Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS :

#35926 Încă din iunie anul trecut, Defunctul Ion Cîlea acceptase restructurări la RAJDP

2015-04-03 10:21

 

Încă din iunie anul trecut, Defunctul Ion Cîlea acceptase restructurări la RAJDP

Consilierul judeţean Adrian Buşu a ţinut ca imediat după şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea, în care s-a aprobat programul de restructurare al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) şi, implicit, disponibilizarea a 95 de angajaţi ai acestei regii, să transmită un comunicat de presă prin care să anunţe opinia publică asupra votului negativ dat de consilierii judeţeni PSD pentru aprobarea acestui plan. Bineînţeles că domnul Buşu s-a erijat în purtătorul de cuvânt al tuturor consilierilor judeţeni ai PSD, deşi, dacă n-ar fi fost decizie de partid, unii ar fi votat pentru programul de restructurare, conştienţi fiind că altfel RAJDP va intra în faliment. Dar, unde e ordin de partid, cu plăcere! Aşa că, este perfect adevărat ce spune Adrian Buşu, consilierii judeţeni ai PSD au votat împotriva planului de restructurare. Însă, domnul Buşu a uitat să spună presei că şi dacă era la butoanele Consiliului Judeţean Vâlcea tot Ion Cîlea (Dumnezeu să-l odihnească în pace!) şi tot PSD-ul, acelaşi lucru s-ar fi întâmplat. Şi avem dovada clară că preşedintele Ion Cîlea îşi pusese avizul şi intenţiona să introducă în şedinţa de Consiliu Judeţean programul de restructurare la RAJDP, probabil conştient şi el că altfel regia va intra în faliment. Sub nr. 8543 din 17 iunie 2014, la Consiliul Judeţean există înregistrată o Notă cu privire la solicitarea RAJDP de aprobare a Programului de Restructurare, notă aprobată de preşedintele Ion Cîlea, prin care se menţionează că competenţa de aprobare a Programului de restructurare revine Consiliului Judeţean şi este strâns legată de aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al RAJDP Vâlcea şi de aprobarea modificării organigramei şi a statului de funcţii al RAJDP. Ori domnul consilier Adrian Buşu n-a ştiut de ceea ce face şeful său de partid şi administrativ (deşi ne e greu să credem asta) ori comunicatul de presă de după şedinţă a fost doar praf în ochii vâlcenilor.

 

NEWS :

#35927 Păsat spune că n-are nici o demisie de la Mihai Bălan

2015-04-03 10:22

Păsat spune că n-are nici o demisie de la Mihai Bălan

Ieri, pe site-ul Criterii a fost publicată informaţia conform căreia directorul Mihai Bălan şi-ar fi dat demisia de la CET Govora în urma unui scandal în cadrul unei şedinţe la care au participat mulţi liberali. Directorul Mihai Bălan nu a răspuns la telefon pentru a ne confirma sau infirma respectiva informaţie, însă a răspuns cel care trebuie să ştie cel mai bine despre o astfel de demisie, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Gheorghe Păsat. Acesta ne-a spus că el nu are nici o demisie de la directorul Mihai Bălan. Vom reveni cu amănunte dacă va fi cazul. Redacţia

 

NEWS ALERTA:

#35928 RĂZBOI în PNL: Senatorul Niţu şi-a anunţat candidatura la Consiliul Judeţean Vâlcea

2015-04-03 10:29

RĂZBOI în PNL: Senatorul Niţu şi-a anunţat candidatura la Consiliul Judeţean Vâlcea

Probleme în interiorul organizaţiei de la Vâlcea pentru co-preşedintele PNL, Cristian Buican. Acesta are o concurenţă serioasă la candidatura pentru Consiliul Judeţean Vâlcea. Este vorba despre senatorul Dan Niţu, care, în data de 3 aprilie a.c. a anunţat că este interesat să candideze în 2016 doar la funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea. Cum pentru aceeaşi funcţie şi-a exprimat şi Buican opţiunea de mai mult timp, rămâne de văzut cine va câştiga acest război al orgoliilor, care s-a declanşat cu mai bine de un an înainte de a avea loc alegeri locale.

„Într-adevăr colegii m-au băgat într-un sondaj făcut de ei, ca și candidat la primărie, și nu știu cum l-au făcut. M-au întrebat și le-am dat un răspuns evaziv. Pe mine mă interesează și am spus de multe ori Consiliul Judeţean. I-am spus-o şi domnului preşedinte ( n.r. – Cristian Buican), lupt pentru asta, şi cel mai important, lupt pentru ca sondajul de opinie să fie unul foarte serios, făcut de Bucureşti, care avea loc undeva în toamnă. Repet! Mă interesează Consiliul Judeţean, nu Primăria Râmnicu Vâlcea", a declarat senatorul Niţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat de ce nu a fost nominalizat ca şi candidat pentru CJ Vâlcea, senatorul Niţu a adăugat: „A fost un sondaj făcut pe genunchi, care nu este reprezentativ şi nu este luat în seamă de mine şi de mulţi colegi de-ai mei".

Despre votarea în interiorul PNL a listei cu candidaţii pentru Consiliul de Administraţie al CET Govora, senatorul Dan Niţu a spus că el personal nu a propus pe nimeni pentru a merge într-un Consiliu de Administraţie. „M-am ferit de aceste chestiuni, pentru că şi dacă am făcut acest lucru, omul respectiv a avut probleme. Singurul coleg pe care l-am propus şi pe care l-am promovat foarte mult a fost Bogdan Pistol, şi apoi ştiţi foarte bine cât scandal a fost. Concret, la întrebarea dvs., vă spun că eu nu am participat la acea şedinţă când s-a votat lista respectivă" a încheiat Dan Niţu.

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#35929 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-04-03 10:39

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 03.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

22.04.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

01.04.2015

Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

25.03.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea Tehnosud ca rămasă fără obiect. Amână pronunţarea cu privire la cererile de plată la data de 01.04.2015. T.fond.22.04.2015
Document: Hotarâre  715/2015  25.03.2015

 


Musafir

#35930 Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI!

2015-04-03 15:17

#35924: - ATENTIE DISPONIBILIZATI! 

 ANUNT IMPORTANT PENTRU DISPONIBILIZATI!

 

Avand in vedere ca, incepand cu luna aprilie 2015, administratorii judiciari ai Oltchim au decis efectuarea platii salariilor compensatorii - catre disponibilizatii din iunie 2013 - trebuie sa prezentati la sediul Oltchim, daca sunteti interesati, orice modificare cu privire la contul bancar in care Oltchim facea plata salariilor inainte de disponibilizare. In caz contrar, Oltchim va vira banii in conturile avute de disponibilizati inainte de disponibilizare.

 

In lunile aprilie si mai 2015 se vor vira in cont cate 500 de lei fiecarui disponibilizat, urmand ca pana la sfarsitul anului 2015 sa se vireze intreaga suma restanta - conform declaratiei facute in instanta de judecata de catre av. Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim (declaratie consemnata in HOTARAREA 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsiul anului 2015" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1  )

utilitați

#35931

2015-04-03 17:04

ce cadou primim de paște domnule fota de la sindicatul liber oltchim ca am vazut ca tot o salti in slavi cu diculoiu?   unde e cotizatia noastra de ani de zile? tu vad ca ai ce ai cu alti ,si injuri pe unul gaozaru  cine e ala ? prisacaru? de ce nu o dai pe adevar ? cine te pune sa faci asta? cu cit te plateste? „de ce nu spui ce e real si bati cinpi ca toti sintem satui de ce a facut nemernici astea care tu ai mai susti ,dar ai sa pierzi mult pe prostia ta 


Musafir

#35932

2015-04-03 19:35

Pe mine nu ma plateste nimeni si am plecat si din Oltchim ,dar sa ma pis pe voi cernevistilor,iar daca nu sti cine e gaoaza chiar esti prost de bubui,ca numai pe gura tiganului era "disponibilizari"iar cu retardatul de gaoaza care este un profitor ordinar,macar Dixi are facultate nu ca majoritatea cernevistilor,nici macar liceeul nu l-ati facut,niste analfabeti,care acum v-ati dat "doctoratul" in prostie la fel ca pacaliciul de Ponta.

Musafir

#35933 Cernevisti ... luati de la Eminescu!

2015-04-03 20:24

#35931: utilitați -  

 „N-am venit să-ți tulbur somnul,
nici să-ti *ut în *ur "sofer - sudorul" !

Asa ca marsi javre sa va papuseasca zaremba si cocleti
Sa va da in bot, tradatorilor. rahati prajiti si fierti!
Duceti-va trantorilor unde a intarcat cetul, balanul!


Musafir

#35934 Re: RASPUNE I TU MAI BINE LA FOTA CE TE INTREABA MAI GAOAZA.

2015-04-03 21:12

#35931: utilitați -  

 NU MA LUA PE MINE CU D UL FOTA MAI GAOZARE[GHIOCA]SI NU TE CA...CA PE TINE CA AM LUAT EU VREUN ZLOT,CA TE PUN CU MINA PE BIBLIE CARE A LUAT BANII[ZLOTIIII]MAI NEMERNICULE,CORUPTULE SI SOBOLAN JEGOS CE ESTI,UNDE E MA REPORNIREA,ZGIRIATUL MASINI SI TOT CE AI FACUT CU TACTO TAMBALAGIUL[CRA CRA]SI BOSOROGUL DE TALPASANU?

SI SA MI MANINCI OUALE DE PASTE LE AM ROSITE DE ACUM PT. TINE.

#35935 Re: Re: RASPUNE I TU MAI BINE LA FOTA CE TE INTREABA MAI GAOAZA.

2015-04-03 21:15

#35934: - Re: RASPUNE I TU MAI BINE LA FOTA CE TE INTREABA MAI GAOAZA. 

 APROPO;DE PASTE ATI DAU SULA SA MI O SUGI CU MATA SI TALPASANU,HAI SI TAMBALAGIUL CU MUHER.


Musafir

#35936 Re: Cernevisti ... luati de la Eminescu!

2015-04-03 21:18

#35933: - Cernevisti ... luati de la Eminescu!  

 AM SI EU UNA DE LA EMINESCU PT. TINE MAI GAOAZA RETARDATA;                                         PE LA USI,PE LA FERESTRI,CARE PI....ZDA MATI ESTI?

PACAT DE FETELE CARE LE AI,EU TE ASI RENEGA CA PARINTE,ZAU.

#35937 ESTI UN RAHAT CU OCHII MAI GAOAZA RETARDATA.

2015-04-03 21:22

#35936: - Re: Cernevisti ... luati de la Eminescu!  

 SCZ.   PE LA USII, PE LA FERESTRII,CARE PI....ZDA MATI ESTI? NU O SA MAI FI NIMIC,EXACT CA TACTO TAMBALAGIUL MAI SOBOLANE IMPUTIT.


Musafir

#35938 AI GRIJA CA DACA MA MAI AMENINTI,TI O TRAG URIT DE TOT,ZAU.

2015-04-03 22:23

#35931: utilitați -  

 AI MAI VORBIT SI DE COTIZATIE,PAI VOUA V A LUAT O CERNEV CU VAGABOANTA LUI MAI FRAIERE DE GHIOCA.

musafir

#35939 Re:

2015-04-04 04:34

#35931: utilitați -  

 Oare ce mai putem pierde ? Locurile de munca create de gaoza ?  Usor ,usor  se va face lumina si toti borfasi care s au batut joc de angajatii Oltchim o sa plateasca in special mari salvatori ai Oltchim Talpasan,Spirache ,gaozarul ,Marele Balan si lista e mare se stiu ei trafatorii care au lasat orasul Valcea fara locuri de munca.


Musafir

#35940 Cadou sindicate

2015-04-04 06:23

#35939: musafir - Re:  

 Cotizati la sindicate 20 de lei /luna x12 luni =240 lei/an si asteptati un pachet de bonuri de 40 lei pe an si tot voi va mirati cum se plimba toti analfabetii la cravata si costum prin Oltchim.Lasati banii sa intre pe card ca sant muncitii, numai Dumnezeu ne mai poate ajuta.


Musafir

#35941 Si din Pitesti citire si de stire: se inchide Oltchim pe mana USL!

2015-04-04 18:04

http://www.agpress.ro/20-arges/actualitate/6525-catalin-bulf

Cătălin Bulf: ‘Gerea, omul care n-a gândit niciodată nimic!’

 

 “Gerea, omul care n-a gândit nimic niciodată!”, l-a descris preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf pe actualul ministru al Energiei.

 „În 2012 Andrei Gerea şi Cătălin Rădulescu promiteau că vor pune în functiune Arpechimul.

Domnul Gerea este acum mare ministru. În primul mandat nu a putut, mandatul scurt..., dar acum, la al doilea mandat, ce ne spune Gerea? A emis aşa un panseu adânc: Dacă ai pierdut un tren, pierdut rămâne. Măi Gerea, ai auzit de puterea gândului? Dar de viteza lui?

Oricum, Gerea rămâne speranta noastră! Pe ce pune mâna distruge. S-a ocupat de Arpechim, s-a închis, s-a ocupat de Oltchim, se închide. Speranta nostră este să se ocupe şi de parlament. Sigur se va întâmpla ca la Oltchim şi Arpechim”, a declarat Cătălin Bulf.


Musafir

#35942 Re: AI GRIJA CA DACA MA MAI AMENINTI,TI O TRAG URIT DE TOT,ZAU.

2015-04-04 18:14

#35938: - AI GRIJA CA DACA MA MAI AMENINTI,TI O TRAG URIT DE TOT,ZAU. 

A luat-o dar nu a luat-o singur; a impartit-o cu "caprarii" lui.
Si, ca totul sa fie legal si nimeni sa nu-i mai intrebe despre miliardul de lei papusit din cotizatie "caprarii", invatati de mentorul lor exmatriculat din Oltchim, s-au dus la judecatorie si au schimbat statutul sindicatului.

Daca vreti sa ma contraziceti mai "caprarilor", postati pe petitie cele doua documente de mai jos:
-Procesului Verbal al Adunării Generale Extraordinare din data de 04.09. 2014;
-Hotarâre  Judecatoriei Valcea nr. 6016/2014 din data de 27.11.2014, dosarul nr. 9007/288/2014.

 

Judecătoria RÂMNICU VALCEA
27.11.2014

Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C16
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, cu sediul în Rm. Vâlcea, str. Uzinei, nr. 1, judeţul Vâlcea. În baza art. 20 alin. 2 din Legea nr. 62/2011: Ia act de modificările aduse statutului SINDICATULUI VICTORIA OLTCHIM, conform procesului verbal al Adunării Generale Extraordinare din data de 04.09. 2014, ce face parte integrantă din prezenta hotărâre. Dispune înscrierea modificărilor în Registrul special aflat la grefa Judecătoriei Rm. Vâlcea. Cu drept de apel în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 27 noiembrie 2014, la sediul Judecătoriei Rm. Vâlcea, judeţul Vâlcea.
Document: Hotarâre  6016/2014  27.11.2014

UN SIMPLU MURITOR

#35943 PENTRU TOTI

2015-04-04 19:30

NU STIU CE  SA M-AI COMENTEZ. MA UIT PE ACEASTA PETITIE  DE APROXIMATIV UN AN FARA SA M-AI  SCRIU CEVA. VAD, CONSTAT CA IN LOC SA FITI UNITI , VA BA LACARITI INTRE VOI [ÇERNEVISTI , DICULOISTI, DUMITRISTI BICISTI ] ,DAR V-ATI INTREBAT  CE SUNTETI DE FAPT ?. sunteti simpli muritori ,ANGAJATI SAU FOSTI ANGAJATI AI  ACTUALULUI S-AU  VIITORULUI FOST OLTCHIM .VA DENIGRATI SI VA INJURATI DE FAMILII : [ NEVESTE  , COPII ,MAME ,TATI, AMANTE '] ,DE PARCA EI SUNT VINOVATI DE ESECUL VOSTRU .NU VRETI SA INTELEGETI CA NU VOI AVETI PRINCIPALA VINA ? NU VRETI SA INTELEGETI CA TREBUIE S-A FITI UNITI ,ACUM IN AL DOISPREZECELEA CEAS ? . NU VOI A-TI FURAT  OLTCHIMUL SI NICI FAMILIILE VOASTRE , POATE NICIN ROIBU DAR A ASISTAT LA FURTURILE GUVERNANTILOR ,GUVERNANTI CARE S-AU PERINDAT LA CONDUCEREA ACESTEI TARI ,TARA CARE A FOST APARATA DE BUNICII NOSTRII CU PRETUL SINGELUI LOR VARSAT IN TOATE RAZBOAIELE ,PENTRU ASI APARA TARA, GLIA SI BUCATICA LOR DE PAMINT , PAMINT DIN CARE AU PUTUT SA-SI CREASCA COPII .MA INTRB DACA ACUM['MAINE ,POIMAINNE, PESTE UN AN ORI PESTE MAI MULTI  ANI  VOM MAI FI IN STARE S-A NE APARAM IN CAZ DE RAZBOI BUCATICA DE PAMANT IN SITUATIA IN CARE NE AFLAM ? ['DEZBINATI ] REFLECTATI  LA ACESTE CUVINTE SI POATE ACUM CIND SFINTELE SARBATORI ALE NASTERII DOMNULUI  VA VOR FACE MAI BUNI ,MAI CUMSECADE MAI OAMENI .NU UITATI CA NU VOM IMPARATI PAMINTUL

AM AFLAT DUPA UN AN DE ZILE ,MAI CERNEVE,MAI GAOAZA

#35944 PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 05:35

#35943: UN SIMPLU MURITOR - PENTRU TOTI 

 ma baiat destep  cu minte la cap ........retineeeeeeeeee.DE CE TREBUIE SA OMORI UN OM PT. A TACEA ca nu se mai porneste nimic,dar vrei sa tac ......PT. .60- DE MILIOANE ATI VRUT SA MA OMOIRTI CERNEVE SAU GHIOCA?      [E UITE CA NU MOR ARMASARIII CIND VOR CIORILE CERNEVISTE SI MM...UISTEEE]...............MAI TUGURINE SI BIDIBNE,VA DECAPITEZ,EU FOTA,UN PIC MAI AVETI,PAAA


Musafir

#35945 TIC TAC MAI GHIOCA, TIC TAC,A MAI TRECUT O ZI

2015-04-05 05:45

#35944: AM AFLAT DUPA UN AN DE ZILE ,MAI CERNEVE,MAI GAOAZA - PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

 TE MANINC CU AVRAM CU TOT MAI GAOAZA RETARDATA...ORICUM CU TALPSANU  MI AI SUPTOOOOOOO


Musafir

#35946 Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 07:21

#35944: AM AFLAT DUPA UN AN DE ZILE ,MAI CERNEVE,MAI GAOAZA - PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

Stai frate asa! Cum adica? Vrei sa spui ca cineva din combinat sau din alta parte a vrut sa te omoare si pentru asta a platit pe altcineva cu 60 de milioane de lei (adica 6.000 roni)?

Nu se poate asa ceva! Nu se poate.


Musafir

#35947 FOTA UN SUGATOR DE PULE

2015-04-05 08:23

FOTA MAI BEA MATA???RETARDATULE,STRICI TOATA PETITIA....CE IDIOT A PUTAT SA IASA DIN BETIVA AIA DE MATA PROASTA...FMM DE HANDIKPAT MINTAL DACA NU STII SA PORTI UN DIALOG FRUMOS STAI IN MM PE DESENE ANIMATE...ESTI UN JEG UMAN FARA NICI UN REZULTAT IN VIITORUL APROPIAT


Musafir

#35948 Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 08:41

#35946: - Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

 Orice este posibil, mai ales cand doresc sa-si acopere furturile si alte mizerii. Orice este posibil.


Musafir

#35949

2015-04-05 09:08

Nu uitati ca au fost si rusii cu  banii lor de destabilizare si imfluenta la Oltchim. Poate ne explica si Ionel Vincea liderul vicepresedinte la Cartel Altfa numit si nu votat de nimeni sa fie pe functie asta ci cu masluire ajuns pe aceasta functie, ce este cu trirurile mult asteptate de acesta de la rusi.

PICASSO E PREA PUTERNIC MAI GAOZARILOR CRERNEVISTII SI M...UISTIIIII

#35950 bine ma nemernicilor cernevisti atit v a dus capul ala de retardati?

2015-04-05 09:14

#35947: - FOTA UN SUGATOR DE PULE 

 E ADEVAR FRATE,E ADEVAR,TOATA TIGANIA DIN COLONIE STIA DE PATANIA LUI FOTA NUMAI EU ERAM FRAIERUL CARE SE ZBATEA PT. NEAMUL RETARDAT A LUI VIOREL PLESA,IAR ORDINARUL IMPUTIT AI FACEA JOCUL LUI CERNEV A DAT TRELEFON LA TIGANII UNGURII ADUSI DE GUTAU NEMERNICUL PAMINTULUI SA FURE SI COLONIA,,ATI INTELES CEVA?  ....ATI INTELES JOCUL CU VAGABOANTA DE MARDARTE?...ATI INTELES JOCUL CU ZGIRIATUL MASINI LUI GAOZARUL DE GHIOCA?.........TIC TAC HIOCAAAAAAAAAAAAAAA,TIC TAC,A MAI TRTECUT O ZI........................APROPO,MERGETI IN COLOMNIE SI INTERESATIVAAAAAAAAAAAAA,NU MINTE FOTA SI NU A MINTIT NICI CU OLTCHIMUL CA NU SE MAI REPORNESTE,ZICE TI NEMERNICILOR SI TADATORILOR DE OTCHIM,ZI MAI CERNEVE SAU GHIOCA UNDE E OLTCHIMUL ,O SA MI O PUPI CU MATA GHIOCA , CHIAR LUNI.