Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#10626 Re: Bautura

2013-10-26 19:52

#10547: - Bautura

daca aveti alcool veniti la fota sa va dea muisor,a lui pigus ;remy;


Musafir

#10627 Re:

2013-10-26 20:04

eu fota;sa l fut in gura pe ponta si muista lui ;n au ce cauta tradatorii la vilcea#10620: -

 

pseudosudorul

#10628 Comentarii scrise dar nu semnate de Emuil Ghioccev - "Sef Sectie Logistica"

2013-10-26 20:14

#10627: - Re:

Musafir # 10494 ce prosti puteti fi;
A CEDAT PSIHIC # 10528 OLTCHIM SALVAT;
OXO # 10530 FI SERIOS;
STI TU # 10516 remusss;
Musafir #10523 NU VISA;
MIZERIE #10524 PT 10520;
VA PLINGEM #10525 VISE.

Cronelius Ciornev a scos iar levierul emuil ghioccev la inaintare si loveste in stanga si-n dreapta fara discernamant.
A reinceput agitatia groparilor de la infrangerea Oltchim?

Are dreptate Fota cand ii considera TRADATORI pe cei de la victoria pentru ca asa este.

Defectul lui este ca nu se poate abtine si sa nu-i mai injure.

In rest, numai de bine.


Musafir

#10629 Re: Comentarii scrise dar nu semnate de Emuil Ghioccev - "Sef Sectie Logistica"

2013-10-26 21:40

#10628: pseudosudorul - Comentarii scrise dar nu semnate de Emuil Ghioccev - "Sef Sectie Logistica"

aloooo cernev iti dau ultimatumys pompilius;iesi la pensie s au te omor cu mina mea de tradator ,ti am demonstrat cat de nenorocit poti fi cu oameni ,cit de lingau si pupincurist ,pleaca n mortiiii mati ,futute n gura cu nevasta aia imputita ,va voi omori,zau ;iarasi doamne iartama ;iar tu nenorocitule dute la cine vrei sa te scape,chiar ai belit o;sa ma duc dupa copilul meu daca eu te mai iert si daca eu fota am mintit oamenii de aproape 1 an de zile;ati dau ultima sansa ,iesi la pensie si taci bagamiasi pula n mata,sper ca i moarta,asa sa mi ajute d zeu;fota;,pleaca dupa talpa ca asta meriti ai mintit si ai tradat oamenii din oltchim,dar si tara  asta din ianuarieiti mai aduci aminte nenorocitule mincamiai pula cu voiculescu, vozganian piperea talpa iute ca aplecat futu l in gura de tradator,chitoiu,etc;v am condamnat toti muncitori la moarte prin cuvantul meu de om cinstit si onest acestui judet,asa sa ma bata d zeu daca va mint;fota nu minte si se v a tine de cuvint tradatorule de tara ,mareeeeee grija si citeste foarte atent ce am scris,baga la cap nenorocitule si tradatorule;miiiiirs;fota


Musafir

#10630 Re: Re: Comentarii scrise dar nu semnate de Emuil Ghioccev - "Sef Sectie Logistica"

2013-10-26 22:20

#10629: - Re: Comentarii scrise dar nu semnate de Emuil Ghioccev - "Sef Sectie Logistica"

pt ghioca;mincamiai  pula cu nevastata si cu toti cernevistii;roibu este si a fost un excroc si va fii pina v a muriiiii ,sa dea d zeu cit de curind sa ramin eu cu adina curva aia ,ai inteles emile cine sunt eu     eu nu sunt lingau mincamiati pula toti cernevisti,eu sunt om cu cohones si va fut pe toti in gura ,nu vreau decit adevarul si numai adevarul spus la oameniii de rand,sa mi sugeti pula tradatorilor de tara in frunte  cu roibu care a facut jocurile politicienilor si atit ca dau prea mult din casa,;a lu pigus ;sper ca ati inteles mesajul meu, daca nu taceti si sa mi sugeti pula;asta este,paaaaaaaa


Musafir

#10631 Re: Esti bou

2013-10-26 22:50

#10606: Om al muncii - Esti bou

sa o frec pe mata n gura daca eu fota sint bou ,mincamiai ,,,,,,,,mana


Musafir

#10632

2013-10-26 23:01

pt ghioca;te fut ingura eu fota daca nu termini cu aceste mizeriii,spunei si la muistul de cernev;trezitiva bagamias pula n gura voastra,ginditi va rog frumos;aveti o sansa de la fota,adoua se v a intoarce impotriva voastra,va mai dau ultima sansas sa nu daudin casa voastra;tradatorilor;de teara [gluma],sa neo sugeti

Musafir

#10633 Re: Balaurul, cavalerii si vrajitorul Roibu

2013-10-27 06:23

#10579: - Balaurul, cavalerii si vrajitorul Roibu


Am vorbit cu toate partile. Am ascultat toate zvonurile . Cea mai mare platforma a industriei chimice este pe moarte. Oltchim in mintea unora mai indiferenti din orasul Ramnicu Valcea privind soarta celor care se vor duce acasa definitiv, este doar un mort care incurca pe toata lumea si nu vrea sa se duca la groapa istoriei odata!

10.000 de someri, cifra cea mai optimista. Dar, dupa liderul Sindicatului Liber, Oltchim, Mihai Diculoiu, somajul pe orizontala datorat falimentarii combinatului chimic, ar scoate in somaj 20.000 de oameni. Judetul Valcea ar deveni unul din polii saraciei din Romania depasind poate ca rata a somajului zona din sudul moldovei .

Privatizarea ucide : le tot spune de foarte multi ani Constantin Rotaru, presedintele PAS, cel care a sustinut mentinerea capitalului majoritar al statului! Dar striga in desert ca un profet ! Tot ceea ce spune este adevarat , dar nimeni nu-l asculta !

Privatizarea cu orice risc : este este un mesaj iresponsabil, o propaganda nebuna, finantata si sustinuta de toata mass-media si care are ca rezultat distrugerea a tot ce a fost industrie in orasul Ramnicu Valcea. Oltchimul este balaurul care isi da duhul in toamna lui 2013 sau cel tarziu in primavara lui 2014 !

24 de ani: De propaganda privatizarii a ras toata industria Romaniei ! Romanii au inghitit galusca mincinoasa a statului prost manager si acum , cand au inteles adevarul este tarziu, mult prea tarziu. Firmele cu capital majoritar de stat din Germania , Polonia, Cehia, Austria, controleaza resursele Romaniei si tot ce putea fi de folos acestei tari , care, nu se stie de ce , traieste de 24 de ani o lipsa acuta de manageri competenti si onesti ! Oare asa sa fie !, de ce o fi cazut pacostea asta numai pe tara noastra grea intrebare !

Tot acest capital, sau ce a mai ramas din el dupa dezastru, este folosit acum strict pentru economia tarilor din care provin aceste firme !

Balaurul moare ! Atatia cavaleri ai dreptatii din presa valceana s-au luptat cu vrajitotorul Roibu pentru ca balaurul sa fie ucis cat mai devreme. Acum se cunoaste exact, cu dovezi calare, topul celor care au fost cumparati de PCC, actionarul minoritar polonez-german din oltchim pentru a ajuta la situatia dezastroasa de azi a oltchimului. PCC a platit asa cum platesc astazi canadienii pentru Rosia Montana.

Vrajitorul Roibu, managerul general Oltchim, a fost stapanul judetului. A platit insa toate guvernele, cu generozitate, din averea statului ! Din carnea balaurului, s-au infruptat toti oamenii politici din judet si din capitala, pe rand, dupa cum isi mutau curul pe scaune si pe functii. Toate partidele si-au luat tainul, toti cei care intr-un fel sau altul au tacut in toti acesti ani ! De ce DNA-ul nu incepe urmarirea penala asupra activitatii mangerului general Roibu ? Foarte siplu ! Lista celor care au primit bani de la Oltchim exista . Sindicatele cunosc si ele aceasta lista. Odata anchetat Roibu ar spune adevarul si o clasa politica din toate spectrele posibile ale politicii si administratiei din judetul Valcea ar trebui sa fie rasa, asa cum va fi ras si dat la fier vechi balaurul din Oltchim 1 ( varianta administratorilor juridici ai insolventei )! In focul iadului

Va fi incalzit si topit de capusele specializate in fier vechi, insirate la extremitatile platformei, gata pregatite, asteptand ziua masacrului planificat poate de un deceniu ! Ca niste animale de prada veritabile, vor fi fara mila in ziua cand vor ataca partea decisa sa fie sacrificata !

Traiasca privatizarea ! Traiasca somajul in masa ! Razboiul pentru resursele energetice si industriale din estul europei a intrat in faza ultimilor licitatii si insolvente !
Ce fac romanii ?
Romanii negociaza cu marii investitori !

Isi negociaza foamea si subdezvoltarea pe viitorii zeci de ani. Dar mai este si fosgenul si clorul, substante deloc prietenoase pentru mediul, dar mai ales pentru mediul uman ! Dar povestea este asa de complicata incat trebuie sa inchiriezi un elicopter si sa te ridici deasupara platformei, din cand in cand, ca sa vezi intregul corp al monstrului, cu conductele subterane cu tot, cele care alimenteaza puii crescuti cu grija de vrajitorul Roibu.

Legal, spune liderul de sindicat, echipa veche a anticipat urgia privatizarilor care, inevitabil, isi va arunca plasa obscura si criminala, odata si odata, asupra vechii platforme. ( va urma )

- autor:

Lucian Ion Marin


Musafir

#10634 va inteleg pe toti

2013-10-27 07:07

Politicienii s-au infruptat din OLTCHIM . Roibu a fost balaurul, zeul, groparul,seful judetului si cum il mai catalogheaza unii. Dar faceti-ma odata sa inteleg. In final, toti au inceput sa o dea la intors: ca OLTCHIMUL NUMAI IN SISTEM INTEGRAT POATE FUNCTIONA PE PROFIT ! Si atunci, cine a avut dreptate, mama OMIDA-ROIBU-DICULOIU ? Sunt tare curios, o fi avut dreptate cine cred eu , ca de specialistii lui peste m-am convins ! SA NU AJUNGEM LA PROFETIILE LUI MAMA OMIDA-OLTCHIMUL VA FUNCTIONA PE ...VIITOR...CU MAXIM 1000-1200 ANGAJATI. SI-VORBA LUI LUCIAN I.M- ROMANII NEGOCIAZA FOAMEA SI SUBDEZVOLTAREA PE URMATORII ANI { FRUMOS-EXPLICIT-DAR PERFECT ADEVARAT }

Musafir

#10635 PE SCURT

2013-10-27 07:16

AM INVERSAT ROLURILE CU BUNA STIINTA. PENTRU UNII-ROIBU A DEVENIT BALAURUL CARE II SPERIE PE INVESTITORI, STRICA VANZAREA RAMPLASTULUI,COORDONEAZA DIN UMBRA ACTIVITATEA COMBINATULUI, IAR VRAJITORUL-SALVATORUL SUPREM-MINISTERUL ECONOMIEI-
Gogu ologu

#10636 Draga Directore

2013-10-27 07:42

Nimeni n-a negat vreodata...functionarea integrata... Dar in ce conditii se face, cum se cheltuie banul, cum se fac angajari aiurea, de ce se reinoieste mobilierul, de ce se fac mariri de salarii, de ce o revizie de 2 ani cu pauze? Unde nu e nici domnul nu cere! Nu mai faceti pe prostii!

Musafir

#10637 nu ne mai mintiti caci nu suntem prosti Combinatului

2013-10-27 07:59

Domnule Cernev noi de la EL 3 cand vom porni hala caci ne-ai promis ca vi la pornire-sectia dumneavoastra de suflet-se pare ca ne-ai ciuruit prosti am fost ca te-am crezut.

Musafir

#10638 ai dreptate !

2013-10-27 09:31

Tara arde si baba se piaptana ! Pai noi in combinat, nu aveam "specialisti", de aceea s-au facut angajari. Si respectivii , cum dracu sa nu vina pe salarii babane. Ca o premonitie : ce zici, noul director mai vine cu ceva prospaturi ,ca de, OLTCHIMUL ARE NEVOIE DE OAMENI DE INCREDERE . De ce se reinoieste mobilierul ? Vorba lui TIBERIU PIRNAU : BANTUIE FANTOMA LUI ROIBU....PRIN DULAPURI....FISETE...IN VAZDUH !! Tu nu crezi in spirite ca tiberius parnaias ? Mai copile, banii trebuie sa circule ! ps: Voi cei din E -3 . ILUZII CA SA NU AVETI DEZILUZII ! Ce naivi puteti sa fiti ! Aveti ma rabdare, consultati-va cu cei de la MENTCHIM, SI EI, TOT DE NAIVITATE AU SUFERIT ! CATI AM FOST -CATI VOM MAI RAMANE ? Ce ziceti, nu ascultati aceeasi melodie....pe viitor...cu regrete ca ati fost manipulati de marii sindicalisti de carton ?

Musafir

#10639 Ministrul Economiei: Privatizarea Oltchim va fi finalizată în februarie sau în iunie 2014

2013-10-27 10:20

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201310/w728/15_oltchim_lin_05_ae7f24...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privatizarea Oltchim se va finaliza în iunie 2014, dacă se va găsi capital de lucru, în caz contrar termenul limită fiind luna februarie 2014, a afirmat duminică, la Pitești, ministrul Economiei, Andrei Gerea, citat de Agerpres.

"Dacă reușim să găsim 15 milioane euro, cât este capitalul de lucru, ne putem întinde undeva până în iunie. Dacă nu reușim să găsim acești bani, în luna februarie ne strângem mâna cu investitorii", a declarat Gerea.

El a precizat că ar prefera prima variantă, deoarece găsirea unor investitori serioși cere timp, dar deocamdată există unele probleme legate de asigurarea capitalului de lucru.

"Cel mai presant factor este capitalul de lucru, care este absolut necesar pentru desfășurarea activității și pentru câștigarea de timp, pentru că o astfel de acțiune precum cea demarată de noi, pentru căutarea de potențiali investitori, cere timp. (...) Avem nevoie de acești bani, care se caută în primul rând la bănci. Băncile, din păcate, nu sunt foarte dornice să finanțeze, este o problemă la nivel național, nu numai în cazul Oltchim. Dar am reluat discuțiile, nu numai în zona bancară, ci și în zona fondurilor de investiții", a precizat ministrul Economiei.

Andrei Gerea a mai spus că există deja trei consorții internaționale care și-au manifestat interesul pentru preluarea companiei Oltchim, însă campania de atragere de investitori pentru privatizare va continua. Pe de altă parte, vor fi reluate și discuțiile cu reprezentanții OMV Petrom referitor la posibila vânzare a rafinăriei Arpechim, aflată în prezent în conservare.

"Săptămâna aceasta o să avem întâlnirea cu OMV, pentru că acum șase luni ei și-au manifestat intenția de a vinde rafinăria. Sigur, ar fi un plus pentru Oltchim, dar nu este atât de esențial cum este Divizia Petrochimică Bradu. Se poate compensa lipsa rafinăriei, dar pentru Oltchim, pentru cei de la Vâlcea, și asta au înțeles-o de-a lungul timpului, nu poate exista viitor, în forma în care este astăzi combinatul de la Râmnicu Vâlcea, fără ce se află la Pitești. (...) Lucrurile, din punctul de vedere al tuturor, sunt clare, privatizarea se va face integrat", a spus Andrei Gerea.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ministrul-economiei-privatizarea-oltchim-va-fi-finalizata-in-februarie-sau-in-iunie-2014_1302388.html#ixzz2iusija6T
Follow us: @realitatea on Twitter


Musafir

#10640 Eventual

2013-10-27 10:21

Eventual niste detasari, nu angajari , ceea ce e altceva, nu implica cheltuieli suplimentare...

Musafir

#10641 Ministrul Economiei, Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim se va finaliza în iunie 2014

2013-10-27 10:22

http://www.evz.ro/typo3temp/pics/08_intrare_oltchim_5e6990be2c.jpg...

Noul ministru al Economiei, Andrei Gerea, a declarat că privatizarea Oltchim se va finaliza în iunie 2014, dacă dacă se va găsi capital de lucru.
Oltchim

Dacă nu se vor găsi bani pentru capitalul de lucru, termenul limită va fi luna februarie 2014.

"Dacă reuşim să găsim 15 milioane euro, cât este capitalul de lucru, ne putem întinde undeva până în iunie. Dacă nu reuşim să găsim aceşti bani, în luna februarie ne strângem mâna cu investitorii", a declarat ministrul Economiei, Andrei Gerea, citat de Agerpres.

Ministrul a precizat că ar prefera prima variantă, deoarece găsirea unor investitori serioşi cere timp. Însă, a adăugat Gerea, există unele probleme legate de asigurarea capitalului de lucru, în condițiile în care băncile nu sunt interesate să finanțeze activitatea Oltchim.


Până acum, trei consorţii internaţionale şi-au manifestat interesul pentru preluarea companiei Oltchim, însă campania de atragere de investitori pentru privatizare va continua. Ministerul Economiei dorește reluarea discuţiilor cu reprezentanţii OMV Petrom referitor la posibila vânzare a rafinăriei Arpechim, aflată în prezent în conservare.

Citiţi mai mult: Ministrul Economiei, Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim se va finaliza în iunie 2014 - Criza > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ministrul-economiei-andrei-gerea-privatizarea-oltchim-se-va-finaliza-in-iunie-2014-1064204.html#ixzz2iut5B3Bl
EVZ.ro


Musafir

#10642 Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim va fi finalizată în februarie sau în iunie 2014

2013-10-27 10:23

http://www.agerpres.ro/media/images/2013-10/10271152-868452996.jpg...

Privatizarea Oltchim se va finaliza în iunie 2014, dacă se va găsi capital de lucru, în caz contrar termenul limită fiind luna februarie 2014, a afirmat duminică, la Piteşti, ministrul Economiei, Andrei Gerea.



"Dacă reuşim să găsim 15 milioane euro, cât este capitalul de lucru, ne putem întinde undeva până în iunie. Dacă nu reuşim să găsim aceşti bani, în luna februarie ne strângem mâna cu investitorii", a declarat Gerea.

El a precizat că ar prefera prima variantă, deoarece găsirea unor investitori serioşi cere timp, dar deocamdată există unele probleme legate de asigurarea capitalului de lucru.

"Cel mai presant factor este capitalul de lucru, care este absolut necesar pentru desfăşurarea activităţii şi pentru câştigarea de timp, pentru că o astfel de acţiune precum cea demarată de noi, pentru căutarea de potenţiali investitori, cere timp. (...) Avem nevoie de aceşti bani, care se caută în primul rând la bănci. Băncile, din păcate, nu sunt foarte dornice să finanţeze, este o problemă la nivel naţional, nu numai în cazul Oltchim. Dar am reluat discuţiile, nu numai în zona bancară, ci şi în zona fondurilor de investiţii", a precizat ministrul Economiei.

Andrei Gerea a mai spus că există deja trei consorţii internaţionale care şi-au manifestat interesul pentru preluarea companiei Oltchim, însă campania de atragere de investitori pentru privatizare va continua. Pe de altă parte, vor fi reluate şi discuţiile cu reprezentanţii OMV Petrom referitor la posibila vânzare a rafinăriei Arpechim, aflată în prezent în conservare.

"Săptămâna aceasta o să avem întâlnirea cu OMV, pentru că acum şase luni ei şi-au manifestat intenţia de a vinde rafinăria. Sigur, ar fi un plus pentru Oltchim, dar nu este atât de esenţial cum este Divizia Petrochimică Bradu. Se poate compensa lipsa rafinăriei, dar pentru Oltchim, pentru cei de la Vâlcea, şi asta au înţeles-o de-a lungul timpului, nu poate exista viitor, în forma în care este astăzi combinatul de la Râmnicu Vâlcea, fără ce se află la Piteşti. (...) Lucrurile, din punctul de vedere al tuturor, sunt clare, privatizarea se va face integrat", a spus Andrei Gerea. AGERPRES/(AS - autor: George Onea, editor: Florin Marin)

http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/233176-Andrei-Gerea-Privatizarea-Oltchim-va-fi-finalizata-in-februarie-sau-in-iunie-2014.html

 


Musafir

#10643 Privatizarea Oltchim ar putea fi reluată în februarie

2013-10-27 10:37

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Privatizarea+Oltchim+ar+putea+fi+reluata+in+februarie

Combinatul Oltchim ar putea fi privatizat, cel mai devreme, în luna februarie a anului viitor. Declaraţia îi aparţine noului ministru al Economiei, Andrei Gerea. El a mai arătat că reprezentanții Olchim încearcă în această perioadă să obțină un credit de 15 milioane de euro, însă băncile sunt reticente.

Banii vor fi folosiți pentru redeschiderea unor secții, ceea ce va duce la eliminarea pierderilor. În prezent, Oltchim înregistrează pierderi de 700 de mii de euro pe lună.

„Există diverse variante și scenarii. E o variantă scurtă, care presupune să ne strângem mâinile cu cumpărătorul undeva în februarie, și o variantă mai lungă, undeva prin mai-iunie”, a declarat ministrul. El a mai spus că „sunt deja manifestate intențiile a trei societăți, trei conglomerate” care ar fi interesate de Oltchim.

Tentativa de privatizare a combinatului Oltchim a eșuat anul trecut. Ministerul Economiei dorea să obţină toamna trecută aproape 2 miliarde de lei: 19 milioane de lei pentru pachetul majoritar de acţiuni şi 1,8 miliarde de lei, datorii neachitate la AVAS şi Electrica. S-a ales în schimb cu un scandal mediatic ce l-a avut ca protagonist pe câştigătorul licitaţiei, Dan Diaconescu.

Pierderile companiei ajunseseră în 2012 la 570 de milioane de lei. Iar în ianuarie 2013, combinatul a intrat şi în insolvenţă. Luna aceasta ar fi trebuit să fie scos din nou la vânzare pentru cel mult 300 de milioane de euro, dar între timp s-a schimbat ministrul: Andrei Gerea i-a luat locul lui Varujan Vosganian, care a demisionat.
Cel mai mare combinat chimic din România

Oltchim este cel mai mare combinat chimic din România şi singurul producător de PVC din ţară. Are o capacitate de producţie de 450.000 de tone de PVC pe an, a doua din Europa. Cu toate acestea, compania nu a mai avut profit din 2006.

De atunci, combinatul s-a adâncit în pierderi, care au crescut de şase ori, până la 570 de milioane de lei, în 2012. Între timp, în ianuarie 2013, combinatul a intrat în insolvenţă şi singura veste bună este că, la mijlocul anului, pierderile s-au micşorat cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. E drept, au crescut datoriile, până la 3,62 miliarde de lei. Acesta este bilanţul sumbru al companiei, înainte de a doua încercare de privatizare.

„Sunt câteva companii importante, din spaţiul ex-sovietic, din Turcia, Israel şi România, cu care vor începe negocierile pentru privatizarea Oltchim”, declara Varujan Vosganian, fostul ministru al Economiei.
Privatizarea, bifarea unei solicitări a FMI

Prima tentativă nu a fost deloc una fericită. S-a terminat cu scandal şi cu saci de bani aduşi în faţa Ministerului Economiei.

„Aceea a fost, de fapt, bifarea unei solicitări a FMI. Era limpede că Oltchim nu va fi privatizat, şi nu doar la oferta lui Dan Diaconescu, la oferta nimănui de pe această planetă, pentru că Oltchim avea datorii mai mari decât valora”, a mai spus Varujan Vosganian.

Viitorul proprietar al Oltchim nu va prelua însă datoriile, ci numai părţile valoroase ale combinatului. Adică ce a mai rămas după ce compania a fost gestionată de fostul director Constantin Roibu, ale cărui firme au căpuşat combinatul cu peste 176 de milioane de euro, potrivit administratorilor judiciari.

Din cauza managementului prost, Oltchim a pierdut cele mai bune contracte, iar în 2009 a cheltuit sume uriaşe pe preluarea şi retehnologizarea rafinariei Arpechim, care nu a funcţionat deloc.

„Un contract care presupune în executarea sa peste 106 milioane de euro cheltuieli, este în mod evident un contract care nu avea alt final decât insolvenţa acestei societăţi”, a afirmat Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al Oltchim.

Acum, la Oltchim mai lucrează doar 2.300 de oameni, de trei ori mai puţini decât în 1999. O mare parte a instalaţiilor nu mai sunt funcţionale însă, pentru că nu există bani pentru repornirea lor.

Musafir

#10644 foarte bine

2013-10-27 10:44

Nu trebuie sa ne mai grabim cu privatizarea pe genunchi. Problema este alta : atentie la bisericutele sindicale- fiecare se regrupeaza, isi intaresc pozitile { linguseala' pupincurism pe langa noul director} isi fac planuri de preamarire in grad : "Oare pot sa fiu si eu un mic directoras ?" Piei drace ,ca ne-am saturat de ....grevisti ai foamei, care de fapt,erau mai imbujorati a doua zi dupa ce ieseau din cort. Domnule PARVU-INCHIDETI CU CHEIA PE DINAUNTRU-ALTFEL-ASTIA SUNT DRESATI SA STEA NUMAI LA TAIFAS !

Musafir

#10645 Re: nu ne mai mintiti caci nu suntem prosti Combinatului

2013-10-27 10:45

#10637: - nu ne mai mintiti caci nu suntem prosti Combinatului

OF MINCAMIA TI PULA;CE V A SPUS FOTA DIN IANUARIE CA NU SE VOR PORNII;EL 3 OXO SI DOF,ZICETI MACAMEATI PULA DE CERNEVISTI,;VREAU REPLICA  MUISTIIIILOR;TOT FOTA


Musafir

#10646 Oltchim privatizată iar de formă?

2013-10-27 11:01

http://www.capital.ro/typo3temp/pics/13_Oltchim_Libertatea_11_5e526be9f0.jpg...

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/oltchim-privatizata-iar-de-forma-188101.html

Privatizarea Oltchim se va finaliza în iunie 2014, dacă se va găsi capital de lucru, în caz contrar termenul limită fiind luna februarie 2014, a afirmat ministrul Economiei, Andrei Gerea.

'Dacă reuşim să găsim 15 milioane euro, cât este capitalul de lucru, ne putem întinde undeva până în iunie. Dacă nu reuşim să găsim aceşti bani, în luna februarie ne strângem mâna cu investitorii', a declarat Gerea.

El a precizat că ar prefera prima variantă, deoarece găsirea unor investitori serioşi cere timp, dar deocamdată există unele probleme legate de asigurarea capitalului de lucru.

'Cel mai presant factor este capitalul de lucru, care este absolut necesar pentru desfăşurarea activităţii şi pentru câştigarea de timp, pentru că o astfel de acţiune precum cea demarată de noi, pentru căutarea de potenţiali investitori, cere timp. (...) Avem nevoie de aceşti bani, care se caută în primul rând la bănci. Băncile, din păcate, nu sunt foarte dornice să finanţeze, este o problemă la nivel naţional, nu numai în cazul Oltchim. Dar am reluat discuţiile, nu numai în zona bancară, ci şi în zona fondurilor de investiţii', a precizat ministrul Economiei.

Andrei Gerea a mai spus că există deja trei consorţii internaţionale care şi-au manifestat interesul pentru preluarea companiei Oltchim, însă campania de atragere de investitori pentru privatizare va continua. Pe de altă parte, vor fi reluate şi discuţiile cu reprezentanţii OMV Petrom referitor la posibila vânzare a rafinăriei Arpechim, aflată în prezent în conservare.

'Săptămâna aceasta o să avem întâlnirea cu OMV, pentru că acum şase luni ei şi-au manifestat intenţia de a vinde rafinăria. Sigur, ar fi un plus pentru Oltchim, dar nu este atât de esenţial cum este Divizia Petrochimică Bradu. Se poate compensa lipsa rafinăriei, dar pentru Oltchim, pentru cei de la Vâlcea, şi asta au înţeles-o de-a lungul timpului, nu poate exista viitor, în forma în care este astăzi combinatul de la Râmnicu Vâlcea, fără ce se află la Piteşti. (...) Lucrurile, din punctul de vedere al tuturor, sunt clare, privatizarea se va face integrat', a spus Andrei Gerea.

Sursa: Agerpres


Musafir

#10647 Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-10-27 11:08

#10322: - Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

DISPONIBILIZATI OLTCHIM & ARPECHIM SUNT DREPTURILE VOASTRE, SA  MERGETI A LE RIDICA DIN NOIEMBRIE, NU LE LASATI ACOLO IN DEPOZIT !!!

http://www.primariavl.ro/media/k2/galleries/1276/IMG_6611.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe alte liste

http://www.valcea1.ro/pe-alte-liste/

Somerii de la Oltchim, dar si de la alte societati comerciale, care au dobandit aceasta calitate dupa data de 31 mai, vor putea ridica ajutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeana abia in luna noiembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al AJOFM Valcea, Gabriel Albinaru. La solicitarea mai multor fosti angajati ai combinatului chimic valcean, care s-au plans ca nu se regasesc pe lista de ajutoare comunitare, reprezentantul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Valcea, Gabriel Albinaru, a oferit un raspuns lamuritor. Aflat in calitate de invitat al lui Dan Boban, la emisiunea „Interesul General”, acesta a tinut sa-i linisteasca pe actualii someri, explicandu-le ca se vor regasi pe listele suplimentare.

 

 

http://www.primariavl.ro/201310032860/primaria-municipiului/stiri-si-comunicate/anunt-important.html

Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea face cunoscut că începând cu data de 07.10.2013 se vor distribui ajutoarele alimentare provenite din stocurile de intervenţie comunitare în cadrul programului PEAD 2013.

Ajutoarele alimentare distribuite unui beneficiar constau în:

SA NU UITATI DISPONIBILIZATII OLTCHIM SI ARPECHIM < TREBUIE SA AVETI LA ZI CARNETELE DE SOMAJ SEMNATE SI PARAFATE PENTRU A BENEFICIA DE ACESTE ALIMENTE > .
ANUNTATI-VA COLEGII CA BENEFICIAZA TOTI CEI DISPONIBILIZATI SOMERI !!!!

SUNTETI INCLUSI AUTOMAT PE LISTELE DE DISTRIBUIRE, DOAR PRIN PREZENTAREA LA PUNCTUL DE DISTRIBUIRE CU BULETINUL SI CARNETUL DE SOMAJ VIZAT LA ZI BENEFICIATI DE ACESTE PRODUSE. SUNTETI INCLUSI PE LISTE !!!


CEI DISPONIBILIZATI IN ARGES BENEFICIATI IN JUDETUL VOSTRU !



ANUNŢ IMPORTANT:


Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea face cunoscut că începând cu data de

 

 

07.10.2013

se vor distribui ajutoarele alimentare provenite din stocurile de intervenţie comunitare în cadrul programului PEAD 2013.


1. Faina - 17 kg
2. Malai - 9 kg
3. Zahar - 3 kg
4. Ulei - 5 L
5. Zacusca - 0,800 kg (2 ct.)
6. Miere – 0,250 kg = > momentan nu sunt in stoc, retras pentru probleme de compozitie
7. Paste fainoase – 0,500 kg (1 pach.)
8. Conserva carne porc – 0,900 kg (3 ct.) = > momentan nu sunt in stoc
9. Roşii suc propriu – 0,800 kg. (1 ct.)


Categoriile de populaţie stabilite în cadrul programului PEAD sunt:


421 beneficiari de ajutor social în baza Legii nr. 416 privind venitul minim garantat
1864 şomeri înregistraţi la AJOFM Vâlcea
2068 pensionari ai sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună
4241 persoane cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate
31 persoane beneficiare ale unor legi speciale (invalizi, veterani şi văduve de război, agresati politic; eroii-martiri şi luptătorii de la Revoluţia română din dec. 1989 şi de la revolta anticomunistă din Braşov, nov. 1987), ale căror venituri cumulate, obţinute exclusiv din aceste legi, se află sub 400 lei/lună
TOTAL: 8625 persoane

Ridicarea ajutoarelor alimentare se va face din depozitul situat în:

 

- str. FERDINAND nr. 3 (aproape de intersecţia cu bd. Tudor Vladimirescu)

 

Programul de distribuţie:

LUNI : JOI: 08,00 – 14,00

VINERI: 08,00 – 12,30

Condiţii pentru ridicarea produselor alimentare:




Şomerii : - BI/CI, carnetul de şomer vizat la zi şi cupon indemnizaţie pe ultima lună –pentru cei în plată;
- BI/CI, adeverinţă de şomer pentru cei înregistraţi la AJOFM şi care nu au indemnizaţie;

Pensionarii : - BI/CI, cupon de pensie pe ultima lună;

Persoanele cu handicap grav şi accentuat (adulţi şi copii): - BI/CI/CN certificatul de persoană cu handicap vizat de DGASPC, cupon de indemnizaţie handicap;

Beneficiarii de venit minim garantat:
- BI/CI şi dispoziţia nominală de acordare a VMG;

Beneficiarii unor legi speciale:
- BI/CI, cupon de pensie pe ultima lună.

Note: Produsele pot fi ridicate şi de alte persoane, cu condiţia să prezinte propriul BI/CI în original şi documentele de mai sus pentru beneficiarul în cauză.

Pentru ediţia de acest an a PEAD sunt cantităţi suficiente pentru toţi cei îndreptăţiţi să le primească (spre deosebire de anul trecut, când aprovizionarea cu ulei a fost sistată din motive obiective, care nu au depins de autorităţile locale).

Informaţii suplimentare privind modalitatea de distribuire a ajutoarelor alimentare vor fi comunicate periodic în mass-media locală şi la sediul Direcţiei de Protecţie Socială Rm.Vâlcea (str. M. Basarab nr.28, bl. 113 parter, tel. 0250/741 088) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Rm.Vâlcea (www.primariavl.ro

b1tv

#10648

2013-10-27 11:18

Asa va trebuie urlati ,tipati, scuipati injurati-va,caiti-va prostilor ,sa traiti dupa cum a-ti votat si nemernici care v-au dezbinat rad si-si freaca mainile ,dar tigane sa sti ca o sa vina vremea sa platesti si tu ptr.ce a-ti facut.Nu vedeti ca prostia si minciuna este sloganul celor de acum, uitati cum se fac toate in tara asta pe sustache ,somnul natiuni naste monstri, asa ca ne meritam soarta.

Musafir

#10649 Ce le pregătește primarul penal Emilian Frâncu vâlcenilor

2013-10-27 11:51

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/7580-ce-le-pregateste-primarul-penal-emilian-francu-valcenilor

La pregătește un sondaj de opinie. M-a informat în acest sens un domn care lucrează la o firmă de PR și care postează pe Facebook comentarii în favoarea lui Frâncu.

Ce ne va spune acest sondaj ? Ne va spune că Frâncu e foarte iubit de cetățeni.

Apoi, urmează să apară unele articole în presa din Elveția, SUA și Australia din care vom afla că primar așa bun ca acesta nu are nimeni. Articolele vor fi preluate de o anumită parte a presei din Rm. Vâlcea.

Pe dealul Cetățuii ar urma să apară o cruce imensă.

La Malul Alb urmează să fie sculptat chipul lui Mircea cel Bătrân. Se va vedea doar cu binoclul.

O serie de străzi vor fi redenumite cu numele unor vâlceni decedați mai de curând și ale căror familii vor fi recunoscătoare. S-a încercat botezarea unei străzi cu numele închipuitului poet Alexandru Mircescu, absent din toate istoriile literare.

Nu știu cine îl învață pe Frâncu să facă asemenea chestii și nici unde speră să ajungă. Îmi închipui însă că această re-branduire costă ceva.

Îmi pare rău doar că Rm. Vâlcea a început să trăiască sub teroarea ideilor lui Frâncu de schimbare a imaginii.

A imaginii lui, nu a orașului.

Pe de altă parte, Frâncu încearcă să acrediteze ideea că ar avea cineva ceva cu el. Să fie sănătos ! Nici eu, nici Petre Tănăsoaica, nici Tiberiu Pîrnău, nici ceilalți ziariști care scriu obiectiv despre acest ins nu au nimic cu omul, soțul, tatăl, inginerul numit Emilian Frâncu.

Nu vrem însă un penal în fruntea orașului.

El zice că sentința nu e definitivă.

Nu e, adevărat grăiește, urmează apel și recurs. Dar de ce să nu meargă Frâncu singur la apel și recurs, de ce să târască și orașul după el ?


Musafir

#10650 aici ?

2013-10-27 13:08

Sa ne traiasca domn-PIRNAIE ! Are dreptate ! Numai parnaiasi are judetul asta. De-aia cand se duc cu problemele OLTCHIMULUI ,rad si curcile de ei. Parca judetul asta a fost blestemat, pe deasupra asta are si tupeu , se agata de functie ca scaietele de pantaloni. Are fata de milog cand se deculpabilizeaza. .IMI PLACE CA ARE O CALITATE : BOMBARDIER DE SEAMA, A FACUT SOSELELE VARZA. In puscarie, sa-l angajeze pe santier ,ca tare priceput este. Sa-l ia cu el si pe BOBAN-ACTIVISTUL. In timp ce sapa, sa-i cante lui FRANCU-TRECETI BATALIOANE..EEEE !!!!1