Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ILDIRIM

#12576 GHE

2013-11-29 18:34

12574-este incompatibil-vezi legea sindicatelor
unul care vrea binele

#12577

2013-11-29 18:35

Sa stam cuminti si sa ne vedem de treaba
independent

#12578 angajat

2013-11-29 19:02

Sindicatul Liber,Sindicatul Victoria puneti-va de acord si faceti ceva.Toti angajatii suntem prinsi intre disputele dintre voi.Liderii de nuclee ganditi lucid si gasiti o solutie.Faceti ceva pana nu e prea tarziu.Ce mai asteptam?De care treaba sa ne vedem?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-29 19:06



Musafir

#12580 vedeti ?

2013-11-29 19:14

CE INSEAMNA DACA ATI SPART SINDICATUL ? NU MAI ARE NIMENI INCREDERE IN VOI. SA IESIM LA GREVA ? NICIDECUM ! DE FIECARE DATA ATI RAS DE CEI CARE AU PROTESTAT PE STRAZI, SARACII, AU MAI FOST SI AMENDATI. I-ATI DAT IN PRIMIRE LA SEFI ,UNII,AU FOST DATI AFARA FARA REMUSCARI. INTREBA CINEVA, CA DE FAPT, CE DORESC-MAI CONCRET: SA NU MAI VAD LIDERII ASTIA DE SINDICAT, CARE ISI URMARESC PROPRIUL INTERES. VREM ALEGERI LIBERE, SA SCAPAM ODATA DE VOI-IMOOSTORILOR- ACUM INDEMNATI LA COEZIUNE, DAR CAND L-ATI AVUT PROTECTOR PE BALAN DE LA CET, V-ATI VARAT PRIN POSTURI CALDUTE SI BINE PLATITE. SA-L MAI VAD PE ILINESCU CUM ISI IA PARTEA LEULUI-CAMERE LA CAMIN, CEVA LOVELE ? DACA CONDUCEREA ARE BUNUL SIMT SA NE TRATEZE CU RESPECT, VOM RASPUNDE CU ACEEASI MONEDA. DACA NU, VOR AVEA VIATA GREA ! DIN PARTEA CUI ? A CELOR CARE INCA MAI MUNCESC IN COMBINATUL ASTA. CAND NU MAI AU CE SA LE PUNA PE MASA COPIILOR, IASA SINGURI IN STRADA SA-SI FACA DREPTATE.....DAR....CU PARUL ! TERMENELE DE PLATA AU FOST RESPECTATE. DACA FAC EFORTURI SA NE MAI SUPLIMENTEZE DE SARBATORI -BANI-BONURI-FOARTE BINE. SA INTELEAGA ODATA PENTRU TOTDEAUNA: SUNT PREA MULTI DIRECTORI CU SALARII MARI ! LE CONVINE SA IA BANII SI LA TREI LUNI, CU TOATE CA,SE BANUIESTE, CA AR FI LA ZI .DAR NU CRED ! NESIMTIREA AR FI PREA MARE! NU NE MAI INVRAJBITI, CA NU IESIM IN STRADA -ACUM-
un coleg

#12581 Re: vedeti ?

2013-11-29 19:20

#12580: - vedeti ?

Esti printre putinii care gandesc


Musafir

#12582

2013-11-29 19:22

Esti bun,asa te vreau,uite o voce care reda niste gandiri venite din putul ratiunii acestei natii de cretinoizi.Conducerea Oltchim deja te trateaza cu respect,si o sa ne umple de si mai mult respect cat de curand.Ai dreptate mai bine stam linistiti ca lucrurile se vor rezolva de la sine.Nu e miscarea voastra e a altora.Si o sa o tinem tot asa.Suntem tot la nivelul ca ala a spart sindicatul si a dezbinat pe unii care doar vorbesc si se vaita.Puneti mana si iesiti,lasati dracului vrajelile si scuzele ca e groasa treaba.S-au respectat datele de salarii?Pai cu cate luni esti in urma ma?


Musafir

#12583 Re:

2013-11-29 19:22


Musafir

#12584 Re: vedeti ?

2013-11-29 19:25

#12580: - vedeti ?

Cine nu te lasa sa faci alegeri libere?La ce te referi?Sindicatul Liber a facut alegeri libere timp de 20 de ani.Sau nu?

S. MAX

#12585 Remember: Ministrul Gerea a inceput sa "ajute" OLTCHIM, mintindu-i si mintindu-ne pe toti!

2013-11-29 19:25

#11451: CE A PROMIS SI CE A FACUT PENTRU OLTCHIM? VISE SAU MINCIUNI?

"Totodata, acestia au apreciat echipa manageriala" ... acum urmeaza sa-i premieze (incompetenta si "jaful" managementului trebuiesc premiate)!

Potrivit prefectului Cristian Soare, cel mai tarziu saptamana viitoare (18 – 25 noiembrie 2013) combinatul din Ramnicu Valcea ar urma sa semneze un contract de creditare cu o banca, dispusa sa finanteze repornirea unui nou flux de productie, suma necesara estimata fiind de 15 milioane de euro.

Preluare articol - http://muntenia-news.ro/arges/actualitate-arges/oltchim-are-sanse-sa-treaca-pe-plus-combinatul-va-primi-finanta

 

 

Ministerul Economiei

Serviciul Comunicare şi Relatii Publice

Ramnicu Valcea, 11 noiembrie 2013

COMUNICAT DE PRESA

Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, s-a intalnit astazi, la Combinatul Oltchim din Ramnicu Valcea, cu managementul companiei, administratorii judiciari, administratorul special, reprezentatii sindicatelor si administratiei publice locale.

La intalnire, prima din seria de acest gen, au participat si Ion Cilea, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Cristian Soare, prefectul jud. Arges si Constantin Polexe, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges.

Ministrul Gerea a facut o trecere in revista a demersurilor intreprinse pana acum in ceea ce priveste imbunatatirea situatiei Oltchim si atragerea de investitori puternici in privatizarea societatii, amintind ultimele discutii avute cu factori de decizie din Austria, Germania, China, Israel si Azerbaidjan.

Totodata, ministrul economiei a anuntat etapele care vor urma pe linia de privatizare si procedura de insolventa. Astfel, pana la sfarsitul lunii ianuarie, anul viitor, urmeaza sa se finalizeze planul de reoganizare a combinatului.

In context, directorul general al companiei a anuntat ca, in ultimele 3 luni, Oltchim a avut o cifra de afaceri constanta, ajungand la un grad de utilizare a capacitatii de productie de 24% si, la acest nivel de productie, combinatul a reusit contractarea productiei pentru intreg anul 2014. Pentru o companie aflata in insolventa, acest lucru este un pas important in demersul redresarii, directorul general facand apel la colaborarea constructiva a tuturor actorilor implicati. Eforturile Ministerului Ecoomiei si ale conducerii combinatului sunt concentrate acum pe asigurarea capitalului de lucru care sa creasca gradul de utilizare a capacitatilor de productie la 37%, nivel ce asigura profitabilitatea companiei.

In opinia administratorilor judiciari, prezenti la intalnire, strategia vizeaza obtinerea unui pret bun intr-un timp rezonabil, pe baza raportului de evaluare, care a fost deja finalizat si urmeaza sa fie supus aprobarii creditorilor.

Totodata, acestia au apreciat echipa manageriala, care a reusit, intr-un termen scurt, stabilizarea capacitatii de productie, reducerea pierderilor pe luna septembrie comparativ cu luna august 2013, confirmand astfel premisele ca, intr-un termen apropiat, sa se repuna in functiune inca o sectie de productie, care va creste cifra de afaceri a combinatului.

De asemenea, in opinia administratorilor judiciari, crearea SPV si selectia investitorilor se vor face in paralel pana la jumatatea lunii februarie 2014.

Reprezentantii salariatilor au expus problemele cu care se confrunta, amintind, in acest cadru, concedierile efectuate in primavara acestui an, necesitatea reducerii posturilor de conducere, pentru realizarea de economii, acordarea atentiei cuvenite posibililor investitori care sunt interesati de privatizarea Oltchim, recuperarea restantelor la plata salariilor, exprimandu-si increderea ca aspectele prezentate isi vor gasi rezolvarea intr-un timp cat mai scurt.

De asemenea, reprezentantii sindicatelor au apreciat pasii facuti pana acum, considerand ca un aport de capital este absolut necesar pentru continuarea activitatii combinatului si sustinand functionarea integrata Oltchim-Arpechim.

Presedintele CJ Valcea, Ion Cilea, a apreciat, la randul sau, implicarea managementului Oltchim in functionarea combinatului, precizand ca sunt inca probleme care necesita rezolvare rapida, cum ar fi reducerea restantelor salariale, urgentarea demersurilor in ceea ce priveste privatizarea societatii si asigurarea unui capital de lucru.

Biroul de presa

al Ministerului Economiei

Preluare comunicat de presa - http://www.minind.ro/presa_2013/noiembrie/11_nov_com_intalnire_oltchim.pdf


Musafir

#12586

2013-11-29 19:29

Mint toti,nu au solutii si nu se pricep.Vin sa mai suga niste bani politic.Parasuteaza toate lichelele si toti derbedeii pe premise politice.Sa plece toti.
Golan de Valcea

#12587 Pentru un golan de Pitesti

2013-11-29 19:32

Pirvule pentru ca stim ca esti nelipsit de pe petitia asta si pentru ca suntem cam ingrijorati pentru tine iti promitem ca o sa te verificam incepand de luni sa vedem daca chiar tremura chilotii pe tine.Probabil o sa-ti dam pantalonii jos asa cum ne-ai sugerat tu la sedinta.Vezi sa iei chilotii cei curati pe tine sa nu te faci de ras.

S. MAX

#12588 Si, ce mai declara astazi Ministrul Gerea. A disparut entuziasmul? Managementul Oltchim este slab?

2013-11-29 19:50

#12585: S. MAX - Remember: Ministrul Gerea a inceput sa "ajute" OLTCHIM, mintindu-i si mintindu-ne pe toti!

Un management bun poate face Oltchim profitabil - la ora actuala Oltchim nu este profitabil deci, in consecinta, managementul este prost!

 

Ministerul Economiei

Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice

Bucureşti, 29 noiembrie 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministrul Economiei, A n d r e i D o mi n i c G e r e a , a participat vineri, 29 noiembrie a.c., la cea de a treia ediţie a conferinţei Rolul băncilor în restructurarea companiilor, eveniment organizat de ziarul Bursa.

În intervenţia sa, ministrul Gerea a apreciat că deşi băncile şi companiile ar trebui să aibă un interes comun, şi anume profitul, de foarte multe ori se află pe poziţii antagonice. Acest lucru se simte în reorganizarea unor companii aflate în portofoliul Ministerului Economiei, care depind de colaborarea şi concursul creditorilor.

"Companiile caută soluţii financaire dar de multe ori, creditorii, constrânşi de normele de prudenţialitate, de teamă că nu-şi vor recupera banii, nu aprobă planurile de reorganizare şi finanţarea iar societăţile ajung în faliment" a spus ministrul Gerea.

Exemplificând cu cazul Oltchim, demnitarul român a subliniat că analiza de risc bancar trebuie să facă diferenţa între companiile care se pot revitaliza, companii care au nevoie de finanţare şi companiile mici care profită de pe urma insolvenţei. Astfel, Oltchim, o companie cu o capacitate reală de piaţă, cu un brand cunoscut, administrată prost de către stat, a ajuns să lucreze la 25% din capacitate şi face eforturi uriaşe pentru a găsi finanţare de 15 milioane de euro. "Un management bun poate face Oltchim profitabil, dar în acest moment încercăm să câştigăm încrederea băncilor, deoarece societatea vâlceană nu se poate descurca fără credite", a mai spus ministrul economiei.

"Fac un apel cât se poate de serios către sistemul bancar, către Banca Naţională, să privească foarte serios spre economia românească şi să încerce să gândească politicile de finanţare pentru că sunt societăţi care merită încrederea sectorului bancar", a încheiat ministrul Andrei Gerea.


Biroul de presă al Ministerului Economiei
Calea Victoriei 152, 010096 Bucureşti 1
Tel: 021.2025.309, Fax: 021.2025.108

e-mail: birou_presa@minind.ro; www.minind.ro

Operator Pir.2

#12589 Gogu are dreptate

2013-11-29 19:52

Gogu spune adevarul. Cei care nu sunt de acord cu el sunt oamenii lui Parvu - madam Buduna , A. Udroiu , Dan.Preda si toata gasca de lingai , toate putorile care atunci cand Arpechimul functiona se piteau care pe unde puteau ca sa nu fie pusi la treaba . Acum sunt in functii de conducere si fac pe corectii.Se strang in cate un birou si se susotesc ce si cum sa mai fure . De ce pe madam Buduna nu a luat-o fostul ei sef Sorin Coltan (acum Director la OMV) cu el ? Pentru ca stia ce javra e . Cat era cu Coltan despre Parvu spunea ca este un prost si un betiv ,acum este cel mai bun. Udroiu a stat in umbra pe la biroul resurse umane , se fofila ca sa nu i se dea srcini de lucru ,de omul fusese sef la paza ! Dan Preda a stat tot timpul in umbra lui Stana ,acum s-a desteptat peste noapte si il ia Parvu la Valcea . Eu sunt un simplu operator in Piroliza 2 dar ii stiu pe toti cat de ,,buni" au fost si sunt,nu-l vedeai pe niciunul atunci cand era vre-o avarie ,se piteau ca sobolanii ,acum sunt cei mai buni? Madam Buduna se plimba acum cu masina combinatului , s-a ajuns ,,marea doamna " . Eu nu tin cu hotul de Roibu dar trebuie sa recunoastem ca pe vremea lui ne luam totusi salariile la timp si nici atunci Oltchimul nu statea pe roze.
gigel nemuritoru

#12590

2013-11-29 20:01

Care mi-ai modificat mesaju'?!





Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-29 20:06



Musafir

#12592

2013-11-29 20:16

Gogule nu crezi ca daca lucrai in piroliza nu aveai cum sa vezi oamenii in birouri ,dar de unde stii tu ofticatule ce faceau astia in alte sectoare mai gogule mai? Te oftici rau bag seama
gigel nemuritoru

#12593 ===

2013-11-29 20:16

"...si cat timp a fost cu Stefanescu madam Buduna,Parvu tot betiv era..."

Pai doar superbeat ai putea s-o turezi pe Buduna. :)
DICULICA

#12594 Diculica PDL-ica

2013-11-29 20:18

Pentru Diculoiu e -VINEREA ALBA- ca mai fura si el niste bani de la PDL ca nu-i ajung cei de la fraierii de la Oltchim. Cotizati ba sa-l tineti pe Diculoiu cu sula mare cum faceti de ani de zile, fraierilor care sunteti. Voi ce puneti ma pe masa de sarbatori? Poate esarfa lui Diculoiu de la PDL. Hooootul, nu-i mai ajunge nimic.Cat mai strangi ba cacatule -chiar nu ai rusine? Razi ca un ordinar peste tot si nu ai facut nimic pentru oameni o viata intreaga + alt cacat Dumitru -nu mai are si ala ce suge pe la Pitesti + cel mai cu mot cacat e Pirvu care face si asta ce a facut Diculoiu pentru oameni (NIMIC). Asta se pise si pe ma-sa, nu tine cont,a venit sa-si bata joc de oameni.Ce tupeu are si pacaneaua asta. MARRRSH mai duceti-va dracului ca noi murim de foame si pe voi va doare in microfon..huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hotilooor!Lasati-ne asa amarati cum suntem.

Musafir

#12595

2013-11-29 20:20

Soarta este dupa cum ne-o facem
Alege numele de user

#12596 Subiect

2013-11-29 20:24

Dar ma voi nu munciti in dpb de ce nu plecati acasa.

Musafir

#12597

2013-11-29 20:29





Vai de capul vostru sunteti terminati de niste sindicate



Musafir

#12598

2013-11-29 20:31

Altceva mai aveti in cap decat sindicate
gigel nemuritoru

#12599 Re: Subiect

2013-11-29 20:36


Musafir

#12600 Re: Diculica PDL-ica

2013-11-29 20:38

#12594: DICULICA - Diculica PDL-ica

Adica vrei sa spui ca Diculoiu va fi coleg de partid cu Ghioca?