Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#30176 Re: Re: Re: Re: Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si

2014-12-03 15:36


Musafir

#30177 Salariile disponibilizaţilor de la Oltchim au ajuns credite negarantate.

2014-12-03 15:42

#30161:

ULTIMUL APEL, ULTIMA INCERCARE, ULTIMA SANSA.

Daca vreti sa stiti adevarul, haideti la "sursa"!
Sa ne spuna ei, "prin viu grai", cu guritele lor.
Sa-i auzim noi, cu urechile noastre, fara intermediari care denatureaza adevarul.

SI, DUPA EI ... POTOPUL!

 C O N V O C A T O R

AL ADUNARII GENERALE EXTRAORDINARE A SALARIATILOR SI DISPONIBILIZATILOR DE LA S.C. OLTCHIM S.A.

 

Salariatii vor raspunsuri? 

Disponibilizatii au nemultumiri?

 
In data de 10.12.2014, intre orele 11 si 12, puteti afla raspunsuri direct de la sursa (Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor - vedeti convocatorul: http://i.imgur.com/nqWb4io.jpg?1): 
-PATRONII OLTCHIM - reprezentati de actionarul majoritar (Statul Roman) si de actionarii minoritari (cel mai semnificativ fiind PCC);
-ADMINISTRATORII JUDICIARI:
     - ROMINSOLV - reprezentat de av. Gheorghe Piperea;
     - BDO - reprezentată prin partener coordonator Niculaie Bălan;
-ADMINISTRATORUL SPECIAL - Bogdan Nicolae Codruţ Stănescu;
-CONDUCEREA OLTCHIM - Victor Avram, Mihail Talpasanu, Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu, etc.

 

Haideti cu totii - salariati si disponibilizati, haideti in numar cat mai mare la Oltchim in data de 10.12.2014, ora 11:00, pentru a discuta cu reprezentantii “proprietarilor” Oltchim si conducerii Oltchim care sunt responsabili de soarta Oltchim, de soarta salariatilor si de neplata salariilor compensatorii catre disponibilizati.

 

Cititi si transmiteti mai departe!

PT. .NEMERNICUL ACESTEI PETITI;

#30178 DACA TE AI CREZUT SI TE CREZI ATIT DE DESTEPT,DE CE TI AI BAGAT ORDONANTA?

2014-12-03 15:44

#30176: - Re: Re: Re: Re: Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si  

 NU AI STIUT SA CITESTI PARAGRAFUL;BANII SE VOR DA IN MOMENTUL CIND SOCIETATEA ESTE PE PROFIT,AI ASCULTAT ALT PARAGRAF,ACELA LUI CERNEV,PAPAGALULE DE LA,[ DESING ?RO?]


Musafir

#30179

2014-12-03 15:47

Iubitori de glie şi recunoscători că sunt cu un picior în groapă, vâlcenii rurali i-au dat votul lui Ponta

noiembrie 4, 2014   Editorial

 

Scris de: Kay Jay |
Din ţărână ne naştem, în ţărână ne întoarcem.
Rupţi din glia stromăşească, ţăranii vâlceni de dinvale, iubitori de glie, fraţi cu pământul pe care-l trudesc şi în care se întorc, au apreciat eforturile guvernanţilor, care au reuşit să-i semiîmpământeze, adică să-i bage cu un picior în groapă. Azi semeni un pesedist, mâine îngropi altul, cine ştie ce răsare?

Cu moaştele şi dricu’, re-nviem pe nea Nicu
Pupători de moaşte, ca şi preaplecata lor slugă pupătoare de babe, Ion Cîlea, septuagenar, ateu, aflat de o viaţă prin funcţii de conducere, la PCR, FSN şi de 20 de ani, la PSD şi la cârma Consiliului Judeţean, deşi lumea dă vina mai degrabă pe Dumitru a’ lui Persu, dinozaur bolşevic cu Internaţionala Socialistă în sânge, pe care o cântă de fiecare Întîi de Mai, oamenii au rămas profund recunoscători pentru pomana electorală c-un mic şi-o bere, cu moaştele precambriene plimbate acolo-acolo cu dricul electoral şi cu ditamai pachetul social ce va să vină, şi-au băgat mortu-n urne. Adică, pe Victor Viorel Ponta, hibrid mongoloido-comunist cu feţişoara lui copilăroasă oacheşă şi rictus de ventriloc, aflat pe cale de dispariţie, în urna de vot. Pe care sperăm să pună careva odată cruce. Şi capac!

Disponibilizaţii de la Oltchimul defunct trimit acasă bunătăţi din Spania
Recunoscători că Partidul – Pontănescu – România i-au scăpat pe copiii şi nepoţii lor de mamutul industrial numit Oltchim, unde aveau un loc de muncă cu salar, pentru a lua calea Europei, de unde mai trimit şi ei acasă o sută de euro, o plapumă groasă, un salam fără soia, sătenii din sudul Vâlcii au votat Ponta, că ca el nici că găseau altul decât în stepa kalmucă sau în China să se ducă. Mai bine căpşunar decât muncitor, mai bine menajer decât operator!

Hai la lupta cea mare, rrom cu rrom să ne-nfrăţim!
Cu ochii-n lacrimi de extaz că guvernul Ponta nu a dat undă verde Autostrăzii Sibiu-Piteşti şi că pot ciordi la drumul mare ca şi până acum, pe firul Oltului, emoţionând şoferii naivi, conaţionalii din nord au votat, cu mâna pe auuu inima mea, Victor Viorel Ponta.
Cu recunoştinţă-n suflet că nu mai trebuie să se scoale din zorii zilei să meargă la muncă, şomerii şi săracii Vâlcii, cam o jumătate din populaţie adică, au votat cu plecăciune Victor Viorel, recunoscători fiind că pot primi bani şi fără muncă şi pâine, tot fără muncă; o indemnizaţie de şomer, un ajutor social, o pomană electorală, un ajutor UE. Un os de ros. Prea bine. Să stai acasă, să baţi străzile fără rost şi să-ţi votezi „binefăcătorii” poate, fi,, într-adevăr, o mare realizare.

Transalpina Ski Resort putea să ne ologească copiii!
Încântaţi că nu ne invadează străinii şi veneticii judeţul, fiindcă guvernul Ponta, din orgoliu şi înalt fanatism anti-udrean nu a mai dat fonduri pentru finalizarea domeniului schiabil Transalpina Ski Resort, pulimea roşie din judeţ a votat cu mâna pe inimă Viorel Ponta. De ce să meargă copiii acolo la schi şi să-şi rupă, Doamne fereşte picioarele? De ce să ne blesteme ăia din Valea Prahovei şi Poiana Braşov că le-am suflat turiştii şi să ne alegem cu tot felul de nenorociri? De ce să nu mai putem rade pădurile liniştiţi fiindcă o să treacă ăia toată ziua cu gipanele lor şi o să stea numai’ cu ochii pe noi?

Peceriştii de azi, pontănacii de mâine
Fericiţi cu perspectiva naţionalizării, fiindcă oricum mor cu Ceauşescu-n sânge şi trăiesc cu icoana lui Iliescu sub pernă, răzuitorii de balegă nealfabetizaţi sau nedeprinşi cu tastatura de calculator, votat-au ferice Ponta. „O să crească impozitele, maică şi-om vinde tot, să fim egali, că şi-aşa ie toate scumpe de nu te lipeşti, apăi, care pune mâna pe lopată are dă toate şi nu ie nimeni mai cu moţ ca altu’. Ne-om face căşi din ţărână, iar. Să fim toţi la fel, ca pe vremea lui tovarăşu’ Ceauşescu, mamă, că iel ne-a dat de toate!” bodogănea o bătrână din Tomşani, al cărei preot tocmai rupsese cu furie bannerele nemţălăului neortodox şi-o învăţase de bine.

Nu ne vindem judeţul!
De ce să primim investitori? Noi nu ne vindem ţara, aşa ne-a învăţat tătucul Iliescu acum 25 de ani, iar azi îi face pe Viorel şi Liviu „nesimţiţi” şi „impertinenţi”.
Tătucul Iliescu a ajuns extrem de nervos duminică seara la partid şi a plecat în trombă. Tavarișci i-a acuzat pe Dragnea şi Ponta că au transformat PSD într-un monstru care s-a îndepărtat de oameni, de valorile social-democrate. Că se laudă cu rezultate care sunt obţinute prin metode aflate la limita legalităţii şi că, într-o bună zi, toate acestea vor fi plătite cu vârf şi îndesat. Dragnea a încercat să-l tempereze pe bătrânul comunist spunându-i că dracul nu este aşa de negru cum pare şi că rezultatul este bun. Însă asta l-a enervat şi mai tare pe fostul preşedinte. Iliescu, spre stupoarea tuturor, l-a făcut nesimţit şi impertinent.

Na, ca să vezi! Oracolul a glăsuit şi el pierderea marelui partid o vesteşte, că doar e bătrân şi ştie.


Musafir

#30180

2014-12-03 15:51

#30176: - 

 TI-A CANTAT TIE CUCU IN CAP SI FACE DING-DANG DING-DANG DING-DANG


Musafir

#30181 Re: DACA TE AI CREZUT SI TE CREZI ATIT DE DESTEPT,DE CE TI AI BAGAT ORDONANTA?

2014-12-03 15:52

#30178: PT. .NEMERNICUL ACESTEI PETITI; - DACA TE AI CREZUT SI TE CREZI ATIT DE DESTEPT,DE CE TI AI BAGAT ORDONANTA?  

 TU CITESTI MULT, ASA ESTE, PREIEI TOT CE ITI ARUNCA DIXI IN GURA LATURI, VEZI SA NU SCAPI VREO LITERA..., PENTRU CA TU NU STI SA CITESTI SI NU STI NNIMIC, DAR TE AFLI SI TU IN VORBE....  SA FI ATENT LA DICTIE SI STUDIAZA BINE CE ARUNCA DIXI, LATURI CA ASTEA NU MAI PUPI, VEI STA LA SOMAJ SI ASTEPTI....

CAT POTI FI DE RIDICOL!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:07


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:09Musafir

#30185 Re: Re: Re: DACA TE AI CREZUT SI TE CREZI ATIT DE DESTEPT,DE CE TI AI BAGAT ORDONANTA?

2014-12-03 16:09

#30182: DA NU E ASTA O PROBLEMA,PROBLEMA E CA MA POTI PUPA IN PULA CU TOTI CERNEVISTII? - Re: Re: DACA TE AI CREZUT SI TE CREZI ATIT DE DESTEPT,DE CE TI AI BAGAT ORDONANTA?  

  MAI SCHIMBA PLACA CA ITI SCAPA PROTEZA SI TE MUSCA, RAMAI FARA...   FACI CLANT CLANT CLANT..., TE CAPSEZI SINGUR, SCHIMBA IALA CA E UZATA SI PROASTA DACA MAI AI TIMP...DACA NU...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:10


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:12


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:13Musafir

#30189 Re: Re: Re: Re: Re: DUSMANII IMAGINARI SAU DOVEDIT,ASA CA MARS CACATULEEEEEEEE

2014-12-03 16:13

#30186: - Re: Re: Re: Re: DUSMANII IMAGINARI SAU DOVEDIT,ASA CA MARS CACATULEEEEEEEE 

 TU AI FOST CU DOI PASI IN URMA CU IMAGINARII TAI DOVEDITI, AI VENIT SI URLAT CAM TARZIU, ACUM AI CLANTA UZATA SI CAPUSORUL PLIN DE DING DANG GONG DONG

SAU MAI BINE SPUS ESTI UN INTARZIAT.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:18


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:26


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:29


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:29


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:33


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-03 16:36