Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#16926 Re: FOTA VEGHEAZA ANGHELACHE SI TU RADULE,FITI CUMINTI

2014-02-09 15:50

#16921: MUSAFIR -

DEGEABA SAU DUS FRATE,O VOR LUA N GURA CU DUMITRU CU TOT,ITI SPUNE PICASSO,O VOR SUGEEEEE DACA VIN CU SMENARI,STAI LINISTIT CA AM AFLAT MAI MULTEEEEE,DACA NICI ACUM NU INTELEG CA NU MAI MERGE CU MINCIUNA,DENIGRAREA SI AMENINTAREA,SA VA FERESCA D ZEU DE PROSTI ,ASA CUM A FACUT NAGITUL DE CERNEV,MARE GRIJAA,CA LUMEA S A SATURAT DE CERNEV SI GHIOCA,MARE GRIJA

RAMBO

#16927 A FOST DEMIS CERNEV !

2014-02-09 16:15

Surse din interiorul S.V.O. ne spun ca joi la sedinte sindicatului, la punctul: VOT DE INCREDERE PTR. CERNEV,acesta a fost DEMIS CU 13 VOTURI ( PENTRU DEMISIA LUI ),dar voi fraierilor nu ati vazut cind a numarat Cernev ( nu era el in masura sa numere voturile ) si a zis ca sint 12+1 ptr. ca el sa ramana in fruntea sindicatului, dar totul a fost FALS!
ERAU 12+1 ADICA 13 PTR. DEMITEREA LUI si nu va-ti dat seama fraierilor ca A SPUS INVERS , bineinteles cu ajutorul GRASEI CEA URITA ( ba da urita este, acum am vazuto si eu ) SCROAFA MARCELA.
VA FACUT SPERIETOAREA DE COPII !
Membrii ai sind.VICTORIA cereti insistent o a doua runda de votare ,dar corecta iar numaratoarea sa nu mai fie facuta de SPERIETOAREA DE COPII SI SCROAFA MARCELA.
VA MERITATI SOARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#16928 Re:

2014-02-09 16:18


Musafir

#16929 Re: A FOST DEMIS CERNEV !

2014-02-09 16:52

#16927: RAMBO - A FOST DEMIS CERNEV !

bravo rambo si te salut eu fotaaa,,a i auzit anghelache,a i auzit radulee,,dar acum asculta ti ce spune fota;bagati la cap cernev si ghioca;eu fota ma cunosc cu D NUL DIRECTOR POPESCU VALENTIN DE PRIN ANI 78,BUNICII SI PARINTII MEI PRIETENI DE FAMILIE si nu eu puteam denigra ,pt ca am inteles cind sotia a fost data afara,s a desfiintat sectorul D NEI MAISTRU BALUTA MIHAIELA,asa ca exista o zicala populara,[FIECARE NAGIT PE LIMBA EI PIERE][PASARE] ACUM JUDECATI VOI CITITORILOR CINE MINTE MAI MULT FOTA SAU CERNEV CU GHIOCA,,,,CA SA NU MI ADUC AMINTE DESPRE REPORNIREA OLTCHIMULUI CIND EU ZICEAM CA NU SE PORNESTE IAR TAMBALAGIUL DE CERNEV CA SE PORNESTE SI VA FI NUMAI LAPTE SI MIERE,,TRADATORUL NAIBII


Musafir

#16930 Re: Facebook Piperea

2014-02-09 18:26

#16888: - Facebook Piperea

Facebook Piperea

2014-02-09 13:18

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/14406_421158261283138_834924004_...


https://www.facebook.com/gheorghe.piperea

Gheorghe Piperea
5 minutes ago


De veți împărtăși ce aveți in voi, ce aveți in voi vă va salva.
De nu veți împărtăși ce aveți in voi, ce nu veți împărtăși va va pierde.


Musafir

#16931 Re: Re: Facebook Piperea mars escroc voiculescian si vozganian,,picasso

2014-02-09 19:31

S. MAX

#16932 ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

2014-02-09 19:56

#16891: ADEVARUL - ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

ADEVARATUL RAPORT (MEMORIU) AL CAUZELOR INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI DE ACEST ADEVAR IL REGASITI PUBLIC PE LINK-UL DE MAI JOS:

https://www.dropbox.com/s/jrjsq1vk91ms36n/RaportComplet.pdf

LECTURA PLACUTA CELOR INTERESATI DE ADEVAR.
CANDVA MAI CURAND DECAT CREDE EL PIPEREA VA PLATI IN INSTANTA PENTRU MINCIUNILE SCRISE SI AFIRMATE PUBLIC LEGAT DE CAUZELE INSOLVENTEI OLTCHIM.


Am citit primele 70 de pagini (memoriul in sine, fara anexe) si este ADEVARUL GOL GOLUT, asa cum il stiu toti cei care nu sunt rauvoitori si toti cei care nu s-au pus in slujba altor interese.
Este bine ca toti cei care aveti rabdare sa cititi acest memoriu. Va veti cutremura de ceea ce se poate intampla sub presiunea unor interese oculte.

Aveti mai jos cateva din reperele de inceput ale acestui memoriu:

Acest memoriu este o analiză obiectivă a cauzelor reale a insolvenței Oltchim precum și cu privirela Raportul Administratorilor Judiciari BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL și ROMINSOLV SPRL asupra cauzelor care au generat insolvenţa Oltchim data de 13.03.2013 (”Raportul”).

În calitate de manager al Oltchim pentru mai mult de 20 ani, împreună cu echipa pe care am coordonat-o, cu care am construit una dintre cele mai reprezentative companii din România, mă consider îndreptățit să formulez critici și să am opinii bine fundamentate referitoare la cauzele reale ale insolvenței.

Consider că opinia publică din România, inclusiv partenerii de afaceri ai societății și cei instituționali, merită să cunoască adevăratele cauze care au dus la insolvența Oltchim, așa cum sunt văzute din interior, și nu prin ochii celor care au drept scop primar mușamalizarea adevărului în interesul unor grupuri de interese și încasarea unor comisioane de succes din înstrăinarea activelor Oltchim, indiferent de consecințe.

Raportul, atât prin conținutul său intrinsec, cât și prin afirmațiile din mass media ale autorilor acestuia, reprezintă în realitate doar o campanie denigratoare, având următoarele scopuri:
1. Inducerea în eroare a tuturor persoanelor interesate, respectiv creditorii, acționariatul (inclusiv statul român), partenerii (furnizorii și clienții tradiționali), salariații Oltchim, precum și opinia publică în general, cu privire la cauzele reale ale insolvenței Oltchim.
2. Denigrarea și distrugerea imaginii Oltchim, în calitate de principal actor pe piața produselor petrochimice din sud estul Europei, în vederea înstrăinării către grupuri de interese aflate în legături publice cu acționarul minoritar și ostil intereselor Oltchim, respectiv Petro Carbo Chem (PCC).
Raportul conține o serie de afirmații inexacte, incomplete, rupte din context, contrare realității (de-a dreptul mincinoase), toate în vederea realizării scopurilor de mai sus. Subliniem că acest consorțiu de administratori judiciari (BDO-Rominsolv), nu are nicio experiență în domeniul analizei și managementului activității de producție și comercializare a produselor petrochimice, în echipa lor nu există nici un specialist recunoscut sau certificat în domeniul petrochimic. Aceste lipsuri sunt reflectate în maniera lipsită de profesionalism, etică și corectitudine prin care au întocmit Raportul.
În realitate, Raportul nu reprezintă o informare a creditorilor, acționarilor, salariaților și a tuturor persoanelor interesate cu privire la cauzele reale ale insolvenței Oltchim, ci o DEZINFORMARE cu privire la aceste aspecte, concluziile consorțiului bazându-se pe o lipsă de cunoaștere a specificului industriei chimice, erori semnificative în procesarea datelor, iar în unele cazuri regretabile, țin pur și simplu de rea-credință, demonstrând superficialitatea și lipsa de profesionalism a celor care l-au întocmit.


Voi reveni si cu alte elemente ale acestui memoriu.

S. MAX

#16933 ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

2014-02-09 20:16

#16932: S. MAX - ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

ADEVARATUL RAPORT (MEMORIU) AL CAUZELOR INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI DE ACEST ADEVAR IL REGASITI PUBLIC PE LINK-UL DE MAI JOS:

https://www.dropbox.com/s/jrjsq1vk91ms36n/RaportComplet.pdf

LECTURA PLACUTA CELOR INTERESATI DE ADEVAR.
CANDVA MAI CURAND DECAT CREDE EL PIPEREA VA PLATI IN INSTANTA PENTRU MINCIUNILE SCRISE SI AFIRMATE PUBLIC LEGAT DE CAUZELE INSOLVENTEI OLTCHIM.


Am citit primele 70 de pagini (memoriul in sine, fara anexe) si este ADEVARUL GOL GOLUT, asa cum il stiu toti cei care nu sunt rauvoitori si toti cei care nu s-au pus in slujba altor interese.
Este bine ca toti cei care aveti rabdare sa cititi acest memoriu. Va veti cutremura de ceea ce se poate intampla sub presiunea unor interese oculte.

Aveti mai jos cateva din reperele de inceput ale acestui memoriu:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 Observaţii legate de metodologia de lucru a autorilor Raportului.
1.1 Autorii Raportului fac erori profesionale grave și afirmații tendențioase înmodalitatea de analiză a activității Oltchim.
1.1.1 Pentru a justifica afirmațiile și concluziile incorecte, incomplete, contrazise de realitate, consorțiul BDO – Rominsolv, afirmă încă de la început (pag. 3) că acest Raport a fostalcătuit în întregime pe bază de informaţii/explicaţii verbale ale unor reprezentanţi aiOltchim, precum şi pe ipoteze de lucru emise de autorii acestuia în lipsa informațiilor critice ce trebuie furnizate de societate.
1.1.2 Se pune întrebarea legitimă: de ce acest Raport a fost întocmit pe baza de informații verbale, în condițiile în care administratorii judiciari au avut și au accesdeplin la întreaga arhivă a Oltchim, iar personalul de specialitate din cadrul
întreprinderii s-a oferit să faciliteze accesul la orice documente necesare? Răspuns: Prin această modalitate penibilă și frauduloasă, autorii încearcă să se protejeze de implicațiile pe care le-ar avea asupra Oltchim (inclusiv creditorii, partenerii, salariații), afirmațiile calomnioase, contrare realității, dezinformările și acuzațiile nefondate din cuprinsul acestui Raport. Este astfel evident, că un astfel de Raport ar fi trebuit să se bazeze în mod exclusiv, pe date și informații certe, pe documente, pe analize de piață, pe cifrele și indicii de piață elaborați atât pentru Oltchim, cât și pentru piațaregională și mondială a produselor petrochimice.
1.1.3 Practic, autorii Raportului se discreditează atât ei înșiși, cât și Raportul în ansamblul său, declarând și recunoscând că atât concluziile cât și conținutul Raportului sunt bazate pe INFORMAȚII/EXPLICAȚII VERBALE !!! – ADICĂ PE IMPRESII ALE UNOR PERSOANE CU INTERESE DE MULTE ORI CONTRARE CELOR ALE OLTCHIM.
1.1.4 Ca o paranteză, ca semn de recunoștință pentru eforturile depuse în furnizarea datelor pentru Raport, mulți din personalul tehnic au fost concediați ulterior în mod abuziv și nelegal de administratorul judiciar.
1.1.5 Prin urmare, metodologia de colectare a datelor și în mod corespunzător și concluziile bazate pe acest demers, arată o lipsă dezamăgitoare de profesionalism al autorilor, dublată de rea-intenție.
1.1.6 Administratorii judiciari nu au solicitat în niciun fel explicaţii conducerii anterioare pentru clarificarea aspectelor semnalate, cu toate că aceştia ar fi fost cel mai în măsura să justifice situaţia societății, deci nu a existat intenția de informare reală cu privire la perioada în care această echipă a condus Oltchim. De reținut că acest consorțiu BDO-Rominsolv a fost încă din momentul numirii (februarie 2013), în situația de a avea la dispoziție integral informațiile referitoare la întreaga activitate a Oltchim, precum și personalul care să-i prezinte într-un mod structurat și obiectiv aceste informații.
1.1.7 Este astfel evident că refuzul deliberat de a se documenta într-o manieră obiectivă, lipsa unor specialiști în echipa BDO-Rominsolv, dublat de graba cu care s-a dorit să se justifice niște concluzii părtinitoare și preexistente Raportului, arată că acesta nu poate să răspundă scopului declarat.


Voi reveni si cu alte elemente ale acestui memoriu.

S. MAX

#16934 ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM - PENTRU CEI INTERESATI

2014-02-09 20:38

#16933: S. MAX - ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

DREPTUL LA EXPRIMARE LIBERA!

Este Memoriul domnului Constantin Roibu impotriva Raportului domnului Gheorghe Piperea.
Eu am citit si "Raportul Piperea" si "Memoriul Roibu" si cred in cele prezentate in Memoriul domnului Constantin Roibu.
Fiecare are dreptul la libera exprimare, fiecare crede ce si pe cine doreste.

In cazul de fata ADEVARUL NU ESTE LA MIJLOC dar sunt sigur ca ADEVARUL va iesi la suprafata iar cei vinovati vor plati!


Musafir

#16936

2014-02-10 05:02

Cata nesimtire! Sa vii sa faci pe victima dupa ce pui pe butuci ditamai societatea!
Piperea e "vinovat" ca a indraznit sa arate acest lucru.
Ce oameni bai frate!

Musafir

#16937 Invatati cum se voteaza

2014-02-10 08:50

Rambo trebuie sa se voteze secret fiinca unora le este frica asa nimeni nu stie ce voteaza fiecare,ia facut Cornel fiinca stia ca nu au multi curajul sa voteze contra.

Musafir

#16938 Re:

2014-02-10 09:00

#16936: -

Nesimtire este din partea ta ca nu vrei sa citesti cele doua rapoarte si apoi sa tragi concluziile nu se te lasi influentat de altii.
Citeste si vezi despre ce este vorba!


Musafir

#16939 Re: Re:

2014-02-10 11:25

#16938: - Re:

Bineinteles ca omul cu pricina trebuie - si e normal - sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie. Corect aici.

Eu insa, ca om care a trait in orasul asta si am vazut si auzit destule NU E NECESAR SA CITESC NICIUN RAPORT.

Da' ce mama naiba, am trait pe luna pana acum?

Eu vreau sa fie trasi la raspundere toti cei vinovati. Atat cei din guvern cat si beneficiarii de ciolane de pe aici.

A fost de vina Piperea? Sa fie tras la raspundere legal! A fost Roibu IDEM!

Dar sa nu vii sa-mi spui tu mie ca, dupa un management de 20 de ani, dupa ce lasi datorii de cateva sute de milioane (din datele oficiale), dupa ce girezi cu pozitia ta finantari dubioase etc. etc. chiar nu porti nici o responsabilitate!

Voi ce incercati sa ne convingeti pe noi?

Adica, chiar sa aducem hotia si jmecheria la nivel de arta si sa ne batem cu pumnii in piept ca suntem corecti pana la Dumnezeu deja depaseste limitele bunului simt - chestie care ne lipseste noua in tara asta.

 

Si acum uite, marea problema este ca nu a reusit Talpasanu sa-l schimbe pe Cernev din fruntea sindicatului. De ce ar fi vrut Talpasanu treaba asta? De ce ar fi asta o treaba imperios necesar a se dezbate pe un forum dedicat Salvarii Oltchim?

Te las pe tine sa analizezi.


Musafir

#16940 Re: Re:

2014-02-10 12:09

#16889: - Re:

vai mamicile voastre de prostii oltchimului;cerneveee,spune i la prostanacul de ghioca sa si citeasca mizeria scrisa,ca s a dat de gol pe la jumatate cu SVO ul vostru boschetarilor,v a luat D ZEU mintile,asa de prosti ati ramas ;si pe talpasanu  ATI INCEPUT SA L DENIGRATI[VEZI D ULE TALPASANU] DAR CU D NUL DIR PIRVU CE AVETI MAI NENOROCITILOR,CA NU VA BAGA N SEAMA?                                                                                                                                                                                       MIZERABILILOR DUPA CITE ATI FACUT,NU VA LINISTITI,LUATI DE LA FOTA;BAI TIGANE[CERNEVE]DUPA ATITA MINCIUNA SPUSA OAMENILOR CU PORNIREA LUI OXO,DOF SI ANHIDRIDA,DE MAI BINE DE 1 AN VAD CA NU TACI ,TE AI DUS SA MAI MINTI SI PE VL1 PROSTULEE,ORI ESTI DESTEPT;?;;PAI CU CE PORNESTI OXO CIOARO CIND STI CA NU AI H2 ,pt ca el3 e moarta,iar el4 nu face fata,zi mai tambalagiule,ce mai poti spune acum oamenilor tambalagiulee ,ia l pe papagalul de piperea si duceti va pe ARGES in jos,ca ve ti ajunge la el la GIURGIU si ia ti pe prostanacul de ghioca si da l la pesti sa se otraveasca ,plecati scursurilor imputite ca de 1 an nu ati facut altceva decit sa mintiti si sa ne denigrati;;;;iar tu  piperea        esti cel mai vinovat ca le ai permis la acesti mizerabili de cernev si ghioca sa jignesca si sa jignesti o somitate ca D NUL DIR GEN ROIBU,scirbe pupincuriste ca multi nu cunosc cuvintul [oportunisti]            SI SA TACI CERNOBILULE CA SI EL4 E  INTRE CIOCAN SI NICOVALA,NAGIT IMPUTIT,,,MIIIIIRS


Musafir

#16941

2014-02-10 12:12

Domnu Fota, dumneata stii ce inseamna denigrare?

Musafir

#16942 Re: Re: Re:

2014-02-10 12:49

#16939: - Re: Re:

"e greu cu cititul si analizele" pentru tine, "e grele matematicile si schemele alea", "e grele problemele"... hai ca esti dus tare prin nivelul tau de gandire  si cultura, nu sti nimic, dar vorbesti...bla, bla , bla si hai si tu cu judecata omului fara citire si cunoastere.


Musafir

#16943

2014-02-10 12:53

serios? dar cum ti-ai dat seama?

Musafir

#16944 Re:

2014-02-10 12:54

#16941: -

In comparatie cu tine Fota stie muuuuult mai multe, asa cum il vezi tu pe el, dar e mult mai informat si mai pregatit sa-ti dea oricand lectii tie.


Musafir

#16945

2014-02-10 12:57

se poate si chestia asta, asa, si? cine nu e de acord cu tine e un prost? imi suna cunoscut tipul asta de gandire....

 

tu ai inteles de ce i s-a pus acea intrebare?


Musafir

#16946 Re:

2014-02-10 13:00

#16945: -

Daca te dai destept, pune mana si CITESTE, STUDIAZA si nu mai vorbi aiurea ........ LASA TU OAMENII IN PACE, nu mai trambita aiurea.


Musafir

#16947

2014-02-10 13:01

fugi mai de aici - arunci cu sageti? ce, te-am deranjat?

Musafir

#16948 Re:

2014-02-10 13:05

#16947: -

Ca " om care a trait in orasul asta ", esti detasat total de Oltchim si de oras, dupa cum scri si gandesti precum  babele de la poarta casei sau pe banca in fata blocului. La tine functioneaza telefonul fara fir foarteee bineeeee, pune mana si studiaza, dupa vi si povestesti cu argumente clare, nu hai sa ne dam cu parerea aiurea.....


Musafir

#16949

2014-02-10 13:08

Puisor,
in afara de faptul ca la gramatica stai cam prost, se pare ca incerci cu tot dinadinsul sa bagi niste fitile si sa ne prostesti aiurea-n tramvai - sau, oricum, sa-i scoti pe unii - poate si pe tine, basma curata. Lasa vrajeala asta ca nu merge.

Si daca aliatul tau este unul care injura pe aici de te crucesti... ce sa mai zic. Ma mai mir de ce nu iei masuri.


Musafir

#16950 Re:

2014-02-10 13:09

#16949: -

Puisor, s-ar putea sa fim de aceeasi varsta, nu conteaza asta, lasa- o balta ca esti depasit de viata si evenimente. Mai gandeste si nu lovi  cu ce nu cunosti.