Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#15801 Vânzarea Oltchim va fi amânată pentru sfârşitul lunii martie

2014-01-21 12:04

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/vanzarea-oltchim-amanata-sfarsitul-lunii-martie-1_52de5380c7b855ff56aab318/index.html

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/08/13/520a2b0ac7b855ff56d2f15...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La cererea investitorilor, termenul final de depunere a ofertelor pentru Oltchim va fi devansat pentru 28 martie. Din acest motiv, companiile din China sunt dispuse să ofere un capital de lucru de 20 de milioane de euro astfel încât combinatul vâlcean să funcţioneze până la vânzare.

Devansarea cu două luni a termenului de depunere a ofertelor angajante va fi supusă aprobării în şedinţa Adunării Generale a Creditorilor, de săptămâna viitoare. „Termenul de depunere a ofertelor angajante se va modifica în sensul că va fi prelungit până pe 28 martie, la cererea investitorilor.Adunarea Generală a Creditorilor va supune aprobării modificarea acestui termen. Este o discuţie ca firmele chineze să acorde un capital de lucru de 20 milioane euro în condiţiile în care se amână acest termen. Au făcut o cerere scrisă şi se vor purta discuţii în acest sens”, declară Corneliu Cernev, lider Sindicatul Victoria Oltchim. Caietul de sarcini a fost cumpărat până în prezent de ruşii de la Oil Gas Trade, omul de afaceri Ştefan Vuza, prin Chimcomplex Borzeşti, şi consorţiul chinez Baota Petrochemical Group- Junlun Petroleum. Ultimul investitor care şi-a manifestat intenţia de a cumpăra combinatul, respectiv concernul maghiar MOL, a vizitat deja platforma chimică din Râmnicu Vâlcea. „Pot să vă spun că nu s-a terminat auditul pe care l-au comandat investitorii. Reprezentanţii Mol din Ungaria au venit să vadă combinatul şi, în aceste zile, se trimit documentele tehnice cerute de aceştia”, precizează Corneliu Cernev. De remarcat, polonezii de la PCC nu vor depune o ofertă angajantă pentru Oltchim. Reprezentantul societăţii, Wojciech Zaremba, a anunţat că acţionarul minoritar de la Oltchim nu mai este interesat să cumpere această societate. Combinatul Oltchim funcţionează în acest moment la 23 % din capacitate şi înregistrează restanţe în ceea ce priveşte plata salariilor. Angajaţii vor primi lichidarea pe octombrie abia la finalul acestei luni. Foştii angajaţi ai societăţii sunt şi ei nemulţumiţi pentru că nu şi-au primit banii pentru concediile de odihnă şi ameninţă cu reluarea protestelor în aceste zile. Cititi si:Cinci investitori peţesc Oltchimul, dar privatizarea s-ar putea amâna

Citeste mai mult: adev.ro/mzr14a




Musafir

#15802 SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

2014-01-21 12:13

http://www.evz.ro/detalii/stiri/anunt-bomba-dupa-ce-s-a-luptat-7-ani-pentru-oltchim-pcc-se-retrage-din-cursa-1078058.html

SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!


http://www.evz.ro/typo3temp/pics/picsay-1348226795_3f16275fcd.jpg...

PCC, acţionarul minoritar al Oltchim care a participat şi la licitaţia de vânzare a combinatului din 2012, a anunţat anunţat astăzi că se va retrage din cursa pentru combinat.

Săptămâna trecută, şi azerii de la SOCAR au declarat că nu mai sunt interesaţi de combinat. Ofertele angajante pentru Oltchim ar trebui depuse până pe data de 31 ianuarie.

PCC SE, principalul acţionar privat al SC Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, şi fondul de investiţii israelian Fortissimo Capital au luat decizia de a nu participa la cea de-a doua licitaţie care va avea loc pentru privatizarea complexului, scrie în comunicat.

“Am decis, împreună cu Fortissimo Capital, să nu participăm la licitaţia prin care se va desemna noul proprietar al Oltchim. Situaţia actuală a combinatului şi condiţiile în care se va derula procedura ne-au făcut să luăm, în final, această hotărâre. Am mai explicat, în ultimele luni, motivele care au dus la scăderea interesului PCC SE pentru Oltchim. În acest moment nu mai am alte precizări de făcut.", a declarat Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE în România.

În calitate de acţionar, PCC SE este implicat de şapte ani în situaţia Oltchim. În luna august şi-a anunţat intenţia de participare la licitaţia pentru achiziţia combinatului, alături de fondul de investiţii israelian Fortissimo Capital.

PCC SE este principalul acţionar privat din cadrul Oltchim, deţinând o participaţie, directă şi indirectă, de 32,3432% din capitalul social al companiei. PCC este un grup de companii activ pe plan internaţional, cu filiale în 16 ţări, condus de PCC SE - compania mamă, cu sediul în Duisburg, Germania.




Gigi

#15803 Chinezii interesati de Oltchim

2014-01-21 13:00

http://vtv.ro/?p=9098

Consorţiul format din “Baota Petrochemical Group” şi “Junlun Petroleum Co.” din China ar fi cumpărat abia vineri caietul de sarcini pentru preluarea combinatului Oltchim, la numai două săptămâni distanţă de termenul limită de depunere a ofertelor, potrivit unor surse apropiate situaţiei. Chinezii, dar şi alţi investitori interesaţi, ar fi solicitat amânarea licitaţiei cu o lună şi jumătate: “Administratorii au cerut investitorilor care solicită amânarea oferte de finanţare pentru capitalul de lucru necesar combinatului. Chinezilor le-a fost transmis draftul de contract pentru acest împrumut şi se aşteaptă un răspuns în această săptămână.
Justitiarul

#15804 Re: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

2014-01-21 13:01

#15802: - SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!


Eu unul a-si "amenda" titlul de mai sus. Titlul ar trebui sa fie urmatorul:
SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă INVINGATOR - CONCURENTA A FOST DISTRUSA!

 

Acum este timpul ca organele abilitate sa-si faca treaba si sa raspunda la urmatoarele intrebari (si nu numai acestora):
- De ce s-a dispus, la cererea PCC, anularea conversiei datoriei OLTCHIM catre AVAS in anul 2008 (OUG 163 din 2008) semnata de catre Ministrul Economiei si Finantelor - Varujan Vosganian; Secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor - Sebastian Vladescu - ulterior si consilier al PCC?
- De ce nu s-a sesizat nimeni cu privire la lobby-ul facut pe langa CE de catre Sebastian Vladescu (fost demnitar de rang inalt al Guvernului Romaniei) in perioada 2009 - 2012 (consilier PCC) pentru respingerea cererii Guvernului Boc de aprobare a conversiei datoriei OLTCHIM catre AVAS?
- De ce OPSPI a mandat pe Mihai Obacescu - reprezentantul statului in CA al OLTCHIM, ca la sedinta AGA din 11 sept. 2012 sa respinga conversia datoriei OLTCHIM catre AVAS in actiuni desi in martie 2012 se obtinuse aprobarea CE pentru aceasta conversie?
- De ce si in favoarea cui, in anul 2012, OPSPI a modificat proceduria de privatizare a OLTCHIM de cca. 5 ori in decursul ultimei luni dinaintea privatizarii?
- De ce nu s-a sesizat nimeni cu privire la  "contractul de consultanta" (prezentat in mass media) incheiat de PCC cu Remus Vulpescu pe perioada derularii procesului de privatizare a OLTCHIMULUI?
- Cine si de ce a "livrat" PCC retete brevetate de OLTCHIM pentru fabricarea POLIOLILOR?
- Cine si de ce a "livrat" PCC, DOCUMENTATIA TEHNICA DE AUTORIZARE REACH a DICLORPROPANULUI (in acest caz a fost emisa si o factura derizorie, de cca. 45 mii euro, in perioada oct. - nov. 2012)?
- Cine si de ce a "livrat" PCC portofoliul de clienti ai OLTCHIM pentru productia de DICLORPROPAN, POLIOLI si CLOROSODICE;
- Cine si de ce a “livrat” PCC portofoliul de furnizori materii prime ai OLTCHIM?
- Cine si de ce a introdus in lantul de vanzare a produselor OLTCHIM (lantul blamat ca fiind lantul "capuselor") pe relatia OLTCHIM > CUMPARATOR > CONSUMATOR FINAL a unei noi verigi ("capuse") - respectiv firma PCC?
- Cine si de ce a introdus in lantul de achizitionare a materiilor prime necesare OLTCHIM (lantul blamat ca fiind lantul "capuselor") pe relatia PRODUCATOR MATERII PRIME > CUMPARATOR > OLTCHIM a unei noi verigi ("capuse") - respectiv firma PCC?
- Care a fost legatura dintre PCC si unii lideri sindicali din OLTCHIM?
- De ce, Armand Laurentiu Spiru Ciobescu -"director comercial" al OLTCHIM care a fost informat atat in scris cat si in cadrul intalnirilor avute despre actiunile de defaimare a OLTCHIM de catre PCC (gen OLTCHIM este in faliment; gen OLTCHIM este sub controlul PCC; gen POLIOLUL de la OLTCHIM este marca PCC; etc.), nu a reactiont si nu a informat organelele abilitate?


Musafir

#15805 bai-nu este de gluma !

2014-01-21 13:54

Astia de la PCC-CHIAR ADEVARATI SECURISTI . Joaca la doua capete. Adevarat razboi economic, tradare la nivel inalt. Frumoasa telenovela, pe nervii si banii nostri. Hai cu chinezii, ca-i termina astia ! Ii baga la geamantan.

Musafir

#15806 Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele

2014-01-21 15:05

#15783: un alt disponibilizat - Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele

Disponibilizatii nu mai sunt membrii de sindicat si nu sunt interesati de luptele voastre sindicale!
Disponibilizatii nu mai sunt salariati (normal nu) si nu sunt interesati de cine conduce Oltchimul!
DISPONIBILIZATII VOR UN SINGUR LUCRU: PLATA RESTANTELOR SALARIALE!

Citiți mai mult despre: Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele - VoceaValcii.ro http://www.voceavalcii.ro/2014011619084/Fostii-angajati-ai-Oltchim-au-anuntat-pe-Facebook-ca-vor-relua-protestele.html#ixzz2qZrTGpya

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXmluQTGINeHtz4ceMloeS5pJR...

Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele

O „invitaţie" la proteste circulă de câteva zile pe sit-ul de socializare Facebook. Angajaţii sau liderii sindicali de la combinatul chimic Oltchim Rm. Vâlcea şi-au anunţat colegii că în data de 22 ianuarie 2013, toţi cei nemulţumiţi şi toţi cei care nu şi-au primit salariile restante sunt aşteptaţi în faţa pavilionului central pentru a se manifesta şi a-şi cere drepturile. Din câte se pare, la protest sunt aşteptaţi şi angajaţii Arpechim Piteşti.

Iată şi „convocatorul" la proteste:
Pe 22 ianuarie toate persoanele disponibilizate sunt aşteptate în fata Pavilionului Oltchim la ora 09.00. Aşteptăm şi participarea celor de la Piteşti.
Nu este posibil ca după 6 luni de la desfacerea contractelor să nu primim drepturile salariale ce ni se cuvin mai ales că atunci ni s-a spus că nu vor face discriminări între disponibilizaţi şi angajaţi.
Nu putem accepta o eşalonare a plăţilor în procente pe parcursul a 5 luni, aşa cum vor administratorii.
În timp ce conducerea îşi primeşte salariul la zi, salariu pe care nu-l merită, fac şi alte afaceri cu fierul vechi, adică contracte semnate la preţ mic şi fără ştirea administratorul Piperea, contracte care aduc prejudicii Oltchimului.
Se pare că se vrea muşamalizarea acestuia, deoarece în afară de cei care l-au semnat pe furiş au aflat şi alţii (Piperea, Diculoiu, Cernev şi alţii de la Piteşti) care nu spun nimic şi nu se ia nicio măsură.

Aveţi timp să vă anunţaţi între voi".

SALARIATII, FOSTII NOSTRI COLEGI, SUNT ASTEPTATI ALATURI DE NOI, DISPONIBILIZATII!


Musafir

#15807 Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele

2014-01-21 15:06

#15784: un alt disponibilizat - Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele

Disponibilizatii nu mai sunt membrii de sindicat si nu sunt interesati de luptele voastre sindicale!
Disponibilizatii nu mai sunt salariati (normal nu) si nu sunt interesati de cine conduce Oltchimul!
DISPONIBILIZATII VOR UN SINGUR LUCRU: PLATA RESTANTELOR SALARIALE!

http://vtv.ro/?p=7174

 

Iata "transcriptul" partial al stirii prezentate pe VTV (minutul 0:25 - minutul 0:55):

http://vtv.ro/wp-content/uploads/2013/03/Oltchim-300x240.jpg...

... "Am avut foarte multe sesizari din partea fostilor angajati de la Oltchim. Noi am dat o masura in august si-am dispus plata salariilor. Administratorul Oltchim a cerut ca termen pentru plata restantelor catre fostii angajati luna ianuarie 2014. In aceasta situatie am amendat societatea cu 10.000 de lei. Este amenda prevazuta pentru toate societatile si i-am indrumat pe salariati sa se adreseze instantelor de judecata. Sunt sanse suta la suta ca acesti oameni sa castige in instanta" a declarat Ion Nicolaescu, Inspector Sef la ITM Valcea. ...

Deci "Administratorul Oltchim a cerut ca termen pentru plata restantelor catre fostii angajati luna ianuarie 2014".


Asa ca haideti sa mergem, in numar cat mai mare pe data de 22.01.2013, sa vedem cand se vor da restantele pentru ca luna ianuarie 2014 trece.
Nu am fost disponibilizati in RATE pentru ca sa ni se achite drepturile salariale in RATE.
Poate au nevoie de numerele noastre de conturi bancare.
Poate au nevoie alte informatii pentru a vira banii si nu putem sa-i facem sa intarzie plata acestor restante din vina noastra, nu este asa?


Musafir

#15808 Re: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

2014-01-21 16:50

#15802: - SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

Tocmai asta e problema , ca nu e nici-o surpriza. Baietii destepti si-au atins tinta. Ca sa intelegi mai bine, au dus OLTCIM-ul acolo unde trebuia. aproape de faliment(nu-l mai separa de faliment decat o panza de paianjen). Automat ei nu vor mai avea un mare concurent pe piata.

musafir

#15809

2014-01-21 17:26

ADIO SI NU MAI AM CUVINTE ,A FOST ODATA OLTCHIM ,VOI ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI NU A-TI VRUT S-AL SALVATI MARE PACATTTTTTTTTT MULTE GENERATI O SA NE JUDECE

Musafir

#15810 membri Victoria

2014-01-21 17:37

Cand se porneste EL III ASA CUM NI SA PROMIS VARA TRECUTA-AVIZ PERSOANELOR CARE AU MINTIT OAMENII SI NU IA LASAT SA PLECE IN ORDONANTA?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-21 17:57



Musafir

#15812 PCC, acţionarul care a pus beţe-n roate Oltchim, se retrage din licitaţia pentru privatizarea ...

2014-01-21 18:01

http://adevarul.ro/economie/afaceri/pcc-oltchim-1_52de5e66c7b855ff56aafa15/index.html

PCC, acţionarul care a pus beţe-n roate Oltchim, se retrage din licitaţia pentru privatizarea combinatului
În 2012, oferise 2,9 milioane de euro pe companie
. (n.a. - in bataie de joc)


Compania germană PCC SE, acţionar privat al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT), şi fondul de investiţii israelian Fortissimo Capital au decis să nu mai participe la cea de-a doua licitaţie pentru privatizarea combinatului chimic.

Situaţia actuală a combinatului şi condiţiile în care se va derula procedura ne-au făcut să luăm, în final, această hotărâre. Am mai explicat, în ultimele luni, motivele care au dus la scăderea interesului PCC SE pentru Oltchim, a declarat, într-un comunicat, Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în România.

PCC SE a intrat în acţionariatul Oltchim în urmă cu şapte ani. Compania deţine direct şi indirect 32,34% din capitalul combinatului. Firma germană a investit ca acţionar minoritar 50 de milioane de euro în Oltchim.
(n.a. - minciuna sau dezinformare cat "casa poporului"; sa fie clar, PCC nu a investit nici-un leu in Oltchim; a investit o suma de cca. 10 milioane de euro in actiuni Oltchin; cele 32,34% din actiuni au o valoare nominala de cca. 2,5 milioane de euro si o capitalizare, la data intrarii in insolventa, de 7,5 milioane de euro)
;

Plângeri la Comisia Europeană
Compania; a pus
(n.a.: PCC) de-a lungul timpului mai multe piedici în activitatea Oltchim. Iniţial a fost de acord cu majorarea capitalului social al combinatului cu datoriile acestuia catre stat, pentru ca ulterior să facă sesizări la Comisia Europeană pe motiv de ajutor de stat ilegal. Constantin Roibu, fost manager al Oltchim până în 2012, a acuzat de mai multe ori de-a lungul timpului PCC fie că doreşte preluarea pe sume infime a combinatului de la Râmnicu Vâlcea, fie că doreşte dispariţia acestuia pentru că deţine un concurent al Oltchim la Rokita, în Polonia.

Compania germană a participat, în 2012, la prima tentativă de privatizare a combinatului, care însă a eşuat. În acel moment, PCC oferise doar 2,9 milioane de euro pe Oltchim şi datoriile sale.

Separare de active
În luna decembrie a anului trecut, Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al Oltchim, a înfiinţat o nouă firmă, denumită Oltchim SPV, care a preluat activele combinatului chimic. Activele Oltchim SPV sunt evaluate la 305,24 milioane de euro. Companiile interesate să cumpere acţiunile deţinute de Oltchim la Oltchim SPV pot depune oferte până la 31 ianuarie. Selecţia firmei care va cumpăra toate acţiunile Oltchim la Oltchim SPV va avea loc în 3 februarie.

În luna august a anului trecut, PCC SE a anunţat că este interesata să participe la o altă licitaţie de vânzare a Oltchim de către statul român. Oltchim este în insolvenţă din ianuarie 2013. Cine sunt ceilalţi peţitori Pe lângă PCC şi Fortissimo, mai sunt interesate de preluarea combinatului şi un consorţiu alcătuit din Chimcomplex Borzeşti – deţinută de omul de afaceri Ştefan Vuza, şi SIF-uri, alături de care se mai află traderul rus Oil &Gas Trade (OGT), dar şi chinezii de la Baota Petrochemical şi Junlun Petroleum. Presa a speculat că OGT este un intermediar pentru Gazprom, care a fost interesată de mai multe ori de companie.


Musafir

#15813 Re:

2014-01-21 18:34

#15809: musafir -

bravo 15809,adio si nu am cuvinte despre indiferenta celor din oltchim,dar si a disponibilizatilor,scirba mia ti provocat ,ne meritam soarta,eu sint    PICASSO


Musafir

#15814

2014-01-21 19:04

Cred ca va recuoasteti o parte din voi care meritati scuipatul ,nesimtitilor . Ba prostilor de la propen o parte din voi aveti si voi vina ,momentul adevarului se apropie.
revolutia

#15815 Re: Re: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

2014-01-21 22:16

#15804: Justitiarul - Re: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

cine si cum sau de ce nu s-a sesizat nimeni sunt intrebarile ... de ce nu e o intrebare care trebuie pusa pentru ca raspunsul e simplu : pt  bani , interese si alte asemenea ... in realitate am inteles ca decat chinezii au cumparat caietul de sarcini , nu si restul cum se abereaza prin presa


Musafir

#15816 Re: Re: Re: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă

2014-01-22 09:16

#15815: revolutia - Re: Re: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: După ce s-a luptat 7 ani pentru Oltchim, PCC se retrage din cursă!

cei de la pcc si-au atins tinta: tehnologiile de productie a poliolilor din oltchim. ar trebui luati la bani marunti cei de la tehnic, protectia mediului, cercetare, polioli si propenoxid. acolo sunt banii oltchimului, in tehnologiile date pe de-a moaca...

ar trebui sa va interesati daca nu cumva gama de polioli a pcc-ului s-a extins in aceasta perioada.

oare de ce in aceste locuri sunt / au ramas/ cei mai hotarati membri de sindicat victoria, lacheii lui cernev?

nu ghioca este capu' la lance, el este doar o diversiune.

eu

#15817 PENTRU MEMBRI VICTORIA

2014-01-22 10:47

EL 3 porneste la sfert de cheie ,ai mai trebuie insa vreo 5 milioane de euro investitie.Si inca o intrebare cati din cei din electroliza mai stiu sa porneasca aceasta instalatie ,majoritatea sant veniti din tot combinatul ,pai cand s-o umfla o celula in hala de electroliza si o pleca spre tavan sa te ti nene :))))))

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-22 12:03


disponibilizat

#15819 pt.FOTA

2014-01-22 12:10

UNDE AI FOST AZI, CA PE PLATFOMA NU AI VENIT ?.

Musafir

#15820 Re: pt.FOTA

2014-01-22 12:12

#15819: disponibilizat - pt.FOTA

la bere, cu ghioca, cernev, diculoiu, dumitru, nas rosu si inca alti trei-patru. te pupa Phota!


Musafir

#15821 Re: pt.FOTA

2014-01-22 12:32

#15819: disponibilizat - pt.FOTA -TOT PENTRU FOTA

Ai convins pe toata lumea. Esti tare frate.

 


Musafir

#15822 Re: pt.FOTA

2014-01-22 13:03

#15819: disponibilizat - pt.FOTA

sa ti fie rusine mizerabilule care ne ai ris in fata pe aceasta petitie,trebuia sa vin sa ce;zi mai papagalule care te crezi DISPONIBILIZAT,sa vin si sa rizi ca tu de mila de sila iei bani ,iar noi prosti care am incercat sa va bagam ceva in capul ala de rahat,vom plca cu ceva in mina,nu mai smecheras nu meritati sa ne mai vedem vreodata si sa va luati diferenta peste vreo 10 ani sa dea D ZEU pt ca nu i meritati foarte multi dintre voi,in special tu si vreo citiva care intrati pe aceasta petitie,oameni de nimic in aceasta societate va numiti,eusint FOTA


Musafir

#15823 Re: Re: pt.FOTA

2014-01-22 13:07

#15820: - Re: pt.FOTA

SI CA SA TI SPUN SI TIE MAI DISPONIBILIZATULE CEVA;  ACUM PARCA MI PARE RAU CA NU AM MERS PRECUM SPUI LA O BERE CU DUSMANI DE CERNEV SI GHIOCA,SCIRBA  PROVOCATI SCIRBA VE TI GASI,,,FOTA

MARIAN IVAN

#15824 PROTEST LA OLTCHIM

2014-01-22 13:12

Protest spontan astazi al fostilor angajati de la Oltchim. Acestia sunt nemultumiti ca nu si-au primit salariile compensatorii.

http://vtv.ro/?p=9152
Sergiu Constantinescu

#15825 Vanzarea OLTCHIM va fi amanata

2014-01-22 13:13

Vânzarea Oltchim va fi amânată! La cererea investitorilor, termenul final de depunere a ofertelor pentru Oltchim va fi devansat pentru 28 martie. Din acest motiv, companiile din China sunt dispuse să ofere un capital de lucru de 20 de milioane de euro astfel încât combinatul vâlcean să funcţioneze până la vânzare.


http://vtv.ro/?p=9156