea investiţie, în condiţiile în care oraşul este aproape mort din punct de vedere industrial, încercându-se, în schimb, dezvoltarea turistică a zonei. Încercare care, pentru moment, nu pare să fi reuşit decât în planul micilor afaceri…

Centre regionale

O misiune importantă a mai-marilor judeţului şi a parlamentarilor este aceea de a preveni, pe de-o parte, dispariţia unor centre regionale de comandă din judeţ şi, pe de altă parte, de a face totul pentru ca unele centre regionale care au migrat să revină la Piteşti. În paralel, trebuie făcute eforturi ca, atunci când se va pune problema regionalizării, Piteştiul să fie capitală regională, iar judeţul să aibă poziţia pe care o merită. În ceea ce priveşte centrele de comandă, nu este lipsit de interes să amintim aici că „ne închinăm” la Antifrauda şi Controlul în Trafic de la Alexandria, la Finanţele, Autoritatea Electorală Permanentă, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor şi Poşta din Ploieşti, că nu avem în judeţ nici comanda de la Autoritatea de Management pentru Proiectele cu Finanţare Europeană, nici de la Inspectoratul Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare, nici de la Calitatea în Construcţii. Este, aşadar, foarte mult de muncă şi nu trebuie irosit niciun moment pentru un lobby chiar agresiv. Parlamentarii au, din acest punct de vedere, un cuvânt destul de greu de spus. Doar să vrea să se implice!

În cele de mai sus am trecut în revistă cele mai importante proiecte pentru judeţul Argeş (şi nu doar din punctul nostru de vedere). Depinde de parlamentari, de preşedintele Consiliului Judeţean, de prefect şi de primarii marilor oraşe să se implice şi să atragă şi alţi factori de decizie de partea lor (cum ar fi oamenii de afaceri) pentru ca împreună să reprezinte cât mai bine interesele Argeşului.

eu

#36207

2015-04-15 19:35

Parerea mea este ca pt inceput institutiile statului...DNA,DIICOT,CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU sa efectueze un control...si sa puna in ordine activele si pasivele societatii pt ca acolo sunt fff multe neclaritati

Directia e una singura ...PRIVATIZAREA dar pentru asta intai societatea trebuie sa produca....pe plus


Musafir

#36208 Re: Vrem sa stim ...!

2015-04-15 22:06

#36202: FUKUSHIMA - Vrem sa stim ...!  

  INTREBARE: Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari ai Oltchim, asa cum a declarat Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim?

(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "de altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )

 

va mai puneti intrebari ?

 

A SEMNAT NIMENI.

ASTA E MODUL DE LUCRU AL LUI PIPEREA CU VOI

STIE CA SUPORTATI ORICE

MAI ALES DACA VA ARUNCA SI VOUA CEVA FIRIMITURI .VEZI CEI  500 RON.

DE AIA NU MAI CIRIPESTE NICIUNUL

ATI CIUGULIT TREBUIE SA TACETI

ALTFEL SE SUPARA PE VOI SI NU MAI VEDETI NIMIC.

CE DACA SUNT LEGI;

PIPEREA ARE MANA LIBERA SA FACA LEGEA LA OLTCHIM.

paste fericit!

#36209 Re:

2015-04-16 05:37

#36207: eu -  

 tot cu banii disponibilizatilor?

ai glume in program? sau poate ti-au ajuns cei 531 lei miloaga de la piperea?

cand va exprimati, intai ganditi si apoi dati drumul la vorbe.

cine sa faca privatizarea mai? ponta, vosganian, gerea, pop, nastase, base, felix?

bai gagauzilor, oltchimul este mort!


Musafir

#36210 Re: Re:

2015-04-16 08:07

#36209: paste fericit! - Re:  

 las ca vine celentano si porneste.

Gheorghe Piperea facebook

#36211 Gheorghe Piperea facebook

2015-04-16 08:34

 

Am finalizat proiectul legii darii in plata cu efect liberatoriu pentru debitor. In urma cu citeva zile l-am prezentat unui grup parlamentar, urmind a intra in aceste zile pe circuitul legislativ. Este posibil ca acest proiect sa devina lege pina la finalul sesiunii curente. Cu conditia, desigur, sa nu deranjeze somnul linistit si prejudecatile creditorilor.
In esenta, proiectul permite unui debitor care are unul sau mai multe imobile expuse unei executari silite sa transfere de buna voie la creditor dreptul de proprietate asupra imobilului/imobilelor, in schimbul stergerii restului datoriei. Procedura se deruleaza la notar, instantele intervenind numai in caz de contestatii asupra procedurii (nu si asupra dreptului debitorului la eliberarea de datorie) si numai daca creditorul ignora cu rea-credinta oferta debitorului de dare in plata cu efect liberatoriu.
Ambele parti cistiga din acest schimb : (i) debitorul este liberat de un munte de datorii, care oricum nu ar mai putea fi achitate, redevenind cetatean cu drepturi, inclusiv cu dreptul la o noua locuinta, pe care sa si-o procure, eventual cu titlu de chirie, in conditii mai putin inrobitoare; (ii) creditorul, mai ales cel bancar, isi marcheaza mai rapid pierderea, eliberindu-se de propriile provizioane.
Cistiga si piata imobiliara, intrucit, desi exista inca o mare cerere de case, nu exista si oferte de preturi care sa se intilneasca pe drum cu cererea. Reglementari absurde ale BNR opresc bancile de la adaptarea preturilor imobilelor pe care le au in garantie sau in portofoliul propriilor SPV-uri la cerintele pietei. Prin efect de bulgare de zapada, nici procedurile de restructurare sau de insolventa ale profesionistilor nu pot fi deblocate, imobilele neputind fi reintroduse in circuitul economic tot din cauza acestor proceduri absurde care opresc evaluarile bancilor la niveluri nerealiste.
Pe de alta parte, proiectul de lege isi propune sa re-introduca echitatea si necesarul echilibru in relatiile dintre parti, intrucit imparte riscul de pierdere (care pina acum a fost exclusiv un risc de ruina pus pe capul debitorului) intre debitor si creditor. Oricum, precum stim, la momentul imprumutului, debitorul, de regula, a platit un avans din pretul imobilului (intre 15-25%), iar acesta a fost evaluat (pe cheltuiala debitorului, desigur) de evaluatori impusi de banca, dupa criterii impuse de banca. Debitorul nu are nicio vina si nicio responsabilitate pentru faptul ca, scriptic, la momentul acordarii imprumutului, imobilul era evaluat la peste 133% din valoarea imprumutului, in timp ce acum valoarea, estimata de aceeasi evaluatori, dupa aceleasi criterii, este undeva la 30%. In plus, in cei 7-10 ani de la acordarea imprumutului, debitorul a platit dobinzi, comisioane si alte costuri (mascate, abuzive, ilegitime) suficient de mari pentru a conchide ca banca nu prea ar pierde din aceasta operatiune juridica ce reclama echitate.
Desigur ca doar debitorul poate decide daca este eficient pentru el sa isi lase imobilul in mina creditorului, in schimbul stergerii datoriei.
Inutil de spus ca aceasta procedura exista de zeci de ani in SUA si exista, mai ales dupa 2011, si in citeva tari europene, cum ar fi Spania si Portugalia.
In fine, o dare in plata cu efect liberatoriu ar egaliza tratamentul judiciar al insolventei simplului particular cu cel al insolventei profesionistului (care, inca din 1995, ca sa nu merg in timp inapoi pina la Codul comercial din 1887, a beneficiat dintotdeauna de stergerea datoriilor pe care nu le putea plati in caz de faliment scuzabil). In mare parte, aventura legii insolventei particularilor din Parlament, care nu mai reglementeaza, de fapt, insolventa, caci "rpcedura" nu mai are caracter judiciar, ci administrativ, fiind data in competenta unor comitii si comitete, ca pe vremea lui I L Caragiale, aventura asta zic, ar putea inceta in mod natural, prin efectul acestui proiect de lege.
Asupra parcursului legislativ al proiectului va voi tine la curent in urmatoarele saptamini.


Musafir

#36212 LISTA RUȘINII ARGESENE SI VALCENE! TOTUL PENTRU EI ... FIRIMITURI PENTRU NOI.

2015-04-16 10:04

#36210: celentano si prietenii lui

Lista rusinii argesene si valcene ("razboinici" numai pentru ciolan si numai pentru ei):
Bucura-Oprescu Simona – deputat PSD de Arges;
Drăghici Mircea-Gheorghe – deputat PSD de Arges;
Niculescu Duvăz Bogdan Nicolae – deputat PSD de Arges;
Rădulescu Cătălin-Marian – deputat PSD de Arges;
Vasilică Radu Costin – deputat PSD de Arges;
Vlădoiu Aurel – deputat PSD de Valcea;
Dobrinescu Traian – deputat PNL de Valcea;
Deaconu Mihai – deputat de Arges (ales pe listele PPDD);
Butnaru Florinel – senator de Valcea (ales pe liste PPDD);
Coca Laurenţiu Florian – senator PSD de Valcea;
Cristache Iulian – senator PSD de Arges (ales pe liste PPDD);
-
Tămagă Constantin – senator PSD de Arges;
- Valeca Şerban Constantin – senator PSD de Arges.

Eu numai pe acestia i-am identificat. Daca mai vedeti pe cineva ... lista este deschisa.

Din partea mea, pentru toti acesti "razboinici", un sincer HUOOO!

LISTA RUȘINII NAȚIONALE. Cine sunt cei 250 de parlamentari care vor pensii speciale. Numele tuturor deputaţilor şi senatorilor care au iniţiat acest proiect controversat

Autor: Andreea Udrea | joi, 16 aprilie 2015   

 http://www.evz.ro/lista-rusinii-nationale

Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus ieri la Parlament. 255 de deputați și senatori au semnat pentru proiectul de lege, printre care și zeci de deputați ai Opoziției. Proiectul prevede majorarea pensiilor parlamentarilor în funcţie de numărul de mandate deţinute. Astel, pentru un mandat, un parlamentar va primi în plus la pensie aproximativ 1.200 lei, pentru două mandate aproximativ 2.400 lei iar pentru trei mandate aproximativ 3.600 lei.

Mai jos, lista completă a parlamentarilor care au semnat pentru proiectul de lege depus în Parlament:

Camera Deputaților:

PSD: Adam Luminiţa-Pachel, Adăscăliţei Constantin, Andea Petru, Anton Marin, Arsene Ionel, Avram Marian, Axente Ioan, Babuş Radu, Baltă Mihai, Bălan Ion, Benga Ioan, Birchall Ana, Bîrsăşteanu Florică, Boboc Valentin Gabriel, Bogdan Gheorghe-Dănuţ, Bogdănici Camelia-Margareta, Bordeianu Dan, Bucura-Oprescu Simona – deputat PSD de Arges , Buicu Corneliu-Florin, Caloianu Mario-Ernest, Călin Ion, Căprar Dorel-Gheorghe, Chebac Eugen, Chirvăsuţă Laurenţiu, Ciobanu Gheorghe, Ciocan Dan, Ciofu Tamara-Dorina, Ciolacu Ion-Marcel, Codîrlă Liviu, Covaci Dorel, Cristea Aurelia, Cristea Victor, Daea Petre, Delureanu Virgil, Diaconu Adrian-Nicolae, Dima Toader, Dîrzu Ioan, Dobre Mircea-Titus, Dolineaschi Andrei, Dragomir Viorel Marian, Drăghici Mircea-Gheorghe – deputat PSD de Arges, Drăghici Sonia-Maria, Dumitrache Ileana Cristina, Emacu Gheorghe, Enache Marian, Florea Daniel, Frăticiu Gheorghe, Găină Mihăiţă, Ghiveciu Marian, Gliga Vasile Ghiorghe, Grama Horia, Harbuz Liviu, Iacoban Sorin-Avram, Iancu Iulian, Iane Ovidiu-Cristian, Intotero Natalia-Elena, Iordache Florin, Itu Cornel, Khraibani Camelia, Manolache Marius, Marica Petru-Sorin, Marin Laura, Matei Călin-Vasile-Andrei, Măduţa Flavius-Luigi, Melinte Ion, Mihăilescu Ion-Bogdan, Mitrea Manuela, Mîrza Gavril, Mocanu Adrian, Mocioalcă Ion, Moisii Constantin, Moldovan Carmen Ileana, Moţ Constantin-Stelian-Emil, Muntean Mircia, Munteanu Ioan, Murgu Neagu, Nassar Rodica, Neacşu Marian, Nica Nicolae-Ciprian, Nichita Cristina, Nicolae Florian, Niculae Aurel, Niculescu Duvăz Bogdan Nicolae – deputat PSD de Arges, Nistor Laurenţiu, Nistor Marioara, Niţă Constantin, Niţă Emil, Nosa Iuliu, Ochi Ion, Pană Adriana-Doina, Pârgaru Ion, Pâslaru Florin-Costin, Peia Ninel, Petrea Dorin Silviu, Petric Octavian, Popeangă Vasile, Popescu Dumitru-Iulian, Pop Georgian, Potor Călin, Răducanu Ion, Rădulescu Cătălin-Marian – deputat PSD de Arges, Răţoi Neculai, Rizea Cristian, Roşca Lucreţia, Simionescu Adrian Constantin, Solomon Adrian, Stanciu Anghel, Stanciu Zisu, Stan Ioan, Stan Ion, Stănescu Alexandru, Steriu Valeriu-Andrei, Stragea Sorin Constantin, Stroe Radu, Sturzu Mihai-Răzvan, Suciu Vasile-Daniel, Şimon Gheorghe, Şova Lucian, Ştefan Viorel, Ştefănescu Elena Cătălina, Tătaru Florin-Cristian, Teodorescu Ioan Viorel, Traicu Rodin, Tudorache Daniel, Tudorie Violeta, Uricec Eugen Constantin, Vasilică Radu Costin – deputat PSD de Arges, Vizitiu Sergiu-Constantin, Vlase Petru Gabriel, Vlădoiu Aurel – deputat PSD de Valcea, Voicu Mădălin-Ştefan, Vreme Valerian, Weber Mihai, Zaharcu Neviser

PNL:    Calimente Mihăiţă, Cherecheş Florica, Chirteş Ioan-Cristian, Costin Gheorghe, Crăciunescu Grigore, Cristian Horia, Dobrinescu Traian – deputat PNL de Valcea, Gireadă Dumitru-Verginel, Grecea Maria, Gudu Vasile, Horga Vasile, Iane Daniel, Laza-Matiuţa Liviu, Oros Nechita-Adrian, Pardău Dumitru, Sămărtinean Cornel-Mircea, Scarlat George, Urcan Ionaş-Florin, Varga Vasile, Zlati Radu

DP:    Blăjuţ Viorel-Ionel, Burlacu Ştefan, Dalca Ştefan-Petru, Deaconu Mihai – deputat de Arges (ales pe listele PPDD), Gurzău Adrian, Mincă Liliana, Movilă Petru, Oajdea Daniel Vasile

UDMR:    Antal István, Bónis István, Cseke Attila-Zoltán, Erdei Dolóczki István, Fejér László-Ődőn, Kelemen Atilla-Béla-László, Kereskényi Gábor, Márton Árpád-Francisc, Máté András-Levente, Moldovan Iosif, Seres Dénes

Minoritati:    Amet Varol, Păun Nicolae, Vainer Aurel

PC-PLR:    Avram Constantin, Calotă Florică Ică, Cioată Cezar, Galan Constantin, Ionescu Aurelian, Negruţ Cornelia, Tănăsescu Claudiu-Andrei, Tocuţ Dan-Laurenţiu

Deputati - neafiliaţi:    Ciobanu Liliana, Condurăţeanu Andrei-Răzvan, Dragomir Maria, Iriza Scarlat, Niculescu Dumitru, Petrescu Petre, Tănase Răzvan-Ionuţ

Senat:

neafiliaţi:    Agrigoroaiei Ionel
PSD:    Anghel Adrian, Arcaş Viorel, Bădălău Niculae, Bereanu Neculai, Bodog Florian Dorel, Bota Marius Sorin-Ovidiu, Bujor Dumitru Marcel, Bumbu Octavian-Liviu, Burlea Marin,
Butnaru Florinel – senator de Valcea (ales pe liste PPDD), Butunoi Ionel Daniel, Chiriac Viorel, Coca Laurenţiu Florian – senator PSD de Valcea, Constantinescu Florin, Cordoş Alexandru, Corlăţean Titus, Coste Marius, Costoiu Mihnea Cosmin, Cristache Iulian – senator PSD de Arges (ales pe liste PPDD), Dumitrescu Florinel, Duruţ Aurel, Jipa Florina Ruxandra, Lazăr Sorin Constantin, Marin Nicolae, Mitu Augustin Constantin, Mocanu Victor, Moga Nicolae, Mohanu Nicolae, Mutu Gabriel, Nicolae Şerban, Oprea Stefan Radu, Pavel Marian, Păunescu Teiu, Popa Constantin, Popa Florian, Pop Gheorghe, Rogojan Mihai-Ciprian, Rotaru Ion, Saghian Gheorghe, Savu Daniel, Silistru Doina, Stuparu Timotei, Tămagă Constantin – senator PSD de Arges, Toma Ion, Valeca Şerban Constantin – senator PSD de Arges, Vasiliev Marian, Vochiţoiu Haralambie

PNL:    Grapă Sebastian, Grigoraş Viorel, Iliescu Lucian

UDMR:    Biró Rozalia Ibolya, Pataki Csaba, Vegh Alexandru

PLC:  Anghel Cristiana-Irina, Banias Mircea Marius, Barbu Daniel-Constantin, Durbacă Eugen, Ilieşiu Sorin, Mihai Alfred-Laurentiu-Antonio, Mihai Cristian Dănuţ, Nistor Vasile, Niţă Mihai, Pelican Dumitru

NEWS ALERTA:

#36213 Cine sunt cei 255 de parlamentari care au semnat pentru pensiile speciale.Printre ei, 23 de liberali

2015-04-16 10:21

Cine sunt cei 255 de parlamentari care au semnat pentru pensiile speciale.Printre ei, 23 de liberali

Parlamentarii se grăbesc să îşi mărească pensiile. Proiectul pentru pensiile speciale a fost depus la Parlament, iar potrivit listei celor care au semnat pentru proiect, sunt 255 de deputați și senatori care vor pensii speciale. Surprinzător, printre cei 255 se regăsesc și 23 de parlamentari PNL, printre care Mihăiță Calimente  sau Radu Zlati.

Iată lista celor care au semnat pentru proiect, așa cum se regăsește pe site-ul Camerei Deputaților:

255 deputati+senatori, din care:

deputati - neafiliaţi: Ciobanu Liliana, Condurăţeanu Andrei-Răzvan, Dragomir Maria, Iriza Scarlat, Niculescu Dumitru, Petrescu Petre, Tănase Răzvan-Ionuţ

deputati - PSD: Adam Luminiţa-Pachel, Adăscăliţei Constantin, Andea Petru, Anton Marin, Arsene Ionel, Avram Marian, Axente Ioan, Babuş Radu, Baltă Mihai, Bălan Ion, Benga Ioan, Birchall Ana, Bîrsăşteanu Florică, Boboc Valentin Gabriel, Bogdan Gheorghe-Dănuţ, Bogdănici Camelia-Margareta, Bordeianu Dan, Bucura-Oprescu Simona, Buicu Corneliu-Florin, Caloianu Mario-Ernest, Călin Ion, Căprar Dorel-Gheorghe, Chebac Eugen, Chirvăsuţă Laurenţiu, Ciobanu Gheorghe, Ciocan Dan, Ciofu Tamara-Dorina, Ciolacu Ion-Marcel, Codîrlă Liviu, Covaci Dorel, Cristea Aurelia, Cristea Victor, Daea Petre, Delureanu Virgil, Diaconu Adrian-Nicolae, Dima Toader, Dîrzu Ioan, Dobre Mircea-Titus, Dolineaschi Andrei, Dragomir Viorel Marian, Drăghici Mircea-Gheorghe, Drăghici Sonia-Maria, Dumitrache Ileana Cristina, Emacu Gheorghe, Enache Marian, Florea Daniel, Frăticiu Gheorghe, Găină Mihăiţă, Ghiveciu Marian, Gliga Vasile Ghiorghe, Grama Horia, Harbuz Liviu, Iacoban Sorin-Avram, Iancu Iulian, Iane Ovidiu-Cristian, Intotero Natalia-Elena, Iordache Florin, Itu Cornel, Khraibani Camelia, Manolache Marius, Marica Petru-Sorin, Marin Laura, Matei Călin-Vasile-Andrei, Măduţa Flavius-Luigi, Melinte Ion, Mihăilescu Ion-Bogdan, Mitrea Manuela, Mîrza Gavril, Mocanu Adrian, Mocioalcă Ion, Moisii Constantin, Moldovan Carmen Ileana, Moţ Constantin-Stelian-Emil, Muntean Mircia, Munteanu Ioan, Murgu Neagu, Nassar Rodica, Neacşu Marian, Nica Nicolae-Ciprian, Nichita Cristina, Nicolae Florian, Niculae Aurel, Niculescu Duvăz Bogdan Nicolae, Nistor Laurenţiu, Nistor Marioara, Niţă Constantin, Niţă Emil, Nosa Iuliu, Ochi Ion, Pană Adriana-Doina, Pârgaru Ion, Pâslaru Florin-Costin, Peia Ninel, Petrea Dorin Silviu, Petric Octavian, Popeangă Vasile, Popescu Dumitru-Iulian, Pop Georgian, Potor Călin, Răducanu Ion, Rădulescu Cătălin-Marian, Răţoi Neculai, Rizea Cristian, Roşca Lucreţia, Simionescu Adrian Constantin, Solomon Adrian, Stanciu Anghel, Stanciu Zisu, Stan Ioan, Stan Ion, Stănescu Alexandru, Steriu Valeriu-Andrei, Stragea Sorin Constantin, Stroe Radu, Sturzu Mihai-Răzvan, Suciu Vasile-Daniel, Şimon Gheorghe, Şova Lucian, Ştefan Viorel, Ştefănescu Elena Cătălina, Tătaru Florin-Cristian, Teodorescu Ioan Viorel, Traicu Rodin, Tudorache Daniel, Tudorie Violeta, Uricec Eugen Constantin, Vasilică Radu Costin, Vizitiu Sergiu-Constantin, Vlase Petru Gabriel, Vlădoiu Aurel, Voicu Mădălin-Ştefan, Vreme Valerian, Weber Mihai, Zaharcu Neviser

deputati - PNL: Calimente Mihăiţă, Cherecheş Florica, Chirteş Ioan-Cristian, Costin Gheorghe, Crăciunescu Grigore, Cristian Horia, Dobrinescu Traian, Gireadă Dumitru-Verginel, Grecea Maria, Gudu Vasile, Horga Vasile, Iane Daniel, Laza-Matiuţa Liviu, Oros Nechita-Adrian, Pardău Dumitru, Sămărtinean Cornel-Mircea, Scarlat George, Urcan Ionaş-Florin, Varga Vasile, Zlati Radu

deputati - DP: Blăjuţ Viorel-Ionel, Burlacu Ştefan, Dalca Ştefan-Petru, Deaconu Mihai, Gurzău Adrian, Mincă Liliana, Movilă Petru, Oajdea Daniel Vasile

deputati - UDMR: Antal István, Bónis István, Cseke Attila-Zoltán, Erdei Dolóczki István, Fejér László-Ődőn, Kelemen Atilla-Béla-László, Kereskényi Gábor, Márton Árpád-Francisc, Máté András-Levente, Moldovan Iosif, Seres Dénes deputati - Minoritati: Amet Varol, Păun Nicolae, Vainer Aurel

deputati - PC-PLR: Avram Constantin, Calotă Florică Ică, Cioată Cezar, Galan Constantin, Ionescu Aurelian, Negruţ Cornelia, Tănăsescu Claudiu-Andrei, Tocuţ Dan-Laurenţiu

senatori - neafiliaţi: Agrigoroaiei Ionel

senatori - PSD: Anghel Adrian, Arcaş Viorel, Bădălău Niculae, Bereanu Neculai, Bodog Florian Dorel, Bota Marius Sorin-Ovidiu, Bujor Dumitru Marcel, Bumbu Octavian-Liviu, Burlea Marin, Butnaru Florinel, Butunoi Ionel Daniel, Chiriac Viorel, Coca Laurenţiu Florian, Constantinescu Florin, Cordoş Alexandru, Corlăţean Titus, Coste Marius, Costoiu Mihnea Cosmin, Cristache Iulian, Dumitrescu Florinel, Duruţ Aurel, Jipa Florina Ruxandra, Lazăr Sorin Constantin, Marin Nicolae, Mitu Augustin Constantin, Mocanu Victor, Moga Nicolae, Mohanu Nicolae, Mutu Gabriel, Nicolae Şerban, Oprea Stefan Radu, Pavel Marian, Păunescu Teiu, Popa Constantin, Popa Florian, Pop Gheorghe, Rogojan Mihai-Ciprian, Rotaru Ion, Saghian Gheorghe, Savu Daniel, Silistru Doina, Stuparu Timotei, Tămagă Constantin, Toma Ion, Valeca Şerban Constantin, Vasiliev Marian, Vochiţoiu Haralambie

senatori - PNL: Grapă Sebastian, Grigoraş Viorel, Iliescu Lucian

senatori - UDMR: Biró Rozalia Ibolya, Pataki Csaba, Vegh Alexandru

senatori - PLC: Anghel Cristiana-Irina, Banias Mircea Marius, Barbu Daniel-Constantin, Durbacă Eugen, Ilieşiu Sorin, Mihai Alfred-Laurentiu-Antonio, Mihai Cristian Dănuţ, Nistor Vasile, Niţă Mihai, Pelican Dumitru.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/
Follow us: @realitatea on Twitter
NEWS ALERT OLTCHIM:

#36214 Licitaţiile trucate şi piaţa energiei, vizate de Consiliul Concurenţei

2015-04-16 10:33

http://www.romanialibera.ro/

Președintele Consiliului Concurenței a declarat, joi, la bilanțul Consiliului Concurenței, că instituția pe are o conduce vrea să finalizeze în acest an mai multe investigaţii, precum cele care vizează trucarea unor licitaţii din sectorul laptelui, al energiei şi din domeniul IT, informează Mediafax.

 

"Vor fi multe cazuri în acest an, dar nu la fel de spectaculoase ca anul trecut. Nu poți să dai prea des amenzi de 35 de milioane de euro, așa cum a fost în cazul investigației pe retail. Vom finaliza investigații care vizează licitații trucate la programul cornul și laptele şi ne vom concentra pe liberalizarea pieței energiei", a spus Bogdan Chiriţoiu.

În domeniul energiei, Consiliul Concurenței își propune să încheie investigația sectorială aflată în derulare pe piața gazelor și, totodată, să urmărească procesul de liberalizare a acestei piețe.

"În domeniul ajutorului de stat, în 2015 vom continua colaborarea cu Guvernul și Comisia Europeană pentru privatizările companiilor Poșta Română, CFR Marfă, Oltchim, dar și pentru restructurarea Complexului Energetic Oltenia și a Complexului Energetic Hunedoara. Trebuie să găsim soluții cu Guvernul și Comisia Europeană pentru reviabilizarea și salvare a acestor companii", a explicat Chirițoiu

NEWS ALERT OLTCHIM:

#36215 Licitaţiile trucate şi piaţa energiei, vizate în acest an de Consiliul Concurenţei

2015-04-16 10:35

http://www.mediafax.ro/economic/

Consiliul Concurenţei vrea să finalizeze în acest an mai multe investigaţii, precum cele care vizează trucarea unor licitaţii din sectorul laptelui, al energiei şi din domeniul IT, însă nu vor mai fi sancţiuni de nivelul celor de anul trecut, când cea mai mare amendă a fost de 35 milioane de euro.

 

Licitaţiile trucate şi piaţa energiei, vizate în acest an de Consiliul Concurenţei (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Vor fi multe cazuri în acest an, dar nu la fel de spectaculoase ca anul trecut. Nu poţi să dai prea des amenzi de 35 de milioane de euro, aşa cum a fost în cazul investigaţiei pe retail. Vom finaliza investigaţii care vizează licitaţii trucate la programul cornul şi laptele şi ne vom concentra pe liberalizarea pieţei energiei", a spus, la lansarea raportului de activitate al Consiliului Concurenţei, preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu.

În domeniul energiei, Consiliul Concurenţei îşi propune să încheie investigaţia sectorială aflată în derulare pe piaţa gazelor şi, totodată, să urmărească procesul de liberalizare a acestei pieţe.

"În domeniul ajutorului de stat, în 2015 vom continua colaborarea cu Guvernul şi Comisia Europeană pentru privatizările companiilor Poşta Română, CFR Marfă, Oltchim, dar şi pentru restructurarea Complexului Energetic Oltenia şi a Complexului Energetic Hunedoara. Trebuie să găsim soluţii cu Guvernul şi Comisia Europeană pentru reviabilizarea şi salvare a acestor companii", a explicat Chiriţoiu

Raspuns: TOTI. SUNT IN CULPA OLTCHIM,

#36216 Re: Re: Vrem sa stim ...!

2015-04-16 11:10

#36208: - Re: Vrem sa stim ...!  

 PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA,

RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA

Raspuns: TOTI,

Victor-Viorel Ponta (n. 20 septembrie 1972, București)

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

 

http://www.infopuls.ro/

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

http://www.impactreal.ro/

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

 

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

 

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru

 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica

 

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

etc.

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

 

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

 

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

 

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

 

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

 

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

 

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA 

etc.

www.oltchim.ro

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,

 

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30 ianuarie 2013: DNA S.O.S OLTCHIM

#36217 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30 ianuarie 2013: DNA S.O.S OLTCHIM

2015-04-16 11:15

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

AFLA SI TU PIPEREA CU CINE ACTIVEZI IN COMBINATUL CHIMIC, ITI ADUCEM AMINTE, CITESTE-I PE TOTI SI DIN #35193 SI...

 

http://www.oltchim.ro/

 

Conducerea societatii

 

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

 
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA:

#36218 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA:

2015-04-16 11:16

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

UNU MORT DEFINITIV, ALTU INCA VIU SI NEANTREBAT DE SUMELE DE BANI DETURNATE DE LA OLTCHIM...

CJ Ion Câlea și  CET Mihai Bălan => HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

 

 
 

DETURNAREA  FONDURI SALARII DE BANI CATRE CAR OLTCHIM 2012!!!!!!!!!! SI MULTE ALTE FAPTE COMISE SI ILEGALE.

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 

http://www.impactreal.ro/

 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

#36219 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

2015-04-16 11:21

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

UNDE SUNT BANII????

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 planul Rominsolv – BDO.  : Plan_Reorganizare_Oltchim

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii curente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

 

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

 

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

 

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

 

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

 

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

 Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

UNDE SUNT BANII????

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA:

#36220 Re: Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim

2015-04-16 11:27

#35523: POMANAGII: Gheorghe Piperea si Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu pe facebook. - Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim 

 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

#30226 Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim (LISTA COMPLETA SI IN CURS DE COMPLETARE CU TOTI VINOVATII ) 

CE VREMURI...., CE TIMPURI!!!! SA MANANCI BANII ALTORA SI SA NU FACI NIMIC, PAGUBA LA MAXIM, CE BETIA TA... SPECIALISTULE...!!!! HAI CA SUS PE MUNTE E BUN VINUL SI TE-AM VAZUT SI NOI CA ESTI ACOLO. MAGIC TIC TAC.... ACUM VINE IARNA (OARE A  CATA IARNA PE BANII ALTORA FURATI) SI PARTIEEEEEEEE......HOTILOR!!!!!!!!!!

 

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII, ATI FURAT. VOI ERATI SUS PE MUNTE CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRIIIIIII?????? 

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand - Director General Adjunct Operatiuni
 
SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :
 
Spiru Ciobescu Elena Felicia - Sef Divizia Financiara

 CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

Prefectura si Primaria din Ramnicu Valcea asediate de protestatarii de la OLTCHIM

 https://www.youtube.com/watch?v=cxUb75l1Btw =>este si Nadolu si Francu si altii...se stiu ei. (se confirma si video-audio ca familia SPIRU A FUGIT CU AUTOTURISMELE OLTCHIM LA MUNTE )

Vineri, 29 martie 2013, angajaţii de pe platforma chimică vâlceană au protestat pentru a patra oară consecutiv la Oltchim şi în faţa instituţiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea.

=========

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK:

 Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

 

 https://www.facebook.com/

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea

 

Apar chiar si eu aici :) http://stirileprotv.ro/

 

 

 =============

 

si continuare....

Oltchim se extinde în cultivarea de plante

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor - Bursei de Valori. http://www.zf.ro/

 

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA:

#36221 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim

2015-04-16 11:29

#35524: POMANAGII: Gheorghe Piperea si Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu pe facebook. - Re: Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim 

 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

Circul Oltchim ajunge la Parchet

04 Octombrie 2012,

Privatizarea eşuată a combinatului siderurgic de la Râmnicu Vâlcea a scos la iveală fragilitatea actualului sistem de privatizare din România, iar acest scandalul creat în jurul încercării lui Dan Diaconescu de a prelua gigantul industrial Oltchim a ajuns, ieri, şi în atenţia procurorilor.

Înainte de a demisiona de la conducerea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, organizatorul licitaţiei pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, a anunţat public că îl va reclama la Parchet pe Dan Diaconescu, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, după ce acesta ar fi indus în eroare statul şi publicul că are banii necesari cumpărării gigantului industrial. În timp ce Vulpescu a susţinut că patronul de la OTV ar fi folosit acte false pentru a-şi atrage capital de imagine, Diaconescu i-a replicat, anunţând că, la rândul său, va formula plângeri penale împotriva premierului Victor Ponta, dar şi împotriva fostului şef al OPSPI, care ar fi refuzat să semneze contractul de cumpărare a Oltchimului, deşi el a arătat că are lichidităţi, scoţând din bancă mai mulţi saci cu bani.

Ponta vrea investitor strategic la combinat

Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie, a anunţat premierul Ponta. Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locurilor de muncă şi derularea negocierilor pentru Arpechim.

Noul director a ieşit cu şliţul desfăcut

Ieri, în prima zi de muncă, Mihai Bălan, noul director al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, a sosit la birou la ora 9.00. Elegant, parfumat şi uşor obosit, s-a dus să discute cu muncitorii în faţa pavilionului administrativ. Cu şliţul desfăcut la pantaloni, şarmantul director vorbea cu patos despre cum va pune pe picioare fabrica şi cum angajaţii îşi vor încasa salariile restante în maximum două săptămâni.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#36222 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA

2015-04-16 11:47

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII ( FOSTII ANGAJATI, PLATILE COMPENSATORII cu toate drepturile legale si ANGAJATI drepturi legale)


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SALARIILE  FOSTI ANGAJATI SI ANGAJATII, DREPTURI LEGALE,

SE EVITA FALIMENTUL.


Musafir

#36223 Re: Re: Re: las ca vine celentano si porneste.

2015-04-16 13:44

#36210: - Re: Re:   las ca vine celentano si porneste.

Aduceti-va aminte!

Celentano si cainele lui de paza pe nume Dumitru, in vremea de dinainte de "revolutia" fripturistilor condusi de bulibasii Cernev si Talpasanu, "descalecau" cu surle de tobe si tambal la Oltchim, numai daca se intarzia o zi plata salariilor.

Acum, suntem si cu salariile restante de trei luni si jumatate, suntem si cu salariile compensatorii neplatite, suntem si cu "sabia" disponibilizarilor masive de la Bradu dorite de prietenii de la SVO ai lui Dumitru si ... nimic.
Ei tac si se ascund ca potarnichile.
Si atunci ce putem sa credem noi?
Ca si-au atins scopurile si nu-i mai intereseaza soarta noastra?
Ca soarta noastra nu i-a interesat nici macar o clipa dar ca ei au fost niste mercenari in slujba unor interese meschine?

Parvuleeee! Dumitreeee! Mai traiti? Dati un semn ca sa nu credem ca ati fost omorati, ca sirianul, de nevestele si amantii nevestelor voastre!

PROTEST de amploare la adresa Guvernului | 10.000 de oameni ies în stradă

#36224 PROTEST de amploare la adresa Guvernului | 10.000 de oameni ies în stradă

2015-04-16 17:21

PROTEST de amploare la adresa Guvernului | 10.000 de oameni ies în stradă

 

Peste 10.000 de persoane sunt aşteptate să participe la un protest de amploare are loc joi, 16 aprilie, la Mioveni. Mitingul de protest este organizat de angajaţii Dacia şi începe la ora 13.00.

Nemulţumirile sunt aceleaşi ca la protestele de primăvara trecută, anunţă TVR: amânarea la nesfârşit a lucrărilor la autostrada Sibiu-Piteşti. În cel mai bun caz, secţiuni ale drumului vor fi gata în a doua parte a lui 2018, iar întreaga autostradă în 2020.

Protestul vine la o săptămână după ce şeful Dacia, Nicolas Maure, a declarat, într-un interviu pentru HotNews, că producţia de autovehicule ar putea fi mutată în altă ţară dacă Autostrada Piteşti-Sibiu nu va fi gata până în 2020.

sursa: stiripesurse.ro

musafir

#36225 oltchimul este mort

2015-04-16 18:35

De mai fratilor cand unii iesam in strada ca sa  porneasca combinatul  altii stateau dupa perdele sa nu plece acasa 

 Uite ca am plecat ca sa se salveze smecherii  care  stateau ascunsi si acum va vine si voua randul . Hai acum  la prima strigare i ati bagat pe pitesteni.

    Dar in iunie gaozare pe cine mai bagi la inaintare ? Macar sa apuci sa ti serbezi ziua si sa te etalez pe facebook putin ca de cine mai e vedeta ca tine ?...