Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-22 19:48



Musafir

#15852

2014-01-22 19:53

Azi ati stricat linistea din betia ZILEI DE NASTERE (22.01.1964 ) A LUI PARVU, sta-i-ar in gat vorbele urate aruncate catre disponibilizati. WHISKYYY BAAAAAA...

http://www.oltchim.ro/uploaded/cv/Pirvu%20Marius.pdf

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02452/whisky_2452205b.jpg...


Musafir

#15853 Re:

2014-01-22 19:57

#15852: -

BA DA CE DASTEPT E MARIUSICA ASTA.

UN PIC MAI DASTEPT DECAT PRETENUL DE PAHAR. Marin Dumitru.

ca in rest nu prea umbla treaz.


Musafir

#15854 DUPĂ CE PCC A IEŞIT DIN CURSĂ, "Oltchim" îşi pune speranţa în China BURSA 22.01.2014

2014-01-22 19:58

http://www.bursa.ro/dupa-ce-pcc-a-iesit-din-cursa-oltchim-isi-pune-speranta-in-china-227224&s=companii_afaceri&articol=227224.html

 

http://www.bursa.ro/_img/articole/227224.gif...

Combinatul vâlcean "Oltchim" pare să-şi joace ultima carte a reorganizării cu chinezii după ce, ieri, a mai pierdut un potenţial cumpărător.
Combinatul vâlcean "Oltchim" pare să-şi joace ultima carte a reorganizării cu chinezii după ce, ieri, a mai pierdut un potenţial cumpărător. Consorţiul "PCC SE şi Fortissimo Capital" a anunţat că nu va participa la cea de-a doua licitaţie care va avea loc pentru privatizarea complexului chimic, după ce azerii de la SOCAR au declarat, recent, că şi-au pierdut interesul pentru combinat.
Avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai "Oltchim", ne-a declarat, ieri, că nu doreşte să comenteze situaţia.
Oficial, investitorii interesaţi de "Oltchim" au rămas chinezii de la "Baota Petrochemical Group" şi "Junlun Petroleum Co.", ruşii de la "Oil and Gas Trade", ungurii de la "Petchem" (divizia petrochimică a MOL) şi "Chimcomplex" Borzeşti (controlată de Ştefan Vuza).
Surse din combinat susţin că administratorii Oltchim au convocat pe 28 ianuarie comitetul creditorilor pentru a le supune aprobării amânarea termenului de depunere a ofertelor de pe 31 ianuarie pe 28 martie. Sursele noastre afirmă: "Licitaţia va fi cu siguranţă amânată pentru că au cerut-o şi chinezii şi Chimcomplex, iar Petchem este abia la începutul analizei. Administratorii le-au cerut investitorilor şi oferte de finanţare. Autorităţile îşi pun toate speranţele reorganizării Oltchim în chinezi, care par singurii hotărâţi să crediteze combinatul pentru ca licitaţia să poată fi amânată. Se aşteaptă acum un răspuns de la chinezi în privinţa finanţării, iar ei analizează şi datele tehnice ale rafinăriei Arpechim, ca să-şi poată face o evaluare".
Sunt şi voci din combinat care susţin că ruşii nu şi-au spus ultimul cuvânt în această licitaţie şi că "Petchem" se poate transforma într-un competitor important, deşi chinezii dispun de cele mai mari resurse financiare.
În decembrie, Adunarea Creditorilor Oltchim a stabilit la 305,2 milioane de euro valoarea-reper a activelor Oltchim, care au fost transferate la o nouă societate şi care vor fi scoase la privatizare. Creditorii au aprobat şi înfiinţarea unei noi societăţi, Oltchim SPV, care va prelua activele viabile ale combinatului şi care va fi vândută la începutul acestui an.
La finalul acestei luni, Oltchim împlineşte un an de la intrarea în insolvenţă.
* Nemulţumirile PCC
Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE în România, a declarat, ieri, într-un comunicat: "Situaţia actuală a combinatului şi condiţiile în care se va derula procedura ne-au făcut să luăm, în final, această hotărâre. Am mai explicat, în ultimele luni, motivele care au dus la scăderea interesului PCC SE pentru Oltchim. În acest moment nu mai am alte precizări de făcut".
La jumătatea lunii noiembrie, Wojciech Zaremba a declarat, pentru ziarul BURSA, că situaţia combinatului chimic Oltchim se deteriorează de la an la an, iar cel mai bine pentru Waldemar Preussner, proprietarul şi preşedintele firmei germane PCC SE, acţionar minoritar la Oltchim, ar fi să nu participe la privatizarea viitoare.
Reprezentantul PCC ne-a mai spus, la vremea respectivă, că mecanismul de afaceri la Oltchim este greşit, că societatea nu are capital de lucru şi are nevoie urgentă de reparaţii pentru a putea intra în iarnă, iar echipamentele necesită modernizare imediată.
Wojciech Zaremba a adăugat: "Oltchim are 2.301 angajaţi, dar majoritatea stă degeaba. Nimeni nu ştie ce ar trebui să facă aceşti oameni pe termen scurt, dar nici pe termen lung. Moralul personalului este la pământ. Într-adevăr, 22% din capacitatea de producţie este în funcţiune, dar foarte mulţi muncitori nu au de lucru. Valoarea companiei s-a deteriorat în fiecare an. Preţul aşteptat de Guvern şi costul de modernizare a companiei au ajuns să fie din ce în ce mai ridicate, de aici rezultând pericolul ca Oltchim să nu fie profitabil şi competitiv în piaţă".
Domnia sa susţine că, la Oltchim, s-a ajuns în situaţia în care este mai profitabil pentru investitori să construiască o companie nouă, decât să participe la privatizarea combinatului chimic.
PCC SE este principalul acţionar privat din cadrul Oltchim, cu o participaţie, directă şi indirectă, de 32,3432% din capitalul social al companiei.



Musafir

#15855 Disponibilizaţii de la Oltchim, iar în stradă! Replica incredibilă a directorului:

2014-01-22 20:01

Disponibilizaţii de la Oltchim, iar în stradă! Replica incredibilă a directorului: "Să ziceţi mersi că am acceptat să stau de vorbă cu voi!"

http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/oltichim-1_a146f8e54e.jpg...

http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/oltichim-2_072ac190ea.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/disponibilizati-oltchim-in-strada-sa-ziceti-mersi-ca-stau-de-vorba-cu-voi-479364.html

Peste o sută de disponibilizaţi de la Combinatul Oltchim Râmicu Vâlcea au protestat ieri în fata pavilionului administativ, nemulţumiţi de faptul că nici după o jumătate de an de când au fost trimişi acasă nu şi-au primit salariile restante pe 2013 şi nici primele de vacanţă.

"Ne-au minţit ca pe nişte proşti că ne dau bani pentru care am muncit. Ne-au obligat să semnăm fişele de lichidare şi apoi ne-au dat cu piciorul în fund. Această companie îmi datorează 3.000 de lei, bani pentru care eu i-am muncit, de ce trebuie să vin să mă milogesc să mi se dea ceea ce mi se cuvine?", ne-a spus un protestatar.

Foştii angajaţi ameninţă că dacă nu le sunt achitate salariile restante de o jumătate de an vor intra în greva foamei.

În plus, nici plătile compensatorii cuvenite prin contractul colectiv de muncă nu le-au fost achitate, motiv pentru care disponibilizaţii au acţionat în instanţă societatea. "Toată lumea se fereşte ca dracu' de tămâie să vorbească despre salariile compensatorii. Vedem ce decide instanţa, pentru că ei tot încearcă să ne ducă de nas", a declarat Mioara P., fost angajat.

Noul director general al Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, Marian Pîrvu, s-a arătat extrem de nemululţumit de protestul disponibilizaţilor şi i-a chemat la discuţii în sala de sedinţă. "Nu am de unde să vă dau bani, avem probleme financiare. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de linişte pentru a nu speria investitorii", le-a spus directorul muncitorilor care le flutura pe sub nas facturile de curent şi gaze neachite.

Replica directorului Pîrvu - "să ziceţi mersi că am acceptat să stau de vorbă cu voi" - i-a determinat pe muncitori să-i ceară demisia.

"Aveţi termen până mâine să ne daţi un răspuns oficial din partea administratorului judiciar despre data la care ne vor intra toţi banii în cont. Dacă nu primim acest răspuns vom picheta zi de zi combinatul, iar unii dintre noi vor intra în greva foamei", au ameninţat reprezentanţii muncitorilor.

În iunie anul trecut, aproape o mie de angajaţi ai combinatului din 3.300 au fost concediati pentru că societatea aflată în insolvenţă să îşi reducă cheltuielile de personal şi să se poata redresa economic. Societatea funcţionează la 23 % din capacitate, iar salariile sunt întârziate de mai multe luni. Dupa priviatizarea eşuată din 2012 statul, acţionarul majoritar pregăteşte societatea pentru o nouă privatizare, dar sub un alt nume, Oltchim SPV, şi fără datorii.

Activele Oltchim SPV sunt evaluate la 305,24 milioane de euroInvestitorii trebuie să depună o garanţie de participare de 10 milioane de euro şi ulterior un avans de 10% din preţul de adjudecare.

Investitorii Petchem, divizia petrochimică a MOL, Chimcomplex Borzeşti, consorţiul format din nemţii de la PCC şi fondul de investiţii israelian Fortissimo, ruşii de la Oil and Gas Trade şi consorţiul de companii Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum Co. din China sunt sunt interesati de Oltchim SPV care trebuie să depună ofertele până pe 31 ianuarie. Nicoleta ENE

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/disponibilizati-oltchim-in-strada-sa-ziceti-mersi-ca-stau-de-vorba-cu-voi-479364.html#ixzz2r9wXRQOO


Musafir

#15856 Baza sportivă deţinută de Sindicatul Liber Oltchim la Fedeleşoiu, scoasă la licitaţie pentru a treia

2014-01-22 20:04

Baza sportivă deţinută de Sindicatul Liber Oltchim la Fedeleşoiu, scoasă la licitaţie pentru a treia oară

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/baza-sportiva-detinuta-sindicatul-liber-oltchim-fedelesoiu-scoasa-licitatie-treia-oara-1_52dfe1fec7b855ff56b4a931/index.html

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/04/02/515ad50600f5182b8577eee...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea anunţă, pentru a treia oară, scoaterea la vânzare a unei clădiri ce aparţine Sindicatului Liber Oltchim. Construcţia de 200 de metri pătraţi face parte din baza de agrement de la Fedeleşoiu.

Clădirea din beton şi cărămidă a fost construită în 1998 şi nu este intabulată în cartea funciară, dar este amplasată pe terenul deţinut de Sindicatul Liber Oltchim în comuna Dăeşti. Construcţia a mai fost scoasă la licitaţie, pentru prima dată, în octombrie 2013 pentru suma de 140 000 de lei. De această dată, preţul de vânzare porneşte de la 69 000 de lei. Persoanele fizice sau juridice interesate sunt invitate să depună ofertele de cumpărare însoţite de certificatele fiscale din care să rezulte că nu au datorii la bugetul de stat, până la data de 29 ianuarie. Licitaţia va avea loc în ziua de 30 ianuarie, ora 12.00, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea.

Citeste mai mult: adev.ro/mzt7w6



Musafir

#15857 Adevărul – Vânzarea Oltchim va fi amânată pentru sfârşitul lunii martie

2014-01-22 20:06

http://romanian.cri.cn/161/2014/01/22/1s145504.htm

China Radio International

,,Vânzarea Oltchim va fi amânată pentru sfârşitul lunii martie" consemnează cotidianul Adevărul. La cererea investitorilor, termenul final de depunere a ofertelor pentru Oltchim va fi devansat pentru 28 martie. Din acest motiv, companiile din China sunt dispuse să ofere un capital de lucru de 20 de milioane de euro astfel încât combinatul vâlcean să funcţioneze până la vânzare. Devansarea cu două luni a termenului de depunere a ofertelor angajante va fi supusă aprobării în şedinţa Adunării Generale a Creditorilor, de săptămâna viitoare. „Termenul de depunere a ofertelor angajante se va modifica în sensul că va fi prelungit până pe 28 martie, la cererea investitorilor.Adunarea Generală a Creditorilor va supune aprobării modificarea acestui termen. Este o discuţie ca firmele chineze să acorde un capital de lucru de 20 milioane euro în condiţiile în care se amână acest termen. Au făcut o cerere scrisă şi se vor purta discuţii în acest sens", declară Corneliu Cernev, lider Sindicatul Victoria Oltchim. Caietul de sarcini a fost cumpărat până în prezent de ruşii de la Oil Gas Trade, omul de afaceri Ştefan Vuza, prin Chimcomplex Borzeşti, şi consorţiul chinez Baota Petrochemical Group- Junlun Petroleum.

 

Textul integralAICI


Musafir

#15858 pt BEBETO

2014-01-22 20:25

stii ceva?AI GRIJA DE NEVASTA TA SI DE UNDE ITI TRIMITE EURO SI CE FACE ACOLO!NU TE DOARE DE MINE
OK?EU SUNT PESIONAT.TU APUCI bebulica?


Musafir

#15859 INTREBARI FARA RASPUNS ... DEOCAMDATA!

2014-01-22 20:35

#15804: Justitiarul - Re: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

Eu unul a-si "amenda" titlul de mai sus. Titlul ar trebui sa fie urmatorul:
SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă INVINGATOR - CONCURENTA A FOST DISTRUSA!

 

Acum este timpul ca organele abilitate sa-si faca treaba si sa raspunda la urmatoarele intrebari (si nu numai acestora):
- De ce s-a dispus, la cererea PCC, anularea conversiei datoriei OLTCHIM catre AVAS in anul 2008 (OUG 163 din 2008) semnata de catre Ministrul Economiei si Finantelor - Varujan Vosganian; Secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor - Sebastian Vladescu - ulterior si consilier al PCC?
- De ce nu s-a sesizat nimeni cu privire la lobby-ul facut pe langa CE de catre Sebastian Vladescu (fost demnitar de rang inalt al Guvernului Romaniei) in perioada 2009 - 2012 (consilier PCC) pentru respingerea cererii Guvernului Boc de aprobare a conversiei datoriei OLTCHIM catre AVAS?
- De ce OPSPI a mandat pe Mihai Obacescu - reprezentantul statului in CA al OLTCHIM, ca la sedinta AGA din 11 sept. 2012 sa respinga conversia datoriei OLTCHIM catre AVAS in actiuni desi in martie 2012 se obtinuse aprobarea CE pentru aceasta conversie?
- De ce si in favoarea cui, in anul 2012, OPSPI a modificat proceduria de privatizare a OLTCHIM de cca. 5 ori in decursul ultimei luni dinaintea privatizarii?
- De ce nu s-a sesizat nimeni cu privire la  "contractul de consultanta" (prezentat in mass media) incheiat de PCC cu Remus Vulpescu pe perioada derularii procesului de privatizare a OLTCHIMULUI?
- Cine si de ce a "livrat" PCC retete brevetate de OLTCHIM pentru fabricarea POLIOLILOR?
- Cine si de ce a "livrat" PCC, DOCUMENTATIA TEHNICA DE AUTORIZARE REACH a DICLORPROPANULUI (in acest caz a fost emisa si o factura derizorie, de cca. 45 mii euro, in perioada oct. - nov. 2012)?
- Cine si de ce a "livrat" PCC portofoliul de clienti ai OLTCHIM pentru productia de DICLORPROPAN, POLIOLI si CLOROSODICE;
- Cine si de ce a “livrat” PCC portofoliul de furnizori materii prime ai OLTCHIM?
- Cine si de ce a introdus in lantul de vanzare a produselor OLTCHIM (lantul blamat ca fiind lantul "capuselor") pe relatia OLTCHIM > CUMPARATOR > CONSUMATOR FINAL a unei noi verigi ("capuse") - respectiv firma PCC?
- Cine si de ce a introdus in lantul de achizitionare a materiilor prime necesare OLTCHIM (lantul blamat ca fiind lantul "capuselor") pe relatia PRODUCATOR MATERII PRIME > CUMPARATOR > OLTCHIM a unei noi verigi ("capuse") - respectiv firma PCC?
- Care a fost legatura dintre PCC si unii lideri sindicali din OLTCHIM?
- De ce, Armand Laurentiu Spiru Ciobescu -"director comercial" al OLTCHIM care a fost informat atat in scris cat si in cadrul intalnirilor avute despre actiunile de defaimare a OLTCHIM de catre PCC (gen OLTCHIM este in faliment; gen OLTCHIM este sub controlul PCC; gen POLIOLUL de la OLTCHIM este marca PCC; etc.), nu a reactiont si nu a informat organelele abilitate?


Musafir

#15860 Protest spontan la Arpechim al angajatilor disponibilizati de la Oltchim

2014-01-22 21:45

#15836: ssss - ssss

http://www.proarges.ro/protest-spontan-la-arpechim-al-angajatilor-disponibilizati-de-la-oltchim.html

Protest spontan la Arpechim al angajatilor disponibilizati de la Oltchim


Protest spontan la Petrochimia de la Arpechim Pitești. Aproximativ 50 de angajați ai Diviziei Petrochimice de la Bradu, dispobilizați în 2013, au protestat astăzi, solicitând banii pe concediul de odihnă aferent anului trecut.

Oamenii și-au manifestat nemulțumirea și față de ministrul Andrei Gerea.
"Ne-am bucurat când a fost pus în fruntea Ministerului Economiei. Ce a făcut? De când e la minister noi nu ne-am mai luat banii", au susținut oamenii.

În funcţie de vechime, disponibilizaţii ar fi trebuit să primească între 12 şi 16 salarii compensatorii, unii având de primit până la 50.000 de lei.

Divizia Petrochimică de pe platforma Bradu aparține Oltchim.


Musafir

#15861 Astazi a fost doar o repriza ... meciul continua si maine 23.01.2014.

2014-01-22 21:49

#15835: - Astazi a fost doar o repriza ... meciul continua si maine 23.01.2014.

TUPEU DE DIRECTOR - replica incredibilă a directorului Marius Pirvu: "Să ziceţi mersi că am acceptat să stau de vorbă cu voi!"

Pe 23 ianuarie 2014 toate persoanele disponibilizate sunt aşteptate în fata Pavilionului Oltchim la ora 10:00.
Aşteptăm şi participarea celor de la Piteşti.


Astazi la intalnirea disponibilizatiilor cu conducerea Oltchim (PIRVU, TALPASANU, SMEU) a reiesit in mod clar ca, noi disponibilizatii, suntem tratati ca "cetateni din lumea a treia" si ca suntem discriminati de conducerea si administratorii judiciari ai Oltchim.

Cand am plecat din Oltchim, fiind disponibilizati, am cerut plata drepturilor salariale la plecare (asa cum era normal, acestea trebuiau achitate intre momentul emiterii deciziei si data intrarii in somaj).
Conducerea Oltchim si reprezentantii administratorilor judiciari au spus că acest lucru nu este posibil pentru ca nu pot face discriminări între disponibilizaţi şi angajaţi.

Astazi vine directorul general PIRVU si ne spune ca nu are de unde sa ne plateasca nici macar banii de concediu datorati (cca. 1.600.000 RON, respectiv cca. 350.000 EURO) si ca, daca ar avea acesti bani, prefera sa plateasca salariatii din Oltchim nu disponibilizatii. Acest lucru inseamna discriminare si este si un act de incercare a invrajbirii disponibilizatiilor si a angajatii Oltchim.
Trebuie sa asteptam ca plata banilor de concediu sa fie platiti conform unui grafic facut de ei (cu o eşalonare a plăţilor în procente pe parcursul a 5 luni); grafic lipit pe niste garduri in combinat ca si cum noi nu am avea alta treaba decat sa mergem zi de zi la Oltchim si sa citim ce au mai pus ei pe garduri. Deciziile noastre de disponibilizare nu au fost lipite pe gardurile din combinat, ne-au fost trimise acasa.

Referitor la salariile compensatorii ni s-a spus ca trebuie sa asteptam ca Oltchimul sa fie cumparat de catre un investitor sau sa fie taiat la fier vechi pentru a putea sa primim aceste drepturi salariale.

Directorul general al Oltchim ne-a promis (amagit) ca va discuta cu ceilalti factori de raspundere a Oltchim si ca maine ne va da un raspuns.

Aveţi timp să vă anunţaţi între voi".
Pe 23 ianuarie 2014 toate persoanele disponibilizate sunt aşteptate în fata Pavilionului Oltchim la ora 10:00.
Aşteptăm şi participarea celor de la Piteşti. Felicitari pentru protestul din ziua de 21.01.2014

transal urbis srl

#15862 Re: Re: Lista operatorilor economici reclasificaţi - conform Institutul Naţional de Statistică

2014-01-23 06:04


Musafir

#15863 Re: Re:

2014-01-23 06:58

#15840: - Re:

Era de așteptat . Dacă as fi pus pariu acum eram bogat.
Dar sunt convins ca nici acum nu vom recunoaște cât de mult am greșit referitor la Oltchim. Noi toți am greșit - oameni din Oltchim, autorități, politicieni, guvernanti, tara, etc.
PCC si -a făcut jocurile cu noi toți.
Asta pentru ca au simțit ceea ce noi refuzam sa vedem: suntem lași, nu avem sentimentul proprietatii, nu suntem naționaliști, nu ne iubim între noi ca romani, nu avem încredere in forțele proprii, nu iubim aceasta țară numita România, nu respectam valorile, suntem slugi si trădători .
Oare când ne vom trezi?
Oltchim poate fi salvat si ar trebui salvat de noi de romani.
Refuzați manipularea, ganditi si analizați voi inșivă, luptați pentru locurile voastre de muncă, răsturnați situația in favoarea voastră, cereți specialiști, renunțați la promovații fără merite și Lipsiții de profesionalism, promovați oameni capabili din rândul voastru.

Bravo, bravo, bravo. In sfarsit un om care gandeste! Ei, asta ne chinuim de mai bine de un an, sau 20 sa intelegem.
Inca o data bravo si felicitari pentru postarea asta!

Musafir

#15864 Re: Re: Re:

2014-01-23 07:10

#15841: SULEIMAN. - Re: Re:

voi sinteti tradatorii;vozganian,zaremba,cerne si talpasanu,da voi sunteti mincinosi SULEIMAN ,FOTAA am uitat de mincinisul suprem[PIPEREA]


Musafir

#15865 Re: Disponibilizaţii de la Oltchim, iar în stradă! Replica incredibilă a directorului:

2014-01-23 07:17

#15855: - Disponibilizaţii de la Oltchim, iar în stradă! Replica incredibilă a directorului:

bai musafir imbirligator;eu cred ca a procedat corect d ul dir PIVU ne era obligatia lui sa iasa,era obligatia lu talpasanu si cernev[tradatori si mincinosi]sa iasa sa le vorbeasca oamenilor ,asa ca ciocul mic si mai miiiiirs,,FOTA


Musafir

#15866 Re: Adevărul – Vânzarea Oltchim va fi amânată pentru sfârşitul lunii martie

2014-01-23 07:22

#15857: - Adevărul – Vânzarea Oltchim va fi amânată pentru sfârşitul lunii martie

BAI CERNEV TERMINA NESIMTITULEE TU NU MAI AI CUVINT DE SPUS IN OLTCHIM[MINCINOSULE SI TRADATORULEEE,DEZBINANTULEEE,CE MAI PUI LA CALE HAHALERO],SA TI FIE RUSINEE,EU SINT PICASSO,,MIIRS

SULEIMAN.

#15867 Re: Re: Re: Re:

2014-01-23 07:53

#15864: - Re: Re: Re:

Era de așteptat . Dacă as fi pus pariu acum eram bogat.
Dar sunt convins ca nici acum nu vom recunoaște cât de mult am greșit referitor la Oltchim. Noi toți am greșit - oameni din Oltchim, autorități, politicieni, guvernanti, tara, etc.
PCC si -a făcut jocurile cu noi toți.
Asta pentru ca au simțit ceea ce noi refuzam sa vedem: suntem lași, nu avem sentimentul proprietatii, nu suntem naționaliști, nu ne iubim între noi ca romani, nu avem încredere in forțele proprii, nu iubim aceasta țară numita România, nu respectam valorile, suntem slugi si trădători .
Oare când ne vom trezi?
Oltchim poate fi salvat si ar trebui salvat de noi de romani.
Refuzați manipularea, ganditi si analizați voi inșivă, luptați pentru locurile voastre de muncă, răsturnați situația in favoarea voastră, cereți specialiști, renunțați la promovații fără merite și Lipsiții de profesionalism, promovați oameni capabili din rândul voastru.

Bravo, bravo, bravo. In sfarsit un om care gandeste! Ei, asta ne chinuim de mai bine de un an, sau 20 sa intelegem.
Inca o data bravo si felicitari pentru postarea asta!

Musafir

#15868 Re:

2014-01-23 07:56

#15852: -

BA DA CE DASTEPT E MARIUSICA ASTA.

UN PIC MAI DASTEPT DECAT PRETENUL DE PAHAR. Marin Dumitru.

ca in rest nu prea umbla treaz.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02452/whisky_2452205b.jpg...


Musafir

#15869 Re:

2014-01-23 08:17

#15852: -

TE OTICI VAD CERNEVUVUZEAUA,IA SI BEA SI TU SA VEZI CA NU I MUNCA GREA,PAPA   STRATOS  MIIIRS


Musafir

#15870 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-23 08:20

#15867: SULEIMAN. - Re: Re: Re: Re:

CIOCUL MIC SULEIMAN ,VREMEA TA A APUS

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-23 09:59


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-23 10:51


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-23 11:13



Musafir

#15874

2014-01-23 11:22

din cei care au fost prezenti ieri 22 si azi 23 la oltchim au fost 90% oameni de curte ai lui tudoran ca dupa ce i-a muncit ca pe dracu luindui de la serviciu sa ai faca casele i-a mai lasat si fara servici convingindui sa plece
mama adj lui serban daniel il blesteama pe tudoran pe toate drumurile de ce i-a facut lui fiso ,acel daniel serban nu avea nici un motiv de a pleca si nu credem ca cineva incerca sa il schimbe (era bun la locul lui de munca )

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-23 11:23