Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ionut

#19576

2014-04-09 17:37

Dobre M.spalate ! mirosi a hoit,sperii si pe cei de la Bucuresti.Vai de noi cine a ajuns sa ne reprezinte:o nespalata care nu are nici liceul terminat.La munca nesimntit-o ca pute cand deschizi gura,iar despre ce-ti debiteaza mintea vai de mama ta.

Musafir

#19577 Iti mai aduci aminte nea Cornele? Cand noi protestam si marsaluiam ce faceai tu cu Ghioca?

2014-04-09 17:57


Musafir

#19578

2014-04-09 18:14

Ha ha ha.... gălăgioşii de ieri. aia ai lu ciordev sunt pe lista.
Emuianol Binocles

#19579 Pirvones CELENTANO

2014-04-09 18:25

La comedia e finita Pirvones ai revenido in hogeacos Pitestero cloca Dumitroido Radulista.
Ti aspetando delationeros, mangleros coordineros: Udreros Portada, Bobocel Economides Mangleros, Danos Predatores Gioco di Mano, una biodina pompada, Carmencita bambina disponibilisada.
Bien venido seniore Pirvandos !!!

Musafir

#19580 Re:

2014-04-09 18:35

#19566: -

cand OAMENII din mentchim munceau la voi in ograda va durea la basca de ei... a venit si randul lor sa nu-i doara la basca de voi, ingamfati angajati cu ajutorul sindicacatului UNIREA. rai ati fost voi, nu noi.

 


Musafir

#19581 Re: Re:

2014-04-09 18:36

#19580: - Re:

TIN MINTE CA VA LUATI SALARIILE CU INTARZIERE DE ...2-3 MINUTE SI URLATI

PARVI SI DUMITRI NOROCITI

HOU


Musafir

#19582 virgil banderas

2014-04-09 18:48

Asta care scrie din telenovele este coarda si mu.ista de Radu Elena. E nebuna saraca o stie toata lumea, curand o sa se convinga si iubitul de la Valcea... Muisto, de data asta te-ai pus cu cine nu trebuie', te asigur!

Musafir

#19583 Re: OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-04-09 18:56

#19560: - OLTCHIM si ARPECHIM!

Ramane Spiru? Ce cauta continuitatea incompetentei in combinat? Parca era liberal. Sau este si el vre-un traseist (sau mai pe romaneste curva) politic si s-a mutat la unul dintre partidele aflate la guvernare?
Gata! M-am prins, are de lucru ... cauta tacamurile de aur ale fostei conduceri. Competent baiatul!

Emuianol Binocles

#19584 Virgil Banderas

2014-04-09 19:02

Pirvulel
Baga un wiskean si lasa postarile nocturne ca te-ai umplut de glorie ca si Dumitru.
Linge-ti ranile si pregateste-te ca te vom vedea in curand ca pe Mazare cu bratari dar nu de goldean ci din alea meseriase strong
Ia-o pe Budunoasa da-i o limbuita de relaxare ca altceva nu ti-a mai ramas si stai calm.
Augustinica nu te mai limbuie ca acum nu mai esti General. Poate mai face curat pe sub birou dar nu fara sponsorizare.
Ea umbla numai cu generali asa ca ai pierdut-o si pe asta. Naspa rau........ Ce te faci tu ala de te stiu toti smenarii din Pitesti marele grangure ala de se poate aranja cu el un smen de inoaxe.
De unde dai banii inapoi la baietii care ti-au sponsorizat sindicacatul?????
Carmencita e disponibilizata sta cu "Soarele ei" sti tu ala de il suplineai tu prin birourile nou reabilitate de Roibu.
Deh aveai conditii de hotel de lux.
De la cacastoarea din PIP unde stateai cu Stefanescu Budunica si Co. un mare pas sa stai in birou cu termopane cu clantele la usi argintate de firmele lui Roibu asa cum mancai cacat cu lingura tu cu prietenul tau Gerica.
Hai sicmir !!!!
Emuianol Binocles

#19585 Pirvone Celentano

2014-04-09 19:09

Celentano
Iar sponsorizezi articole prin Ziarul Ancheta ???
Iti arunci ultimele resurse in joc???? Nu mai da bani ca ii pierzi si altii nu mai apuci sa faci asa usor cu firma Oltchim 3 M SRL.
Pacat de efort !!!
Te simti frustrat ca nu mai esti General !!! Bahhh tine minte........ !!! Musca tot la cacat trage !!!
Ia uitati dragi angajati ce articole sponsorizeaza domnul Pirvone cu amicul sau Dumitros cu bani negrii facuti pe la Oltchim:

http://www.ziarulancheta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=7279:eful-cj-valcea-lucreaz-in-culise-pentru-demiterea-directorului-argeean-parvu-de-la-oltchim-&catid=45:stirile-saptamanii&Itemid=98

Pirvone tine minte te-a demis incompetenta aroganta prostia si curvia.

Sa traiesti ca nu se stie cum o mai belesti......................
MARGINEANU' JUNIOR

#19586 AFARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-04-09 19:15

AFARA DIN OLTCHM CU CEA MAI MARE JIGODIE ORDINARA ( D-L ORASANU )
DACA NU PLEACA DIN PROPRIE INITIATIVA , TREBUIE SA IESIM IN FATA PAVILIONULUI, SA II CEREM DEMISIA CA SA NU O MAI BABARDEASCA PE PUTOAREA , DIHOAREA , DE IMPUTITA DOBRE MARCELA 90-60-90.
PACAT DE NEVASTA LU' ORASANU
Emuianol Binocles

#19587 Din capitolul musca la cacat trage sau ce minciuni spunea Pirvone la numire Director General

2014-04-09 19:16

Pentru curiosi!!! Cititi dragi colegi ce minciuni colosale spune acest Pirvu in articole platite in Ziarul Ancheta cititi si va minunati si nu uitati MUSCA TOT LA CACAT TRAGE !!! VRABIA MALAI VISEAZA !!! PROSTU PANA NU-I FUDUL PARCA NU E PROST DESTUL !!!:

http://www.ziarulancheta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=6478:argeeanul-marius-parvu-proasptul-director-oltchim-salvarea-oltchim-i-arpechim-ar-aduce-1-miliard-de-euro-pentru-pib-ul-romaniei&catid=40:interviu&Itemid=93

Numit săptămâna trecută în funcția de director general al Oltchim, Marius Pârvu a fost cel desemnat să scoată compania din situația delicată în care se află. Domnia sa a condus Divizia Petrochimică Bradu din 2010 până la numirea sa de zilele trecute în fruntea întregului Oltchim. Neafiliat politic, argeșeanul în vârstă de 49 de ani este convins că va reuși să resusciteze combinatul dacă va avea sprijin total din partea politicienilor. Pentru rentabilizarea Oltchim, Marius Pârvu susține că este nevoie de doar 15 milioane de euro, o nimica toată pentru bugetul național, ținând cont că în joc se află slujba a 2.300 de oameni.
Care sunt circumstanțele numirii dumneavoastră în funcția de director a Oltchim? Ce aptitudini vă recomandă pentru acest post?
- În primul rând, am aptitudini tehnice și manageriale și scopul meu principal este funcționarea integrată Pitești-Vâlcea. Am o vechime de 21 de ani în câmpul muncii și am trecut prin toate etapele, adică mai întâi am fost inginer și mai apoi șef de birou, șef serviciu, șef secție, director direcție și acum director general. Am lucrat în această perioadă cu un număr mic de oameni, apoi cu sute pentru ca acum să coordonez 2.300 de angajați, atât cât mai au la acest moment Oltchim și divizia din Bradu.
Ce încercați să aduceți nou în gestionarea activității Oltchim? Care credeți că vor fi efectele managementului propus de dumneavoastră?
- În primul rând, vin cu o gândire managerială pe care am încercat să mi-o îmbunătățesc în perioada pe care mi-am petrecut-o la Petrochimia OMV ca firmă privată. Gândirea de multinațională este cu totul diferită de aceea ce se pune în practică la o societate de stat, bineînțeles și considerentele financiare sunt altele. Implementarea unui nou management nu se poate face de pe o zi pe alta, necesită timp, cunoașterea oamenilor și alte elemente. Sunt mai multe etape ce trebuie parcurse. Din nefericire pentru mine, nu am timpul necesar pentru acest lucru și încerc o variantă mai scurtă. Mă bazez în principal pe oamenii pe care îi am, să-i ascult pe fiecare, să văd cum privește fiecare dintre ei problema. Fără o echipă puternică nu se poate face nimic și aici mă refer atât la oamenii din minister, administratorii judiciari, administratorii speciali, conducerea executivă și tot personalul angajat. Toți trebuie să gândim într-o singură direcție, să salvăm o mare industrie românească.
Din punctul dumneavoastră de vedere, care sunt cele mai grele probleme cu care se confruntă la acest moment Oltchim?
- La acest moment, cea mai grea dintre probleme este finanțarea, avem nevoie de minimum 15 milioane de euro pentru a aduce întreaga societate pe un profit, minimal dar profit, fără a umbla la actuala structură, adică am reuși să plătim salariile, utilitățile. Cele 15 milioane de euro nu înseamnă doar materie primă, ci și bani alocați pentru mentenanța care este strict necesară, pentru că sunt zone în a căror funcționare este o nevoie de bani ca de aer.
Care sunt elementele noi legate de privatizare?
- Aici nu este poate zona mea de competență, ci mai degrabă a ministerului. Totuși vă pot spune că sunt foarte mulți doritori și, dacă vom primi această finanțare, mai sperăm să revenim pe piață și să găsim o soluție cât mai viabilă pentru privatizarea Oltchim. Acești bani ar putea fi strategici pentru a ține în viață atât Oltchim, cu divizia Bradu, cât și rafinăria, în vederea unei privatizări comune.
Doritori?
- În general, de această problemă se ocupă ministrul Economiei și administratorii judiciari. Sunt două noi oportunități din est și, din nefericire, din vest nu a venit nimeni interesat. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să existe această luptă est-vest, nouă ne trebuie cineva hotărât să creeze mai multe locuri de muncă decât cele 2.300 existente la acest moment. Am făcut câteva calcule și, odată cu privatizarea, numărul de angajați din Vâlcea și Argeș ar putea ajunge la 5.000 de locuri, vă dați seama ce înseamnă acest lucru pe orizontală.
Gerea sau Vosganian?
- Pot spune fără nicio ezitare că domnul ministru Andrei Gerea. Comunicăm altfel, se implică altfel, se vede că îl interesează găsirea unei soluții viabile pentru Oltchim și Arpechim și nu cred că doar pentru că este argeșean, ci cred că îi pasă de oameni, pentru ca aceștia să nu rămână pe drumuri.
Politicul are un cuvânt de spus în cazul Oltchim?
- Vrem, nu vrem, trebuie să ajungem și în zona politică și cred că este absolut necesară implicarea tuturor din USL pentru rezolvarea problemelor de la Otchim. Trebuie dat un mesaj politic clar și o implicare totală a factorilor decizionali pentru luarea unei decizii, pentru că fără o finanțare o să mai plutim o perioadă la limita subzistenței, dar nu pentru mult timp și, așa cum am spus, vreau să vindem o companie mare din care atât creditorii, cât și statul român vor avea de câștigat.
Credeți că Ministerul Economiei are capacitatea de a susține Oltchim?
- Din punct de vedere financiar, nu are cum în mod direct, însă poate face un lobby destul de puternic pentru obținerea unui ajutor financiar, pentru găsirea de fonduri, și pot spune că se fac destule eforturi în acest sens, iar acest lucru se vede prin prisma faptului că în sfârșit primim telefone de la Ministerul Economiei să se intereseze de starea noastră și cred că acest lucru este numai de bine.
Vi se pare viabilă inițiativa Ministrului Economiei de a implica mai mulți ambasadori în vederea privatizării Olchim?
- În cadrul Ministerului Economiei există un departament format din mai mulți consilieri economici pe lângă ambasadele din lume și tuturor li s-a dat temă de prezentare Oltchim în forma integrată, la o cifră de afaceri de 1 miliard de euro pe an, pentru că, dacă ar funcționa Oltchim, Petrochimia și Rafinăria, aceasta ar fi cifra de afaceri. Avem și o proiecție în acest sens pe care o prezentăm. Gândiți-vă ce ar însemna acest lucru pentru PIB-ul României la o cifră de afaceri de 1 miliard de euro. La acest moment avem 130 de milioane de euro pe an... Gândiți-vă ce ar însemna o asemenea creștere în condițiile în care la acest moment 65% din producție merge la export...
Cum merge la acest moment Oltchimul? Are profit, piață de desfacere?
- La această oră se merge la o capacitate de doar 25% și se generează o pierdere lunară de 700.000 de euro, pierdere la care ne dă o foarte mare mână de ajutor pentru compensare Consiliul Județean Vâlcea prin intermediul CET Govora, care este furnizorul nostru de energie electrică și abur. Tocmai de aceea trebuie să găsim o soluție urgentă de finanțare, pentru că nu putem pune CET-ul într-o situație dificilă la rândul lui. Momentan, achităm energia electrică în totalitate, dar nu plătim și aburul.
Mai există la acest moment contracte păguboase pentru Oltchim?
- Multe dintre ele au fost deja reziliate, cam 90%. Totuși mai sunt multe verificări de făcut, la care am început deja să lucrez, să văd despre ce este vorba pentru a lua o decizie. Aceste lucruri vi le voi putea spune abia peste vreo 2 luni, pentru că nu trebuie să uităm că am preluat conducerea Oltchim doar de câteva zile. Totuși trebuie ca pe viitor să găsim soluțiile cele mai viabile din punct de vedere economic.
Își va reveni Oltchimul?
- Vă pot spune clar că s-au făcut sute de calcule și previzionări și toate ne duc într-o zonă favorabilă. De mai multe luni prelucrăm constant materia primă pe care o furnizăm beneficiarilor și pot spune că tot de atâta timp am plecat și după contracte. Am și contractat de altfel începând cu luna noiembrie, vom avea ceva ferm. Firmele cu care lucrăm au văzut că ne-am făcut treaba în termen, că ne putem descurca cu cerințele, că le putem face față și deja pe piață am început să fim văzuți cu ochi buni. Există variante pentru Oltchim și Arpechim.
Există riscul de a se face noi disponibilizări?
- Vă pot spune cu mâna pe inimă că nu sunt luate în calcul noi disponibilizări, nu s-au discutat nici la minister astfel de soluții.

Emuianol Binocles

#19588 Pirvone ce mentalitate de multinationala ai adus in Oltchim smangla generala

2014-04-09 19:25

TARE ESTI PIRVONE CELENTANO !!!
NU AVEM CE ZICE NOROC CU TINE CA S-AU ELIMINAT FIRMELE CAPUSE VIRTUALE !!!
90% DIN ELE SUNT DAFCOCHIM, BULROM SI VREI SA ITI MAI SPUN??? ADICA ALEA DE CARE L-ATI ATACAT PE FARAON CA LE FOLOSESTE DREPT CAPUSE DAR ACUM LE FOLOSITI VOI MAI MULT CA EL !!!
ZI CA NU-I ASA !!! NU TI-E RUSINE ??? CE CAUTA MA MASINA DE LA DAFCOCHIM IN OLTCHIM??? CE CAUTA PROPILENA DE LA BULROM DACA ERA FIRMA CAPUSA ???
E BUN PASSAT-UL DE LA ROIBU ALA DE TE PLIMBAI CU EL???
FRAIERICA NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII !! TINE MINTE .........
AUZI CICA VINE CU MENTALITATE DE COMPANIE MULTINATIONALA ????!!! DE UNDE MAH ??? TU NU AI FOST NICIODATA MANAGER LA OMV AI FOST UN SIMPLU COCALAR ....... DACA ERA CEVA DE PIELEA TA TE PROMOVA OMV NU FELIX VOICULESCU SI CU GERICA PRIETENUL TAU DE PACANELE.

Bombonelle 2

#19589 Pirvone Celentano

2014-04-09 19:29

Auzi cica il recomanda calitatile manageriale si aptitudinile tehnice.
Care mah aptitudini tehnice alea de Chivas sticloval????
Principiul tau este functionarea integrata???
Mancanea-i curu pai parca Faraonu era nebun ca nu trebuia sa ia Petrochimia si nu trebuia sa functioneze integrat ca e o prostia.
BAH ESTI PLAGIATOR NOTORIU CA SI IDOLII TAI !!!
STII SA FURI IDEI CONCEPTE !!! ESTI MESERIAS PIRNAIE !!!
VEZI CA BATE CINEVA LA USA !!! CIOC CIOC CIOC !!! CINE E???? SUNTEM DE LA ANTICORUPTIE........
DOMNUL CELENTANO ESTE ACASA????
Emuianol Binocles

#19590 Cel mai cinstit manager al Oltchim - Celentano Pirvone

2014-04-09 19:42

Pentru curiosi declaratia de avere a lui Celentano Pirvo directorul multinational salvatorul Oltchim:

http://www.oltchim.ro/uploaded/2012/cv/avere/pirvu_a_noiembrie.pdf

Sa ne spuna si noua directorul multinational salvatorul Oltchim de unde i-au aparut 70 000 EUR in conturi in anul 2011 cand noi valcenii eram in somaj tehnic???

AAA stim raspunsul el este cel mai cinstit director din istoria Oltchim, virginul, neprihanitul Celentano banii respectivi i-a castigat cinstit cum sa nu prin firma proprie 3 M SRL.
Fraierica i-au gasit astia mita lui Mazare prin firma off-shore crezi ca tu poti ascunde rahatul sub pres????
NECSI

#19591 15915

2014-04-09 20:12

ESTI TARE BA FEMEIE SAU BARBAT CE ESTI!!!!!!!!!!!!!!
Cernev, Ghioca, sau IMPUTITA LUI ORASANU " DOBRE MARCELA " pupativa in cur intre voi si veti vedea gustul INFRINGERII SIND. VICTORIA.
PTR. MAI MULTE AMANUNTE ,doamna BALENA 90-60-90- DOBRE MARCELA CERETI AMANUNTE LUI NECSI CARE VA ASCULTA PE SUB MASA

Musafir

#19592 Nita: Nu renuntam la privatizarea Oltchim in sistem integrat cu Arpechim

2014-04-09 20:45

http://www.proarges.ro/nita-nu-renuntam-la-privatizarea-oltchim-in-sistem-integrat-cu-arpechim.html

http://www.proarges.ro/media/k2/items/cache/2e8d61bbc14d3047bfbc81233723a74e_L.j...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ministerul Economiei informează că începând cu data de 8 aprilie a intrat în vigoare o nouă organigramă a societății Oltchim S.A. Principalele modificări organizatorice adoptate de administratorul special al S.C. Oltchim S.A. au vizat reducerea nivelurilor ierarhice, eliminarea suprapunerii de responsabilități și autoritate între Administratorul Special (conferite de Legea 85/2006) și Directorul General al societății și comasarea de compartimente funcționale și operaționale.

Noua organigramă a societății Oltchim a fost prezentată astăzi partenerilor de dialog social în cadrul unei intâlniri organizate la sediul Ministerului Economiei. Cu această ocazie, reprezentanții angajaților de la combinatul vâlcean i-au comunicat Ministrului Economiei, Constantin Niță, observațiile lor privind noua organigrama a societății.

Ministrul Economiei, Constantin Niță le-a declarat reprezentanților angajaților de la Oltchim că observațiile lor vor fi luate în considerare și că schimbările în structura de conducere a societății au ca scop îmbunătățirea activității de management a combinatului, iar acestea nu vor afecta procedura de vânzare companiei aflată în desfășurare. ”Nu renunțăm la privatizarea Oltchim. Toate eforturile pe care le facem în această perioadă sunt pentru atragerea de investiții, necesare funcționării în sistem integrat a combinatului Oltchim cu platforma Bradu de la Arpechim”, le-a declarat Ministrul Constantin Niță reprezentanților salariaților de la combinat.

Prostu satului

#19593 Lichelele PNL lIste ramân pe salarii grase

2014-04-09 21:05

Scrie un comentariu...n-ați fost in stare sa-l dați jos si pe licheaua de Spiru împreuna cu proasta de nevasta-sa
Pentru ce primește Spiru salariu? Pentru fumat si Coca cola?
Treziți-vă prostilor, debarcare lichelele!

Musafir

#19594 Șpârle și șopârle, 09.04.2014

2014-04-09 21:05

http://ziaruldevalcea.ro/2014/04/09/sparle-si-soparle-09-04-2014/

 

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/09/soparla-cu-volanas-e13790467...


• Dacă tăcea, Marian Dumitru filozof rămânea…. Cam aşa am putea spune despre liderul de sindicat de la Arpechim, cel care a dat un comunicat de presă stufos în apărarea prietenului său „de pahar” Marius Pîrvu, (fost!) director general la Oltchim. Aflând că este luat în vizor de ministrul Economiei, Marius Pîrvu a apelat în disperare de cauză la „căţeluşul” său Marian Dumitru, care rapid a emis un comunicat către ţară în care se spune: „Până la urmă eu cred că tot ceea ce se întâmplă la Oltchim este o sabotare a privatizării şi acuz de acest lucru actuala guvernare, cu domnul Niţă în frunte. Pentru că nu văd ce ar putea rezolva un alt director în cele 45 de zile, fără capital de lucru. Nu văd motivul pentru care schimbările acestea ar fi benefice, fie chiar şi politic”. Hai sictir, monşer Dumitru!


Musafir

#19595 O nouă organigramă la OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea

2014-04-09 21:13

http://ziaruldevalcea.ro/2014/04/09/o-noua-organigrama-la-oltchim-sa-ramnicu-valcea/

Ministerul Economiei a anunţat că începând cu data de 8 aprilie a intrat în vigoare o nouă organigramă a societății OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/12/oltchim1-500x333-500x320.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Principalele modificări organizatorice adoptate de administratorul special al SC OLTCHIM SA au vizat reducerea nivelurilor ierarhice, eliminarea suprapunerii de responsabilități și autoritate între Administratorul Special și directorul general al societății și comasarea de compartimente funcționale și operaționale.
Noua organigramă a societății OLTCHIM SA a fost prezentată astăzi partenerilor de dialog social în cadrul unei intâlniri organizate la sediul Ministerului Economiei. Cu această ocazie, reprezentanții angajaților de la SC OLTCHIM SA i-au comunicat ministrului Constantin Niță observațiile lor privind noua organigrama a societății.
Ministrul economiei, Constantin Niță le-a declarat reprezentanților angajaților de la SC OLTCHIM SA că observațiile lor vor fi luate în considerare și că schimbările în structura de conducere a societății au ca scop îmbunătățirea activității de management a combinatului, iar acestea nu vor afecta procedura de vânzare companiei aflată în desfășurare. “Nu renunțăm la privatizarea Oltchim. Toate eforturile pe care le facem în această perioadă sunt pentru atragerea de investiții, necesare funcționării în sistem integrat a combinatului OLTCHIM cu platforma Bradu de la Arpechim”, le-a declarat Ministrul Constantin Niță reprezentanților salariaților de la OLTCHIM SA.


Musafir

#19596 Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM.

2014-04-09 21:32

#18902: - Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM.

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut       =>  Administrator Special


Avram Danut-Victor                            =>  Director General Adjunct


Talpasanu Mihail                               =>  Director Directia Productie


Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand    =>  Director Directia Comerciala


Smeu Alin-Ion                                   => Director Directia Economica


Munteanu Dana Maria                      => Director Directia Resurse Umane


Pirvu Marius                                     => Director Directia Petrochimica Bradu


Ultima actualizare 09 aprilie 2014

http://i.imgur.com/FMRfNgt.jpg...

 

http://i.imgur.com/ZDqTEdI.jpg...

 


Musafir

#19597 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA

2014-04-09 21:37

#18679: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPU

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-09 11:07


http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-

statiunile-din-elvetia-si-austria.html

 

 

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...


Musafir

#19599

2014-04-10 04:09

mai oameni buni ce inseamna rautatile aste?nu vreti toti locuri de munca?

Musafir

#19600 RAPIDOAICA

2014-04-10 04:37

Cine i-a zis betivului de Pirvu ,,Celentano" a zis foarte bine. Ati uitat-o pe buldoaga de Buduna !!! Ei i se potriveste foarte bine ,,RAPIDOAICA ", a insirat barbatii la fel ca si personajul din serial.Ing. Dumitru ,primul ei sef, ing.Coltan, Pirvu plus multi din afara combinatului. Nici ea nu mai stie cu cati a umblat.