Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#29026 Tăriceanu a încurcat noul pod de la Agigea cu cel vechi: Vin de la Bucureşti şi ştiu mai mult ca voi

2014-11-13 21:08

Tăriceanu a încurcat noul pod de la Agigea cu cel vechi: Vin de la Bucureşti şi ştiu mai mult ca voi - AUDIO

Călin Popescu Tăriceanu, care a mers joi pe noul pod de la Agigea, ce traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră, a crezut că se află de fapt pe vechiul pod, de pe DN39, şi s-a contrazis cu jurnaliştii care i-au explicat că a încurcat podurile, spunându-le: "Vin de la Bucureşti şi ştiu mai mult ca voi"

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi vicepremierul Liviu Dragnea au mers, joi, să verifice stadiul lucrărilor la noul pod de la Agigea care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră şi face legătura între DN 39 şi A4.

Tăriceanu a stat de vorbă cu reprezentanţii constructorului, care i-au prezentat date tehnice privind acest proiect, după care a fost rugat de jurnalişti să îşi exprime părerea despre noul pod, el spunându-le că este vechiul pod, care a fost reabilitat.

Ziariştii au încercat să îi explice că a încurcat podurile, însă Tăriceanu i-a contrazis din nou: "Eu vin de la Bucureşti şi ştiu mai mult decât voi!”.

 

"Eu am vrut să mă lămuresc cu privire la schemele de încărcare pentru verificarea pe care este normal să o facă constructorul înainte de darea în funcţiune. Sunt în total şapte teste, pentru rezistenţa la înconvoiere şi la torsiune. Aţi înţeles ce înseamnă asta? Nu aţi înţeles! (...) Mă bucur pentru că lucrarea este practic terminată şi urmează să fie dată în funcţiune. Este o lucrare extrem de spectaculoasă, de artă de inginerie, cu o estetică foarte modernă. Sunt lucrări care trebuiesc periodic întreţinute", a spus Tăriceanu.

Continuând dialogul cu jurnaliştii care i-au explicat că nu este vorba despre podul hobanat care a funcţionat şi înainte şi a trecut prin lucrări de întreţinere, ci despre un pod nou, Tăriceanu a răspus: "Este un pod parţial nou!”.

El a spus că ştie pentru că a mai trecut pe acest pod şi a tăcut încurcat când jurnaliştii i-au arătat podul vechi, aflat la câteva sute de metri în aval.

În ajutorul lui Tăriceanu a intervenit vicepremierul Liviu Dragnea.

"Până la urmă e cel mai mare pod hobanat din România, ce face legătura între nordul şi sudul Portului Constanţa şi, de asemenea, face legătura cu A4, varianta ocolitoare a municipiului Constanţa şi se evită trecerea prin Lazu şi Agigea. (...) Mai urmează acum şi infrastructura şi drumurile de acces. Este o investiţie extrem de importantă pentru Constanţa şi toată zona de aici. Este până la urmă o lucrare de artă cu care Constanţa o să se mândrească”, a declarat Liviu Dragnea.

La eveniment era aşteptat şi premierul Victor Ponta, care ar fi urmat să ajungă cu elicopterul şi care şi-a anulat vizita din cauza ceţii.

La vizita lui Tăriceanu şi Dragnea au luat parte câteva sute de persoane, localnici şi susţinători ai PSD, aduse cu microbuzele.

În prezenţa celor doi, constructorii au făcut teste de rezistenţă a podului, fiind aduse 36 de camioane. Constructorii spun că în urma acestor teste de rezistenţă a structurii, care au început de marţi, vor fi făcute ultimele reglaje ale hobanelor.

Constructorii le-au prezentat oficialilor informaţii despre construcţia podului, fără a putea preciza o dată exactă la care va fi dat în folosinţă pentru că drumul cu două benzi, construit în continuarea podului rutier şi care va face joncţiunea cu DN39, în apropierea intrării în staţiunea Eforie Nord, nu este încă gata.

Lucrările la podul de la Agigea au început în iulie 2010, după ce au fost întârziate mai bine de jumătate de an din cauza contestaţiilor depuse la procedurile de atribuire a lucrărilor şi a selectării consultantului. Firma care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea podului este Bilfinger Berger Baugesellschaft, iar valoarea contractului este de 3,8 milioane de euro, fără TVA.

Podul rutier la kilometrul 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră, cu o structură de tip hobanat, este cel mai mare pod de acest gen din România.

Potrivit datelor furnizate de CNADNR, podul are o lungime totală de 360 de metri, o deschidere centrală de 200 de metri şi lăţimea de 17,4 metri, permiţând circulaţia pe patru benzi. Înălţimea liberă sub tablierul podului în axul Canalului Dunăre - Marea Neagră este de 18,4 metri.

Valoarea totală a contractului de finanţare pentru întregul proiect ”Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră şi lucrări aferente infrastructurii rutiere şi de acces în Portul Constanţa” este de 191.797.112 de lei. Lucrările au inclus şi construcţia unui drum cu două benzi care face legătura între pod şi DN39, în apropierea intrării în staţiunea Eforie Nord. Lucrările au finanţate prin Programul Operaţional Sectorial în Transporturi din fonduri structurale ale Uniunii Europene şi de la bugetul statului.


Musafir

#29027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI

2014-11-13 21:36

#29005: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

 5. ANAF IMPOZITATI, PILONUL II PENSII PRIVATE SI CASEI DE PENSII STATUTUL ROMAN, APAREM CU SUME DE BANI  PE CARE NOI NU-I AVEM;

Foarte bine ca nu ii ai, oricum esti prea prost ca sa poti avea acei bani. Continua cu "creanta" pana iti va creste barba


Musafir

#29028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI

2014-11-13 21:45

#29005: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI) DIN TABELUL DE CREANTE, ACHITARE !!!"

Ba fraiere, nu ii mai ameninta bai coate goale ca se sperie astia rau de tot.

Care tabel de creante ba , s-a depus tabelul definitiv de creante si noi nu stim? Dar oare cum sa se depuna daca nu a fost depus planul de reorganizare?

Dar cum ti-au oprit ba ANAF-ul impozit pe salariile tale compensatorii daca ele sunt creante?

Dar cum ti-au oprit ba ANAF-ul impozit pe salariile tale compensatorii daca exista un litigiu in instanta asupra acestora?

 

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006
Musafir

#29029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OL

2014-11-13 21:49

#29027: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 Prostovane, o data ce nu ai primit aceste sume, acelea raman creante salarii  printr-un act care tu il ai si eu il am si toti disponibilizatii , iar cei din combinat angajati au si ei ca si noi creante restante salarii,  judecatoria a aprobat aceste sume prin acceptul disponibilizarilor si decizilor luate pentru toti. Tu cum  te manifesti cu "creanta obosita" pe care o alergi tu aiurea si o cersesti fara sa faci nimic, doar sa te isterizezi, rami ceea ce esti..., ti-am mai spus obositule.

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.


Musafir

#29030 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI

2014-11-13 21:51

#29005: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

 "DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!"

Ii doare drept in capul ...(cum ar zice Fota) de aceasta petitie si de ce tot balmajesti tu pe aici.

In audiente te primeste eternul si nemuritorul Talpasanu cel care impreuna cu altii ti-au mancat tie banii

In privinta mitingurilor probabil tu esti unul care nu prea sau nu ai fost pe acolo. Concret , am ratat sansa recuperarii acestor bani, a trecut campania electorala si noi nu am reusit sa ne strangem barem 50 de disponibilizati


Musafir

#29031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI

2014-11-13 21:53

#29005: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

 "VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!"

Care lege? Legea e a lor si fac ce vor cu ea


Musafir

#29032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI

2014-11-13 21:54

#29005: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

  "SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!"

Nu mai au cum si nici nu au dorit vreodata. Traseul e stabilit demult

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-13 21:55


CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006
Musafir

#29034 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OL

2014-11-13 21:55

#29028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI AI SARIT DE LA CAI DE CARE ATI MANCAT VOI CACAT SI DE CAND V-AM PUS PE TRASEU ACUM IMITATI CA PAPAGALII, OBOSTILOR, MAI TRAGETI O CAZMA IN CAP SI MAI STAI O TURA...

 Despuiatule si credulul balivernelor pe care le exprimi, tu ai fost trimis acasa pe un plan de reorganizare bolovane, acesta este iar completat si re.re.re pana la planul final de creante si dupa AGA planul final reorganizare, ori tu cum stai cu capul in closet si injuri ca un nemernic pe toti, poate n-ai aflat pana azi, tabelul final de creante il depune pe data de 19 noiembrie 2014, asa ca tu ramai creanta obosita si certaretul si imbarligatorul de serviciu....!!!!!!!!!!

#28950: o creanta obsedanta - Re: Re: Re: Re: Re:  n-as mai re.re.re ..., daca ai intelege si tu ceva din tot ce  este public aici, ori tu numai vorbe goale ai spus si fara sens.

 Eu nu o sa te invat sa citesti si mai mult de atat sa si pricei sau sa intelegi si tu ceva din tot ceea ce este pe petitie si din viata de zi cu zi.  Re., Re, Re, Re, Repetarea...., este pentru tine si caposenia ta, doar, doar, doar vei intelege si tu ca lucrurile sunt  similare in insolventa si la altii si lucrurile sunt legale in legea insolventei 85/2006 faliment Oltchim, care vrei tu, sau nu vrei tu, vreau eu, sau nu vreau eu, ele isi urmeaza in final si aspectele petrecute la altii si in legea insolventei, care tu nu le crezi si le interpretezi la greu.

Scz., ma intrerupe ponta si dragnea  cu minciunile lor  care le declara la tv acum.

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

ITI MERITI SOARTA SI AI GASIT MULTI  FRAIERI CARE TE-AU SI CREZUT IN CEEA CE SPUI SI  CU CE TE OCUPI TU CREANTA OBOSITA.


Musafir

#29035 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI

2014-11-13 21:57

#29005: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

 

"DISPONIBILIZATII DE SASE ORI PAGUBITI

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM SI PENALIZARI CU DOBANZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI SALARII  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN anul 2012,CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI SI N-AU AJUNS LA DESTINATARII DISPONIBILIZATI;

4. BLOCATI SI DETURNATI,SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME;

5. ANAF IMPOZITATI, PILONUL II PENSII PRIVATE SI CASEI DE PENSII STATUTUL ROMAN, APAREM CU SUME DE BANI  PE CARE NOI NU-I AVEM;

6. INCALCAREA LEGII INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE CATRE PIPEREA&CO SI  NICULAE BALANBDO Business Restructuring SPRL si restul participantilor....!!!!!!"

 

DECAT SA STAI SA TE VAIETI PE ACEASTA MIZERIE DE PETITIE MAI BINE AI IESI IMPREUNA CU CAT MAI MULTI DINTE NOI IN STRADA. NUMAI ACOLO MAI PUTEM CASTIGA CEVA


Musafir

#29036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OL

2014-11-13 22:01

#29035: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI BOOOOOOULE, ESTE PENTRU CREIERASUL ALA LIPSA PE CARE TU NU IL AI, NU SA MA PLANG CUIVA, DAR SA NU MAI MANANCI TU CACAT CU CIFA DE BETON PE CARE O INGHITI CONTINUU... TACI SI INGHITE, MAI STAI O TURA....!!!!

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-13 22:02Musafir

#29038

2014-11-13 22:04

#29037:  DU-TEEE-NNNN GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI NEGRE OLTCHIM, OBOSITULE....

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-13 22:04Musafir

#29040

2014-11-13 22:06


Musafir

#29041 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZA

2014-11-13 22:07

#29036: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OL 

 SI TOTUSI CRED CA NU ESTI ATAT DE PROST PE CAT PARI. CRED CA ESTI DOAR FOARTE CREDUL


Musafir

#29042 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZA

2014-11-13 22:10

#29034: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OL 

 Dar cum ti-au oprit ba ANAF-ul impozit pe salariile tale compensatorii daca ele sunt creante?

Dar cum ti-au oprit ba ANAF-ul impozit pe salariile tale compensatorii daca exista un litigiu in instanta asupra acestora?


Musafir

#29043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBI

2014-11-13 22:13

#29041: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZA 

 SUNT AICI PENTRU TINE SI TI-O DAU DE CATE ORI O PRIMESTI SI O INGHITI DIRECT IN BOTUL TAU INFECT, MAI STAI O TURA..., OARE A CATA TURA...., SI ESTI CEL CARE SI-A DAT SINGUR CU CAZMAUA IN CAP, ESTI MARE PROST OBOSIT,  DU-TE-N OBOSEALA TA..., AI DEMONSTRAT PROSTIA SI O TRAMBITEZI CONTINUU..., MUCEA, MERGI LA SOMN, CREANTA OBOSITA, SOMN...!!!


Musafir

#29044 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBI

2014-11-13 22:16

#29042: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZA 

 TU CHIAR DOVEDESTI OBOSIREA DE CARE SUFERI SI NU MAI REPET PENTRU CREANTA OBOSITA DIN LIPSA NEURONULUI LIPSA  CARE-L AI IN BOSTANUL VID. TI S-A RASPUNS, N-AI SA MAI VEZI SCRIS REPETAREA INCA O DATA AICI. ESTI PREA RETARD.

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-13 22:18


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-13 22:20


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-13 22:22Musafir

#29048 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPO

2014-11-13 22:24

#29043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBI 

 VAD CA TU CONTINUI IN FELUL TAU SI ANUME ACELA DE A COPA SI TRANSMITE MAI DEPARTE FARA A FI IN STARE SA DEZVOLTI CU CREIERASUL TAU BOLNAVIOR. VEZI TU "SCUMPUL" MEU COLEG AI INCEPUT SA-MI COPIEZI PRECUM UN PAPAGL EXPRESIILE GEN "CREANTA OBOSITA"

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006
Musafir

#29049 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA D

2014-11-13 22:29

#29048: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPO COPIEZ SAU RE.RE.RE.RE REPOSTEZ CEEA CE EU AM PUBLICAT SI-MI APARTINE, PENTRU A NU MAI MANCA TU CACAT DEJECTAND CA UN NEMERNIC  SI SA INGHITI CU CIFA DE CACAT IMPUTITULE, SA-TI STEA IN GAT, MAI STAI O TURA...

 RAMAI O CREANTA OBOSITA.

#28950: o creanta obsedanta - Re: Re: Re: Re: Re:  n-as mai re.re.re ..., daca ai intelege si tu ceva din tot ce  este public aici, ori tu numai vorbe goale ai spus si fara sens.

 Eu nu o sa te invat sa citesti si mai mult de atat sa si pricei sau sa intelegi si tu ceva din tot ceea ce este pe petitie si din viata de zi cu zi.  Re., Re, Re, Re, Repetarea...., este pentru tine si caposenia ta, doar, doar, doar vei intelege si tu ca lucrurile sunt  similare in insolventa si la altii si lucrurile sunt legale in legea insolventei 85/2006 faliment Oltchim, care vrei tu, sau nu vrei tu, vreau eu, sau nu vreau eu, ele isi urmeaza in final si aspectele petrecute la altii si in legea insolventei, care tu nu le crezi si le interpretezi la greu.

Scz., ma intrerupe ponta si dragnea  cu minciunile lor  care le declara la tv acum.

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

ITI MERITI SOARTA SI AI GASIT MULTI  FRAIERI CARE TE-AU SI CREZUT IN CEEA CE SPUI SI  CU CE TE OCUPI TU CREANTA OBOSITA.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-13 22:29