Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#27251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 08:32

#27250: - Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?  

 DA, DE ANI DE ZILE EVITA SA SE REDRESEZE, PREFERA SA CASTIGE DIN FIER VECHI.

ASA CUM A PORNIT OXO SI A FUNCTIONAT, SE REZOLVA TOT, INSA NU S-A DORIT DECAT O SECENARITA  IEFTINA A LUI NITA SI PONTA, FARA SA AIBE PLAN DE REOGARNIZARE SI REDRESARE APROBAT JUDECATORUL-SINDIC.

PE ACEASTA PETITIE SE REGASESTE TOT, INCLUSIV CE OMISIUNI SI OBSTRUCTIONARI S-AU FACUT PENTRU A NU SE REZOLVA NIMIC, TOTI SUNTEM PAGUBITI SI VIITORUL NI S-A FURAT.


Musafir

#27252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 08:34

#27251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?  

 CRED CA APROAPE TOTUL SE REZUMA LA BANI: AI, BINE, NU AI, AJUNGI IN SITIUATAI DE FATA.

CINE GASESTE PE CINEVA SA CREDITEZE OLTCHIM E MARE SI TARE, CAM LA PROMISIUNI DE ACEST GEN S-A REDUS TOTUL IN CURSUL ANULUI TRECUT, DACA RETINETI.


Musafir

#27253 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 08:36

#27252: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?  

 AU FOST SI SUNT DAR, NU MAI DORESC SA AUDA IN VIATA LOR DE ROMANIA, IN SPECIAL DE VALCEA SI ARGES, OCOLESC ACESTE ZONE.

GANDITI-VA PENTRU CA S-A APELAT LA TOATE AMBASADELE, ATI AUZIT VOI CEVA, OARE DE CE (SI FITI CONVINSI ACOLO ERA SOLUTIA REZOLVATA PE MULTI ANI DE ACUM INCOLO)....?????

ITALIENI, OLANDEZI, NEMTI, TURCI,  DANEZI, BELGIENI, NORVEGIENI, SUEDEZI, ENGLEZI..ETC, TOATA ZONA EURO SI RESTUL LUMII.

CREDETI CA NU PUTEAU COLABORA PENTRU OLTCHIM SI ARPECHIM ??? AICI VORBIM DE AFACERI, BUSINESS SI STATE CU POTENTIAL FINANCIAR SI ECONOMIC.


Musafir

#27254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 08:39

#27253: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?  

REPET: CRED CA UE A INTERZIS ALOCAREA VREUNUI BAN


Musafir

#27255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 08:43

#27254: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?  

 DAAAA, ASA A SPUS PONTA SI AI LUI, CAND NU LE CONVINE ARUNCA PISICA...!!! A VAZUT CINEVA VRE-UN ACT OFICIAL SI O DECIZIE CLARA....???

NOI, AM VAZUT UN ACT OFICIAL IN CARE SE SPUNE FOARTE CLAR SA SE FACA CONVERSIA IN ACTIUNI PENTRU OLTCHIM, TOT DE LA UE.

SI EU SPUN CA UE INSISTA SA SE REDRESEZE SITUATIILE DE ACEST FEL SI SA ACHITE URGENT SUMELE DE BANI TUTUROR PRIN ACHITARE CATRE DESTINATARII INDREPTATITI, INSA EU AM CONFIRMAREA A CEEA CE SUSTINE UE (ESTE PE PETITIE ACEASTA SOLICITARE ), PRIN CURTEA DE CONTURI A EUROPEI, CARE SPUNE FOARTE CLAR, ACHITATI TOT.

PIPEREA A SPUS FOARTE CLAR, SE POT FACE FOARTE MUUULTE IN INSOLVENTA PRIN ACHITARE SI SPRIJINUL STATULUI ROMAN, AVAND TOATE, ABSOLUT TOATE CAILE SA SALVEZE TOT SI PE TOTI, A SPUS, DATI PAGINILE IN URMA PE PETITIE.

NICI NU VA IMAGINATI CE POATE STATUL REZOLVA, DOAR PRIN DECIZII CORECTE.

 

Piperea despre insolventa Oltchim: este un caz de care voi putea vorbi studentilor 20 de ani de acum incolo

http://www.wall-street.ro/

Insolventa poate permite stergeri masive de creante

Cunoscutul avocat da ca exemplu, Arpechim si sectia de pvc, care sunt inchise chiar si de mai mult timp.

Care sunt avantajele insolventei in aceasta situatie? „In insolventa se pot obtine niste finantari imediate care sa reporneasca activitatea. De asemenea, se pot vinde rapid unele active excedentare pentru a face rost de cash. In fine, in insolventa se pot opera esalonari, reduceri sau chiar stergeri masive de creante. Spre exemplu creanta AVAS, de 250 milioane de euro, va putea fi stearsa, fara teama de a considera aceasta masura drept ajutor de stat”, mai spune Piperea.

De ce sunt finantarile mai accesibile in insolventa? Avocatul a explicat ca imprumuturile sau creditele acordate pe perioada insolventei au un statut special, platile fiind prioritizate, iar in cazul unui falimentul, cei care acorda aceste imprumuturi se situeaza ierarhic chiar si in fata creditorilor garantati, fiind primii care isi recupereaza banii.

Importante sunt, potrivit avocatului, si efectele imediate ale deschiderii procedurii - suspendarea automata a executarilor silite si a actiunilor contra debitorului, inghetarea valorii creantei, obligarea furnizorilor de utilitati la continuarea contractului, anularea actelor debitorului din perioada suspecta si asa mai departe.

Electrica Furnizare a declasat spre exemplu o procedura de executare silita impotriva Oltchim, iar primele licitatii sunt programate luna viitoare. Aceste executari, ca oricare altele deja demarate sau care se vor demara, se vor opri insa imediat ce se va deschide procedura insolventei.

„Insolventa Oltchim nu e cea mai rea solutie, e singura solutie”, Piperea


Ce obiective are, personal, avocatul in aceasta insolventa, daca va ramane administrator judiciar?

„Vreau sa am in Oltchim un caz - scoala, in care sa pot demonstra ca insolventa poate fi o solutie de salvare mult mai sanatoasa si viabila decat privatizarea; dupa un succes al acestei insolvente, toata teoria juridica si economica va fi scrisa altfel. Nu doar Oltchim va arata altfel dupa insolventa, ci si toata industria de pe orizonatala sa. Nu doar locurile de munca de la Oltchim vor fi salvate, ci si locurile de munca a peste 20 de mii de oameni ce depind de Oltchim. Iar dintr-un mare "producator" de pierderi (6 mil euro pe luna in prezent), Oltchim va putea re-deveni un mare contribuabil la bugetul central si la cel local. Este o provocare profesionala si teoretica pentru mine, un caz de care voi putea vorbi studentilor mei 20 de ani de acum incolo”, conchide Gheorghe Piperea.

De ce ar putea schimba succesul insolventei Oltchim teoria juridica si economica? Piperea a explicat ca juridic insolventa este perceputa ca un final, cand de fapt nu este neaparat nevoie sa fie asa. In plus, implicatiile sunt si economice pentru ca trecerea unei companiei sub protectia tribunalului prin insolventa, fiind aparata de creditori, poate oferi avantaje competitive unei companii.

Numirea celor doi administratori judiciari revine Tribunalului Tribunalului Valcea. Acelasi tribunal va trebui sa decida daca accepta cererea de intrare in insolventa a Oltchim, masura propusa Guvernului de ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Guvernul a decis sa ceara intrarea in insolventa a Oltchim dupa ce anul trecut a esuat in incercarea de a-l privatiza.

Licitatia pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni la Oltchim a fost castigata anul trecut de Dan Diaconescu, patronul OTV. Dicoanecu nu a intrat insa in posesia titlurilor pentru ca nu a platit statului suma la care s-a angajat, respectiv 45 milioane euro.
Dupa acest esec, statul nu a mai avansat un termen concret pentru privatizarea combinatului chimic.


Musafir

#27256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 08:52

#27255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?  

 EI BINE,CU TOATE ASTEA NU S-A FACUT NIMIC, PENTRU CA?


Musafir

#27257 LUKOIL NU MAI ARE MATERIE PRIMA! MATERIA PRIMA SUB SECHESTRU.

2014-10-06 09:23


Musafir

#27258 Re: LUKOIL NU MAI ARE MATERIE PRIMA!

2014-10-06 09:27

#27257: - LUKOIL NU MAI ARE MATERIE PRIMA! 

CORECT, INSA STATUL ROMAN ESTE SUVERAN IN CE PRIVESTE ECONOMIA SI POTENTIALUL SAU DE DEZVOLTARE SI SALVARE A INTERESELOR TARII. ATENTIE !!!!!!

NU-TI OMORI COPILUL PENTRU CA LA INSTITUTIA UNDE IL AI, SUNT PROBLEME. TU PARINTE, GASESTI SOLUTII SA-TI SALVEZI COPILUL SI VIATA LUI PE MULTI ANI. ( cam asta  suporta VALCEA DE FOARTE MULTI ANI, SACRIFICARE !!! )

S-A OPRIT TOT LA OLTCHIM, PERNTRU CA NU EXISTA UN PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORUL-SINDIC SI S-A LUCRAT DUPA URECHEA UNOR HABARNISTI, CICA "SPECIALISTI"..!!!!

LA LUKOIL, ACOLO ESTE ALTA PROBLEMA, NU MATERIA PRIMA..., S-AU SALTAT NISTE INDIVIZI CU DUBELE....

http://www.mediafax.ro/

Lukoil a început procedurile de oprire a producţiei rafinăriei Petrotel-Lukoil din Ploieşti

Lukoil a început, vineri după-amiază, procedurile de oprire a producţiei rafinăriei Petrotel-Lukoil din Ploieşti, la o zi de la percheziţiile procurorilor într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 230 milioane de euro, afirmă surse din domeniul petrolier.

 

Potrivit surselor citate, oprirea producţiei a început vineri după-amiază şi durează 24 de ore, conform procedurilor standard.

Angajaţii companiei nu au fost anunţaţi în legătură cu motivele care stau la baza acestei decizii.

Informaţia privind oprirea producţiei la Petrotel-Lukoil a fost confirmată şi de surse din administraţia locală din judeţul Prahova.

Reprezentanţi ai Lukoil contactaţi de MEDIAFAX au refuzat orice comentariu pe acest subiect.

Cu toate acestea, într-un comunicat de presă transmis vineri de Serviciul de presă al Grupului Lukoil se precizează că în 2 octombrie autorităţile din România au făcut percheziţii în sedii ale companiilor afiliate grupului petrolier, în incinta rafinăriei Petrotel-Lukoil din Ploieşti, şi că producţia acestei rafinării nu a fost suspendată

”După cum s-a cerut, autorităţile au primit documente financiare, inclusiv în format electronic despre situaţia rafinăriei Petrotel-Lukoil. Nu au fost formulate acuzaţii la adresa companiilor din grupul Lukoil L sau la adresa angajaţilor. Producţia la rafinăria Petrotel-Lukoil din Ploieşti nu a fost suspendată, aceasta funcţionând în regim normal. Suntem convinşi că autorităţile din România vor clarifica întreaga situaţie şi că va fi luată o decizie corectă. Lukoil este activă pe piaţa din România din anul 1998 şi, în prezent, este cea mai mare companie energetică rusească pe piaţa din România. Până în momentul de faţă, nu au existat probleme între compania Lukoil, administraţia fiscală sau alte autorităţi din România. Impozitele la bugetul de stat au fost plătite fără probleme, iar clienţii din România au beneficiat de produse de înaltă calitate", arată, în comunicatul de presă, Vladimir Nekrasov, prim-vicepreşedinte al companiei Lukoil.

Într-un comunicat de presă transmis joi, Parchetul Curţii de Apel Ploieşti anunţa că au fost făcute 23 de percheziţii la sediile societăţilor comerciale S.C. PETROTEL LUKOIL S.A. Ploieşti, S.C. LUKOIL ENERGY & GAS ROMÂNIA S.R.L., S.C. LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L., S.C. AGENŢIA LUKOM-A-ROMÂNIA S.R.L., S.C. TP LOG SERVICES S.R.L., toate din Ploieşti.

În acest dosar, instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti, se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Conform sursei citate, prejudiciul estimat până în prezent este de 1.039.019.829 de lei (230 de milioane de euro), din care 505.421.252 lei (112 milioane euro) din evaziune fiscală şi 533.598.577 lei (118 milioane euro) din spălare de bani.

are vila inchiriata cu 500 de euro,pt amanta de lux.

#27259 pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso.

2014-10-06 10:11


Musafir

#27260 Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso.

2014-10-06 10:15

#27259: are vila inchiriata cu 500 de euro,pt amanta de lux. - pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso. 

 PE NOI AR TREBUI TOTI DIN ARGES SI VALCEA SA NE INTERESEZE. EL A SPUS, NOI AM VAZUT, INSA NE-AM LASAT PE MANA UNOR FALSI SPECIALISTI, CARE VEDEM IN FIECARE SECUNDA SI ZI CE TAMPENII FAC.

 S-A OPRIT TOT LA OLTCHIM, PENTRU CA NU EXISTA UN PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORUL-SINDIC SI S-A LUCRAT DUPA URECHEA UNOR HABARNISTI, CICA "SPECIALISTI"..!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-06 10:17



Musafir

#27262 Re: Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso.

2014-10-06 10:23

#27260: - Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso. 

 baaaaaa,pai voi ce ati crezut acum un an si ceva,cind tradatorii si mincinosi enumerati de mine se intilneau in taina cu vosganian si restul? escrocul asta de piperea nu ca nu are habar,dar e pe linga industria chimica departe,asta e in paralel de oltchim,asta ca si cernev,adusi peste noapte de GUVERNANTII.


Musafir

#27263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 10:26

#27255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

ACTE OFICIALE SUNT:
- ESTE APROBAREA COMISIEI EUROPENE PENTRU EFECTUAREA CONVERSIEI DATORIILOR OLTCHIM CATRE AVAS IN ACTIUNI (SI TREBUIE SA INTELEGETI BINE CA PRIN EFECTUAREA CONVERSIEI NU SE STERG DATORIILE);
- ESTE VOTUL  DAT DE STATUL ROMAN, DE GUVERNUL ROMANIEI, PRIN REPREZENTANTUL ACESTORA IN AGA OLTCHIM  IMPOTRIVA EFECTUARII CONVERSIEI DATORIILOR OLTCHIM CATRE AVAS IN ACTIUNI, IMPOTRIVA APROBARII COMISIEI EUROPENE.
 

 


Musafir

#27265 Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso.

2014-10-06 10:48

#27259: are vila inchiriata cu 500 de euro,pt amanta de lux. - pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso. 

 Dar pe noi , pe noi cei peste 900 de disponibilizati si pe voi peste 2000 de inca angajati, de ce nu ne intereseaza nimic de el? Ei doar o mana de oameni (ce e drept cu sprijinul guvernului roman,  a celor pe care unii dintre noi i-am votat) fac misto de noi, iar noi stam aplecati si nu avem nici-un fel de reactie. Asteptam sa ne rezolve problemele niste sindicate amarate si corupte.

Ne meritam soarta.


Musafir

#27266 Re: Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso.

2014-10-06 10:58

#27265: - Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso. 

 PAI LUATI TAURUL DE COARNE,SAU SA L LUAM DE COARNE MAI BINE ZIS,SA L FUGARIM LA MASA LA GIURGIU,EXACT CA PE TAMBALAGIUL DE CERNEV.ACEST ESCROC DE PIPEREA ,NU TREBUIE SA UITAM CA A FOST ADUS PESTE NOAPTE SI PUS POLITIC SA NE TERMINE,ASTA E PAREREA MEA


Musafir

#27267 Re: Re: Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso.

2014-10-06 11:15

#27266: - Re: Re: pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso. 

 Da, dar ce faci cu mentalitatea romanului ala las , parsiv si aplecat (capul plecat , sabia mai repede il taie)


Musafir

#27268 Re: Lukoil a sistat livrările de propilenă către Oltchim

2014-10-06 11:44

#27238: - Lukoil a sistat livrările de propilenă către Oltchim 

IAR NE REPREZINTA EMIL GHIOCA? CINE SI UNDE L-A NUMIT VICEPRESEDINTE? AM INCEPUT SA FACEM SEDINTELE DE SINDICAT LA UMBRA BECULUI DE LA PUFOAICA RUPTA SI SA FACEM PRESEDINTI SI VICEPRESEDINTI LA APELUL BOCANCILOR?

 „Secţia oxo-alcooli a fost închisă în 2012 şi repornită în septembrie 2014. Din păcate, speranţele noastre au fost doar un balon de săpun pentru că secţia a fost închisă din nou în urmă cu trei zile. Nu mai avem materie primă. Secţia a funcţionat doar trei săptămâni, instalaţiile au fost repornite cu mari greutăţi, nici angajaţii nu credeau că vor mai funcţiona după atâta timp”, declară Emil Ghioca, vicepreşedintele sindicatului Victoria Oltchim

mizerabilul de ghioca e chiar un rahat,exact ca tacsu[cernev]

#27269 lasa l pe ghioca si nu mai pune cutitul in inima mea,a vorbit[craunit],a indraznit?

2014-10-06 11:54

#27268: - Re: Lukoil a sistat livrările de propilenă către Oltchim 

 GHIOCAAA,INDRAZNESTI SA MAI VORBESTI?  SA TACI CA TE MINCAM ESCROCULE,BAGA TI CAPUL IN NISIP SI CIOCUL MIC,TI O SPUNE FOTA,FARA PERDEA.


Musafir

#27270 Percheziţiile de la Lukoil afectează Oltchim. Secţia oxoalcooli a rămas fără materie primă.

2014-10-06 12:09

Percheziţiile de la Lukoil afectează Oltchim. Secţia oxoalcooli a rămas fără materie primă.

06 oct, 13:17 | ECONOMICA.net

Percheziţiile care au avut loc la compania Lukoil a dus la închiderea secţiei oxoalcooli de la Oltchim, deşi această secţie abia fusese deschisă, a declarat luni, pentru AGERPRES, liderul sindicatului Oltchim, ing. Mihai Diculoiu.

'Situaţia juridică de la Lukoil de la sfârşitul săptămânii trecute din păcate a afectat secţia oxoalcooli de la noi de la combinat. Oltchim este dependent de materia primă - propilena, pe care o achiziţionam de la Lukoil de la sucursalele acestei companii din România şi Bulgaria. Azi (luni - n.r.) s-a discutat cu conducerea combinatului, cu reprezentanţii Lukoil şi cu reprezentanţii Guvernului pentru a debloca situaţia existentă şi de a reveni la capacitatea de producţie de peste 30%', a precizat Diculoiu.

În urmă cu trei săptămâni s-a reuşit repornirea secţiei oxoalcooli, ceea ce dus la creşterea capacităţii de producţie a combinatului vâlcean, aflat în insolvenţă, la peste 30%.

Mai multe percheziţii s-au desfăşurat joi la sediul Lukoil Ploieşti.

'Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. În prezent, prejudiciul estimat în cauză este de peste 1.000.000.000 de lei (230.000.000 euro), dintre care 505.421.252 lei (112.000.000 euro) rezultat din comiterea infracţiunii de evaziune fiscală şi 533.598.577 lei (118 milioane euro) din săvârşirea infracţiunii de spălare de bani. Întreaga operaţiune a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii', se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

http://www.economica.net/

 


Musafir

#27271 Re: Percheziţiile de la Lukoil afectează Oltchim. Secţia oxoalcooli a rămas fără materie primă.

2014-10-06 12:34

#27270: - Percheziţiile de la Lukoil afectează Oltchim. Secţia oxoalcooli a rămas fără materie primă.  

 DACA AVEAM PLAN DE REORGANIZARE APROBAT DE JUDECATORUL-SINDIC, ACUM NU MAI DISCUTAM DE OPRIRE. LUKOIL NEAVAND OBLIGATII PE LEGEA 85/2006 DE A NU INTRERUPE FURNIZAREA MATERIEI PRIME, ASA CA SOCIETATEA LOR, A DAT O PALMA ZDRAVANA TAMPITILOR DE LA VALCEA SI ARGES, CARE CREDEAU EI CA POT FACE CE VOR.

CU PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT, NIMENI NU-SI PERMITEA SA INCALCE LEGEA APROBATA DE JUDECATORUL-SINDIC. NE-AM LASAT PE TOTI SUDORO-SOFERII-LACATUSII SI HABARNISTII  SA FIM PRINSI IN CAPCANA ECONOMIEI SI EVENIMENTELOR, V-A TRAS-O SI  NE TRAGEM PRESUL SINGURI DE SUB PICIOARE. SE DOREA SA SE FUNCTIONEZE PE STIM NOI..., CUNOASTEM NOI SI LASA BA... NU ESTE DE JOACA CU LEGEA INSOLVENTEI.

JUDECATORUL-SINDIC AVAND PUTEREA SA CONSULTE SPECIALISTI IN DOMENIU PE O BAZA SOLIDA DE VERIFICARE CHIAR LA NIVEL INTERNATIONAL APELAND LA EI, DACA ESTE CORECT CEEA CE ADUCEA PIPEREA DIN 18.06.2014 IN PLAN ( CARE A FOST INTARZIAT SI PIERDUT MAI NOU, CHIPURILE PENTRU AVIZARE, O A CATA MINCIUNA SFRUNTATA...!!!!). VERIFICAREA TREBUIA SA FIE DIN AFARA SPECIALISTILOR, CELOR IMPLICATI,... DURATA LA ALTE LUNI PIERDUTE,  DAR CU FOLOS  ACUM ( AUDITUL SPECIFICAND CA NU AU UN CONTROL CLAR PE CEEA CE SE INTAMPLA IN COMBINAT SI NU SE POT PRONUNTA DECAT PENTRU CA NU ARE PERSPECTIVA DE VIITOR... ) NUMAI ASA POT FI APROBATE SI NEANCALATE REGULILE LEGII, S-AU PIERDUT  BANI, RISIPA, TIMP SI TERMENE NERESPECTATE...

ACUM SE LUCRA PE PLANUL DE REORGANIZARE SI TERMENE PRECISE, FARA INTRERUPERI SAU ALTE ABATERI.

a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor. "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014] . http://www.curierulnational.ro/


Musafir

#27272

2014-10-06 12:48

EU ZIC SA-L NUMITI PE FOTA DIRECTOR GENERAL CA TOT AIA E.SE EXPRIMA FRUMOS,DEJA LE STIE PE TOATE SI PE TOTI, A F..T TOT CE S-A PUTUT DECI SIGUR ARE CALITATI DE MANAGER GENERAL.


Musafir

#27273 Re:

2014-10-06 12:53

#27272: -  

 EEEEE VEZI (  ESTI UN CAPOS SI-UN NATARAU INSTIGATOR ), TARA ARDE SI TU TE PIEPTENI CA O BABA FARA DINTI IN GURA, LASA-L BAAAAA IN PACE, AI AFLAT SI TU UN NUME SI IL TI PESTE TOT IN RECOMANDARI...HOOOO, CA O SA SCAPAM CURAND DE TOTI, O SA-L CAUTI SI N-O SA FIE DECAT LA AJOFM ( O SA PLANGEM IN COR TOTI PRECUM AIA IN COREA DE NORD ), NU VA E RUSINE, OPRITI-VA CU INTARATATUL.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-06 13:11


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-06 13:12