Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#28251 Re: Re:

2014-10-26 11:35

#11301: - Re:  

 

#11298 Prima ieşire în public a domnului Piperea

 

Ce au omis sa spuna cele doua ziare este faptul ca aceasta scrisoare le-a fost adusa de catre CERNEV dupa o intalnire cu PIPEREA (ca de la vuvuzea PCC la vuvuzea PCC) - fapt declarat de el aseara la VL1, in emisiunea Valeriei Tanase.

http://www.viatavalcii.ro/


Am primit azi la redacţie, pe diferite căi obscure, o scrisoare pe care administratorul judiciar Gheorghe Piperea o adresează Sindicatului Liber de la Oltchim. Este un document foarte bine făcut, ba chiar cu anumite calităţi de stil, în sensul că, în afara faptului că e foarte limpede şi bine condus ca subiect, pare să fie menit să intimideze acţiunile sindicale, dar şi clasa politică vâlceană. Domnul Gheorghe Piperea este, fără doar şi poate, un om extrem de inteligent, pentru că se poziţionează pe un concret pe care îl interpretează în favoarea sa şi deschide perspective ameninţătoare pentru adversari. Atinge din voleu inclusiv presa, care nu-l priveşte cu simpatie, lăsând să se înţeleagă că la un moment dat adversarii săi vor fi traşi într-un proces penal şi-i va scutura de ultima leţcaie, din care va alcătui un fond pentru flămânzii copii ai salariaţilor de la Oltchim! Două lucruri, însă, mi-au sărit foarte tare în ochi, în afară de cele menţionate mai sus. Domnul Piperea spune că combinatul a ajuns în situaţia imposibilă de acum din cauza politicii manageriale din ultimii 20 de ani şi a oamenilor politici care au îngăduit acest management. Dacă în proporţie de 80 la sută aş putea cădea de acord cu adevărul textului scris de domnul Piperea, iată că afirmaţia asta poate să şteargă simpatia mea bruscă şi am să mă şi explic.

Datorită managementului „defectuos”, Oltchim a rămas în picioare, rezistând cu încăpăţânare să-şi dea obştescul sfârşit, la fel cum a făcut întreaga industrie chimică (dar şi celelalte) românească. Un director nebun, precum Constantin Roibu, a îndrăznit să spere că fabrica asta poate să fie concurenţială, pe pieţele lumii, cu marii producători din branşă. Acesta este un răspuns la jumătatea de afirmaţie făcută de domnul Piperea. În celălalt caz, cu responsabilizarea clasei politice, da, are dreptate: fostul prim-ministru puşcăriaş Adrian Năstase a vândut petrolul românesc împreună cu Arpechim, lăsând Oltchim fără materie primă, fără să clipească. În fine, dacă ar fi cinstit cu sine, la inteligenţa pe care nu i-o contest, ba chiar pot să spun că e sclipitoare, domnul Piperea ar trebui să recunoască un lucru – şi poate că o şi face -, că Oltchim a fost supus în ultimii cinci ani unei presiuni enorme, mediatice şi nu numai, de către forţele concurenţiale de afară, infiltrate în acţionariatul său şi sabotat dinăuntru cu toată energia. Nu spune nimic, domnul Piperea, de toate aceste lucruri, ci numai că fosta conducere a gestionat discreţionar combinatul. Cu siguranţă, dacă au făcut lucruri în afara legii, foştii membri ai echipei Roibu, împreună cu el, vor suporta sancţiunile de rigoare. Chestiunea, însă, care se pune este că nimeni nu are dreptul să arunce în aer o investiţie de aproape o jumătate de milion de euro.

Mi-a mai atras atenţia în textul domnului Piperea un lucru şi anume că declară, cu subiect şi predicat, că, dacă se va pune problema intrării combinatului în faliment, domnia sa îşi va da demisia cu o zi înainte. Acest pasaj m-a distrat cel mai mult. Păi, domnule profesor, ce sens mai are să vă daţi demisia, dacă oricum mandatul dumneavoastră se încheie odată cu declararea falimentului? Presupun că aveţi intenţii bune şi din această perspectivă atribuţiile dumneavoastră sunt foarte importante pentru ca Oltchimului să nu i se întâmple pocinogul să ajungă în faliment. Vă aduc la cunoştinţă, pe această cale, că am informaţii că nişte băieţi de la Strehaia cumpără sodă de la dumneavoastră sub preţul de producţie. V-aş propune să verificaţi, apoi vă rog să-mi spuneţi cum se face că Roibu a pierdut 200 de milioane de euro în cinci ani, iar din august anul trecut, când a plecat de la conducerea combinatului, Oltchim a mai pierdut 100 de milioane. Nu-i aşa că ceva nu sună bine în această ecuaţie? Petre Tănăsoaica

scrisoarea: http://www.viatavalcii.ro/


Musafir

#28252 TE ROOOG,NU MI STRICA ZIUA CU BORFASUL ASTA DE PIPEREA

2014-10-26 11:41


Musafir

#28253 Re: TE ROOOG,NU MI STRICA ZIUA CU BORFASUL ASTA DE PIPEREA

2014-10-26 11:43

#28252: - TE ROOOG,NU MI STRICA ZIUA CU BORFASUL ASTA DE PIPEREA 

 Ne-au stricat ei multe zile  si ani din viata. De viitor...

ASA E,,,,,MAMA LOR DE BORFASI IMPUTITI

#28254 Re: Re: TE ROOOG,NU MI STRICA ZIUA CU BORFASUL ASTA DE PIPEREA

2014-10-26 11:51

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#28255 SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

2014-10-26 11:54

adevarul.ro

NUMAI MINCIUNA SI DEZINFORMARE, INCALCAREA LEGII!!!!!!

Ministrul Economiei Gerea la Oltchim:

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI

Ministrul Economiei Nita la Oltchim:

http://adevarul.ro/economie/

NUMAI MINCIUNA SI DEZINFORMARE, INCALCAREA LEGII!!!!!!

Oltchim, unde Guvernul Victor Ponta şi-a ignorat cu cinism propriile angajamente luate faţă de 3.300 de familii.

 NUMAI MINCIUNA SI DEZINFORMARE, INCALCAREA LEGII!!!!!!

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU SI DE ALTII...(CONFIRMATA DUPA,  O EROARE SI INCEDIATA VOIT DE CATRE  AUTORI PESTE TOT, CREAND PREJUDICII SI OBSTRUCTIONAREA LEGII SI LEGILOR TARII), AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO, CHIAR MAI MULT A FOST LASAT SVO SA IMBARLIGE MAI MULT, GEREA INTERVENIND SI GLUMIND PENTRU CA E PRIMA DATA CAND UN SINDICALIST APARA CONDUCEREA... ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA???? ), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5-6 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA, IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR, LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII 85/2006 SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE SALARII SI DREPTURI 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI .

LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

UNDE SUNT BANII???



Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii.vor fi plătite sumele disponibilizaţilor.

Oltchim Râmnicu Vâlcea, societatea deținută de statul român

 

 

 LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=s9_uyR-RUq8

 

a doua doamna care A RASPUNS MINISTRULUI AZI este de la ajofm si a recunoscut ca si-au indeplinit olbligatiile si s-au virat banii, UNDE SUNT BANII ?????

 

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORUL-SINDIC ??? ATUNCI NIMENI NU-SI MAI PERMITEA  SA OPREASCA ABURUL, MATERIA PRIMA, ALTE UTILITATI, SE PLATEAU CREANTELE PRIN TABELUL DE PLATI, FUNCTIONA PLANUL...ETC.

 

#23837: - Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

Da, e o bomba care va exploda curand!

Banii disponibilizatilor au fost folositi de conducere pt propriile venituri.

Au fost achitate impozitele la ANAF(sa le inchida gura) iar fostii angajati

au fost pusi pe drumuri de un an de zile.

E o deturnare de fonduri, frauda in detrimentul persoanei private,

furt calificat care s-a facut de catre judiciari,

adm special, conducere si...(surprizaaaaa!!) cei doi lideri de sindicat

care au stiut si au tacut in schimbul unor beneficii.

Disponibilizatii vor face plangere la PArchet, DNA, Oficiul Antifrauda,

si vor fi acuzati personal: Piperea & co, Stanescu, Avram, Talpasanu, Smeu,

Mardare, Spiru, Munteanu, Diculoiu, Cernev...

Doua mari Case de avocatura si-au oferit serviciile, dorind sa

demonstreze ca Piperea nu e de neinvins!

Suntem curiosi de unde vor scoate banii, pt ca i-au cheltuit, deja!

 


Musafir

#28256 Re: Re: Urmăriți acest video despre Oltchim dacă vreți să știți adevărul

2014-10-26 12:47

#11569: un tembel - Re: Urmăriți acest video despre Oltchim dacă vreți să știți adevărul 

 2013-11-13 17:44

Pentru toti cretinii si tembelii care posteaza pe fromul asta de discutii, elucubratii, injuraturi si alte halea:

1. Insolventa oltchimului era evidenta si trebuia declansata.

2. Impostorii astia de se ocupa de insolventa oltchimului nu reusesc sa inteleaga de ce nu le merge lor cum le-a mers in alte societati.

3. Desi au participat activ la elaborarea legii insolventei, impostorii nu inteleg deloc fenomenul economic numit oltchim.

4. S-a pierdut momentuil 0 (zero) al insolventei. Cu o zi inainte de declararea insolventei (daca se dorea ca oltchimul sa mai functioneze) ar fi trebuit ca ACTIONARII (statul, PCC si restul de maruntis) sa aiba pregatit un capital de lucru. Pe 1 februarie 2013, la ora 08.00 actionarii bagau in conturile oltchim capitalul de lucru si la ora 08.01 cereau insolventa. Astfel, societatea mai avea ceva sanse de realizare a obiectului de activitate.

5. Oltchimul nu este hidroelectrica si nici urban. Astea doua au materie prima din belsug.

6. Implicarea politica exagerata in acest fenomen a dus si duce la FALIMENTUL Oltchim. Tot felul de gogomani si mitomani de profesie conduc soarta acestei societati, atat la nivel local cat si central. Iar cardasia sindicala pune bomboana pe coliva.

7. In oltchim nu mai sunt decat o mana de oameni rezonabili pe care conducerea o ascunde sub pres.

8. In tara asta nu mai sunt decat 2-3 maini de oameni rezonabili pe care conducerea tarii o ascunde sub pres.

9. O mana spala pe alta si amandoua fata.

10. NIMENI, dar absolut NIMENI, nu mai RESPECTA TARA ASTA. Toti si nimeni sunt/nu sunt stapanii tarii.

 

In concluzie: va asteapta o noua ocluzie, finala, FALIMENTUL OLTCHIM. SA VA IA DRACUL SI FRATELE LUI!


Musafir

#28257 Re: Au intrat în insolvenţă şi n-au mai plătit angajaţii. Topul firmelor pentru care statul ...

2014-10-26 13:16

#23726: - Au intrat în insolvenţă şi n-au mai plătit angajaţii. Topul firmelor pentru care statul ... 

 

Au intrat în insolvenţă şi n-au mai plătit angajaţii. Topul firmelor pentru care statul a plătit salariile

Combinatul Oltchim, Romstrade, firma de construcţii de autostrăzi a omului de afaceri Nelu Iordache, şi trustul de presă Realitatea Media au fost firmele pentru ai căror salariaţi ANOFM a plătit cei mai mulţi bani din Fondul de Garantare a creanţelor salariale, în 2013. Salariaţii celor trei firme au încasat, cumulat, peste 25 de milioane de lei din Fondul de Garantare, adică mai bine de jumătate din suma totală plătită anul trecut de ANOFM angajaţilor firmelor aflate în insolvenţă. Fondul de Garantare, gestionat de ANOFM, este însă alimentat în mare măsură din contribuţiile plătite lunar de toţi angajatorii care încheie contracte individuale şi colective de muncă.

  
Puţin sub 45 de milioane de lei au plătit, în total, anul trecut, agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din ţară angajaţilor firmelor în insolvenţă, din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale.

Vă amintim că Fondul de Garantare este constituit din contribuţia de 0,25%, aplicată la fondul total de salarii brute lunare realizate de salariaţi şi plătită obligatoriu în fiecare lună de către angajatorii care încheie contracte individuale şi colective de muncă.

Angajaţii combinatului Oltchim au încasat în 2013 cei mai mulţi bani din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale. Peste 17,4 milioane de lei au obţinut de la AJOFM Vâlcea salariaţii combinatului chimic în 2013, din Fondul de Garantare, potrivit informaţiilor comunicate în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET de oficialii Ministerului Muncii.

Salariaţii Romstrade SRL, cunoscuta firmă de construcţii de autostrăzi a omului de afaceri Nelu Iordache, au încasat peste 6,61 milioane de lei din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale în 2013.
Omul de afaceri Nelu Iordache, creditat cu o avere de 70-75 de milioane de euro, este cercetat penal pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii europeni alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani.

Trustul de presă Realitatea Media ocupă a treia poziţie în clasamentul firmelor pentru ai căror salariaţi ANOFM a plătit cei mai mulţi bani colectaţi în Fondul de Garantare în 2013. Salariaţii Realitatea Media au încasat peste 1,47 de milioane de lei în 2013, din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale.

Iată lista firmelor în insolvenţă ai căror salariaţi au obţinut cei mai mulţi bani din Fondul de Garantare în 2013, comunicată pentru ECONOMICA.NET de către Ministerul de resort.

SC Oltchim SA


17.401.543,00 lei

Romstrade SRL


6.614.498,00 lei

SC Realitatea Media S.A


1.475.733,00 lei

Combinatul COS Târgovişte SA


1.224.546,00 lei

SC Laminorul SA


1.092.633,00 lei

SC Alternative Media Solutions SRL


904.424,00 lei

SC Ductil Steel SA


761.492,00 lei

Termica SA Vaslui


713.985,00 lei

SC Industria Sârmei Câmpia Turzii SA


672.345,00 lei

SC Hiparion Distribution SA


575.399,00 lei

SC NM Construct SRL


553.042,00 lei

Feniks MD S.P.R.L


511.837,00 lei

Compan SA


486.975,00 lei

SC Indosud Prest SRL


438.327,00 lei

S.C.Newsin Media S.R.L.


429.051,00 lei

S.C.Pagini Aurii S.A.


424.941,00 lei

SC Ilefor SA


408.422,00 lei

SC Siliken Manufacturing RMN SRL


408.053,00 lei

SC Esser Romania SRL


359.322,00 lei

SC RBD Protect SRL


351.789,00 lei

În anul 2012, ANOFM a plătit, cumulat, către salariaţii firmelor în insolvenţă puţin peste 29 de milioane de lei, din Fondul de Garantare.

Topul anului 2012 este dominat de Mic.ro Retail SRL, societatea prin care omul de afaceri Dinu Patriciu a dezvoltat reţeaua de magazine fixe şi mobile cu acelaşi nume.

SC Mic.ro Retail SRL


11.244.538,00 lei

SC Romplumb SA Baia Mare


3.396.960,00 lei

SC Întreprinderea Mecanică de Utilaje Imum SA Medgidia


2.278.059,00 lei

SC Romlag SA Braşov


2.029.100,00 lei

SC Queen Investments INC SRL


1.102.741,00 lei

Apaterm SA


905.140,00 lei

SC Hanil Electronics SRL


899.796,00 lei

SC UDF Office SRL


892.576,00 lei

SC Spg Engineering & Procurement SRL


881.703,00 lei

SC Principal Company SA


660.521,00 lei

SC Atlas Telecom Network Romania SRL


603.481,00 lei

SC Scudas SA Pascani


389.305,00 lei

SC Disbev Serv SRL


349.143,00 lei

SC Koram Constructii Ro S.R.L.


291.230,00 lei

SC Uzina Termică Comanesti SA


253.743,00 lei

SC Calzaturificio Simo R SRL


245.007,00 lei

Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale este administrat de ANOFM, prin agenţiile judeţene, şi alimentat de angajatori

Din Fondul de garantare, Agenţiile judeţene ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) plătesc creanţele salariale către angajaţi cu contracte individuale şi colective de muncă încheiate cu angajatori împotriva cărora au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive de deschidere a procedurii insolvenţei şi faţă de care a fost dispusă măsura ridicării totale sau parţiale a dreptului de administrare.

Nu doar salariile restante sunt plătite din banii colectaţi în Fondul de Garantare, ci şi următoarele creanţe:
- sumele restante datorate de angajatori pentru concediul de odihnă neefectuat de salariaţi, dar doar pentru maximum un an de muncă;
- plăţile compensatorii restante;

- sumele restante în caz de accident de muncă sau boli profesionale;
- indemnizaţiile restante datorate de angajatori pentru perioada în care au întrerupt temporar activitatea.

Concret, agenţiile judeţene ale ANOFM stabilesc creanţele salariale cuvenite salariaţilor şi efectuează plăţile către salariaţi, la cererea scrisă a administratorului sau lichidatorului angajatorului în insolvenţă.

Suma totală a creanţelor salariale plătită pentru fiecare salariat din Fondul de Garantare nu poate depăşi cuantumul a trei salarii medii brute pe economie.
Cuantumul creanţelor restante se calculează funcţie de valoarea salariului mediu brut pe economie, stabilită de Institutul Naţional de Statistică, în luna în care s-a deschis procedura insolvenţei.
Creanţele salariale se achită în lei, într-o singură tranşă.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/


Musafir

#28258 Re: Exclusiv: Topul companiilor cu cele mai mari pierderi din economia României

2014-10-26 13:19

#27665: - Exclusiv: Topul companiilor cu cele mai mari pierderi din economia României 

 

http://www.capital.ro/

Compania care a înregistrat cea mai mare pierdere, în 2013, potrivit situațiilor financiare depuse în acest an, este Oltchim Râmnicu Vâlcea, cu 220 de milioane de euro. După societatea deținută de statul român, aflată în insolvență de la începutul anului trecut, se află Petrotel Lukoil, cu o pierdere de peste 210 milioane de euro. Compania rusească este implicată, de la începutul acestei luni, într-un dosar penal de evaziune fiscală şi spălare de bani, care ar fi provocat un prejudiciu de 230 milioane de euro pentru bugetul de stat. Podiumul este completat de Arcelor Mittal Galați care avut pierdere de aproape 168 milioane de euro.

Topul primelor 30 de companii cu cele mai mari pierderi (in lei) a fost furnizat Capital de Registrul Comerțului, pe baza situațiilor financiare depuse de societăți la Ministerul de Finanțe, în acest an. Capital a publicat aici Topul celor mai profitabile companii.


Musafir

#28259 Re: "Şapte minciuni" ale lui Victor Ponta, în viziunea lui Roşca Stănescu

2014-10-26 14:03

#24800: - "Şapte minciuni" ale lui Victor Ponta, în viziunea lui Roşca Stănescu 

 

http://www.cotidianul.ro/

 
6. Cu un tupeu demn de o cauză mai bună, domnul Victor Ponta a afirmat fără să clipească că Guvernul său a redeschis toate companiile închise in 2010-2011. În realitate, numărul societăţilor aflate în insolvenţă şi a celor care au falimentat în ultimii doi ani este fără precedent, situaţia punând într-un grav pericol şi societăţile comerciale aparent stabile, dar care nu-şi mai pot recupera creanţele de la cele prăbuşite sub Guvernul Ponta. Ca să nu mai vorbim de combinatele de oţeluri Mechel, care fie sunt închise fie şi-au diminuat dramatic atât capacitatea de producţie, cât şi numărul de angajaţi. Sau, ca să mai oferim un singur exemplu din numeroasele existente, situaţia dramatică de la Oltchim, unde Guvernul Victor Ponta şi-a ignorat cu cinism propriile angajamente luate faţă de 3.000 de familii.


Musafir

#28260 Re:

2014-10-26 15:07

#25116: -  

 

Romania a intrat in RECESIUNE tehnica dupa 2 trimestre de scadere. Graficul in care "vestea buna" e ca suntem pe ultimul loc

http://stirileprotv.ro/

RECESIÚNE, recesiuni, s. f. (Rar) Retragere. (Astron.; în forma recesie) Îndepărtare a obiectelor extragalactice de sistemul solar. ◊ Recesiune economică = stadiu al ciclului de afaceri în care activitatea economică se află în declin; stagnare temporară a afacerilor; p. ext. criză. [Pr.: -si-u-. – Var.: recésie s. f.] – Din fr. récession.

RECESIÚNE (‹ fr., lat.) s. f. Retragere. ◊ (EC.) R. economică = stadiu al ciclului de afaceri în care activitatea economică se află în declin. Se caracterizează prin diminuarea producției și investițiilor, a produsului intern brut, creșterea șomajului. Mulți economiști consideră că economia se află în r. atunci când s-a realizat diminuare produsului intern brut pe parcursul a cel puțin două trimestre consecutiv; stagnarea temporară a afacerilor. Definirea termenului a fost introdusă în 1947, într-o lucrare de specialitate de economiștii americani H. Burns și W. Mitchell.

IPU, atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#28261

2014-10-26 16:03

De un timp nu am mai intrat pe aceasta petitie, din simplu fapt ca nu mai suport minciunile si prostia unora, care acum se dau mari cunoscatori si moralisti supremi(si se mira uni ca ii injura unul ca Fota),cand in realitate sunt niste nimicuri .Uni acum se intreaba, ce mai este cu CCM,oare actualul CCM cine la "facut",nu SLO (care acum o parte il hulesc)ca vezi doamne nu au fost informati ,ca nu au spus cu subiect si predicat despre soarta combinatului, ca pana in  aug.2012 a fost manegment defectuos(megemnent defectuos as fi inteles sa nu existe contracte de vanzare ,dar erau slava domnului,ca ar fi fost datorii la bugetul de stat ,dar erau pe zero ,oare acum cat sunt,ca s-a girat cu instalatii ptr. imprumuturi,oare cati dintre voi stiu care sunt normele ptr. acordarea unui imprumut unei societati decapitalizate in 2007 de guvernul Tariceanu si ministrul economiei,aici va las sa ghiciti) ca s-a stat in somaj tehnic(oare acum cand nu mai functioneaza nimic, ar trebui sa va intrebati de unde vin bani) ca s-a furat(acum stiti vreo unu diferenta de pret a produselor din epoca FARAONULUI si cele de acum din epoca PROSTIEI) ca sa externalizat sectii(apropo daca ati remarcat cati angajati are LUKOIL,468 de angajati restul sunt externalizati, nu cum a spus mincinosul de Ponta 3500 de angajati vor ramane pe drumuri),oare SIDEX GALATI cate sectii a externalizat (aproape 11000 de angajati),oare Oltchimul cati angajati a avut si cati au ramas pana in aug.2012.Cei de la SVO, sa va vad pe voi ce CCM negociati voi acum in dec.2014, ca de cel al lui DIXI(de parca l-ar fi facut DIXI, dar aici e alta poveste) nu a fost bun (de prost ce a fost, actuala conducere s-a dat cu capul de pereti timp de 6 luni, a bagat combinatul in insolventa, a modificat legea cu acordarea salariilor compensatorii si dupa asta au dat 936 de angajati afara, de prost ce a fost CCM),asa ca GAOAZA,CAP DE CAL si restul cati mai sunteti in SVO acum e randul vostru sa va vad de ce sunteti in stare (apropo oare sindicatele din CET au informat despre situatia actuala,ca si ei sunt la un pas de faliment si conducerea este pasibila de dosare penale,oare nu v-ati pus intrebarea de ce a venit Nita si au incheiat "inca" un protocol),"fatalailor"din SVO este randul vostru sa negociati cu Piperea, noul CCM,acum sa va vad"vitejilor"ca doar este epoca voastra mareata plina de impliniri, bunastare si prosperitate, ati hulit, ati scuipat acum vine randul vostru sa vedem de ce santeti voi in stare(nu ca as fi fan DIXI),dar asa este normal si moral.


Musafir

#28262 VA VENI VREMEA SA DA TI SOCOTEALA

2014-10-26 16:08

VISE DL.PIPEREA SA MAI PREZENTATI CAZUL OLTCHIM LA STUDENTI NU VA MAI FI TIMP PT. CA TOATE SE PLATESC.CAZUL OLTCHIM IL VA PREZENTA ALTE PERSOANE SI VETI FI UNA DIN PERSOANELE NEGATIVE CU TOATA ECHIPA CARE ATI PUS OLTCHIMUL PE BUTUCI.TOATE LA TIMPUL LOR.VA MULTUMIM CA ATI REUSIT SA DISTRUGETI  ACEST ORAS FRUMOS SI LINISTIT DATORITA ACESTUI CAZ OLTCHIM. NU UITATI CA VEGHEAZA AUTORITATILE PT DUMNEAVOASTRA.


Musafir

#28263

2014-10-26 17:05

HOŢII ŞI COMPLICII LOR, TREBUIE SĂ AJUNGĂ TOŢI ÎN FAŢA JUSTIŢIEI ! Ne-au furat şi hoţiile merită pedepsite şi recuperate de la cei care au comis faptele.
Alege numele de user

#28264 Subiect

2014-10-26 18:15

Este normal ca acest Piperea sa inceapa sa ameninte in stanga si dreapta,ca de vine decembrie(ciuciu investitori),vine si bilantul pe anul2014,dezastrul este aproape mizeria nu mai poate fi acoperita,piticul incepe sa se clatine,iar el ne spune povesti cu cazul insolventei Oltchimului prezentat studentilor,aici va dau dreptate il puteti prezenta ca un doctorant in prostie,pacaleala,minciuna,aburire.Dar tine minte Pipirea toate in viata asta se platesc ,aviz si cernevistilor

VOI CE ATI INTELES CERNEVISTILOR,ZI CARNEVEE,CE AI INTELES?

#28265 E TIMP SI PT, EI D LE,E TIMP DESTUL,NU AU INTRAT ZILELE N SAC.

2014-10-26 22:01

NU CRED CA MAI TREBUIE SA MA RECOMAND.

#28266 Re: E TIMP SI PT, EI D LE,E TIMP DESTUL,NU AU INTRAT ZILELE N SAC.

2014-10-26 22:03

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-26 22:27



Musafir

#28268

2014-10-27 03:46

Tare sunt curios sa-l vad pe acest retardat Gaoaza cum negociaza ca un viteaz CCM cu Pipirea.Prostul satului a ajuns ca pe vremea colectivizari mare stiutor,ba ,va rad pana si curcile,vezi de muci tai Gaoaza ca e prea mare palaria ptr.tine.


Musafir

#28269 Re:

2014-10-27 05:03

#28268: -  

 Pai înțeleg ca slomnește reprezentativ deci nu intelegbrostul discuției.Si de asemenea induci lumea in eroare cu intențiile svo despre CCM. Punctele cu care svo nu era de acord din ccm sunt cele legate de drepturile slo. De exemplu liderii locali erau plătiți din fondul de salarii OLTCHIM...nsintot așa, despre asta e vorba. Ce naiba te tot aberezi.


Musafir

#28270 scri ma dreacu sa inteleaga si omul de rind ce ai de spus,pune ti ochelariiii

2014-10-27 05:52


Musafir

#28271 Re: Re:

2014-10-27 06:10

#28269: - Re:  

 De ce nu intelegi pentru ca la o dezbatere participa TOTI. ABSOLUT TOTI,  insa participarea este pentru TOTI. Se discuta si se decide...pentru TOTI ANGAJATII.


Musafir

#28272 sa inteleg ca esti de la [svo] si ca nu sunteti bagati in seama?

2014-10-27 06:31


Musafir

#28273 Diculoiu se ia de Cornoiu: Prefectul le dă cu flit chimiştilor

2014-10-27 06:32

http://www.voceavalcii.ro/

Preşedintele Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, spune că implicarea autorităţilor locale în problema combinatului chimic este în continuare una slabă şi crede că nici nu se va îmbunătăţi în perioada următoare. "Din păcate, implicarea în salvarea Oltchimului este una slabă la nivel local. Aproape inexistentă. Nu se fac presiuni pentru decizii politice la nivel guvernamental, nu se face nimic. Gândiţi-vă că noi am solicitat un lucru simplu, întrunirea Comisiei de Dialog Social, încă de la 1 iulie. Am fost amânaţi şi s-a spus că autorităţile locale au fost foarte ocupate cu inundaţiile. Nici apoi nu s-a întâmplat nimic, nu s-a întrunit comisia. Nici până acum nu am primit un răspuns. Dacă nici atâta lucru nu se poate, ce să mai vorbim despre altfel de implicare. Probabil că dacă aveam şi noi autorităţi locale active alta era situaţia de la combinat, se puteau face paşi importanţi înainte."

va mai aduce ti aminte fratilor?picasso nu uita

#28274 Re: Diculoiu se ia de Cornoiu: Prefectul le dă cu flit chimiştilor

2014-10-27 06:39

#28273: - Diculoiu se ia de Cornoiu: Prefectul le dă cu flit chimiştilor 

 sa i ia mama dreacului de guvernanti ordinari,ca a mai fost o scirba ordinara[ PREFCTU NADOLU]si chiar nu la interesat situatia OLTCHIMULUI,ba chiar ne au luat si la misto

MAMA TA DE BETIV SI BORFSI ORDINAR

#28275 SA DEA D ZEU CORNICOIULE SA VI PE LA OLTCHIM VREODATA

2014-10-27 06:42