Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31576 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-29 18:49

S.O.S. OLTCHIM !

#31577 Re: Re: STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

2014-12-30 14:19

VA SALUTA UNU PICASSO,LA MULTI ANI.

#31578 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CHIAR TE ROAGA PICASSO,AFISAZA TOT CE STI DESPRE FOTAAAAAAAAAAAAAAA....

2014-12-30 14:40

#31515: SA MA PUPATI IN MINAAAAAAAAAA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CHIAR TE ROAGA PICASSO,AFISAZA TOT CE STI DESPRE FOTAAAAAAAAAAAAAAA.... 

 pt .toata spuma OLTCHIMULUI [amarastenii];SA AVETI UN AN NOU SI IMBELSUGAT SI CITITI SAU NU UITATI CE V AM SPUS,E GROASA SITUATIA FRATILOR,NE VEDEM PESTE GARD.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-30 17:12



Musafir

#31580 Deputatul Romeo Rădulescu cere Guvernului să şteargă datoriile Oltchim

2014-12-30 17:42

Deputatul Romeo Rădulescu cere Guvernului să şteargă datoriile Oltchim

30.12.2014 • PoliticaFii primul care comenteaza

Deputatul Romeo Rădulescu este pregătit să înceapă în forţă noul an 2015.

De ceva vreme, parlamentarul caută soluţii pentru rezolvarea problemelor de la Oltchim, iar acum crede că e posibilă ştergerea datoriilor combinatului către stat, fără ca CE să sancţioneze România pentru asta.

Nu în ultimul rând, parlamentarul va solicita Guvernului să finalizeze şi să achite lucrările rămase de executat la pârtia de schi de la Vidra.

„După 1 ianuarie, mă voi duce la ministrul Economiei pentru a încerca rezolvarea problemei Oltchim. Se poate da o hotărâre a Parlamentului prin care societatea să fie scutită de datoriile către statul român iar ulterior să fie privatizată. Dacă nu va mai avea datorii, va putea fi privatizată. Trebuie găsite soluţii de compensare a forţei de muncă. Ar urma ca salariile compensatorii să fie plătite nu de către stat, ci de către societate. În afară de Oltchim, voi cere să fie urgentată finalizarea şi plata lucrărilor la domeniul schiabil de la Voineasa”, a anunţat, zilele trecute, Romeo Rădulescu.

Liderul PNL a făcut câteva referiri şi la modul în care este administrat oraşul, arătându-se foarte nemulţumit de primarul interimar Gigi Matei.

„Nu cred că în 2015 vor fi alegeri parţiale pentru Primăria Râmnicului. PSD nu are niciun interes, îl are pe Gigi Matei, care nu face nimic şi are un tupeu extraordinar. Oraşul este foarte murdar, niciodată nu a arătat Râmnicul în felul ăsta. Pe Regina Maria, este noroiul de două degete. Este oraşul PSD, oraşul lui Gigi Matei. Au spart străzile, le-au lăsat aşa. La Grădina Zoologică, este oribil, trotuarele sunt sparte. (…) În momentul ăsta, avem o administraţie complet incompetentă, este mizerie în tot oraşul”, a criticat deputatul colegiului Rm. Vâlcea Nord.


(C.L.)

http://arenavalceana.ro/2014/12/30/

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-30 20:51



Musafir

#31582 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CHIAR TE ROAGA PICASSO,AFISAZA TOT CE STI DESPRE FOTAAAAAAAA

2014-12-30 20:54

#31581: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CHIAR TE ROAGA PICASSO,AFISAZA TOT CE STI DESPRE FOTAAAAAAAAAAAA 

 SAU MAI BINE TE VOI ASTEPTA EU CINDVA,SA TE VAD SAU SA VA VAD PAPAGALILOR CERNEVISTII.

sa zicem Stoicescu

#31583 pentru " mesterul MANOLE "

2014-12-30 21:43

Prietene , nu vreau sa cad in subiectivism dar incerci sa-ti justifici existenta pe platforma din Petrochimie si sa o lungesti cat poti de mult . Si nu numai tu . Cateva sute . Cine dracu crezi tu ca va porni o rafinarie sa va dea voua benzina pentru Piroliza . Nimeni .. Daca te dai asa " gogoloi " poti sa-mi raspunzi care a fost reactia ta cand OMV  , taia si trimitea la turci , instalatie dupa instalatie ? Care a fost logica lui Roibu , cand pe langa contractele cu cele peste 180 de firme , de la care curgeau comisioane dupa comisioane , a " hotarat " ca DMT este numai bun de taiat ? Inox W 4541 , cel putin , vandut la 870 de dolari tona , cand kg de orice produs care are in compozitie " inox "  , nu se vinde cu mai putin de 5 euro / kg .

Daca STATUL , ar cumpara Rafinaria de la OMV  si ar dona-o Oltchimului , nu ati incepe si acolo o noua revizie ? Si cum instalatiile DA , DAV si RC  sunt mai mult si mai mari decat piroliza si Utilitatile , cam cat crezi ca ar trebui sa garanteze Statul Roman pentru ca cele peste 180 de firme sa faca o revizie ( si sa se umple de bani si odata cu ei si conducerea Oltchim - Petrochimie ? Daca in Petrochimie au fost cheltuiti 700 de milioane de euro , garantati de stat , in Rafinarie crezi ca ar trece de 1 miliard de euro ? Si n-ar fi iarasi o gaura neagra , pentru ca nici dracu nu livreaza petrol unei unitati de valoare indoielnica cum este Oltchim. Daca este asa tare , de ce nu cumpara , ca pe vremuri , etilena si propilene de la SARBI ? Si nu mai pune poporul asta prost sa suporte niste cheltuieli inutile , numai ca tu si unii ca tine sa ia niste salarii nemeritate . Pentru ca sunt ani de cand sunteti platiti fara a munci . Sta tara in loc daca va da pe voi cei vreo 300 de angajati ca " disponibilizati " ? Arpechim a avut 6000 de angajati , au fost disponibilizati toti , n-au murit ; mai sunteti 300 , daca plecati si va cautati de munca moare " Tara Romaneasca "  , dispare judetul Arges . Eu zic sa pupati crucea pentru banii pe care i-ati luat pana acum , si sa va pregatiti de " ADIO PETROCHIME " . 2015 , va ia bomboana de pe coliva !!

 

DPB

#31584 Re: pentru " mesterul MANOLE "

2014-12-30 22:40

#31583: sa zicem Stoicescu - pentru " mesterul MANOLE "  

 IN primul rand OMV nu a taiat si dus la turcio decat Cianura si Acrilonitril pe care nu ti-ai fi dorit sa lucrezi in ele ! In al doilea rand tatucu Roibu a bagat 70 milioane euro nu 700 cat aberezi tu~! Jumatate din ei sunt la Valcea nu la Pitesti pentru ca va era foame !  Fier vechi ati carat din Petrochimie si v-ati luat salariile 2 ani ! Daca statul ar dona Rafinaria Oltchimului normal ca s-ar face revizie ca doar nu suntem inconstienti ca voi. Va costa mult ca noi nu lucram la sere cu flori ca voi ! Cand bunica spala cu hipoclorit de sodiu ,mama ta nu cocea fructele din pomi cu etilena! Sa nu comparam Vacea cu Argesul in al treile rand ! Argesenii isi gasesc de munca pe cand voi............In al patrulea rand inoxul de la DMT s-a dus tot in salariile voastre la Valcea !!!!!!!!!!!! Daca stau bine si-mi aduc aminte (in al cincelea rand) voi ne-ati vandut si uleiul vechi din Arpechim la turci (de era sa ne impuste aia). In al saselea si ultimul rand nu avea grija DPB -ului tu ca nu mor caii cand vor cainii!!!!!


Musafir

#31585 RETROSPECTIVA 2014. Un an de amanari si asteptari la Oltchim.

2014-12-31 07:42

RETROSPECTIVA 2014.
Un an de amanari si asteptari la Oltchim.
Chinezii nu au mai venit, iar combinatul chimic nu va mai fi privatizat.
 

Daniel Ionascu

In 2014 nu mai putin de patru licitatii pentru Oltchim s-au incheiat fara ca vreo oferta sa fie depusa, desi foarte multi investitori s-au aratat interesati. Guvernul pregateste din nou conversia datoriilor in actiuni, iar compania va fi restructurata, fara a mai fi scoasa la mezat.
Anul 2014 a fost un an de amanari pentru combinatul chimic Oltchim, aflat in insolventa din ianuarie 2013, in conditiile in care nu mai putin de patru licitatii publice au fost facute pentru gasirea unui investitor, insa nimeni nu a depus oferta, desi o sumedenie de investitori roiau pe langa companie.
Acestia sunt consortiul chinez Baota Petrochemical - Junlun Petroleum, gigantul azer SOCAR, grupul petrolier maghiar MOL, traderul rus de materii prime Oil Gas Trade (Neftgazbyt in rusa - n.r.) - despre care se spunea ca actioneaza in numele Gazprom, si pana la SIF Transilvania si omul de afaceri Stefan Vuza, care controleaza Chimcomplex Borzesti si care a participat si la privatizarea din 2012.
 
Speranta in chinezi
Inceputul de an a demarat sub emotiile generate de Forumul China-Europa de Est, unde investitorii din China au anuntat o gramada de investitii in tara noastra, ba chiar si-au asumat si respectarea normelor europene privind ajutorul de stat si licitatiile. De Oltchim s-a interesat in acel moment consortiul Baota Petrochemical - Junlun Petroleum, care a anuntat ca doreste inclusiv preluarea rafinariei Arpechim, pentru a exploata cele doua unitati intr-un mod integrat.
 
Cele doua semnasera chiar si o scrisoare de intentie cu autoritatile romane in data de 25 noiembrie 2013. ,,Ne-am intalnit undeva la mijloc, aceasta scrisoare de intentie fiind un gest simbolic, dar cu o incarcatura foarte mare in ceea ce priveste relatiile noastre cu partea chineza. Exista un interes major pentru privatizarea Oltchim, care sper sa se concretizeze in cat mai multe oferte. In perioada urmatoare, ne vom intalni si cu alti investitori, care si-au manifestat interesul pentru participarea la procesul de privatizare. Procedura de privatizare a intrat, de altfel, pe ultima suta de metri" anunta, in noiembrie 2013, Andrei Gerea, ministrul Economiei de atunci.
Primul termen de depunere a ofertelor a fost 17 ianuarie, dupa cum declara atunci Gheorghe Piperea, administratorul judiciar. Numai ca autoritatile si-au dat imediat seama ca data este prea aproape de Sarbatori, iar potentialii ofertanti ar avea prea putin timp la dispozitie pentru a intocmi documentele. Asa ca data a fost, ulterior, mutata pe 31 ianuarie. Numai ca, desi combinatul avea petitori, nimeni nu a depus oferta.
Urmatorul termen a fost fixat 28 martie, iar deznodamantul a fost acelasi. La fel si in data de 6 iunie. Ministrul Economiei de la acel moment, Constantin Nita, afirma atunci ca ,,Guvernul nu va inchide Oltchim niciodata".
Ultimul termen de privatizare a trecut de curand, investitorii trebuind sa depuna ofertele pana pe 12 decembrie, dar si acesta a trecut fara succes.
 
Niciun sfant de la Astra Asigurari
Combinatul s-a confruntat pe tot parcursul anului cu lipsa de finantare, care a facut ca societatea sa nu poata sa lucreze la o capacitate mare de productie. Cu cat productia este mai mare, cu atat scad costurile, deci Oltchim ar putea face si mai multi bani.
Gheorghe Piperea, administratorul judiciar, a identificat o polita de asigurare pentru management defectuos, in valoare de 10 milioane de euro, incheiata cu Astra Asigurari, dar Oltchim nu a putut sa o incaseze. Autoritatea pentru Supraveghere Financiara (ASF) a instituit in luna februarie intrarea in administrare speciala a Astra Asigurari. KPMG - administratorul delegat pentru firma de asigurari - anunta in luna aprilie ca dosarul de despagubire inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim S.A nu indica un eveniment asigurat, produs in intervalul asigurat si care sa descrie si sa cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de polita de asigurare a raspunderii civile emisa de Astra.
 
Guvernul s-a intors la conversia datoriilor in actiuni
Totusi, Oltchim si-a crescut constant productia. Creditorii companiei au aprobat in vara contractarea unui credit de 15 milioane de euro de la consortiul de companii chineze interesat de Oltchim, dar si asocierea in
participatiune cu operatorul de cablu si internet RCS&RDS, controlat de catre omul de afaceri Zoltan Teszari.
In conferinta de bilant, Nita a declarat data de 15 decembrie ca societatea nu va mai fi scoasa la privatizare si ca exista solutii de a fi restructurata, cum ar fi conversia datoriilor catre stat in actiuni. Oltchim datoreaza 250 de milioane de euro catre Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) si 150 de milioane de euro catre Electrica, pentru energia preluata si neplatita.
Nita a afirmat ca cifra de afaceri a societatii s-a triplat, de la 5 milioane de euro pe luna la 16 milioane de euro, iar compania inregistreaza un profit operational de un milion de euro. ,,Oltchim a avut un profit operational de un milion de euro. In conditiile in care nu vine niciun investitor, sunt solutii de transformare a datoriilor Oltchim in actiuni ale statului. Nu se pune problema ca aceasta companie sa fie data la fier vechi, sa fie falimentata", a spus Nita.
 
Noul ministru al Economiei este Mihai Tudose, insa Nita a afirmat ca acesta va continua politicile sale.
 
sa zicem Stoicescu

#31586 Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 08:01

Anul asta vor muri CAII ! De cati ani luati salarii degeaba ? V-ati invatat sa veniti sau nu la serviviu si sa luati o caruta de bani . La munca puturosilor . Uitati-va unul la altul si veti vedea ca a ramas " ce era mai prost si mai corupt , mai hot si mai puturos din salariatul Arpechim " . De la Dumitru pana la ultimul portar sunteti " HOTI SI PUTUROSI " . Sa nu mai auzim de voi . Apropo , sunt 700 de milioane de euro si nu mi-ai raspuns de ce a taiat Roibu DMT ?

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31587 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2014-12-31 08:59

Prieteni dragi, sa zicem Stoicescu si DPB, reprosurile voastre sunt pertinente si reale dar nu in totalitate, insa nu specificati o cauza a tot ceea ce se intampla si s-au intamplat pana  azi. Arpechim si Oltchim a fost distrus prin rateu voit si indus, fara o coerenta si un proiect de relansare preferand evitarea salvarii  si intarzierile decizilor normale si clare care trebuiau luate din timp. Simplu fapt ca planul de reorganizare si toate care s-au intamplat din august 2012 au fost direct influentate pentru valorificare fier vechi si tot ce exista de valorificat chiar mai mult prin  deturnarile de salarii si multe alte fapte ilegale... prin incalcarea legilor, nu a prea contat omul si nici soarta Arpechim si Oltchim, a contat FURTUL si decizile haotice, incoerente, mincinua fiind scop si  indolenta impreuna cu nesimtirea tel. Este vorba de o ratare a evolutiei prin o reorganizare corecta si conform cu legile. Orice instalatie, orice punct de lucru fara revizii si imbunatatiri, nu poate functiona. Sunt cocotati niste nulitati de experimente de indivizi la conducere, care nu au habar nici de ce cauta ei pe functiile respective, culmea cu participarea directa a unora din combinat lingai si smirgheluitori de cururi, pentru ei functioneaza metoda, dupa ei potopul. Au intaratat oameni contra oameni, institutii contra institutii, meserii contra meserii, prioritati contra altor prioritati gresite si voite sa fie asa... si multe altele. Combinatul chimic Oltchim are de suferit datorita Arpechim ca este inchis de foarte mult timp, Oltchim fiind si el inchis din august 2012. DPB nu la ajutat prin pornire dupa o investitie si o achizitie necesara si astfel se inchidea discutia, dupa ce ca au fost firesc aduse conditii de munca acolo si salariatii din dpb au somat angajati fara sa se intrebe de unde le vin salariile, ce putem sa mai spunem la sfarsit de an 2014 dupa cati ani...??? 2015 poate fi si an salvator insa cum s-au desfasurat lucrurile, indivizii care nu stiu ce cauta prin combinat, au reusit performanta sa distruga tot conform decizilor luate de ei. Nu salariatii din Valcea si nici Arges nu au in totalitate vina, faptul ca au tolerat si s-au lasat mintiti, prin asta se dovedeste ca sindicatele nu si-au facut datoria, fiindu-le mult mai la indemana sa distruga tot impreuna cu deciziile celor impusi de politic si nu de grad de profesionalism care lor le este lipsa scopul fiind mai repede la a distruge si demola mascand incompetenta si prostia in care se complac. Un plan coerent si bine gandit cu perspectiva de viitor, nu lasa atatea intrebari si neclaritati asupra tuturor.


Musafir

#31588 Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 09:41

#31586: sa zicem Stoicescu - Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! 

 Bai oltene, te tot freaca de ce facem noi in petrochimie, in primul rind cum am zis, e petrochimie, nu chimie, e mare diferenta, si cu banii luati de noi, pai sa stii mai desteptule, cind voi va ascundeati prin canale de frica lui roibu si nu aveati nici un pic de curaj sa miriiti ca aveti salarii mici, noi protestam, am avut grija sa avem un contract colectiv de munca beton, nu ca al vostru de cacat, si in alt rind sa-l pupati in p.... pe tata roibu al vostru, ca v-a marit salariile in 2011 pe baza dpb-ului, sa fiti si voi in rindul nostru, noua nu ne-a mai dat absolut un ban la salariu, voua in schimb da, sa nu va faceti ca nu stiti lucrul asta, mai va vaietati si pe la televiziunile din Vilcea ca stam noi degeaba, ca sintem o povara pt. Oltchim, demult ne vroiati plecati, insa ca si colegul meu de dinainte, nu mor caii cind vor ciinii ! Spuneti-le la oamenii care va mai asculta cit vi s-a marit salariul in 2011 si nu mai mincati ce va place mai mult, olteni prosti si fara perspectiva ! nici nu meritati nici o urare !

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31589 Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 11:07

#31588: - Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! , INAINTE DE '89 S-AU CREAT CARTIERE DE RESEDINTA PENTRU NEMTI, CHINEZI, AUSTRIECI, JAPONEZI, FRANCEZI, ITALIENI SI ALTE NATII CARE AU PARTICIPAT PANA-N ~ 2010 - 2011(chiar daca nu mai locuiau in aceste cartiere de foarte multi ani...)  SI CONTRIBUIT LA RIDICAREA ARPECHIM SI OLTCHIM, LANTULUI ECONOMIC PRIN VALORIFICAREA RESURSELOR SI PRODUCEREA DE LA OXIGEN PANA LA ORICE NE INCONJOARA, VIATA SI VIITOR!!!! CARE AZI CEI CE SUNT IL DORESC RATAT SI INGROPAT.

 Cu scuzele de rigoare colegule te instintez ca politicul din Arges si cel din Bucuresti au contribuit definitiv la demolare si distrugere in complicitate cu liderii sindicatelor, acestora sclipindu-le ochii la valorificare prin FURT, urmand sa se impuna si cei din Valcea pe acelasi tel comun si molipsitor de demolare si distrugere din august 2012 fiind obiectiv, impreuna cu alte fapte penale. Decizia politica si influenta clara prin aruncarea unor trepadusi  hoti prin ilegalitati si furtisaguri, a dus la implicarea faptasilor si nimicirea economiei si viitorului la nivelul tarii. Atata timp cat UE a pus umarul si incurajat sa se rezolve situatia petrochimiei din Arges si Valcea si sa se creeze locuri de munca prin dezvoltare si un plan cu specialisti chiar internationali si cum prevede  legea insolventei 85/2006 pe diverse categorii de munca si din toate domeniile care au participat si inainte de 1989 la crearea Arpechim si Oltchim (lantului economic creat...) si oricand pun umarul sa dezvolte si imbunatateasca viata si economia Romaniei, numai ca decizile luate de romani astazi observam in ce directie ne-au impus sa ajungem total coordonate si indreptate pe cai gresite si oculte haotice....

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-31 13:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-31 16:00


VA DA UE TOT FOTA.PUNCA,FAC UN DUS CU DICULOIU,MI O TRAGE,REVIN.

#31592 Re: Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 16:02

#31591: - Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! 

 DECI;VINCEA,CERNEV,TALPASEANU,POPESCU VALENTIN,CE NU ATI INTELES HANDIIII?LINGAII SI TRADATORIIIIIIIIIIIIIIII.


Musafir

#31593 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 16:05

#31592: VA DA UE TOT FOTA.PUNCA,FAC UN DUS CU DICULOIU,MI O TRAGE,REVIN. - Re: Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! 

 AH CE BINE E GHIOCA,BURDOAZA SI CAP DE CAL,VOI ATI LUAT O DE MULT LA BASANAU,V A TRAS O CERNEV BINEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NU MIE RUSINE,VOI ATI SUPT LA CERNEV....

#31594 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 16:07

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-31 16:25


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31596 Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 16:35

#31595: DPB - Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! MINCIUNILE AU FACUT PARTE DIN STRATEGIA SI INTOXICAREA TUTUROR, PACAT CA UNII SUSTIN TAMPENII...! VEZI TU CA OLTCHIM NU SE REZUMA LA NICI 100 SAU HAI 300 OAMENI ...AM FOST 3300 SI SUNTEM PENTRU CA NU AM INCHEIAT PE CCM LITIGILE DE MUNCA SI ALTE DREPTURI..., OAMENII CU CREIER SI ADEVARATII NU MINT IN HALUL ASTA...

 Asta cu salopetele rupte si deteliorate sa le-o spui tu cui vrei, nu si noua, cred  confuzi si multi luau echipamentul de munca insa in loc sa-l foloseasca in combinat sau la locul de munca preferau sa tina zdrente pe ei si echipamentul nu-l purtau pe timpul lui Roibu..., rusine celor de spun ca nu au beneficiat de echipament de munca si alte drepturi care le-au fost acordate pe semnatura. Se pare ca multi vorbesc din auzite si nu stiu sau nu mai recunosc nimic, trecutul fiind ceva asa... de scris si spus la altii care nu stiu. Actele si semnaturile au ramas, asa ca nu stiu cine-si permite sa comenteze aiurea. Salariile trebuiau aduse la un nivel datorita diferentelor mari intre Valcea si Pitesti pentru ca CCM era obilgat sa fie creat chiar intarit pentru DPB incepand cu primul capitol din acest contract de munca care specifica acolo in sustinere pe cei din Arges. La munca, numai ca in Arges  DPB s-a preferat LENEA SI TRANDAVEALA si s-au molipsit definitiv la Valcea si cei din Oltchim pana azi ...

Sa le dea Dumnezeu dupa suflete si rautati pe care le au si continua sa le alimenteze.

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-31 17:40



Musafir

#31598 Re: Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 18:20

#31596: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! 

 Deci recunosti ca de hoti ce erati va furati si echipamentul de PM !

pai ce mai vreti! De aia visati numai hotii si lene!!!!!!!!!!!!!!!!

SINDICATELE (TOATE) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.!
Musafir

#31599 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 19:11

#31598: - Re: Re: Re: Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! 

 

Asta ai inteles tu scoatere din context. Ba boala grea, daca conform CCM se achita obligatiile si angajatul refuza sa il utilizeze, unde vezi furtul si mai spun ATAT PROSTIE OMENEASCA LA VALCEA SE DADEAU AMENZI DACA NU AVEAI ECHIPAMENT ADECVAT. Dovedesti nu numai ca esti rupt de realitate dar te ocupi cu mizerie politica si propaganda de individ cretin si scoala sovietica facuta de tine, cea mai crdtinizata educatie si spalare a creierului pe care insisti sa ne arati mereu aici si pe unde mai scoti tu clabuci la altii,

Musafir

#31600 Re: GABI CIORTEA MARELE HABARNIST

2014-12-31 20:22