Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#15376 Re: Re: Re: Re:

2014-01-09 13:16

#15375: - Re: Re: Re:

Mesajul meu (#13565) a fost in continuarea si accentuarea mesajului tau si face referire exact la fraza din ghilimele (respectiv la comentariul #13545 - postata de "baiatul" dintre vreji).


Musafir

#15377 s-a interpretat gresit

2014-01-09 14:08

Nici DUMITRU NU E MAI BREAZ ! Am facut o paralela intre ce avem si ce tind altii sa devina pe spinarea fraierilor. Dumitru da tarcoale, dar noi, chiar nu mai suportam hotia, ipocrizia, parsivitatea sindicatelor. Astia sunt in stare sa faca aliante, ca in politica,pentru pastrarea privilegiilor. EXCELENTA ASOCIEREA DINTRE FRED SI BARNEY CU SIND VICTORIA. DUPA CE SE LIMPEZESC APELE, II MUTAM PE MASINILE DE TUNS IARBA, IN SIR INDIAN. AU ACELASI FORMAT AL MASINILOR DIN EPOCA DE PIATRA. PENTRU IESIRI IN AFARA COMBINATULUI, LE DAM COASA DE SPATE, AU TURATIE MAI MARE !!

Musafir

#15378

2014-01-09 14:34

ba alegetiva un lider de sindicat care sa sufere alaturi de voi nu sa stea pe salariu de la omv ,cu salariu luat la timp si cu tot felul de alete bonusuri prime etc. schimbatil cat mai repede cu unul dintre voi. trezitiva.

Musafir

#15379 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-09 14:52

#15376: - Re: Re: Re: Re:

Atunci imi cer scuze.

INCA MEMBRU SLO IN VIITOR NU STIU?????

#15380 trezitiva mortilor

2014-01-09 15:23

SIND LIBER SE MAI RUPE IN DOUA DUPA PRIMA RUPTURA CU VICTORIA.
ARIPA LUI SORIN MARCU ,CARE A SUSTINUT INLATURAREA LUI DICULOIU PLEACA SI ISI FAC UN NOU SINDICAT .
CUM VA FI BOTEZAT NU STIM DAR PICA BINE CA DUMITRU NICI O DATA NU VA REUSI SA INJGHIEBEZE UN SINDICAT REPREZENTATIV IN OLTCHIM.
OAMENI SE VOR RISIPI LA UNU S-AU ALT SIND IN FUNCTIE DE CUM AI DUCE CAPU ,CEI DE LE ALUNECA BIBILICA LA NISTE BONURI ;GEN OXO ,DOP ,ELC MERG LA UNIREA ...CEI CARE MAI MILOGESC O CAMERA IN CAMINU OLTCHIM S-AU BANI SA PLATEASCA FACTURA LA ENERGIE :GEN ILINESCU SI GIORNOIU MERG LA DICULOIU IAR CEI ONESTISI CARE VOR SA FIE INFORMATI REAL SI REPREZENTATI CU ADEVARAT MERG LA CORNELIU CERNEV.
FRATILOR ASTA ESTE ADEVARUL......DUPA CE DICULOIU A FOST PARTASI LA DISTRUGEREA OLTCHIM ACUM ESTE AUTORUL DISTRUGERI SI DIVIZARI SINDICATULUI LIBER OLTCHIM.
NENOROCITUL ASTA VREA NUMAI PRAFU SI PULBEREA DUPA EL!!!...SI VOI DOBITOCILOR CARE INCA IL MAI SUSTINETI MERITATI PUMNI IN BOT

Musafir

#15381 PT 15377

2014-01-09 15:31

LASA TU IDEILE CU COASA PROSTANACUL ,NU NE DUCE GRIJA CA ACELE COASE SINT ,HONDA , STIL,HUZVARNA ,SINT BIJUTERI SI MERGEM DE DRAG CU ELE >>>
VEZI TU CU SAPA CA E URITA LA FORMAT SI ARE SI O COADA LUNGA ...SA NU ITI INTRE CUMVA IN ANUS

Musafir

#15382 UNU

2014-01-09 15:39

BAI NU MAI VAITATI PE GHIOCA CA EU CUNOSC BINE IN CE NEAM A INTRAT . ASTA VINE LA SERVICI LA MISTO SA FACA IN NECAZ LA CINEVA
SOCRUL LUI DORMEA PE SALTEAUA CU BANI DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU IAR ACUM ESTE CEL MAI TARE BACI DIN VAIDEENI SI NOVACI SI LA VIRSTA DE O ARE MERGE CU UN TUAREG CU MOTOR DE 3000 CM DE ZBOARA.
TOATA AVEREA LUI RAMINE LA ACESL GHIOCA PT CA CIOBANU ARE O SINGURA FATA.
A STIUT BAIATU SA FACA AVERE CU P...

I-A LUAT SOCRU SI PERMIS PORT ARMA ,CARABINA DE VINATOARE ,PISTOL SA SE APERE ,SE PLIMBA PRIN MUNTI VARA CU ATV-UL DE ZICI CA E PUTIN

NU AI MAI DUCETI GRIJA CA LE FACE MESE LA VAIDEENI LA OAMENI POLITICI MARI..


Musafir

#15383 Re: trezitiva mortilor

2014-01-09 15:45

#15380: INCA MEMBRU SLO IN VIITOR NU STIU????? - trezitiva mortilor

HA, HAA, HAAA! HAI SA NU NE MAI ASCUNDEM IN CUCURUZ CA NI SE VAD FRUNZELE DE BOSTAN "IN" CAP ... MORTULE.


Musafir

#15384 care onestitate ma ?

2014-01-09 16:03

Ba, spune-mi care este onest in sind VICTORIA si eu ma calugaresc !!! Scindarea sindicatelor , pe mine , nu ma incalzeste.Gata, ne-am saturat de intoxicarile voastre ! Sa plece dracu toti ! Va dam noi numai aliante, vagabonzilor ! Sa gandim cu capul, nu cu sezutul. Discutiile si imbarligaturile, pleaca de la victorieni.Le-au plecat enoriasii si acum inventeaza, invrajbesc oamenii. Pana nu pleaca astia din combinat{victoriosii}, numai scandaluri o sa avem. Nu va mai acceptam pe nici unul ca lider, fie ca este vorba de: DICULOIU, CERNEV,DUMITRU SI SLUGILE LOR{ALDE"-GHIOCA,MARCU,PRISACARU,BICA ETC} La piulita cu voi sau la pensie !!! Daca vreodata , vom mai iesi la proteste si ne mai intersectam cu astia , ii alergam cu arzatorul de porci. Ca si asa s-au facut ca porcii. Combinatul de-abia mai respira si noi discutam de 2 ani , de liderii de sindicat. Ba, stii ce ma frapeaza? Ghioca a ajuns un "actor" de cinema, inventat de CERNEV. Pe vremea lui ROIBU-ASTA- ERA PACALICIUL GARAJULUI. NU-L BAGA NIMENI IN SEAMA. Nu poti ba, sa fi reprezentat de un om, cu mintea ingusta! Cernev -a pierdut pe mana lui. Hai sa vorbim de lucruri serioase pe aceasta petitie si sa-i ignoram pe profitorii astia. Sa fie o privatizare reusita, patronul ii capaceste,pleaca singuri. Avand o imagine proasta, nu-i mai primeste nimeni.

Musafir

#15385 ii cioban ?

2014-01-09 16:11

Atunci, sa-l ia cu el si pe baciul ICA-DE LA TRANSPORTURI, SIFONARUL NR 1 . Sau, in cel mai rau caz, sa-l infieze!

Musafir

#15386 Re: UNU

2014-01-09 16:37

#15382: - UNU

Cu cat te-a platit. Daca era asa unica lui fiica nu ar fi lucrat niciodata vanzatoare la Diana si scumpul lui gienere "vanzator" la OLTCHIM.


Musafir

#15387 Re: Re: UNU

2014-01-09 16:38

#15386: - Re: UNU

scuze , am gresit. "vanzator" de OLTCHIM.


Musafir

#15388 pt 15386

2014-01-09 16:50

la diana se sacrifica animale omule si ele in mare parte mai vin si de la ciobani iar copii nu trebuie dusi la coada oi atit cit tataie mai poate si are bani in chimir sa plateasca oameni la slugareala

sa nu creada cineva ca ghioca ar putea sa stea sa mulga oile,iar pe nevasa ar fi pacat ca nu au decit o fata si la servici probabil se mai relaxeaza

partea proasta ca voi ati ajuns cu discutia la famili si la neveste pe cind pe noi pe aceasta petitie nu ne intereseaza decit salvarea oltchim si nu ce face ghioca , unde lucreaza nevasta lui si ce are el in stomac(cascaval, pastrama sau bulz) si de ce in loc de sapca s-au slip si-a pus bostani!!! poate l-a facut masa cu mazare ...mai sti???

ionut

#15389

2014-01-09 17:21

Nu mai criticati sindicatele ! aveti altceva mai bun de facut:cereri de retragere.Haideti sa vedem fara bani dispar?

Musafir

#15390 tare bizar !?

2014-01-09 18:00

Angajatii din OLTCHIM , SUNT CONFUZI. Nu stiu ce sa faca. Toti se intreaba: daca nu esti repprezentativ ca sindicat, se poate pierde CCM? Ganditi-va, suntem foarte vulnerabili , exista totusi o "vanatoare" in OLTCHIM. Cine nu este cu noi, este impotriva noastra!!! Lumea nu mai este unita. De aceea , ii critica oamenii pe cei de la VICTORIA. Au rupt unitatea de grup. Daca se vroia,DICULOIU PUTEA FI INDEPARTAT. Ei s-au ocupat de alte probleme, avantajoase pentru ei.Pacat, vom fi decapitati, daca nu stim sa ne aparam drepturile.

Musafir

#15391 Ministrul economiei şi ambasadorul britanic au discutat despre situaţia ...

2014-01-09 19:38

Ministrul economiei şi ambasadorul britanic au discutat despre situaţia de la Avioane Craiova şi Oltchim Râmnicu Vâlcea

http://www.gds.ro/Economie/2014-01-09/Ministrul+economiei+si+ambasadorul+britanic+au+discutat+despre+situatia+de+la+Avioane+Craiova+si+Oltchim+Ramnicu+Valcea+

Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, s-a întâlnit astăzi cu E.S Martin Fergus Harris, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.
În cadrul întâlnirii, ambasadorul Harris a dorit să afle care sunt priorităţile mandatului ministrului Economiei Andrei Gerea.
Astfel, demnitarul român a apreciat că printre priorităţile activităţii sale se află găsirea de soluţii pentru companiile din portofoliul Ministerului Economiei, care se află în dificultăţi financiare, precum SC Oltchim SA, SC Cuprumin SA Abrud sau CN Remin SA Baia Mare, revitalizarea industriei de apărare, precum şi a altor domenii aflate în responsabilitate.
Totodată, ministrul Gerea a menţionat că se încearcă revitalizarea activităţii consilierilor economici din reţeaua de reprezentare externă a Ministerului Economiei, în sensul mesajului pe care aceştia trebuie să-l dea pentru găsirea de investitori şi atragerea de investiţii.
Referindu-se tot la priorităţi, ministrul român a acordat o atenţie specială eforturilor pentru revitalizarea industriei de apărare şi a exemplificat cu posibilităţi concrete de investiţii între companii din Marea Britanie şi companiile româneşti Romaero Băneasa, Avioane Craiova, Aerostar Bacău şi UA Moreni.
Demnitarul britanic a apreciat relaţiile de tradiţie dintre cele două ţări în domeniul industriei aeronautice şi navale, subliniind că reprezentanţii forţelor aeriene britanice sunt deja clienţii Eurocopter şi IAR Ghimbav. Totodată, ambasadorul Harris a precizat că va sprijini ideea de a demara parteneriate de tipul “smart defense” inclusiv la nivelul industriei de apărare din ţările NATO.
În continuare, ministrul Gerea a precizat că specialiştii din Ministerul Economiei au totală disponibilitate pentru a acorda asistenţă investitorilor străini, pentru ca aceştia să fie informaţi şi îndrumaţi corect în domeniile în care doresc să investească.
În legătură cu acest subiect, demnitarul român a spus că, pentru atragere de investitori, s-a încercat prezentarea ofertei tuturor celor interesaţi şi a exemplificat cu cazul Oltchim. La această companie, după o lungă perioadă, această strategie a dat roade, iar mesajul clar de transparenţă şi seriozitate a atras deja interesul unor investitori din China, Azerbaidjan, Turcia, România, recent şi din Ungaria.
Ambasadorul Martin Harris a dorit să se informeze cu privire la situaţia Remin Baia Mare şi care este perspectiva clară pentru această companie.
Legat de acest subiect, ministrul Gerea a explicat că, odată cu aprobarea noii legi a minelor, cel mai probabil în cursul lunii februarie, va exista cadrul legal pentru redeschiderea proiectului minier la Remin Baia Mare. Dealtfel, textul noii legi a minelor a fost îmbunătăţit substanţial, astfel încât este favorabil celor care doresc să investească în sectorul minier. Astfel, noua lege prevede scurtarea unor termene, asigurarea respectării proprietăţii, despăgubiri corecte, transparenţă şi au fost eliminate prevederile care puteau fi interpretate ca fiind cu dedicaţie.
În încheierea întâlnirii, ambasadorul Harris şi-a exprimat satisfacţia referitoare la colaborarea foarte bună între cele două ţări la nivelul Uniunii Europene şi la perspectivele de creştere ale schimburilor comerciale, apreciind că un rol important în cooperarea economică dintre cele două ţări îl are Camera de Comerţ Româno-Britanică.

Musafir

#15392 Urmeaza si altii?

2014-01-09 19:55

#Victor Spirescu, românul care a plecat pe 1 ianuarie în Marea Britanie, a fost concediat http://bit.ly/1cFlYOJ

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1538678_708978452454708_8...

 

 

 

 

 

 

 

Victor Spirescu, românul care a plecat pe 1 ianuarie în Marea Britanie, a fost concediat.

 

 

 

 

 

 

 

https://lh5.googleusercontent.com/-MoUG6fhMk_k/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAIck/0HUb6Eh_R...


 

 

 

 

 

Pe cand va fi concediat si primul roman - plecat de la Magic Tic Tac, pe nume Armand Laurentiu Spirea - ajuns Director General Operatiuni la Oltchim? Ar fi cazul, nu credeti?


Musafir

#15393 NE DORIM OLTCHIMUL!

2014-01-09 20:33

#15391: -
Se vor mai intoarce vremurile de glorie ale Oltchimului? Se vor mai intoarce vremurile noastre de glorie?

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s851x315/1536704_40772337...

Preluare imagine din Sarbatorile Vin.

OMUL CARE NU ESTE PATAT

#15396 ATENTIE

2014-01-10 06:42

Atentie cu plecarile la UNIREA veti pierde CCM- sindicatul Unirea deja a trimis la SLO o lista cu 24 articole din CCM ,2 din ROI si 7 articole din REGULAMENTUL DE SALARIZARE o parte din aricole vor sa le reformuleze iar unele sa le ELIMINE-SA NU SPUNETI CA NU ATI STIUT.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-10 07:05



Musafir

#15398 Re: trezitiva mortilor

2014-01-10 07:20

#15380: INCA MEMBRU SLO IN VIITOR NU STIU????? - trezitiva mortilor

bai membrule tambalagiu;nu uita cum  s a distrus OLTCHIMUL si in ce perioada,duteeee si pupa l pe cernev in cur si intreaba l de ce nu s a  mai repornit,dute mai incultule,,miiiirs


Musafir

#15399 Re: Recunostinta !!!

2014-01-10 07:26

#15394: - Recunostinta !!!

asta i marsul de adio al SVO credem si speram sa o mierliti[gaocel si cernevel ]


Musafir

#15400 Re: Urmeaza si altii?

2014-01-10 08:58

#15392: - Urmeaza si altii?

Astia doi Spirescu si Spiru cam seamana la moaca. Or fi rude?