Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-02-26 07:46



Musafir

#34652 Re: Re:

2015-02-26 08:00

#34650: - Re:  

 -ASA NE TREBUIE DACA NE LASAM MANIPULATI.

-MACAR ACUM IN CEASUL AL DOISPREZECELEA. sa intelegem cine sunt papusarii

Noam Chomsky a realizat o listă cu cele "Zece strategii de Manipulare" prin mediile de informare în masă.

1. A distrage în permanenţă atenţia publicului, departe de adevăratele probleme sociale, captivată de subiecte fără importanţă adevărată. A ţine mereu publicul ocupat, ocupat, ocupat, fără nici un timp pentru gândire.

2. A cauza probleme şi apoi, a oferi soluţii. Această metodă se mai numeşte şi "problemă - reacţie - soluţie". La început, se creează problemă, sau „situaţia", prevăzută pentru a suscita o anume reacţie a publicului, pentru ca tocmai acesta să ceară măsurile mai dinainte stabilite pentru a fi acceptate. De exemplu: dezvoltarea intenţionată a violenţei urbane sau organizarea de atentate sângeroase, pentru ca publicul să ceară legi represive, în detrimentrul libertăţii.

3. Strategia „în degradeu". Pentru ca publicul să accepte o măsură inacceptabilă, este de ajuns să fie aplicată în mod progresiv, în "degradeu", pe o durată de zece ani. În acest fel, au fost impuse condiţii sociale şi economice absolut noi, în special în ultimii zece ani, cum ar fi şomaj masiv, imigraţie - invazie, precaritate, flexibilitate, delocalizări, salarii care nu mai asigură un venit decent. Acestea ar fi schimbările care ar fi provocat o revoluţie dacă ar fi fost aplicate în mod brutal.

4. Strategia acţiunii cu date diferite. O altă manieră de a obliga publicul să accepte o hotărâre nepopulară este de a o prezenta ca "dureroasă, dar necesară'', obţinând acordul publicului în prezent, pentru aplicarea în viitor. Este mult mai uşoară acceptarea unui sacrificiu viitor decât al unuia apropiat. În primul rând, pentru că efortul nu trebuie făcut imediat, apoi, pentru că publicul are mereu tendinţa de a nădăjdui "totul va merge mai bine mâine" şi că sacrificiul cerut va putea fi evitat. În fine, această manieră lasă publicului timp pentru a se obişnui cu ideea schimbării, pe care o va accepta cu resemnare la momentul stabilit. Exemplu recent: trecerea la euro şi pierderea suveranităţii monetare şi economice, acceptate de ţările europene între 1992 - 1995 şi aplicate în 2002.

5. A se adresa publicului ca unor copii mici. "Cea mai mare parte a discursurilor destinate marelui public folosesc argumente şi un ton copilăresc, aproape debile, ca şi cum spectatorul ar fi un copil mic sau un handicapat mental. De ce oare? Dacă ne adresăm unei persoane ca şi cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate şi cu o oarecare probabilitate, va avea un răspuns sau o reacţie tot atât de lipsită de simţ critic ca al unui copil de 12 ani".

6. A face apel mai mult la partea emoţională decât la gândire. Este o tehnică clasică pentru a opri analiza raţională şi, deci, simţul critic al oamenilor. În plus, folosirea emoţionalului deschide accesul la subconştient, pentru înocularea anumitor anumite idei, dorinţe, spaime, pulsiuni sau comportamente.

7. Menţinerea poporului în neştiinţă şi prostie. A face în aşa fel ca poporul să nu înteleagă tehnologiile şi metodele folosite pentru controlarea şi robirea lui. Calitatea educaţiei dată claselor inferioare trebuie să fie cât mai slabă, încât prăpastia de neştiinţă, care separă clasele de jos de cele de sus să fie şi să ramâna de neînteles de cele dintâi.

8. A încuraja publicul să se complacă în mediocritate. A încuraja publicul să creadă că e "bine" de a fi prost, vulgar şi incult. A-l îndopa cu seriale americane şi emisiuni de tele-realitate, în care bârfa, prostul gust şi incultura sunt cuvinte de ordine.

9. A înlocui revolta cu învinovăţirea. A face omul să creadă că numai el singur este vinovat de propria lui nenorocire, din cauza unei inteligenţe insuficiente, sau a capacităţilor şi a eforturilor necorespunzătoare. Astfel, în loc să se ridice împotriva sistemului, individul se subestimează şi se învinovăţeste, ceea ce îi crează o stare depresivă, având că efect abţinerea de la acţiune. Şi, fără acţiune, nu există revoluţie...

GOGUUU....

#34653 Re:

2015-02-26 08:30

#34611: -  

 Din pacate pentru Divizia Petrochimica Bradu s-a gasit solutia la minister (niste natii vor sa fabrice o substanta acolo si le mai trebuiesc 20 de angajati in plus fata de ce au).Solutia e ce facem noi cei de la valcea ca vom fi decimatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

 ;;''''

cine ti-a spus minciuna asta ? dumitru?

el are lista scurta cu cei 20 de talibani. care trebuie sa ramana neaparat in combinat. de restul nu il intereseaza. de ce credeti ca astia 20 alearga disperati si fac presiuni si amenintari.

pentru a aduna semnaturi cat mai multe chiar si de la disponibilizati . pentru planul de dezorganizare al lui piperea? 

pentru ca li sa garantat ca vor fi printre cei alesi sa ramana in combinat daca fac planul de semnaturi. 


Musafir

#34654 Re: Re:

2015-02-26 09:24

#34653: GOGUUU.... - Re:  

 ARGESENII AR TREBUI SA-SI VADA DE EI,PENTRU CA, PENTRU CA, PENTRU CA SI PENTRU CA  (ESTE VORBA UNUIA..., MAI MARII VREMURILOR ACTUALE...),.... DE ACOLO INCOACE CATRE VALCEA A VENIT NECAZUL SI NECAZURILE..., NU INVERS. SI VALCEA A SALVAT LOCURI DE MUNCA ACOLO, ATAT CAT A PUTUT..., CARE NU NUMAI CA NU ATI DORIT, NU ATI DORIT SA MUNCITI, BLOCAND TOT SI DUCAND LA FIER VECHI SI DEGRADARE TOTALA IN TIMP. DOVEDIT DE TIMP SI DE INTERESE MESCHINE LA CARE ATI PARTICIPAT SI INHAITAT CU DERBEDEII DIN VALCEA, UNII DIN CEI DE AICI, CARE TOT ASA CA SI VOI S-AU OCUPAT DE NEMERNICII INHAITANDU-VA..., ASTFEL AM AJUNS IN 2015 CU TELENOVELA VOASTRA CREATA DE VOI...

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-26 11:58



Musafir

#34656 Continuă războiul dintre Piperea şi sindicalişti.

2015-02-26 12:09

Continuă războiul dintre Piperea şi sindicalişti

http://www.voceavalcii.ro/2015022527013Publicat în ECONOMIE

FEB 25, 2015  SCRIS DE  FLORIN FĂGEŢEANU

La aproape o lună de la depunerea planului de reorganizare al combinatului chimic Oltchim, administratorul judiciar, Gheorghe Piperea, a susţinut la Bucureşti o conferinţă de presă în care a debordat de optimism.
Avocatul a comparat combinatul cu o mârţoagă pe care nu o putea vinde pe trei gâşte, ca Dănilă Prepeleac şi a spus că privatizarea va reuşi în 2015: "Metoda prin care încercăm să obţinem un succes al acestui plan de reorganizare este crearea acelui SPV, acelui Oltchim 2, în care să se treacă toate activele, licenţele, autorizaţiile, plus personalul, în aşa fel încât să poată fi cumpărate părţile sociale de un investitor. Eu personal am văzut lucrurile acestea, în aşa fel încât să nu fiu considerat un fel de Dănilă Prepeleac. Nu m-am dus cu mârţoaga la iarmaroc ca s-o vând pe trei gâşte. Dacă am văzut că nu există posibilitatea să vinzi mârţoaga, am zis că mă întorc acasă şi încerc s-o fac să arate mult mai bine, ca să pot să o vând la un preţ corect".
Piperea a mai spus că situaţia actuală a companiei s-a îmbunătăţit semnificativ, iar Oltchim nu mai este "un pacient bolnav, în stare de comă", ci unul "în convalescenţă". Conform avocatului, combinatul funcţionează în prezent la 30% din capacitate şi generează lunar un rulaj de 15 milioane euro şi un EBITDA de peste 700.000 euro, iar peste 70% din producţie pleacă la export.


"Visează cu acel Oltchim SPV"

De partea cealaltă, sindicaliştii îl aduc cu picioarele pe pământ pe Piperea. Liderul de la SL Oltchim, Mihai Diculoiu, spune că Oltchim SPV este o utopie şi îi cere să îşi ceară scuze pentru comparaţia făcută:
"De la început am, spus că acest plan de reorganizare este în contradicţie cu ceea ce vrem noi, adică salvarea Oltchimului. Din câte văd eu, au de gând să mai disponibilizeze şi alţi salariaţi, după calculele mele aproximativ 1300 de muncitori. Mă surprinde în mod deosebit faptul că se insistă pe vânzarea acelui Oltchim SPV pentru că în 2014 s-au organizat cinci licitaţii şi nu s-a pretentat nimeni. E şi normal, cine să vină să cumpere ceva ce nu există.
Mai spune domnul Piperea că este la 30% din capacitate Oltchimul. Nu e adevărat, s-a pornit instalaţia de Oxo dar s-a oprit într-o lună.
Trebuie să îşi ceară scuze vâlcenilor pentru declaraţiile făcute, Oltchim nu a fost şi nu este nici acum o mârţoagă pe care să o vândă pe trei gâşte. Să nu uite că s-a prezentat la licitaţii şi nu a venit cineva să ofere pe combinat măcar o gâscă.
Îi mai sugerez să lase declaraţiile şi să-i ia pe investitorii care s-au prezentat dispuşi să vină alături de noi, să nu mai ascundă informaţiile şi să-i ducă la minister şi la guvern!"

 

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34657 Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:10

#34655: generatoru' de praf - Re: Re: Re:  

 INTERESE MESCHINE SI SUGACII DE SERVICIU, SPURCA TOT SI DUPA SE AFLA IN TEXTE, INVATA TU DERBEDEULE SA CONVERSEZI INAINTE DE A IMPUTII IN TEXT CU INJURATURI TOT. AM SCRIS FOARTE CORECT SI TASTARE  LA FEL DE COERENT SCRISA, PENTRU A INTELEGE TOT CE TI-AM TRANSMIS, RESTUL ESTE LESUL TAU LEPROS SI MULTORA CA TINE CE ATI LASAT IN URMA VOASTRA....

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...


Musafir

#34658

2015-02-26 12:10

Sa te vad pe tine taxator la wc-ul public lingau de capace de wc.


Musafir

#34659 Peste 1000 salariați de la Oltchim amenință cu greva foamei!

2015-02-26 12:12

 Peste 1000 salariați de la Oltchim amenință cu greva foamei 

http://jurnalvalcean.ro/peste-1000-salariati

 

Odată cu punerea în aplicare a planului de reorganizare a combinatului chimic Oltchim, 1300 de salariați ai unității economice vor fi disponibilizați. Evident, această situație nu este nici pe departe pe placul celor care în foarte scurt timp îşi vor pierde locurile de muncă, motiv pentru care aceştia au decis să se organizeze într-o formă de protest. Din păcate, aceştia se pare că vor alege cea mai drastică formă de protest, respectiv greva foamei. Reprezentanții salariaților de la Oltchim au anunțat că vor protesta şi în fața sediului Guvernului.

 

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34660 Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:14

#34655: generatoru' de praf - Re: Re: Re:  

 ULTERIOR, PENTRU CA NU MUNCEATI SI FRECATI MENTA SI LIMBA SPURCATA IN  INJURATURI, FURTURI SI ALTE FAPTE NOTABILE..., IAR SALARII SI MIZERII, NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...


Musafir

#34661 Oltchimisti sunteti pe faras! Nu spun eu spune Piperea.

2015-02-26 12:21

„EVOLUŢIA POZITIVĂ A COMBINATULUI DIN ULTIMELE LUNI A STÂRNIT INTERESUL INVESTITORILOR”

http://curieruldevalcea.ro/evolutia-pozitiva

• anunță Bogdan Stănescu, administratorul special OLTCHIM

Administratorii judiciari ai Oltchim (RomInsolv şi BDO Business Restructuring) au anunţat că planul de reorganizare a societăţii aflată în insolvenţă de aproape doi ani presupune vânzarea către un investitor privat, soluţie pe care au mai încercat-o, fără succes, informează Bursa.ro .

Avocatul Gheorghe Piperea, partener în cadrul RomInsolv, a declarat într-o conferinţă de presă: “Acum, vânzarea Oltchim nu mai stă sub presiunea timpului. În plus, combinatul vâlcean nu mai este un pacient în comă, ci s-a stabilizat şi se află în convalescenţă. Din acest motiv, putem spune că reorganizarea a devenit posibilitatea valorificării unei oportunităţi şi nu o metodă de salvare de la faliment. Excludem în continuare posibilitatea falimentului” (…) Varianta vânzării am mai încercat-o şi a fost un eşec. Am preferat să nu mă duc cu mârţoaga la iarmaroc şi să o vând pe trei gâşte şi am decis să continuăm restructurarea şi eficientizarea pentru a face societatea mult mai atractivă. Acum putem vinde Oltchim prin planul de reorganizare, cu alte premise, pornind de la îmbunătăţirea situaţiei financiare”. Consorţiul de administratori judiciari ai Oltchim a depus pe 5 februarie, la Tribunalul Vâlcea, planul de reorganizare a activităţii combinatului. Pentru aprobarea acestuia, creditorii au fost convocaţi pe data de 9 martie 2015.   

La rândul său, Bogdan Stănescu, administratorul special al Oltchim, a spus că evoluţia pozitivă a combinatului din ultimele luni a atras mai mulţi investitori, dar şi fonduri de investiţii dispuse să-l finanţeze. Domnia sa a precizat: “Dacă vom avea o ofertă concretă, o vom prezenta creditorilor. Reorganizarea durează trei ani, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an, dacă va fi nevoie. Teoretic, putem vinde Oltchim şi în anul III al reorganizării. Noi sperăm să se întâmple în acest an sau anul viitor. Planul de reorganizare are ca scop obţinerea celui mai bun preţ pentru vânzarea Oltchim SPV, o societate viabilă, restructurată profund, capabilă de a se autofinanţa şi de a face performanţă pe piaţă produselor petrochimice”. 

Administratorii au încredere că vor obţine acordul creditorilor şi susţin că s-au consultat cu principalii creditori înainte de întocmirea planului. Gheorghe Piperea a mai spus că planul este susţinut şi de Ministerul Economiei.  Conform proiectului de reorganizare, începând cu luna octombrie 2014, EBITDA (profit înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare) Oltchim a crescut de la o medie lunară de 300.000 euro în trimestrul IV 2014, la 700.000 euro în luna ianuarie 2015.  Administratorii afirmă: “Oltchim este exportator net. La nivel anual, unul din indicatorii care au contat în decizia reorganizării a fost balanţa comercială netă de 88 de milioane de euro în favoarea Oltchim. Altfel spus, din cifra de afaceri de 141 de milioane de euro, 100 de milioane euro au reprezentat exporturi, pentru care am utilizat importuri de numai 12 milioane de euro. Societatea a ajuns la un punct de echilibru”. Aceștia susţin că rezultatele bune au fost realizate în principal prin managementul foarte eficient al resurselor proprii, societatea necontractând credite pentru a finanţa capitalul de lucru. Recâştigarea pieţelor externe a fost dificilă, în opinia administratorilor: “În primele trei luni ulterioare intrării în procedura insolvenţei, combinatul livra lunar aproximativ 2.300 tone polioli – polieteri (principalul produs fabricat de societate, cu o pondere de aproximativ 71% în cifra de afaceri). Treptat, la acest produs s-a ajuns la o medie de 4.000 tone livrări lunare în semestrul I 2014 şi, începând cu luna octombrie 2014, se livrează, în medie, 6.000 tone lunar”.  Conducerea Oltchim a mai declarat că şi-a recâştigat, anul trecut, vechii parteneri şi a reuşit să contracteze pe termen lung (un an) 80% din producţia acestui an. În prezent, Oltchim funcţionează la 30% din capacitate, iar administratorii propun şi redeschiderea altor secţii pe parcurs ce fac rost de fonduri. Bursa. Ro adaugă că în perioada iunie 2014 – februarie 2015, Oltchim a investit suma de 2,45 milioane euro în lucrări majore de revizii şi reparaţii. Astfel, a fost schimbat integral un electrolizor în cadrul principalei instalaţii de producţie, respectiv instalaţia de electroliză cu membrană. Valoarea totală a reabilitării a fost de aproximativ 800.000 euro. În prezent, este în derulare efectuarea reviziei capitale la o linie de fabricaţie la instalaţia de var industrial. Contravaloarea lucrărilor care vor fi efectuate este de 450.000 euro, iar lucrarea care a fost demarată în noiembrie 2014 va fi finalizată în martie 2015.  Administratorii susţin că au demarat şi procedura pentru schimbarea a încă unui electrolizor în cadrul instalaţiei de electroliză cu membrane, echipamentele în valoare de aproximativ 800.000 euro fiind deja contractate (achitarea acestora va fi efectuată până la finele lunii februarie 2015). De asemenea, parcul propriu de vagoane specializate prin intermediul cărora se comercializează produsele finite (sodă caustică lichidă) şi se aprovizionează materiile prime (propilenă, clor), a fost parţial reparat.  În planul de reorganizare sunt prevăzute, pentru primele 5 trimestre, noi investiţii în suma totală de aproximativ 4,2 milioane de euro, toate având efect de levier în rezultatele economico-financiare prin creşterea randamentului instalaţiilor, scăderea consumurilor unitare şi creşterea productivităţii, după cum previzionează RomInsolv şi BDO Business Restructuring. Nu trebuie să omitem creşterea calităţii produselor finite, respectiv consolidarea şi creşterea potenţialului, prin acest rezultat, a relaţiilor comerciale.


Musafir

#34662 Oltchimisti sunteti pe faras! Nu spun eu spune Piperea.

2015-02-26 12:22

#34661: - Oltchimisti sunteti pe faras! Nu spun eu spune Piperea. 

 Alte măsuri de eficientizare invocate de administratorii Oltchim se referă la optimizarea suplimentară a structurii organizatorice şi diminuarea cheltuielilor fixe cu aproximativ 450.000 euro lunar, prin creşterea productivităţii totale a muncii: 

În plan ne referim la măsuri cantitative de reducere a organigramei cu aproximativ 500 de locuri de muncă neproductive (din locaţii şi instalaţii fără perspectivă de activitate, personal din pavilionul central) şi măsuri calitative de evaluare corectă a activităţii desfăşurate de fiecare salariat şi de aplicare corectă a prevederilor contractului colectiv de muncă

Salariaţii disponibilizaţi în urma confirmării planului de reorganizare vor beneficia de plata salariilor restante şi a salariilor compensatorii prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă”. Astfel, în funcţie de rezultatele economice ale societăţii debitoare, există premisele că aceştia să primească lunar o sumă egală cu salariul net pe care îl aveau la data disponibilizării, până la epuizarea totală a datoriei curente a Oltchim către fiecare în parte (respectiv cele trei salarii restante precum şi salariile compensatorii, sumele înscrise la masă credală urmând să fie plătite conform programului de plăţi inclus în planul de reorganizare). 

Pentru salariaţii disponibilizaţi din iunie 2013, salariile compensatorii vor începe să fie eşalonate începând cu luna aprilie 2015, a anunţat Gheorghe Piperea. Astfel, pentru luna aprilie şi mai, prognozele permit alocarea unor fonduri în acest sens de 460.000 lei pentru fiecare lună, urmând ca pentru luna iunie, în funcţie de evoluţia economică, administratorii Oltchim să redimensioneze acest fond.  Potrivit Bursa.ro, în cei doi ani de insolvenţă, Oltchim a cumulat datorii de circa 50 milioane de euro, potrivit planului de reorganizare propus creditorilor. Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring a explicat: “Estimăm că aceste datorii pot fi achitate în aproximativ doi ani. Circa 9-10 milioane de euro sunt creanţele salariaţilor, respectiv plăţile compensatorii către disponibilizaţi şi cele două salarii şi jumătate per salariat rămase restante din perioada în care Oltchim nu a funcţionat deloc, înainte de intrarea în insolvenţă. Compania mai are datorii către furnizori interni şi externi şi o sumă importantă – 62 milioane de lei către CET Govora pentru furnizarea de abur tehnologic”. La rândul său, Gheorghe Piperea a subliniat că Oltchim a agreat cu CET Govora un plan de plată eşalonată a datoriei, care a început deja şi a subliniat că societatea vâlceană a plătit mereu factura pentru electricitatea livrată de CET.  Anul trecut, Oltchim a continuat să înregistreze o pierdere netă, în scădere faţă de cea raportată în 2013. Administratorii speră ca 2015 să vină cu un profit net pentru societate.
RomInsolv şi BDO Business Restructuring au şi un plan B pentru Oltchim, în cazul în care investitorul întârzie să apară: societatea îşi continuă activitatea aşa cum este acum, cu identificarea de soluţii de finanţare pentru majorarea producţiei. Administratorii Oltchim susţin: “Presupunând că Oltchim rămâne cu condiţiile actuale de 30% utilizare a capacităţii de producţie, din simularea noastră reiese că, pe următorii 5 ani, există posibilitatea realizării unei cifre de afaceri cumulate de 1,5 miliarde euro, din care exporturi de 1,1 miliarde euro şi numai 200 milioane euro importuri. În următorii 5 ani, putem face plăţi către bugetul consolidat al statului provenite din TVA, impozite, taxe aferente salariilor de aproximativ 390 milioane euro, la care se adaugă plăţi către bugetul local pentru următorii 5 ani de aproximativ 4,1 milioane euro”.  Ei au mai spus că aprobarea planului de reorganizare propus mai înseamnă păstrarea unui număr de aproximativ 5.500 de locuri de muncă din Oltchim şi din industria orizontală direct dependentă de societate.

generatoru' de praf

#34663 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:32

#34660: - Re: Re: Re: Re:  

 Tot n-ai raspuns!

Cunosti termenu' "insotitor'?

Sau "izolatie rece"?

Aaa, si ia incet, sa nu-ti crape vreun vas de sange!

Ar fi pacat sa opreasca astia marea activitate din mareata companie Oltchim pentru ca un salariat asa valoros ca tine  a suferit un A.V.C scriind pe internetzi in timpu' programului.

In rest, permite-mi sa ma pis pe altii de ras.

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34664 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:37

#34663: generatoru' de praf - Re: Re: Re: Re: Re:  

 BA BUTELIE FARA ARAGAZ, TU CUNOSTI TERMENII IN MESERIA PE CARE O AI LA DESCHIS SI INCHIS POARTA SI NICI DE AIA NU TE OCUPI SI INSOTIRE PE TRASEE RECI CARE NU MAI FUNCTIONEAZA DE LA ....PASTELE CAILOR, LASA MUCLAVAUA SI ZI CE DRACU FACETI, CA MOARE OLTCHIM SI ARPECHIM IL DEMOLEAZA, DE CAND AU DAT ASTIA CAEN-UL STIATI CA DEVENITI ISTORIE.

MIE IMI PERMITI SA ITI RE:RE:RE:REPET

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-26 12:42


CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34666 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:45

#34665: generatoru' de praf - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 NU MA BIN-LADEN, AM FOST CU OCHII PE VOI SI STIU CUM VA COMPORTATI, EXACT CA GRUPA DE INGANFATI ASMUTITI SI TURBATI DE PLECATI LA SOMN, SAU LA RAZBOI CUM VA DIRIJEAZA ISPITA SINDICALA....DA NUMAI CUM VA DIRIJEAZA, LA PAPICA INAINTE, LA MUNCA INAPOI SI LA LENE TOT INAINTE SI SOMNNNN, MULT SOMNN, LEAFA VINE...

MIE IMI PERMITI SA ITI RE:RE:RE:REPET

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34667 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:47

#34665: generatoru' de praf - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 AUZI MAAAA,...POATE DAM PAGINILE IN URMA AICI PE  PETITIE SI ARATAM CE SPUNEATI, CUM STIATI VOI (NUMAI SI NUMAI TAMPENII...), AVEATI MISTICISM, DADEATI IN BOB, GHICEATI IN CAFEA SI VA INTALNEATI CU MAI MARII VREMURILOR...., CUM FACEATI BAAA ....

MIE IMI PERMITI SA ITI RE:RE:RE:REPET

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...

generatoru' de praf

#34668 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:51

#34666: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Esti un sef de formatie nu prea respectat de subordonati.

Hai, recunoaste!

Macar sa te faci temut!

Ca nu cunosti tu unde se pun virgule, cum se scrie corect "INGANFAT", nu conteaza pentru niste operatori tinuti sub teroare, asa-i?

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34669 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 12:53

#34668: generatoru' de praf - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

  îngânfat a. umflat de fumuri, de mândrie deșartă. [Vechiu-rom. îngâmfat, cu corpul umflat: în limba modernă cu sensul excluziv metaforic].

DEX.

E BINE MAAA ASA...

TI-AM TOT SPUS CA VA DRESEZ.

MIE IMI PERMITI SA ITI RE:RE:RE:REPET

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...

generatoru' de praf

#34670 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 13:11

#34669: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Fefe, de ce vrei sa te faci de ras?

Sau vrei sa le demonstrezi subordonatilor ca poti sa dai SEARCH pe Google?

Gata, ai iesit din schimb?

Ati terminat de descarcat sacii cu materie prima si de incarcat pungutele cu produs vandabil la export?

Te-ai incadrat in norma de consum sau s-a spart vreun sac in timp ce-l cara operatoru' in carca pana la cota +12 m? Cunosti pana si tu ca asa ceva se poate lasa cu desfacerea contractului de munca dupa noul C.C.M semnat de Diculoiu.

Bine, tu esti acoperit, ca d-aia esti sef, da' bietu' operator poate are copil de crescut.

Nu ti-e putin mila?

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 13:16

#34670: generatoru' de praf - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Fefe???  BAAAA DILIULE, SINGURUL CARE TE FACI DE RAS ESTI TU SI SLEAHTA TA DE BABUIN, AVEM SI NOI BABUINII NOSTRI IN VALCEA DAR VOI IN ARGES...., BUTELIE FARA ARAGAZ, CE DRACU FACETI..., VA CONFUNDATI SI CONFUNDATI, DATI CU PRESUPUSUL SI GHICITUL IN CEASCA DE CAFEA, MAAAA MAMA OMIDA, AI RATAT PREDICTIILE SI RATEZI CONTINUU..., UITE AZI ESTE 26.02.2015 JURA-TE CA NE-AI SPUS SI TU CEVA REAL...PANA ACUM..., BATI CAMPII, ESTI DE TOT RASUL, TU ESTI DE TOT RASUL PLANSULUI...

MIE IMI PERMITI SA ITI RE:RE:RE:REPET

îngânfat a. umflat de fumuri, de mândrie deșartă. [Vechiu-rom. îngâmfat, cu corpul umflat: în limba modernă cu sensul excluziv metaforic].

DEX.

 

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...

generatoru' de praf

#34672

2015-02-26 13:27

Fefe, vezi ca folosesti cuvinte care nu-s in dex.

In autobuz n-ai semnal pe telefonu' ala de la DIGI?

Sau n-ai platit abonamentu'?

Aaa, si noi nu mai bem cafea la ibric. N-ai citit si tu pe net ca zatz-u' e cancerigen si se si depune in sifonu' de la ghiveta? Aici se bea cafea instant sau ness, pentru aia mai de la tara. Subventionata de voi, caratorii de saci si cositorii de gazon. Da' de, asa se intampla cand bei cerneala. Faci munca de jos.

 

Hai, ca nu esti chiar o cauza pierduta. Vad ca sti sa folosesti butonu' de editare. Sa-i spui si lu' Talpasan, poate inainte de pensionare te face sef de instalatie.

 

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34673 Re:

2015-02-26 13:35

#34672: generatoru' de praf -  

 Eu daca-ti tot spun si repet ca o dai total gresit si nu esti mama omida.... Mai aflam si noi uite cate ceva, ce activitati muncitoresti aveti, cafea instant si ness, bravoo... spuneti tot si nu aruncati la chiuveta zatul, intr-adevar se infunda canalizarea si depunerile va dau de lucru, ...

MIE IMI PERMITI SA ITI RE:RE:RE:REPET

 BA BUTELIE FARA ARAGAZ, TU CUNOSTI TERMENII IN MESERIA PE CARE O AI LA DESCHIS SI INCHIS POARTA SI NICI DE AIA NU TE OCUPI SI INSOTIRE PE TRASEE RECI CARE NU MAI FUNCTIONEAZA DE LA ....PASTELE CAILOR, LASA MUCLAVAUA SI ZI CE DRACU FACETI, CA MOARE OLTCHIM SI ARPECHIM IL DEMOLEAZA, DE CAND AU DAT ASTIA CAEN-UL STIATI CA DEVENITI ISTORIE.

îngânfat a. umflat de fumuri, de mândrie deșartă. [Vechiu-rom. îngâmfat, cu corpul umflat: în limba modernă cu sensul excluziv metaforic].

DEX.

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-02-26 13:38


generatoru' de praf

#34675 Re: Re:

2015-02-26 13:39

#34673: - Re:  

 Spun-em, spun-em, ca navem nimic d-e ascuns.

Ti s-a blocat tasta Caps Lock?