Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#15126 CE VORBESTI?

2014-01-02 16:48

DATORITA ACESTEI PETITII S-AU MAI TEMPERAT UNII...ALTFEL,,,DUMNEZEU CU MILA. JOCURILE UNORA AU MAI FOST STRICATE, SUPREMATIA UNOR SINDICATE CARE SE VEDEAU PE CAI MARI-CAM ANIHILATA. CEI CARE AU LUAT FUNCTII NEJUSTIFICATE, NECONFORME PREGATIRII, VOR FI DETRONATI CAT DE CURAND. NU SE POATE SA FI MAISTRU CU LICEUL LA SERAL SAU CU SCOALA PROFESIONALA. CAT DE CAT S-AU MAI ASEZAT LUCRURILE, DAR NU ORGANIZATORIC, AVEM O DROAIE DE DIRECTORI CARE SE CALCA PE BOMBEURI. USOR, USOR, VOM INTELEGE CU TOTII , CA SI "RETEAUA CERNEV" A FOST PUSA CU BOTUL PE LABE. PRIN FORTA {VEZI -TRAIUL DE PE VREMEA LUI COCLET}, SI-AU CONSOLIDAT LOCURILE DE MUNCA, INTIMIDAREA-UN ATRIBUT AL INTERLOPILOR, NU AL UNUI SINDICAT SERIOS. SA LASAM PETITIA SA-SI URMEZE CURSUL, FARA JIGNIRI, FARA ATAC LA PERSOANA. S-A DISCUTAT EXTRM DE MULT DESPRE SINDICATE, ASTA , DATORITA FAPTULUI CA AVEM NEVOIE DE CCM. ALTFEL, VEDETI-VA DE TREABA, NE-AM SATURAT DE TOTI. DACA NOI VOM FI UNITI SI NU VOM FI DETURNATI DE ACESTI -MICI LIDERI DE SINDICAT-VOM RAZBI. DISPONIBILIZATII AU FOST MINTITI GROSOLAN!!! NU SE VA MAI INTAMPLA ACEST LUCRU.

Musafir

#15127 Re: OLTCHIM

2014-01-02 17:00

#15124: Anonim - OLTCHIM

Tu nu esti Oltchim si nu vezi fi NICODATA OLTCHIM. Oltchim este o familie din 1966. Daca te deranjeaza ADEVARUL si NUMAI ADEVARUL, lasa-ne si du-teeee in durerea ta, noi o avem pe a noastra si o spunem aici, sa stie TOTI. Ochii si urechile care trebuie sa stie, au aflat de mult si o sa se remedieze toate stricaciunile si dezastrul creat de unii ca voi, care nu va place nimic, sunteti pusi pe STRICAT SI DISTRUS. Noi DEZVOLTAM SI ADUCEM VIATA SI VITORUL, chiar si prin aceasta petitie ne spunem oful si ne intalnim cu colegii nostrii din Arges si Valcea aici, in idei si-n gandire. Hai Pa !!!


Musafir

#15128 CE VOR OAMENII?

2014-01-02 17:09

SA FIE PLATITI LA TIMP, SA SE FACA INVESTITII URGENTE ALTFEL OPRIM SI CE MAI MERGE. IN OLTCHIM SUNT OAMENI MUNCITORI SI CU MULT BUN SIMT-DACA II RESPECTI. DE ACUM INAINTE, MINCIUNA VA AVEA PICIOARE SCURTE. UNUI CHIMIST ADEVARAT NU-I POTI SPUNE CA DAI DRUMUL LA O SECTIE, DACA TU, O TII DE DOI ANI IN CONSERVARE DEFICITARA,CU DOUA IERNI "TRECUTA" PESTE EA. IN CONTINUARE NE CARPIM CU CE MAI AVEM. DE CE MAI FUNCTIONAM IN CONDITII DE SIGURANTA? INCA MAI AVEM SPECIALISTI RESPONSABILI, CARE FAC DIN -RAHAT-BICI. SA VA DAU UN EXEMPLU? LA SECTIA VAR, CUPTOARELE SUNT PRAF, DAR DATORITA SPECIALISTILOR DE ACOLO , SIGURANTA ESTE MAXIMA .NU VI SE PARE CORECT , CA ACESTI OAMENI SA FIE PLATITI LA ZI ?

Musafir

#15129 Ai dreptate!!!!!!

2014-01-02 17:26

NU SUNT CUVINTE MARI. PARINTII NOSTRI AU LUCRAT 35-40 DE ANI IN OLTCHIM. UNII, SI-AU FORMAT SI COPIII IN SPIRITUL ACESTA, DE RESPONSABILITATE. CA SA LUCREZI IN MEDIUL ACESTA NU ESTE USOR. AICI, ERA O ADEVARATA FAMILIE! MANCAU DIN ACELASI CASTRON, POATE IN CONDITII DE NOXE ,NU LA IARBA VERDE.ALTII, SI-AU DISTRUS SANATATEA, AU RAMAS SCHILOZI IN URMA UNOR ACCIDENTE. NU CEREM DECAT RESPECT, SI NU NE MAI INVRAJBITI. VREM CA IN 2014 SA NU NE MAI MINTITI!
OLTCINE

#15130 Re: Re: OLTCHIM

2014-01-02 17:43

#15125: democratie - Re: OLTCHIM

"Daca tu  ai alte treburi,de ce citesti petitia?ce rau poate fi adus Oltchimului ?sau nu ai inteles ca nu noi facem privatizarea ci statul mai exact guvernul"

Dar tu ce reprezinti? Doar masa de manevra? votantul? disponibilizatul? carpa de sters? Mai pui si titlul "democratie". Stii ce reprezinta democratia si pentru ce au murit atatia oameni la revolutia din 89? Au murit ca tu sa ai dreptul la opinie si la libera exprimare. Au murit ca tu sa ai posibilitatea atunci cand ceva nu iti comvine sa poti sa te manifesti intr-un fel sau altul liber(in limitele legii) fara sa-ti fie teama de ceva sau cineva. Din pacate gena noastra de romani lasi nu ne permite asa ceva. Tot timpul asteptam la ce o da "domnul". Ca este domnul cernev, ghioca, diculoiu , dumitru , prisacaru, nu mai conteaza , conteaza doar sa faca ei ceva pentru noi , ca noi nu suntem in stare de nimic(eventual sa aruncam cateva cuvinte pe aceasta petitie).

Oricum in curand veti lua drumul celor 1000, incet dar sigur.

 


Musafir

#15131 Re: OLTCHIM esti cernevist sugeama i de minaa,,miirs,alup igus

2014-01-02 18:31


Musafir

#15132 Re: OLTCHIM

2014-01-02 18:46

#15124: Anonim - OLTCHIM

Daca te uiti la televizor si ceea ce vezi nu-ti place ce faci? Inchizi televizorul sau schimbi canalul? Asa ca ... schimba siteul!

S. MAX

#15133 2013, şi-am mai supravieţuit un an… să-l trăim şi pe 2014.

2014-01-02 18:50

COMENTARIU ARTICOL: Interesanta DECLARATIA ANULUI facuta de CHRISTINE LAGARDE. Deci, Dumnezeu iti da … dar nu-ti baga si-n traista!

Ceea ce credeam … FMI-ul este folosit drept babau de guvernanti (si ma refer la toti guvernantii) pentru a-si ascunde neputinta si nepriceperea sau altele (intentionate sau neintentionate).

 

DECLARAŢIA ANULUI:

CHRISTINE LAGARDE, director general FMI: „Deci dacă ar fi să vă transmit un mesaj central, atunci acesta este că dumneavoastră sunteţi răspunzători de destinul dumneavoastră şi ţine de dumneavoastră să aveţi creştere economică şi să creaţi locuri de muncă. Ştiu că e mai greu de făcut decât de spus, dar se poate face.”

 

2013, şi-am mai supravieţuit un an… să-l trăim şi pe 2014.

"Citit în cheie economico – financiară, anul 2013 pare că a urmat un singur obiectiv: dezideratul Palatului Victoria de a acumula cât mai multe fonduri pentru alegerile din 2014. Nu a contat că din nou a fost sacrificat nivelul de trai al românilor, stabilitatea mediului de afaceri sau încrederea partenerilor financiari externi.

Aşa că în anul care tocmai se încheie cu zeci de mii de noi şomeri, o ploaie de taxe şi impozite noi şi nu în ultimul rând cu o imagine vădit compromisă în ochii investitorilor. În plus, 2013 poate fi numit şi anul scandalurilor, economic vorbind. Încă nu s-a rezolvat nicio problemă legată de privatizările celor mai incomode companii de stat şi nici nu se poate bifa vreo reuşită la capitolul Roşia Montană sau gazele de şist. Aşadar, bilele negre încasate în 2013 sunt, printre altele, CFR Marfă, Oltchim, Cuprumin, legea insolvenţei, Roşia Montană şi gazele de şist.
------------------------------------------------------------------------------------
14. Trei privatizări importante pentru statul român şi toate trei eşuate în 2013. Vorbim despre CFR Marfă, Oltchim şi Cuprumin. Pentru cele trei companii statul s-a angajat să găsească investitori ca să le scape de faliment. Guvernul Ponta nu s-a descurcat însă. O fi o misiune imposibilă? Poate…. Numai că ştim cine plăteşte pentru greşeli: oameni rămaşi fără loc de muncă, pierderile companiilor care sunt acoperite din bugetul de stat şi imaginea ştirbită a ţării, în faţa investitorilor străini.
------------------------------------------------------------------------------------"

Preluare partial articol scris de Eduard Pastia in VOXPUBLICA si comentariu - http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/2013-si-am-mai-supravietuit-un-an-sa-l-traim-si-pe-2014-101591.html


Musafir

#15134 te intrebi de ce ?

2014-01-02 18:58

Vom lua drumul celor o mie daca nu suntem uniti. Nu gasesc un motiv a ne disculpa ,dar, lumea este dispersata, invrajbita, totul culminand cu amenintarea de a-ti pierde locul de munca. Avem nevoie de un lider. Nu-l avem deocamdata. Trebuie sa recunosti, cum ridici glasul,aut, te spulbera! Sindicatele se cearta intre ele si noi avem de pierdut. Haosul acesta este intretinut de cineva, nu dau vina pe nimeni, vom afla, dar poate va fi prea tarziu pentru noi. Nu suntem lasi, dar imi da impresia ca sunt prea puternici. politic, numeric{ mentinerea directorilor, sefilor de divizii-care stopeaza nemultumirile oamenilor prin metode ceausiste : taci, sau vei fi primul pe liste in eventualitatea disponibilizarilor}. Totul este sub control, politic. Sansa noastra: in eventualitatea unor noi disponibilizari, daca nu iesim 1000 de oameni la proteste, suntem terminati! Macar , in acele conditii, sa-i neutralizam protestand pasnic. Nu vedeti ca, atunci cand sunt proteste, brusc , apare presa, jandarmi cat casa ? Cine ii anunta asa de repede, cine concerteaza aceasta stare, ca dupa aceea sa intram cu totii in transa-intr-un somn prelungit? Sa nu mai zicem ca angajatii sunt lasi. Chiar o sa ne faca sa credem acest lucru!
Head Hunter

#15135 Re: te intrebi de ce ?

2014-01-02 19:07

#15134: - te intrebi de ce ?

Ultimele evenimente ale anului 2013 din Piata Universitatii au avut loc sub deviza: UNITI LUPTAM, UNITI SALVAM!

Acelasi lucru trebuia sa se intample si la Oltchim:
Uniti, cu totii luptam.
Uniti, Oltchim salvam!


Musafir

#15136 cum vom fi uniti?

2014-01-02 19:13

Un scenariu realist? POATE! Daca liderii actuali nu ajung la un consens, trebuie sa facem alegeri urgente si sa-i eliminam pe toti. Poate sa intre pe fir-DUMITRU-care sta la cotitura. Deja, baiatu pregateste lovitura decisiva! S-a infiltrat in combinat, isi cauta adepti si slava domnului,doritori de functii se gasesc. Dar cine si-ar mai asuma pozitia de justitiar in fata acestor diversionisti? NU STIU ! DE ACEEA SUNTEM ATAT DE VULNERABILI ! NU CA AM FI LASI !
OLTCINE

#15137 Re: cum vom fi uniti?

2014-01-02 19:38

#15136: - cum vom fi uniti?

Dumitru este si el tot om. Adevarul este ca e unul mai abil. Oare nu v-ati intrebat de unde are el bani pt. acea prima de sfarsit de an sau cum dracului a mai intitulat=o? Nu va intrebati de unde vin acei bani si cu ce scop final se dau? Nu va intrebati ce s-a ales din toti angajatii pe care i-a pastorit? Sa nu uitati ca banii si functiile sunt efemere. Ce ramane conteaza.

disp

#15138 Re: Re: Contractul de privatizare al OLTCHIM va fi semnat la hotelul Double Tree by Hilton din Bucur

2014-01-02 19:49


Musafir

#15140 acelasi lucru

2014-01-02 20:28

Cand se inoculeaza oamenilor ca pe 22 februarie , va veni sfarsitul lumii, ce sa mai zici? Asa suntem si noi! Cand unii ne spun ca suntem lasi, ce sa le facem, le cantam in struna ? Nu trebuie sa ne mai lasam injositi!!! Daca-i lasam sa-si faca smendrele cu noi, suntem terminati. Daca nu vor fi in stare sa ne dea restantele, nici relansarea OLTCHIMULUI nu se vede la orizont.
DOTTORE

#15141 Acelasi lucru, dar sa nu uitam: despre plata salariilor in ianuarie nu spune nimeni ... nimic!

2014-01-02 21:02

#14979: - Exclusiv Ce vesti le da Andrei Gerea angajatilor de la Oltchim- Arpechim de Craciun

"Luna iunie este un termen limită până la care situația Oltchim trebuie finalizată într-un fel sau altul. În mod normal, pe calendarul actual, la finalul lui ianuarie trebuie să deschidem ofertele. Dacă lucrurile vor evolua în așa fel încât să se merite să prelungim puțin procesul de privatizare, și vorbim aici de data de 3 februarie, o vom face, pentru a da o șansă cât mai multor investitori puternici care sunt interesați să cumpere caietul de sarcini. Dar nu vom prelungi cu mult. Maximum o lună. Până înainte de Crăciun au fost cumpărate două caiete de sarcini".dica privatizarea nu in decembrie, nu in ianuarie, nu in februarie ... ci in luna iunie. Bravo dom' ministru!

Adica privatizarea nu in decembrie, nu in ianuarie, nu in februarie ... ci in luna iunie. Bravo dom' ministru!


"Au existat proteste dar nu pentru salariile de acum. Sunt 2 luni restante din iarna trecută. Nu s-a reușit recuperarea lor, din motive lesne de înțeles. Din primăvară, am reușit să plătim lunar salariile, dar încă nu am reușit să le achităm oamenilor și cele 2 luni restante. În decembrie s-au dat salariile și un rând de bonuri.

Bravo dom' ministru! Cine te informeaza? Cum poti sustine ca avem restante doua luni din iarna trecuta? Ia si baga la cap ... ceea ce stii si sustii este TOTAL FALS. LA SFARSITUL ANULUI 2013 ESTE VORBA DESPRE RESTANTE SALARIALE DE TREI LUNI SI JUMATATE (SAPTE CHENZINE SALARIALE)!

RESTANTELE SALARIALE ale oamenilor de la OLTCHIM sunt de 7 CHENZINE (TREI LUNI SI JUMATATE), astfel:
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 (trebuia platit in data de 25.01.2013) – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. avansul lunii OCTOMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.10.2013);
4. lichidarea lunii OCTOMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.11.2013);
5. avansul lunii NOIEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.11.2013);
6. lichidarea lunii NOIEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.12.2013);
7. tichetele de masa aferente lunii NOIEMBRIE 2013 (trebuiau distribuite in data de 10.12.2013);
8. avansul lunii DECEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 24.12.2013);
9. lichidarea lunii DECEMBRIE 2013, cu transport inclus (care ar trebui sa fie platita in data de 10.01.2014);
10. tichetele de masa aferente lunii DECEMBRIE 2013 (care ar trebui sa fie distribuite in data de 10.01.2014).

RESTANTELE SALARIALE ale disponibilizatilor de la OLTCHIM (trebuiau platite in momentul disponibilizarii – respectiv pana cel mai tarziu in data de 13.06.2013, sunt urmatoarele::
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. o suma de bani aferenta concediilor de odihna neefectuate in anul 2013 sau rest. anterioare anului 2013;
4. salariile compensatorii datorate de OLTCHIM conform CCM.
Despre plata restantelor salariale ale disponibilizatilor nu se mai SPUNE NIMIC! Au fost stersi de pe lista prioritatilor administratorilor judiciari si a conducerii Oltchim. La "fier vechi" cu ei!

Sa nu uitam DETURNARILE DE FONDURI (furturi din avutul personal) facute de catre conducere Oltchim: retinerea CAR-ului pe statele de plata si nevirarea acestor sume la CAR, retinerea ratelor bancare pe statele de plata si nevirarea acestora la banci, retinerea “garantiilor” pe statele de plata si nevirarea acestor sume in depozitele bancare de garantii, etc.

Sa nu uitam ca, desi la ora aceasta OLTCHIM, functioneaza la maxim 10% din capacitatea de productie (dar managementul vorbeste in mod eronat de 25%), numarul de personal a scazut cu 30%, numarul directorilor (numiti pe criterii politice si de rudenie nu pe criterii de competenta) a crescut, fiind supradimensionat - este 22 directori (spre exemplu conducerea executiva a Oltchim a crescut de la 6 directori la 9 directori, deci cu 50% mai multi). Ei nu au fost sacrificati nefiind  disponibilizati! Au salarii mari - platite la zi (nu au restante si nu sunt trecuti la masa credala) - de cca. 3.500 - 5.000 euro / luna; au la dispozitie secretare si autoturisme de serviciu; au la dispozitie fonduri banesti consistente pentru "protocol".

 

Ce zici dom' ministru? Faci sau nu faci curatenie in Oltchim? Te rog sa trimiti corpul de control al ministerului sa verifice ce s-a intamplat in Oltchim in peroada 01.09.2012 - 30.01.2013 si ce s-a intamplat in Oltchim in perioada 30.01.2013 - 31.12.2013! Vei avea multe surprize.


Musafir

#15142 chiar nimeni ?

2014-01-03 07:20

Nu citeste aceste date ? Citesti si te ingrozesti! Vorbim de stabilitate, amanarea privatizarii pe diferite considerente.Pana la urma , se satura si aia care ne-au mai "batut pe la usa" interesati de privatizare. Directorii ne mai secatuiesc si ei, cu salariile exorbitante. Verificati mai fratilor, chiar sa fie la zi cu salariile, directorii ? AR FI CHIAR STRIGATOR LA CER !!!! Astia , au tot interesul, sa o mai lalaie o perioada, pana ne scufundam. Sa vina corpul de control al guvernului, sa-i verifice , daca este adevarat, sa-i punem pe fuga pe banditi.Vorbim ca prostii de corectitudine pe 2014, dar constatam , ca o luam iarasi de la capat.Ori sunt oameni corecti, ori ne lasa dracu in pace cu banditismul lor !!!

Musafir

#15143 Re: 2013, şi-am mai supravieţuit un an… să-l trăim şi pe 2014.

2014-01-03 07:34

#15133: S. MAX - 2013, şi-am mai supravieţuit un an… să-l trăim şi pe 2014.

si totusi FOTA nu intelege mai nagit de cernev;ce ai avut in cap cu lingaiii [gaocel;talpasanu ,piperea ,dan voiculescu ,ponta,vozganian,ce ai avut cu REGELE ROIBU ,spunele la oamenii de rind ce a i avut tu si tradatoriii enumerati de mine,ce jocuri meschineee,a i facut[spionule industrial][omul lui zaremba],zi mai tradatorule de OLTCHIM ca eu FOTA NU INTELEG DE 19 LUNI,asteptam un raspuns muncitorii din OLTCHIM ,dar fara denigrari,ca iar te frec CERNEV ,,,miirs,vrem adevarul,ca tot anul ai mincat RAHAT,,ADEVARUL LA OAMENII DE RIND,SPUNE L CERNEV,,,,,,,,,,,,,DESTEPTULEEEEE


Musafir

#15144 Re: acelasi lucruNU,NU SFIRSITU PE PARIU ,in luna MAI,facem pariu,fota

2014-01-03 07:37


Musafir

#15145

2014-01-03 09:01

Adevarul nu*l cunoaste nimeni ori ne cumpara cineva ori intram in faliment*

Musafir

#15146 si pe cine?

2014-01-03 09:08

Luam de galci , daca intram in faliment????

Musafir

#15147 Gheorghe Piperea via facebook

2014-01-03 10:15

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/c20.25.175.175/s160x160/14...

 

 

La multi ani oameni buni! 2014 e anul in care promisiunile se pot transforma in fapte. Dar si anul in care Europa merge la vot si politicienii britanici, francezi sau olandezi se vor radicaliza contra "imigrantilor" romani. Dar, cum se zice pe la noi, cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#15148

2014-01-03 10:53

Un balci total in Oltchim, de 1 an si 4 luni cu acceptul vostru dragi oameni, nu am vazut nici din muncitori care au ramas nici din cei disponibilizati stransi pana la ultinul sa va strigati oful asa ca ciocu mic si indurati, nu mai guitati fara rost, ori iesiti sa va stigati drepturile ori taceti si acceptati, v-au mintit atata timp (salarii neplatite 6 luni ca cele 3 luni de la AJOFM nu au fost din productia combinatului v-a aruncat si voua USL-ul un soric din ciolan, functionare la 5-10% din capacitate, greve facute dupa ureche si cu oportunisti care asteptau in dos gen sudoro-soferu si maimutica-tampa ,iar sef de orchesta un tigan cu o ceata de babuini tampiti si indobitociti care pana la urma n-au rezolvat nimic decat minciuna ura si prostie ),iar situatia actuala a combinatului este mai rea dupa atata timp de "redresare" sustinuta cu surle si trambite pe la televiziuni(gen abranburitul de Vosganian parca nu ar sti ce afacut in 2007 combinatului) cand in realitate se minte cu nerusinare si va mai asteptati la o privatizare de succes ,mai vorbim in februrie, sa realizati cat de ordinari au fost uni din colegi vostri si cum ati fost mintiti si prostiti de aceasta clasa politica ordinara a USL-ul.Asa ca dragi oameni buni, DORMITI in continoare ca acum este prea tarziu sa mai rezolvati ceva.


Musafir

#15149 Re: Gheorghe Piperea via facebook

2014-01-03 11:05

#15147: - Gheorghe Piperea via facebook

Dl piperea, sa iti ceri scuze fata de angajatii oltchim si disponibilizati, ca numai porcarii faceti... impreuna cu toata sleahta de politruci cu care v-ati inhaitat.

Halal tara, halal oameni!

Sa nu mai postezi pe site-ul asta. Posteaza pe pagina ta de facebook, ca acolo poti spune minciuni si sa dezinformezi oamenii...

Ce vina au disponibilizatii oltchimului ca au somaj si venit de completare de O MIE CINCI SUTE PATRUZECI SI OPT LEI (nu de 1600 cum ATI MINTIT CU NERUSINARE - apropo, sa dai disponibilizatilor, din buzunarul personal, diferenta de CINCIZECI SI DOI LEI)  si angajatii statului (pe care cu clica voastra de mafioti il devalizati) au salarii mai mici?

De asemenea, nici privatizarea nu s-a facut si nici nu functioneaza la 65% din capacitate... si alte bazaconii si dezinformari nu mai merg la cei care au lucrat sau lucreaza in oltchim.

Am admirat intotdeauna oamenii care isi propun realizarea unor obiective indraznete sau chiar nebunesti. Diferenta intre ei si dumneavoastra este data de bunul simt, modestia si hotararea cu care ei lucreaza pentru indeplinirea acelor obiective. Dumneavoastra nu faceti decat sa fiti un simplu papitoi si atat. Cum isi permite un avocat sa spuna si sa posteze tot felul de lucruri neadevarate si denigrante la adresa semenilor sai?

Sa puneti mana pe treaba si sa va implicati 100% la acest proiect numit oltchim si sa nu mai postati lucruri neadevarate pe facebook sau aici.

Asta sa va aduca anul 2014: falimentul dumneavoastra personal si al firmelor pe care le administrati. doar ca sa vedeti cum se simte un lucrator din oltchim. in rest, numai sanatate.

 


Musafir

#15150

2014-01-03 11:17

Atentie Oltchim si Arpechim anul asta sunt alegeri si voi veti fi masa de manevra si dezinformare. Nu dl. Piperea a postat aici ceea ce a scris pe fb, vin si cu o mica corectie colegului musafir #15149 , banii nu sunt 1600 lei deoarece restul pana la " O MIE CINCI SUTE PATRUZECI SI OPT LEI " sunt opriti pentru cas si pensie.