Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DA NU CRED CA MAI AI TIMP,TE SCHIMBA ASTIA CA PE NISTE CIORAPI

#28276 Re: SA DEA D ZEU CORNICOIULE SA VI PE LA OLTCHIM VREODATA

2014-10-27 06:43


Musafir

#28277 SENZAŢIONAL Se pot accesa fonduri europene pentru disponibilizaţii Oltchim

2014-10-27 06:45

http://www.viatavalcii.ro/

Siegfried Mureşan a venit în Vâlcea în campania electorală pentru europarlamentare şi a promis că va reveni în judeţul nostru. Acum, europarlamentar al Partidului Mişcarea Populară, Sigfried Mureşan nu a uitat de sprijinul acordat în alegeri de organizaţia judeţeană a partidului din Vâlcea şi nici de faptul că la alegerea sa în Parlamentul European au contribuit cu voturi şi vâlcenii. Aşa că sâmbătă a poposit din nou pe meleagurile noastre, fiind oaspetele preşedintelui PMP Vâlcea, Marian Mirea. Şi pentru că o astfel de vizită nu putea rămâne departe de ochii presei, alături de preşedintele Marian Mirea şi de preşedintele PMP Drăgăşani, avocatul Marius Condoiu, europarlamentarul Mureşan a susţinut şi o conferinţă de presă.

Vrea să ajute disponibilizaţii Oltchim

Aşa am aflat de intenţiile sale de a găsi o cale în Parlamentul European pentru sprijinirea celor aproximativ 1000 de disponibilizaţi de la Oltchim care nu îşi găsesc un loc de muncă. În campania electorală pentru europalamentare, Sigfried Mureşan a promis că prioritatea sa în Parlamentul European va fi crearea a cât mai multor locuri de muncă. Chiar în primele săptămâni după ce a ajuns la Bruxelles, a pus umărul la iniţiativa AJOFM Câmpia Turzii în încercarea de a accesa un fond european de reconversie profesională pentru disponibilizaţii de la Combinatul de sârmă. Pentru că i-a reuşit acest proiect, în care, ce-i drept, n-a avut decât un rol minor, acela de a susţine un proiect realizat de autorităţile locale din Câmpia Turzii, care se interesează de soarta disponibilizaţilor, i-a venit ideea că ar putea găsi o linie de finanţare şi pentru disponibilizaţii de la Oltchim, despre a căror situaţie ştia ceva vag, dar a venit la Vâlcea pentru a afla mai multe şi a încerca să vadă dacă există o soluţie.

La Câmpia Turzii a reuşit

Sigfried Mureşan a devenit vicepreşedinte al Comisiei pentru Buget a Parlamentului European, care, în sine, este un lucru special pentru un membru aflat la primul mandat de europarlamentar. Mai este şi membru în Comisia pentru Afaceri Economice şi Monetare din Parlamentul European. „Faptul că sunt membru în Comisia pentru Buget mi-a permis ca în primele săptămâni de mandat să implementez un proiect şi să obţin un raport în Parlamentul European care prevede alocarea a 3,5 milioane de euro pentru ajutorarea muncitorilor disponibilizaţi de la Combinatul de sârmă de la Câmpia Turzii. Combinatul a trebuit să disponibilizeze o mare parte din muncitori şi Uniunea Europeană, printr-un fond special, care se numeşte Fondul European de Ajustare la Globalizare ajută muncitorii disponibilizaţi. Eu am devenit raportor în Parlamentul European pentru acest raport care prevede alocarea a 3,5 milioane de euro pentru ajutorarea acelor muncitori, prin, pe de o parte reconversie profesională, consiliere în găsirea unui loc de muncă, mentorat la noul loc de muncă, evaluarea abilităţilor muncitorilor disponibilizaţi, iar pe de altă parte înfiinţarea unei Întreprinderi Sociale, a unei Cooperative Sociale în care să lucreze 250 de muncitori din cei disponibilizaţi. Întreprindere Socială înseamnă că muncitorii deţin în coproprietate acea întreprindere care să producă ceva complet diferit de ce oamenii au făcut până atunci şi anume echipamente sportive de iarnă. Întreprinderea este înfiinţată cu banii Uniunii Europene, din acei 3,5 milioane de euro ca urmare a raportului meu. Uniunea Europeană plăteşte chiria pentru hala de producţie, plăteşte achiziţionarea de echipamente etc. Obiectivul proiectului este ca 1000 de oameni să-şi găsească locuri de muncă. Până acum, 375 de oameni au fost ajutaţi şi şi-au găsit locuri de muncă, aşteptăm ca întreprinderea să înceapă să funcţioneze, deci alţi 250 de oameni vor avea loc de muncă. Obiectivul meu este să ajungem la cei 1000”, a spus europarlamentarul PMP, Sigfried Mureşan.

Caută soluţie şi pentru Râmnic

Concret, pe situaţia de la Oltchim, europarlamentarul Siegfried Mureşan nu a încercat încă nimic. A început cu proiectul de la Câmpia Turzii pentru că acolo demersurile autorităţilor locale erau deja avansate, practic le trebuia doar un om în Parlamentul European ca să le susţină cauza şi să grăbească lucrurile. „La Câmpia Turzii, majoritatea muncitorilor au fost disponibilizaţi în 2012. Autorităţile române şi în principal Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă au identificat această soluţie de finanţare şi au început demersurile pe lângă Comisia Europeană deja de la sfârşitul anului 2012. Comisia Europeană, în mai 2013, şi-a arătat disponibilitatea de a finanţa acest proiect. Urma ca Parlamentul European să aprobe acest proiect. Trebuia să vină un parlamentar care să facă un raport. Iar eu am luat acest proiect. Banii au fost viraţi deja în România şi muncitorii pot fi ajutaţi. Practic, la Câmpia Turzii ideea a existat deja, în Parlamentul European a fost nevoie doar de un parlamentar care să vină să facă raportul pentru ca banii să ajungă la oameni cât mai rapid. Aici, la dumneavoastră asta trebuie să fac. Să înţeleg situaţia, să vad cum stau lucrurile, câţi oameni şi-au pierdut locurile de muncă, care sunt riscurile acum pentru muncitori şi să vedem ce putem face şi ce linii de finanţare se potrivesc aici. La Râmnicu Vâlcea poate se potriveşte altă linie de finanţare, dar o vom găsi şi vă vom ajuta. Însă trebuie să se preocupe şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă. La Câmpia Turzii, această instituţie a avut un rol foarte important. Rolul autorităţilor locale este foarte important. Iar dacă nu există calificare, asta o putem îndrepta. Avem expertiza de la Cluj, putem delocaliza nişte oameni care au lucrat cu succes pe un astfel de proiect. Nu e problemă, vom găsi o soluţie. Dacă e proastă intenţie şi atunci trebuie găsită o soluţie”, a precizat Siegfried Mureşan. Europarlamentarul vâlcean a rămas aproape toată ziua de sâmbătă în Vâlcea, a primit de la preşedintele PMP, Marian Mirea, toate datele despre disponibilizaţii de la Oltchim şi a plecat cu intenţia de a face ceva pentru ei. Gabi Bercea


Musafir

#28278 Re: Re: STATUL ROMAN ARE ATRIBUTIUNI SUPREME IN OLTCHIM SI DECISIVE DE ACHITARE SALARII OBLIGATIE

2014-10-27 06:47

#27821: - Re: STATUL ROMAN ARE ATRIBUTIUNI SUPREME IN OLTCHIM SI DECISIVE DE ACHITARE SALARII OBLIGATIE 

 

SALARII DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI. STATUL ROMAN, ARE OBLIGATIE DE ACHITARE PESTE SOCIETATE, IN CAZUL OLTCHIM EI FIIND CHIAR IN MASURA SA ACHITE, FIIND PATRON MAJORITAR. LA ALTE SOCIETATI INTERVINE SI SCRIE IN LEGE, LA OLTCHIM EL ESTE PATRON SI TREBUIE SA ACHITE. STATUL ROMAN TREBUIE SA ACHITE FIIND DIRECT IMPLICAT!!!!!!!!

UNIUNEA EUROPEANA SI CONSILIUL EUROPEI ASIGURA SPRIJIN SPRE ACHITARE PLATI SALARII, SITUATIILOR DE INSOLVENTA SI FALIMENT.

 http://legislatiamuncii.manager.ro/

Curtea Europeana de Conturi recomanda accelerarea platilor pentru lucratorii disponibilizati

Curtea Europeana de Conturi a facut public un nou raport in care se recomanda ca platile destinate lucratorilor disponibilizati ca urmare a globalizarii sa ajunga mult mai rapid la destinatari.

Curtea Europeana de Conturi este institutia responsabila de auditarea modului in care sunt cheltuite fondurile UE.

In perioada martie 2007 - decembrie 2012, peste 600 de milioane de euro au fost acordate din Fondul european de ajustare la globalizare lucratorilor care si-au pierdut locurile de munca in urma unor disponibilizari in masa cauzate de schimbarile tiparelor la nivelul comertului mondial.

Auditorii au constatat ca majoritatea lucratorilor eligibili au putut beneficia de o asistenta personalizata si bine coordonata. Toate cazurile auditate au inclus insa masuri de acordare a unui sprijin pentru venit care ar fi fost platit oricum de statele membre. in toate cazurile examinate, sprijinul pentru venit a reprezentat 33 % din costurile rambursate. In plus, nu existau date adecvate care sa permita masurarea eficacitatii fondurilor in ceea ce priveste reinsertia profesionala a lucratorilor disponibilizati.

In recomandarile formulate, auditorii arata ca o alternativa de inlocuire a Fondului european de ajustare la globalizare ar putea fi reprezentata de adaptarea cadrului Fondului social european, pentru a se acorda sprijin mai rapid lucratorilor.

"Dovezile colectate in cursul auditului nu ne-au convins ca Fondul european de ajustare la globalizare

reprezinta cea mai buna solutie pentru furnizarea acestui sprijin specific atat de necesar", a declarat domnul Ville Itala, membrul Curtii responsabil de raport. Acesta a mai adaugat ca "ar fi mai eficace daca, pur si simplu, s-ar aduce o ajustare Fondului social european pentru a putea trata aceste probleme".

Fondul european de ajustare la globalizare a fost conceput pentru a face fata unor situatii de urgenta de scurta durata si punctuale. Sprijinul include cursuri de formare, ajutor pentru desfasurarea de activitati independente, indrumare profesionala individualizata si asistenta pentru plasarea personalului disponibilizat. Rata de cofinantare de catre FEG a diverselor masuri poate fi de 50 % sau de 65 %, restul fiind acoperit de statul membru in cauza.

Sursa: Curtea Europeana de Conturi

Curtea Europeana de Conturi recomanda accelerarea platilor pentru lucratorii disponibilizati

S.C. OLTCHIM S.A Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA coroborate cu toate LEGILE in sustinere.

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.
 
 

Musafir

#28279

2014-10-27 08:31

Dl.BADESCU  Ingierul de carton de la garajul auto transporturi ne sifoneaza bani iar masinile sunt varza .Ce faceti cu piesele dl. badescu ca pe masini nu sunt puse,masinile sunt terminate nu mai putem lucra asa cu ele o sa parcam in fata la pavilion sa vada si directorimea cu ce masini muncim. Lasati hotia dl.badescu bogdan si ocupativa de masini,ADUCETI PIESELE SA LE MONTAM PE MASINI ca in scurt timp veti avea probleme suntem cu ochi in patru.TU NE CREZI PROSTI DAR TE PACALESTI AMARNIC.


Musafir

#28280 Însurat la Budapesta o dată și la Beijing a doua oară, Ponta ne explică cât de mândru e

2014-10-27 08:32

 

http://www.stiripesurse.ro/

Ponta ne-a obișnuit cu bravarea și cu falsul. Diferența e colosală între vorbele și faptele sale. E valabilă concluzia atât în viața sa privată, cât și în faptele sale publice.

Victor Ponta se căsătorește prima dată la Budapesta (vezi aici: http://www.cotidianul.ro/), divorțează și se căsătorește a doua oară la Beijing (vezi aici: http://monden.acasa.ro/). Ce nu îi priește în România? Unde a fost mândria de a fi român?

Cine îl controlează? În cazul evaziunii fiscale de 230 de milioane de euro de la Lukoil, s-a ales praful de mândria lui Ponta de a fi bun român. În cazul escrocheriei deceniului Rompetrol la fel. În anul 2003 Năstase privatizează, iar în anul 2013 Ponta închide „afacerea deceniului” cu un Memorandum rușinos prin care statul român renunță la o datorie de 660 de milioane dolari de la kazahi, ce s-ar fi cuvenit de drept și contractual cetățenilor români. O face cu câteva zile înainte de închiderea litigiului în instanța românească.

Ponta a fost și rămâne îngenunchiat de baronii PSD care l-au împins în competiția prezidențială, cum însuși tata-socru o recunoaște public. Ponta a fost și rămâne îngenunchiat de evaziunea fiscală din țară.

Klaus Iohannis e un bun român prin naștere, prin faptele sale și prin realizările lui în folosul comunității. Sibiul stă dovadă. Iohannis face ceea ce promite și își dorește o Românie a lucrului bine făcut. Asta ne dorim și noi. Sa nu uitam ca România lucrului bine făcut începe cu noi. Iata ce ne spune candidatul ACL la prezidențiale m.youtube.com/watch?v=vLAMrGafhGY&feature=youtu.be


Musafir

#28281 Re:

2014-10-27 08:40

#28279: -  

 poate n-ati inteles, nu au interes...., pentru  ca o sa se vanda deoarece trebuie sa plateasca salariile la muncitori angajati si disponibilizati la timp, neavand plan de reorganizare aprobat..., sa mearga pe trotinete tovarasii astia... plini de sefime, daca nu...., sa stea acasa la cat rau au facut.

SA LE MAI DEA MARGELATU O CLANTA?

#28282 Re: Însurat la Budapesta o dată și la Beijing a doua oară, Ponta ne explică cât de mândru e

2014-10-27 08:40

#28280: - Însurat la Budapesta o dată și la Beijing a doua oară, Ponta ne explică cât de mândru e 

 DEGEABA AI INJURAM DE MUIERI SAU DE NEAM,CA NEMERNICIIIII, TOT CE STIU AIA FAC,SA MINTA SI SA FUREEEE.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-27 08:42



Musafir

#28284 Re:

2014-10-27 08:43

#28279: -  

 Eu ma intreb cum mai au puterea sa foloseasca autoturismele combinatului, nu pentru starea masinilor ci pentru cat au facut ei, acestia n-ar merita nici sa mai aibe parc auto.


Musafir

#28285 Re:

2014-10-27 08:45

#28279: -  

 S-o crezi tu ca se pacalesc ei, fraierii tot noi ramanem, fraierica... Pe ei ii caram di colo colo, noi ramanem cu paguba si neplatiti, creante salariale bani restante tuturor.


Musafir

#28286

2014-10-27 08:51

Auzi tu in Oltchim mai exista parc auto cu masini pe post de taxi gratis, baaaaaaaaaaaaaaaaaaa..., nu va e rusine....?????????


Musafir

#28287

2014-10-27 08:58

Ai dracu, au salariile platite sefimea si mai au si taxi gratis, Oltchim bate recorduri in top-uri la datorii sunt no1. si prostimea sta si suporta, VA MERITATI SOARTA.


Musafir

#28288 Inchideti parcul auto, carati plante in conserva si la conserva.

2014-10-27 09:06

Ai dracu, au salariile platite sefimea si mai au si taxi gratis, Oltchim bate recorduri in top-uri la datorii sunt no1. si prostimea sta si suporta, VA MERITATI SOARTA.

Parc auto la Oltchim cu scaunelul pentru copii bancheta din spate si masina pe post de taxi gratis si neplatit decat de prostime din bugetul lor salarii neplatite celor care au sa le plateasca munca, HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..................

ASTA E BAAAA PROBLEMA VOASTRA????

VA MERITATI SOARTA.


Musafir

#28289 VA MERITATI SOARTA,NU STITI DECIT BLA,BLA SI IARA BLA

2014-10-27 09:09


Musafir

#28290 Re: Re: OLTCHIM SA MERGEM SI NOI LA MUNTE CU Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu si sotia Felicia-Ciob

2014-10-27 09:27

#25542: - Re: OLTCHIM SA MERGEM SI NOI LA MUNTE CU Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu si sotia Felicia-Ciobescu 

 

SALARIATII DIN OLTCHIM AU FOST IN STRADA IN DECEMBRIE 2012, SITUATIA ERA FOARTE GRAVA SI ESTE AGRAVATA SI INCEDIATA CONTINUU DE ACESTI DERBEDEI SI MULTI ALTII CA EI,  PANA AZI IN CONTIUNUUU FACAND FAPTE ILEGALE SI IMORALE....

 CU MASINILE SI BENZINA PROSTILOR, PARCUL AUTO OLTCHIM ESTE FOARTE UTIL:

" Din producţia de PVC, polioli, sodă şi de alte produse chimice pentru care Olt­chim dispune de capacităţi de pro­duc­ţie, combinatul ar genera vânzări de circa un miliard de euro pe an. " - ZIARUL FINANCIAR !!!9 dec 2013

 

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand Director General Adjunct Operatiuni

 

Spiru Ciobescu Elena Felicia - Sef Divizia Financiara

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

 

December 27, 2012near Ramnicu Valcea

 

Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-27 09:43



Musafir

#28292

2014-10-27 11:14

oare acest inginer Badescu are parc auto personal ,ca tot se aude ca au fost aduse  piese pt. masinile de la TEHNOLOGIC de sute de milioane ? ar putea sa l intrebe cineva unde au ajuns piesele ca la noi nu ,dar vom ajunge la directorii care au aprobat referatele sa vedem concret oricum nu mai dureaza mult si se sparge gasca de la garaj .


Musafir

#28293 VA MERITATI SOARTA,NU STITI DECIT BLA,BLA SI IARA BLA

2014-10-27 11:20


Musafir

#28294 Re: VA MERITATI SOARTA,NU STITI DECIT BLA,BLA SI IARA BLA

2014-10-27 11:26

#28292: -  

 Anul trecut si acum doi ani aceleasi discutii aveam in aceeasi perioada..., voi  cred ca nu ati inteles...,  suntem in proces judecatoresc faliment pe legea insolventei 85/2006, unde restrangerea de activitate, cheltuieli inutile, oprirea si stoparea pierderilor este lege si SE FAC NUMAI ACHITARI CREANTE SALARII ( PANA AZI SUNTEM TOP CAPITAL NO.1 LA NEPLATI  SI S-A ABUZAT DE LEGE  SI DE LEGI SI SE ABUZEAZA PANA LA EPUIZARE PENTRU A DECLANSA DEFINITIV FALIMENT)... SI CEILALTI CREDITORI DATORII CREANTE ALTE SUME NEACHITATE, RESTUL ESTE REORGANIZARE LA CARE NOI NU OBSERVAM NIMIC CORECT SI NU EXISTA NICIUN PLAN FINAL DE REORGANZIARE  APROBAT JUDECATORESC. Ce parc auto taxi gratis mai doriti voi???? AR FI TREBUIT SA DISPARA DEFINITIV ACESTE CHELTUIELI ( DE PE VREMEA SPIRILLOR CIOBESCU CAND S-AU PROPULSAT COCOTANDU-SE IN FUNCTII BABANE SI FARA EXPERIENTA CREIERULUI LOR SI A ALTORA CARE PARTICIPA  PANA AZI SA SE OPREASCA SI SA  NU MAI BENEFICIEZE DE LUXUL ASTA SI CHELTUIELI INUTILE ), uite la ce datorii s-au strans ( in trei luni de zile ) 200 mil euro din septembrie pana la sfarsitul anului 2012 si 220 mil euro pana la sfarsitul 2013 anul declansare insolventa din ianuarie pana in decembrie, sa vedeti voi pana azi in decembrie 2014 ce scoruri aveti, TRAGETI LINIE SI ADUNATI.... FALIMENT.

- Cele 200 de milioane euro, datorii inregistrate de combinat in perioada 30.09.2012 - 31.12. 2012 (vezi pe site-ul Oltchim situatiile financiare) intr-o perioada de 3 luni si intr-o perioada cand  nu s-a facut nimic in combinat!!!
- Cele 220 de milioane euro, pierderi inregistrate de combinat - societate aflata in insolventa in anul 2013, (vezi pe site-ul Oltchim situatiile financiare, raportul PKF Finkota si presa zilelor trecute) in perioada in care au fost disponibilizatii 1000 de salariati!!!
- Cele 107 de milioane euro, obligatii de mediu ale combinatului  - societate aflata in insolventa, pentru anul 2014!!!

- Situatia pana azi fiind in continua pierdere si explodand cifrele in sume..., pana la sfarsitul anului  2014 daca nu se achita si nu se respescta nimic prin reducerea cheltuielilor inutile...

S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013: Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

Sectiunea 7 - Falimentul

Art. 123
Creantele vor fi platite, in cazul falimentului, in urmatoarea ordine:
1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. creantele izvorate din raportul de munca;
3. creantele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si creantele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. creantele bugetare;
5. creantele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. creantele reprezentand sumele stabilite de judecatorulsindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. creantele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte creante chirografare;
9. creantele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) creantele izvorand din acte cu titlu gratuit.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

 

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Musafir

#28295 Pentru unii muma, pentru altii ciuma ... Ponta aruncă în stanga și-n dreapta cu mită electorală

2014-10-27 12:19

#28293: - VA MERITATI SOARTA,NU STITI DECIT BLA,BLA SI IARA BLA  

 

Premierul aruncă în stanga și-n dreapta cu mită electorală
Postat de Diana Gabor  27 octombrie 2014  

Legea prevede că la 1 octombrie, statul român trebuia să aibă un buget pentru anul viitor, aprobat de Parlament, care să traseze prioritățile României, în termeni de investiții, direcții de dezvoltare și cheltuieli. Cu toate acestea, până acum bugetul nu a fost finalizat, iar banii din fondul de rezervă al premierului ”zboară ca mită electorală ”, atrage atenția președintele executiv ACL Cluj Mihai Seplecan.

”Victor Ponta își face campanie electorală pe banii românilor – o campanie mincinoasă în care se laudă că a redus taxele în condițiile în care a reușit performanța de a impune la carburanți calculul unei accize cămătărești la un curs de 4,7 lei/euro, când cursul leu/euro a fost constant tot anul la 4,4 lei/euro. Parcă nu el a introdus cu samavolnicie noi și împovărătoare taxe și impozite, cum este și taxa pe stâlp.
Se laudă cu ce n-a făcut, ba, dimpotrivă, că nu a făcut nimic pentru un mediu de afaceri decent.
A distrus locuri de muncă în locul celor 1 milion promise și a luat banii României să-i facă cadou kazharilor de la GazMunaiKaz.
A încercat să privatizeze fraudulos CFR Marfă, OltChim, Poșta Română, Hidrotehnica șamd către amicii săi politici – mare parte din ei având acum dosare penale.

Victor Ponta s-a îmbățoșat numai împotriva procurorilor care anchetau Lukoil pentru evaziune, nu și împotriva baronilor din propriul partid care numai din ultimele anchete DNA aflăm că au devalizat bani ce ar fi ajuns să susținem peste 1,6 milioane de pensii.
Apoi vine și se laudă că a reîntregit salarii și pensii…

PSD se laudă cu autostrăzi făcute – în realitate au inaugurat numai ce au investit alții. Și au inaugurat și în lung, și în lat, și de-a curmezișul, ca Pristanda la numărat steaguri, de le-au ieșit la numărat mai mulți kilometri decât a raportat CNADR că s-a construit. Și penibilul vorbelor aruncate în vânt continuă.

Deci, în afară de promisiuni mincinoase despre ce anume vor face și vor drege într-un viitor incert, pe când vor începe ca măcar să respecte legea?
Conform legii trebuia să avem un buget discutat și aprobat la 1 octombrie. Nu avem.

Dar de ce să ne mirăm, în fond, poate să dea Victor Viorel Ponta o Ordonanță de Urgență prin care să abroge sau să interpretez ce anume dorește el din Lege. Cum a abrogat prevederile unei legi – a aleșilor locali, pe un termen definit de 45 de zile, azi, mâine poate să dea o lege prin care fiecare să hotărască ce anume este buget, să-și ia acasă ce vrea de unde vrea șamd. PSD trăiește numai din minciuni și promisiuni fără acoperire.

Ei chiar cred că nimeni nu se întreabă și nu se îngrijorează cu privire la cine va plăti, de la anul, toate aceste minciuni și mite electorale?”, arată liberalul.

http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-politica


Musafir

#28296 OLTCHIM, SUNTETI LA O SENTINTA DISTANTA, JUDECATORUL DECIDE ESTE SUVERAN SI TRECETI IN FALIMENT!!!

2014-10-27 12:49

INSOLVENTA VA STA IN GAT SA NE ACHITATI SALARIILE NEPLATITE TUTUROR SI SA AVETI PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATOR-SINDIC, PENTRU A PUTEA FACE PLATI SI NU A MAI STRANGE DATORII RESTANTE CREDITORI,  IAR DE IMPOZITAT ANAF PE NEPLATA SUMELOR ATI STIUT SA FACETI, INSA BANII SALARII N-AU AJUNS LA DESTINATARUL DISPONIBILIZAT, NICI PANA AZI, CREANDU-SE O ILEGALITATE, IN CONTINUAREA ALTORA COMISE...

ORICE INTARZIERE NU ESTE BENEFICA DACA NU FACETI ACHITARI CREANTE, PRIMII FIIND SALARIATII ( ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI ) PRIORITARI LA PLATA INAINTEA TUTUROR ALTOR CREDITORI.

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

 

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Musafir

#28297 Pentru unii muma, pentru altii ciuma ... Ponta aruncă în stanga și-n dreapta cu mită electorală

2014-10-27 13:10


Musafir

#28298 Pentru unii muma, pentru altii ciuma ... Ponta aruncă în stanga și-n dreapta cu mită electorală

2014-10-27 13:55

#28297: - Pentru unii muma, pentru altii ciuma ... Ponta aruncă în stanga și-n dreapta cu mită electorală 

 

Foşti angajaţi ai Oltchim protestează în faţa Prefecturii Vâlcea

27 oct, 15:02 | Agerpres

Aproximativ 50 de disponibilizaţi de la Oltchim au manifestat luni în faţa Instituţiei Prefectului judeţului Vâlcea, strigând lozinci antiguvernamentale şi împotriva conducerii combinatului vâlcean.

Oamenii au solicitat salariile compensatorii promise în momentul concedierii colective şi şi-au motivat protestul prin temerile cu privire la imposibilitatea plăţii facturilor pe perioada de iarnă, neavând surse de venit.

Ei au cerut prefectului să le dea un răspuns cu privire la urgentarea plăţilor până la sosirea iernii, în condiţiile în care li s-a spus că salariile compensatorii sunt la masa credală şi urmează a fi achitate în momentul privatizării combinatului.

Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în insolvenţă din ianuarie 2013, iar în vara anului trecut, 1000 de salariaţi au fost disponibilizaţi în urma unui proces de restructurare.

Combinatul este propus pentru privatizare în luna decembrie a acestui an.

http://www.economica.net/fosti-angajati-ai-oltchim


Musafir

#28299 Re: Re: Re:

2014-10-27 14:23

#28271: - Re: Re:  

 Participarea la discutii e una, deciziile le ia majoritarul.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-27 15:11