Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-30 21:07


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-30 21:17Musafir

#23253

2014-07-01 06:09

AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil.
Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.
AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii / comentarii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.Daunatoare... cui?


Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti cititori / utilizatori / autori de comentarii.
Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane.
Injuriile de orice fel nu sunt permise.


Glumesti, nu? :-D


Musafir

#23254 Re: Cernev mai tare ca Stanescu. Presa dezinformata. Se musamalizeaza cazul Cernev?

2014-07-01 06:39

#23231: - Cernev mai tare ca Stanescu. Presa dezinformata. Se musamalizeaza cazul Cernev?

PROVOCARE PENTRU PRESA: CERETI PUNCTUL DE VEDERE AL CONDUCERII OLTCHIM!

 

O chestie normala aici, se doreste o analiza obiectiva.Un punct de vedere corect.


CERNEV NU A FOST DEMIS. CERNEV ESTE "LIBER" PRINTRE NOI SI MAINE POIMAINE POATE SA NE ARUNCE IN AER ASA CUM A FACUT CU CANALUL DE COLECTARE AL APELOR REZIDUALE ... PROBABIL CA SI ATUNCI DORMEA IN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU.

Aici deja incepi sa-ti dai cu parerea si mai mult deja incepi sa induci o stare de spirit,tragi concluziile deja,practic le impui.Mai mult, am senzatia ca acel incident a fost pe vremea dlui Roibu si anchetat de dl Roibu.Cine a fost sanctionat?Ai ceva concret?Sau ai tras tu niste concluzii, asa?

 

1.- A DORMIT SAU NU A DORMIT, CERNEV?
2. - A FOST PRINS ASUPRA FAPTULUI ... FOTOGRAFIAT SI FILMAT? DIN ARTICOLUL PUBLICAT DE ZIUANEWS AFLAM CA AVEA (ASA CA TOT SALARIATUL DIN OLTCHIM) TOT CONFORTUL NECESAR SOMNULUI, INCLUSIV PIJAMALE.
3. - CONTEAZA CINE L-A PRINS SAU CONTEAZA CE A FACUT?
4. - DE CE S-A REFUGIAT IN CONCEDIU (MEDICAL SI DE ODIHNA)?
5. - SA TRAGA DE TIMP? SA TRAGA SFORILE?
6. - SA ARUNCE BATISTA PE TAMBAL?
7. - ARE CERNEV CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA DESFACUT?

 

Asta este singura parte cat de cat obiectiva,intrebari pertinente,mai sa nu imi vina sa cred ca vin de la tine.Deci, a fi sau a nu fi! Cu mentiunea ca de la intrebarea  3 (demna de anchetatorii de securitate) deja induci niste idei.

 

Cernev trebuie dat afara fara drept de apel.

 

Ei bine,desi nu esti sigur ca omu dormea,si daca a fost prins dormind,de catre cine si cand, institui ideea ca el trebuie dat afara. Mda.

 

 

Faptul ca a dormit in timpul programului de lucru intr-un post (DISPECER DE PRODUCTIE - contrar fisei de post, ROI si prevederilor legale) care presupune responsabilitate maxima si foarte multa atentie ESTE DE NATURA PENALA SI A PUS IN PERICOL BUNA FUNCTIONARE A INSTALATIILOR DIN OLTCHIM SI VIATA ANGAJATILOR OLTCHIM.

 

Aici TU,marele justitiar,deja esti sigur de aceste fapt. Deci,,cand ai dreptate? Cand te intrebi daca dormea, sau mai tarziu cand deja dai verdictul fara a avea probe?

 

Daca cineva are alta parere si considera ca Cernev nu este un PERICOL IN OLTCHIM in ideplinirea atributilor avute ca DISPECER DE PRODUCTIE (desi parerea mea este ca Cernev este un pericol din toate punctele de vedere pentru OLTCHIM si OLTCHIMISTI) atunci conducerea OLTCHIM trebuie sa desfinteze acest post.

 

Ca esti malitios, tendentios, nu are rost sa mai disctutam. Dar daca are cineva alta parere, ce o sa faci? O sa il injuri?

 

Oricum ai privi, Cernev trebuie dat afara fara drept de apel si trimis acasa sau in Bulgaria cum zice Remus!

 

Daaaa, prietenul tau Remus, ce e drept o "voce" demna de luat ca reper. Ha!

Oricum ai privi.... adica, fie ca dormea, fie ca nu dormea?

 

ATENTIE: NU MUSAMALIZATI CAZUL CERNEV!

 

Chiar ne dorim cu totii asta.

Sa vedem cine baga mizerii din astea si mai ales de ce.

Chiar va rugam sa faceti lumina!

 

 

Deci, in concluzie este evident faptul ca pe tine nu te intereseaza adevarul, pe tine te intereseaza orice motiv invocat spre a-l atinge pe Cernev. Daca el, motivul, nu exista atunci il inventezi! HA

Lupta ta adevarata, cel putin paralela cu titlul topic-ului este axata clar spre a-l denigra pe Cernev si pe cei din jurul sau. De ce? Pentru ca au avut opinii diferite fata de tine, de voi!

Foarte frumos!

 

 Musafir

#23255 Re: Re: Cernev mai tare ca Stanescu. Presa dezinformata. Se musamalizeaza cazul Cernev?

2014-07-01 07:33

#23254: - Re: Cernev mai tare ca Stanescu. Presa dezinformata. Se musamalizeaza cazul Cernev?

"Lupta ta adevarata, cel putin paralela cu titlul topic-ului este axata clar spre a-l denigra pe Cernev si pe cei din jurul sau. De ce? Pentru ca au avut opinii diferite fata de tine, de voi!

Foarte frumos!"

Nu stiu daca exista o lupta pentru denigrarea lui Cernev. Cernev s-a denigrat singur prin tot ce a facut (si Coclet stie de ce). Vezi toate discursurile si toate interpelarile lui. Poti a-mi spui si mie concret, punctual, ce a facut Cernev pentru aceasta societate?

........si pe cei din jurul sau..... Pe cei din jurul sau? Cred ca nu e cazul sa vorbim de cei din jurul sau.

Cernev nu a fost decat o unealta folosita de unii pentru dezbinare (dezbina si vei stapanii). Pacat ca nu ati inteles nimc, nu ati inteles ca de fapt nu sunt decat niste jocuri, niste etape prin care aceasta societate trebuie sa treaca pana la intrarea ei in faliment.

De acest lucru nu e strain nici Diculoiu care e principalul vinovat. Daca chiar doreati sa faceti ceva , trebuia sa schimbati totul, dar absolut totul. Va trebuia un lider in primul rand curat, capabil si nu in ultimul rand curajos.

Domnule Diculoiu , dormi in continuare ca planul merge ca uns. Tu esti principalul vinovat de situatia in care a ajuns aceasta societate si nu na refer la perioada anterioara, ma refer doar la perioada de dupa debarcarea fostului management. Daca stiai ca ai probleme si nu poti sa te impui, trebuia de buna voie sa lasi locul altuia.

Parere mea este ca cei doi au mers si merg in continuare mana in mana pana la victoria lor finala care nu e alta decat FALIMENTUL


Musafir

#23256

2014-07-01 07:43

Mai lasati CAZU CERNEV FRATILOR CA ALA E BINE MERSI, HAI SA NE STARNGEM MAINE LA PREFECTURA CA E DIALOG SOCIAL SI DUPA MERGEM SI LA OLTCHIM. CERNEV O DUCE BINE NOI TREBUIE MERGEM PESTE EIIIII. BANIIIIIII NOSTRII ASTA PRINCIPALU SUBIECT. Dar daca stam acasa nu facem nimiccçcc. Astia care se vaita ca nu au baniiii am un mesaj pentru ei NIMENI NU AREE BANIII SI FIECARE DINTRE FACE SACRIFICII PENTRU A AJUNGE LA MANIFESTATI PENTRU CA SUNT IN JOC BANII NOSTRII.

Musafir

#23257 Re: Re:

2014-07-01 08:05

#23224: - Re:

PREFECTII VALCEA  SI  ARGES IMPREUNA  CU CONSILIUL JUDETEAN VALCEA  SI  ARGES, SA SUSTINA PETITA CERAND SOLUTIONAREA DATA DE DISPONIBILIZATI OLCHIM SI SOCIETATEA  OLTCHIM RAMNICU VALCEA CATRE GUVERN, ACESTIA CERAND IMEDIAT ACHITAREA BANILOR . SA REZOLVE DECIZIILE AMIABIL SI SA REPARE PREJUDICIUL CREAT DE EI PRIN IMPOZITAREA ANAF (STATUL ROMAN ) SI VIRAREA PILON II PENSII (PRIVAT), ADEVERINTELE ANAF CARE AU ADUS GRAVE PREJUDICII DISPONIBILIZATILOR (LA ALTE INSTITUTII UNDE NE-AU CERUT DE LA ANAF ADEVERINTA SI N-AM PUTUT BENEFICIA DE DREPTURILE NOASTRE LEGALE DEOARECE APAREM CU SUME IMPOZITATE, NU SI PRIMITE)  SI PROBLEMELE CELOR CARE APAR CU ACEASTA SUMA IMPOZITATA DAR NU AU INTRAT IN POSESIA LOR  RESPINGANDU-NE DE LA A BENEFICIA .....(AICI FIECARE POATE VENI CU PROBLEMA LUI PUSA IN COMPLETARE, EXEMPLU: COPIII N-AU BENEFICIAT DE BURSE SCOLARE SAU LA FACULTATE, ALTII  N-AU BENEFICIAT DE CURSURI GRATUITE, ALTII SCUTIRE LA LEMNE LA TARA, CALDURA LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI, ALTII SCUTIRE PE CAZ DE BOALA LA MEDICAMENTE, TINERE MAME CARE N-AU BENEFICIAT IN TEMEIUL LEGII LA DIVERSE AJUTOARE...ETC.) LEZANDU-NE DREPTUL CA CETATENI AI ACESTEI TARI . SUNT CAZURI REALE SI ADEVARATE. STATUL ROMAN ESTE DIRECT IMPLICAT PRIN REMEDIEREA PREJUDICIULUI, LASAND OAMENI PE DRUMURI SI AJOFM PACALINDU-I CU DIVERSE RECALIFICARI CARE N-AU NICIO PERSPECTIVA DE VIITOR, LOCURI DE MUNCA NECREANDU-SE IN JUDET. SUMA DE 9 MILIOANE EURO FIIND DREPTURI LEGALE DIN CCM UNDE STATUL ROMAN ESTE MAJORITAR  IN OLTCHIM SI OBLIGAT SA ACHITE, NU NUMAI SA IMPOZITEZE ( NOI NE ADRESAM LOR LA UN AN DE LA DISPONIBILIZARE  SI PE PARCURSUL ANULUI PRIN DIVERSE METODE.... ) CASTIGUL LOR FIIND 14,4 milioane euro anual, NOUA SA NE REVINA DREPTURILE NOASTRE CELE 9 MILIOANE EURO, BANII NOSTRI, SEMNATE SI PARAFATE DE REPREZENTANTII STATULUI ROMAN IN ADMINISTRAREA SC.OLTCHIM SA.

1. NU A PRIMIT NIMENI DINTRE DISPONIBILIZATI O COMUNICARE OFICIALA PRIN POSTA SAU ALTE CAI SCRISE CATRE EI. DOAR BLA, BLA, BLA... O SA, O SA....!!!!!! SI NOI SUNTEM 929.

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 

2. ADEVERINTELE PRIMITE PE 2013, ESTE TREABA LOR CU ANAF PENTRU A TRECE ANUL 2013, NU SI CU DISPONIBILIZATII CARE APAR CA VICTIME COLATERALE, NEINCASAND SUMA SI ADUCANDULI-SE PREJUDICII MAJORE, GRAVE SI EXTREME  PE ANUL IN CURS, SUNTEM IN 2014. ATI UITAT SA TRECETI PILONUL II PENSII PRIVATE.......AICI PONTA VA ARUNCA IN AER, PENTRU CA NU VA PROTEJEAZA GARGARA VOASTRA CU "LEGEA CONTABILA",  FIIND PRIVATI. DISPONIBILIZATII APAR PREJUDICIATI, CU SUME IMPUTATE, CARE EI NU LE  AU.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

3. CAND COMUNICATI DE OLTCHIM SI OLTCHIM SPV, VORBITI DE PLAN REORGANIZARE / PROGRAM DE PLATA A CREANTELOR... UNDE ESTE DOMNILOR???? ATI RATAT PRIVATIZARI SI NU AVETI PLAN DE REORGANIZARE / PROGRAM DE PLATA A CREANTELOR.... ALTA ILEGALITATE!!! VA REZUMATI LA DISCUTII, OFICIL CAND????

 

4. STATUL ROMAN, SA REZOLVE PROBLEMA. CORECT. SINGURUL PARGRAF CORECT.

 

http://i.imgur.com/NAJaNVF.png?1?6272...


Musafir

#23258 Re: Re: Re: Cernev mai tare ca Stanescu. Presa dezinformata. Se musamalizeaza cazul Cernev?

2014-07-01 08:27

#23255: - Re: Re: Cernev mai tare ca Stanescu. Presa dezinformata. Se musamalizeaza cazul Cernev?

"Lupta ta adevarata, cel putin paralela cu titlul topic-ului este axata clar spre a-l denigra pe Cernev si pe cei din jurul sau. De ce? Pentru ca au avut opinii diferite fata de tine, de voi!

Foarte frumos!"

Nu stiu daca exista o lupta pentru denigrarea lui Cernev. Cernev s-a denigrat singur prin tot ce a facut (si Coclet stie de ce). Vezi toate discursurile si toate interpelarile lui. Poti a-mi spui si mie concret, punctual, ce a facut Cernev pentru aceasta societate?

 

Abordarea asta e un pic fortata.

Nu trebuie sa ne uitam decat pe petitia asta si e limpede ca buna ziua, nu cred ca a pus Cernev maimute pe aici. Foarte important mi se pare ce au facut alde Vancea sau Diculoiu, nu neaparat Cernev, Cernev e de doar 2 ani lider...

Dar, daca eu iti spun ca actuala functionare se datoreaza mai ales lui Cernev, ce zici?

In alta ordine de idei, Cernev a avut curajul, alaturi de alti "nebuni" sa exprime un punct de vedere cat se poate de diferit fata de ce fusese pana atunci. Alte opinii, alt curent. Si asta bineinteles ca a stricat niste interese anterioare...


........si pe cei din jurul sau..... Pe cei din jurul sau? Cred ca nu e cazul sa vorbim de cei din jurul sau.

 

De ce nu? Sunt tot oameni din Oltchim, din tara asta!


Cernev nu a fost decat o unealta folosita de unii pentru dezbinare (dezbina si vei stapanii). Pacat ca nu ati inteles nimc, nu ati inteles ca de fapt nu sunt decat niste jocuri, niste etape prin care aceasta societate trebuie sa treaca pana la intrarea ei in faliment.

 

Prea conspirativa. Cred ca ar trebui sa analizam mai mult caracterul oamenilor. Al tuturor...

 

De acest lucru nu e strain nici Diculoiu care e principalul vinovat. Daca chiar doreati sa faceti ceva , trebuia sa schimbati totul, dar absolut totul. Va trebuia un lider in primul rand curat, capabil si nu in ultimul rand curajos.

 

Pe Diculoiu nu-l poate schimba decat selectia naturala. Asta prin prisma statului si a banilor. El este inca sustinut de vreo 900 de oameni !!!! Ciudat, nu?

 

Domnule Diculoiu , dormi in continuare ca planul merge ca uns. Tu esti principalul vinovat de situatia in care a ajuns aceasta societate si nu na refer la perioada anterioara, ma refer doar la perioada de dupa debarcarea fostului management. Daca stiai ca ai probleme si nu poti sa te impui, trebuia de buna voie sa lasi locul altuia.

 

Ba sa ne referim si mai ales la ce a fost inainte, de ce nu?In rest ai dreptate!

 

Parere mea este ca cei doi au mers si merg in continuare mana in mana pana la victoria lor finala care nu e alta decat FALIMENTUL

 

Sa nici nu te gandesti la asa ceva. Suta la suta iti spun.


Musafir

#23260

2014-07-01 11:30

Mai grav decat ca deja e in faliment si nu mai sunt bani pentru oameni cam ce ar putea fi?

Musafir

#23261 Re:

2014-07-01 11:44

#23260: -

Bani sunt, pentru lefurile celor care au bagat in insolventa, pentru toti cei care au mancat si mananca in continuare cu totul la zi, fara restante si fara penalizari si culmea au adus in TOP 10 Oltchim  FIIND NR. 1 (UNU) CA DATORNICI SI PIERDERI, apeland si la ~ 1000 disponibilizari si la toate metodele de restante fata de salariati si disponibilizati, OFERINDU-NE " O SA.., O SA..., O SA..." . VEDE SI SATELITUL PAMANTULUI SI TOT COSMOSUL CE FAC EI. NOI CU PAGUBA SI EI CU LEFURILE INCASATE, CONCEDIILE(IN TARI EXOTICE SAU LA MUNTE SI LA MARE )  LA ZI.


Musafir

#23262

2014-07-01 11:46

Nu ei sunt de vina. Noi suntem. Trebuiau scosi in suturi.

Musafir

#23263 Re:

2014-07-01 11:50

#23262: -

NE-AM TOCAT VIATA SI TOATE METODELE SA REUSIM  SA NU-I MAI VEDEM, NE-AM SACRIFICAT PRIN TOATE METODELE, AM FOST MINTITI SI SUFOCATI, PACALITI SI CHINUITI, VINA ESTE NUMAI A LOR, NOI AM SPUS, AM ATENTIONAT, AM ATRAS ATENTIA, MAI MULT DE ATAT CE PUTEM FACE...AM SCRIS MAI SUS, SATELITUL PAMANTULUI SI TOT COSMOSUL STIE TOT CE S-A INTAMPLAT. TOT GLOBUL PAMANTESC. EI CU NEPASAREA LOR AZI NE OFERA CEEA CE ....VEDEM TOTI.


Musafir

#23264

2014-07-01 12:10

Eu nu vreau sa ma contrazic cu tine dar nu cred ca e asa. Ca dovada ca un an de zile au stat 22 de directori care mai de care mai neaveniti si mai politruci.Trebuia facut baraj uman in fata pavilionului si nu trebuiau lasati sa intre.Nu aveau ce sa faca la 1000 de oameni uniti si care stiu ce vor

Musafir

#23265 Re:

2014-07-01 12:21

#23264: -

Ai dreptate, dar daca ne uitam sunt tot cei 22 acolo ba s-a ingrosat sistemul mai mult...!!! Vrei sa spui 3300 cu toti atunci, fiind TOTI, dar sindicatele lipsa ( ba mai mult se ocupau de liste cu nume si prenume sa disponibilizeze 1020 salariati) pe banii salariatilor prin  ani de cotizatiii  si observau zilnic ce se intampla...no commet.


Musafir

#23266

2014-07-01 12:25

Cum spuneam nu vreau sa ma contrazic cu tine pentru ca in loc sa ne vedem interesele am stat si am cautat vinovatii in alta parte. :) Si treaba asta a convenit de minune unora, spre exemplu Bogdan Stanescu. Timpul trece, leafa mare curge. Azi de la Oltchim maine de la Hidroelectrica sau unde va dori unchiu Mugur Isarescu. Astea sunt valorile noastre. Si noi ii acceptam.


Musafir

#23267 Re: Dă în clocot Oltchim ? Confruntări administrație-sindicate

2014-07-01 12:48

#23259: - Dă în clocot Oltchim ? Confruntări administrație-sindicatehttp://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10115-da-in-clocot-oltchim-confruntari-administratie-sindicate

 

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Păruială pe cadavrul OLTCHIM-ului! (Înregistrări video incendiare!)

Detalii Publicat Tuesday, 01 July 2014 14:17

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10122-paruiala-pe-cadavrul-oltchim-ului-inregistrari-video-incendiare

 


Administratorul special Bogdan Stănescu şi trei dintre administratorii judiciari de la Oltchim s-au întâlnit, astăzi, cu prefectul de Vâlcea şi cu sindicaliştii, în cadrul şedinţei extraordinare a Comisiei de Dialog Social.

Oltchimul este în comă, legat la aparatul de oxigen, iar copiii îşi împart pumni şi se fac unii pe alţii ,,hoţi”, în gura mare! Acesta a fost sentimentul pe care l-am avut, după participarea la şedinţa Comisiei de Dialog Social, unde combatanţii s-au aflat faţă în faţă. Pe de o parte sindicaliştii lui Mihai Diculoiu, pe de altă parte conducerea combinatului chimic şi administratorii judiciari şi cel special.

Primul care a avut cuvântul a fost liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, care a îmbinat dubla postură, de lider de sindicat, cu declaraţiile cu substrat politic. Nici şeful său de confederaţie, Ionel Vâlcea, nu s-a lăsat mai prejos, acuzând clasa politică pentru situaţia în care a ajuns combinatul. ,,Incompetenţă”, ,,cârdăşie cu judecătorii”, ,,declaraţii mincinoase” au fost doar câteva dintre acuzele pe care sindicaliştii le-au adus administratorilor judiciari şi celui special.

De cealaltă parte, atât conducerea combinatului, cât şi administratorul special, Bodgan Stănescu, au prezentat cifre care să le susţină afirmaţia că Oltchimul este pe drumul cel bun. A mişcorat cheltuielile, chiar dacă pentru asta a fost nevoie să disponibilizeze peste 900 de angajaţi, va deschide, în curând o nouă secţie.

Pentru că liderul Mihai Diculoiu îi făcea pe administratorii judiciari, la fiecare frază ,,mincinoşi”, puţin a lipsit ca întâlnirea să nu degenereze. Noroc cu calmul englezesc al prefectului de Vâlcea, Dumitru-Nicu Cornoiu, pentru că altfel, şedinţa s-ar fi terminat cu o păruială în toată regula.

Întâlnirea se va relua peste câteva zile, mai precis joi, 3 iulie.

 

LINK-URI VIDEO:

VIDEO 1 https://www.youtube.com/watch?v=F85NmgXpwSU

VIDEO 2 https://www.youtube.com/watch?v=ADmwnT0Joxc

VIDEO 3 https://www.youtube.com/watch?v=ci71g76kVOI

VIDEO 4 https://www.youtube.com/watch?v=k05dmUXK6u8

VIDEO 5 https://www.youtube.com/watch?v=OFg-CqRTIUs

 


Musafir

#23268

2014-07-01 12:51

Banuiesc ca daca intreb daca a fost si Cernev o sa incepi sa injuri.
Intreb insa pe cine a reprezentat Vancea?

 

De retinut aceasta fraza:

<< Pentru că liderul Mihai Diculoiu îi făcea pe administratorii judiciari, la fiecare frază ,,mincinoşi” >>

Sa intelegem ca specialul Stanescu este un sfant sau sunteti in vreo cardasie cu el domnu' Diculoiu?!

Ca sa vezi ce mizerii de oameni merg sa vorbeasca pentru noi.

 


Musafir

#23269 Administratorul special: Amânarea privatizării Oltchim a fost din cauza lipsei de pregătire a invest

2014-07-01 13:36

Administratorul special: Amânarea privatizării Oltchim a fost din cauza lipsei de pregătire a investitorilor

http://www.gds.ro/Economie/2014-07-01/Administratorul+special%3A+Amanarea+privatizarii+Oltchim+a+fost+din+cauza+lipsei+de+pregatire+a+investitorilor

Administratorul special al Oltchim, Bogdan Stănescu, a declarat marți, într-o ședință la Prefectura Vâlcea, că amânarea privatizării combinatului a fost cauzată de lipsa de pregătire a investitorilor pentru cazul Oltchim, potrivit Agerpres.
"Faptul că s-a amânat de patru ori termenul de privatizare al Oltchim nu a fost din cauza unei lipse de investitori, ci a lipsei lor de pregătire pentru a veni să investească la Oltchim. Și aici mă refer la consorțiul chinezesc, mă refer și la ultimii care au cumpărat caietul de sarcini, colegii noștri de la USG, care doresc și ei să participe la această privatizare, mă refer la SIF care a încercat si el să participe, obținând niște sume pentru prețul Oltchim, toți cei care au dorit privatizarea pe module și nu pe sistem integrat, ceea ce pentru acționari nu avea sens, să vindem pe module, pentru că a vinde pe module înseamnă acționari diferiți, interese diferite și nu ar fi mers unitar, cum a fost gândit să funcționeze combinatul", a precizat Stănescu.
Din punct de vedere al negocierilor cu OMV, acesta spune că s-au oprit în așteptarea investitorului interesat de ambele active, Arpechim și Oltchim.

"Ne-am oprit pentru că așteptăm investitorul. Pentru că statul român, ca să cumpere rafinăria Arpechim, trebuie, a doua zi, să o vândă investitorului selectat pentru Oltchim. Altfel nu are sens să o țină, să investească în ea, pentru că, dacă ar putea să o țină, ar investi în ea, ar investi în Oltchim. Așteptăm investitorul, semnăm contractul. Mai avem mici probleme de mediu care trebuie discutate cu Ministerul Mediului, am discutat cu Consiliul Concurenței și ne-am luminat asupra unui eventual ajutor de stat și am ajuns la concluzia că nu există. Iar din punct de vedere al conversiei creanțelor bugetare în acțiuni, am creat această ordonanță unde am făcut posibilă această conversie. Ea este o soluție, dar nu este o una salvatoare. Dacă ne uităm la toată masa credală, cât convertim? 400 de milioane, rămânem totuși cu 400 de milioane datorii", a adăugat administratorul special al combinatului.
Acesta spune că "s-a încheiat un contract de finanțare de 1 milion jumătate și sunt în discuții și pentru alte finanțări".
Conducerea Oltchim a avut marți o întâlnire cu sindicatele, la sediul Instituției Prefectului, pentru a se prezenta situația economică a combinatului și perspectivele de dezvoltare pentru următoarele 6 luni.
Oltchim se află în insolvență din ianuarie 2013 și este propus pentru a fi privatizat în luna decembrie a acestui an.

Musafir

#23270 Amânarea privatizării Oltchim a fost din cauza lipsei de pregătire a investitorilor - administrator

2014-07-01 13:37

Amânarea privatizării Oltchim a fost din cauza lipsei de pregătire a investitorilor - administrator specialAdministratorul special al Oltchim, Bogdan Stănescu, a declarat marţi, într-o şedinţă la Prefectura Vâlcea, că amânarea privatizării combinatului a fost cauzată de lipsa de pregătire a investitorilor pentru cazul Oltchim.'Faptul că s-a amânat de patru ori termenul de privatizare al Oltchim nu a fost din cauza unei lipse de investitori, ci a lipsei lor de pregătire pentru a veni să investească la Oltchim. Şi aici mă refer la consorţiul chinezesc, mă refer şi la ultimii care au cumpărat caietul de sarcini, colegii noştri de la USG, care doresc şi ei să participe la această privatizare, mă refer la SIF care a încercat si el să participe, obţinând nişte sume pentru preţul Oltchim, toţi cei care au dorit privatizarea pe module şi nu pe sistem integrat, ceea ce pentru acţionari nu avea sens, să vindem pe module, pentru că a vinde pe module înseamnă acţionari diferiţi, interese diferite şi nu ar fi mers unitar, cum a fost gândit să funcţioneze combinatul', a precizat Stănescu.

Din punct de vedere al negocierilor cu OMV, acesta spune că s-au oprit în aşteptarea investitorului interesat de ambele active, Arpechim şi Oltchim.

'Ne-am oprit pentru că aşteptăm investitorul. Pentru că statul român, ca să cumpere rafinăria Arpechim, trebuie, a doua zi, să o vândă investitorului selectat pentru Oltchim. Altfel nu are sens să o ţină, să investească în ea, pentru că, dacă ar putea să o ţină, ar investi în ea, ar investi în Oltchim. Aşteptăm investitorul, semnăm contractul. Mai avem mici probleme de mediu care trebuie discutate cu Ministerul Mediului, am discutat cu Consiliul Concurenţei şi ne-am luminat asupra unui eventual ajutor de stat şi am ajuns la concluzia că nu există. Iar din punct de vedere al conversiei creanţelor bugetare în acţiuni, am creat această ordonanţă unde am făcut posibilă această conversie. Ea este o soluţie, dar nu este o una salvatoare. Dacă ne uităm la toată masa credală, cât convertim? 400 de milioane, rămânem totuşi cu 400 de milioane datorii', a adăugat administratorul special al combinatului.

Acesta spune că 's-a încheiat un contract de finanţare de 1 milion jumătate şi sunt în discuţii şi pentru alte finanţări'.

'Fapt ce ne va permite să deschidem secţia oxo şi nu ne oprim aici. Secţia oxo nu ne duce pe plus în acest moment, dar ne duce aproape de zero, ca nivel de pierderi. Ca să ajungem pe plus, trebuie să deschidem şi cealaltă secţie (...) Ieri am fost la Ministerul Muncii cu foştii salariaţi. Ni s-a spus că singurul lucru pe care îl pot face dumnealor în calitatea lor de minister este să facă o reconversie profesională, acordând gratuitate pentru cursuri, primă de instalare de 3500 de lei dacă se relochează în alt oraş ca forţă de muncă. Urmează să mergem cu foştii salariaţi şi la Ministerul de Finanţe, să găsim o soluţie legală pentru a reuşi achitarea acelor plăţi compensatorii. Până atunci rămâne varianta ca,atunci când se va privatiza combinatul, să plătim aceste salarii compensatorii', a adăugat Stănescu.

Conducerea Oltchim a avut marţi o întâlnire cu sindicatele, la sediul Instituţiei Prefectului, pentru a se prezenta situaţia economică a combinatului şi perspectivele de dezvoltare pentru următoarele 6 luni.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013 şi este propus pentru a fi privatizat în luna decembrie a acestui an.

astia sug banii nostri,acesti ordinari care nu i intereseaza de noi

#23271 nu frateee,nu,trebuie sa iesim toti in fata si sa dam jos cu mizeriile precum;talpasanu,cern

2014-07-01 14:15

#23263: - Re:

ACESTE HIENE SAU MIZERIIII NU FAC ALTCEVA DECIT[REPET]SA SI TIRE IZMENELE PRIN OLTCHIM PE BANI SI MUNCA NOASTRA,IAR EIIIIII,SA SI URMAREASCA DOAR INTERESELE LOR PERSONALE,FAMILIALE SI SA UMBLE NUMAI CU NEPOTISME;VEZI EX;COPILUL LUI HOTUL DE SARPE,COPILUL LU SMEU,FRATELE LUI ALIN SMEU,CE DOVEZI MAI VRETI?  ASA CA TREBUIE SA NU MAI RECUNOASTEM LIDERII SINDICALII,CA VAD STAU LINISTITI CU BANII DIN COTIZATIILE NOASTRE SI CU POSTURILE ASIGURATE,ASA CA D LE DICULOIU NU SE MAI POATEEEEEEEEEEEE,A  AJUNS CUTITUL LA OS,IAR PAHARUL E PLIN,TREBUIE FACUT CEVAAAAAAAAAA


Musafir

#23273 Oltchim: Lipsa de pregatire a investitorilor ar fi dus la amanarea privatizarii combinatului

2014-07-01 14:43

http://www.manager.ro/articole/economie/oltchim-lipsa-de-pregatire-a-investitorilor-ar-fi-dus-la-amanarea-privatizarii-combinatului-73479.html

 

http://www.manager.ro/dbimg_small/articole_320/centralatermo_73479.jpg...

Amanarea privatizarii combinatului ar fi fost cauzata de lipsa de pregatire a investitorilor pentru cazul Oltchim.
Cel putin asa considera administratorul special al Oltchim, Bogdan Stanescu, citat de Agerpres.

Acesta crede ca amanarea de patru ori a termenului de privatizare al Oltchim nu a fost din cauza unei lipse de investitori.

Cauza ar fi fost lipsa lor de pregatire pentru a veni sa investeasca la Oltchim, crede acesta.

Aici, Stanescu se refera la consortiul chinezesc, dar si la ultimii care au cumparat caietul de sarcini.

Stanescu se refera si la cei de la USG, care doresc si ei sa participe la aceasta privatizare, la SIF care a incercat si el sa participe, obtinand niste sume pentru pretul Oltchim.

Nu au fost pregatiti toti cei care au dorit privatizarea pe module si nu pe sistem integrat.

Pentru actionari nu avea sens, sustine acesta, sa vinda pe module, pentru ca a vinde pe module inseamna actionari diferiti, interese diferite si nu ar fi mers unitar, cum a fost gandit sa functioneze combinatul.

Din punct de vedere al negocierilor cu OMV, acesta spune ca s-au oprit in asteptarea investitorului interesat de ambele active, Arpechim si Oltchim.

"Ne-am oprit pentru ca asteptam investitorul. Pentru ca statul roman, ca sa cumpere rafinaria Arpechim, trebuie, a doua zi, sa o vanda investitorului selectat pentru Oltchim. Altfel nu are sens sa o tina, sa investeasca in ea, pentru ca, daca ar putea sa o tina, ar investi in ea, ar investi in Oltchim. Asteptam investitorul, semnam contractul. Mai avem mici probleme de mediu care trebuie discutate cu Ministerul Mediului, am discutat cu Consiliul Concurentei si ne-am luminat asupra unui eventual ajutor de stat si am ajuns la concluzia ca nu exista. Iar din punct de vedere al conversiei creantelor bugetare in actiuni, am creat aceasta ordonanta unde am facut posibila aceasta conversie. Ea este o solutie, dar nu este o una salvatoare. Daca ne uitam la toata masa credala, cat convertim? 400 de milioane, ramanem totusi cu 400 de milioane datorii", a adaugat administratorul special al combinatului.

Foto: Wikipedia.


Musafir

#23274 MERGETI SI JUCATI SPORT, GARGARA IN ALTA PARTE NU IN OLTCHIM.

2014-07-01 15:23

#20949: - Fairsolve https://www.fairsolve.com/despre-noi

SUNTEM ~1000 DISPONIBILIZATI.

1. NU ATI COMUNICAT NIMIC DISPONIBILIZATILOR LA PLECAREA DIN OLTCHIM CU PRIVIRE LA DREPTURILE LOR CONFORM CCM, OFERIND DOAR HARTII STAMPILATE, PARAFATE SI MULTE  DAUNE FIECARUIA DIN NOI DISPONIBILIZATI CU DREPTURILE CUVENITE LA FIECARE IN PARTE NEACHITATE DAR IMPOZITATE.

2. N-A PRIMIT NIMENI O INFORMATIE SCRISA PRIN CARE ADUCEATI CEVA LA CUNOSTINTA DISPONIBILIZATILOR.

3.MINCIUNILE LE INSIRATI CONTINUU...

4. N-ATI RESPECTAT LEGEA INSOLVENTEI...

SI POT CONTINUA CU MULT MAI MULTE....

VA OCUPATI DE GARGARAAA.........

VORBITORI DE LIMBA ROMANA.....

BLA,BLA,BLA....

O SA, O SA...

HAOS......

prefectul si subprefectul VA COMUNICAM PASII: LEGEA INSOLVENTEI, NUMAI PASI AVETI IN LEGEA ASTA, SPUNE PLUS SI ADUCERE PE PLUS. AGHITA, ACHITA, ACHITA, ACHITA, ACHITA, ACHITA BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAIETILOR SUNTETI ACOLO SA ADUCETI MATERIE PRIMA SI SA SCADETI DATORIILE.  SA ADUCETI SOCIETATEA PE PLUS, NU SA INMULTITI PIERDERILE, VOI MULTIPLICATI  DISTRUGEREA SI PAGUBA PANA IN SECUNDA ASTA.

IDIOTI SA FITI SA SPUNETI CA N-AU AJUNS INFORMATII  LA DISPONIBILIZATI, ASTA PENTRU CA NU ATI TRIMIS SCRIS NIMIC NIMANUI ( NOI AM CONSTATAT IMPOZITUL LA ANAF SI PILONUL II PENSII PRIVATE, BANI VIRATI LOR DAR NU NOUA, NOI AM SUPORTAT TOATE DAUNELE ADUSE  FIECARUIA IN PARTE) DIN CEI  929 DISPONIBILIZATI, cifra CONFORM ROMINSOLV, din comunicatul de pe site-ul vostru, DUPA CE LE-ATI DAT HARTII DE TRIMITERE ACASA SI NICI CAND LE-ATI INMANAT DECIZIILE NIMIC, pauza de la voi...oficial pauza si paguba (sa nu confundati alte drepturi care le-ati achitat, dar nu tuturor si erau obligatii financiare impuse spre achitare) , noi vorbim de PLATILE COMPENSATORII LA CARE NU  ATI COMUNICAT SCRIS NIMIC DE LA VOI, CRED CA IN ERA TEHNOLOGIEI SI COMUNICARII, VOI ACUM VA TREZITI CA NICI POSTA, CURIERATUL SI ALTE CAI NU FUNCTIONEAZA, BAAAAAAAAAAAAAAAAA TRIMITETI SCRIS COMUNICATUL VOSTRU, VA E TEAMA ...(SAU DE CE?)....NU NE OFERITI SCRIS NIMIC. VORBELE NU NE INTERESEAZA....

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

BANIII .........DATI-NE BANIIIIIIIIIII........., ADUCETI DAUNE TUTUROR, LA SECUNDA, LA MINUT, LA ZI, LA AN.... CONFORM LEGII SI LEGII INSOLVENTEI.

MINCINOSII DE SERVICIU:

http://i.imgur.com/TpzlU7k.jpg...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-01 15:32