Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#10251 Re: PRINCIPALII VINOVATI

2013-10-17 15:03

#10233: - PRINCIPALII VINOVATI

ASA ESTE CU MUISTI DE LA MONITORIZARE,DAR TOTI SUNT CERNEVISTI MUISTI,FRECALE AS MUIELE,EU    STITI VOI CACATILOR CINE;TOT EU

un fost salariat OLTCHIM

#10252 Re: Re: Re: S-a ales praful de petitia asta!

2013-10-17 15:05

#10239: - Re: Re: S-a ales praful de petitia asta!

 

1. Dupa cum domnia ta nu cunosti, societatea comerciala oltchim s.a. are capital majoritar de stat, ceva in jurul a 54% din actiuni... adica si banii mei sunt bagati acolo, nu stiu cat, dar sunt. Deci informatiile care au caracter public trebuie publicate si pe site-ul societatii, daca nu stiati/stiai. Nu se publica datele cu caracter de secret comercial. Ar fi cateva acte normative care obliga societatea la publicarea acestor documente. Unul din acestea este LEGEA INSOLVENTEI! A citit cineva din CONDUCEREA OLTCHIM Legea insolventei? Daca da, de ce nu pune in aplicare legea asa cum este in forma ei actuala?

2. CONDUCEREA OLTCHIM, incepand cu domnii administratori judiciari si continuand cu domnul Armand Spiru si domnul Cernev au blamat, pe baza rapoartelor de control a institutiilor statului fosta conducere a societatii. De ce nu le puneti pe site-ul societatii, ca sunt publice? Sau raman doar asa, sa tot blamati. Daca vechea conducere a furat, a favorizat capusarea societatii si devalizarea acesteia, de ce nu spuneti voi care este stadiul cercetarilor, care sunt sansele de recuperare a datoriilor generate de activitatea vechii conduceri? Aaaa, in vechea conducere a societatii au fost implicati si "reprezentantii statului", oamenii din directia juridica a AVAS, colegii domnului administrator special, aaaa, asta era secretul !?!

3. (Ca tot ai raspuns incepand cu punctul 3.) La restul de puncte enuntate de ce nu raspunzi/raspundeti?

4. Faptul ca ceilalti nu au facut conform legislatiei in vigoare nu va/te scuteste de respectarea ei pe voi/tine. Asa ca nu te mai ascunde dupa ce au facut sau nu au facut bine ceilalti ci FACETI VOI CUM TREBUIE!

5. Brigada mobila este cel mai concludent exemplu si atat. Cum a luat nastere aceasta brigada mobila nu stiu, tocmai te/v-am intrebat pe voi, CONDUCEREA OLTCHIM.

Un alt exemplu este aparitia directorilor fantoma sub forma sefilor de divizii. Si, daca tot am ajuns la acest exemplu, ar fi interesant sa vedem cati sefi sunt acuma si ce justificare are aparitia acestor sefi de divizii. Poate CONDUCEREA OLTCHIM sa raspunda in mod transparent la aceasta intrebare? Care este eficienta acestor sefi de divizii? Hai, ca puteti cuantifica acest lucru....

Sunt multe alte exemple de dat in acest sens dar nu cred ca are rost sa le discutam.

7. Nu am fost, nu sunt si nu voi fi membrul niciunei organizatii in care este membru si unul ca diculoiu, cernev, dumitru, vancea sau alti pseudo-sindicalisti. Daca totusi incerci sa citesti petitia si restul de cereri expuse in aceasta petitie vei observa ca aproape toate cererile sunt pertinente si justificate. Faptul ca diculoiu, cernev si alti sindicalisti au exprimat (adevarat sau nu) si ei aceste cereri este o pura intamplare. Dar poate CONDUCEREA OLTCHIM nu intelege cum mai multi oameni pot avea aceleasi cereri: respectul fata de angajati, respectul fata de actionari, respectul fata de cetatenii orasului, ai judetului si ai tarii.

8. "restantele salariale datorate disponibilizatilor se vor da, cu siguranta; banuiesc ca tu esti unul dintre cei ce beneficiaza de Ordonanta.... nu? presupun ca ai cunostinta de faptul ca alti someri nu beneficiaza de asa ceva...."

a. restantele salariale TREBUIAU date si nu "se vor da" ca asa prevede legea. Abia astept sa intre in vigoare noul cod al insolventei in 25 octombrie.

b. banuiesti bine ca sunt unul dintre cei care beneficiaza de Ordonanta. Daca nu stiai, pentru ca nu scrie nicaieri, ordonanta (penultima versiune - pe  baza careia beneficiez si eu si alti disponibilizati OLTCHIM de "asa ceva") s-a emis pentru a reducere la tacere angajatii care nu isi cereau decat drepturile lor legale si pentru A COMPENSA INCOMPETENTA CONDUCATORILOR: a fostilor si actualilor conducatori OLTCHIM, Mechel, Hidroelectrica, etc.; INCOMPETENTA CONDUCATORILOR LOCALI, JUDETENI SI A CONDUCATORILOR TARII, recte a tuturor guvernelor.

b'. daca ai fi citit Ordonanta ai fi aflat ca "asa ceva"se putea acorda daca aveai prevazut in Contractul Colectiv de Munca, adica intarind prevederile CCM dar si pentru a limita sumele acordate si perioada de acordare.

c. daca tot ai adus in discutie "asa ceva", ai macar o vaga idee cand se vor acorda "asa ceva"?

d. ai citit Ordonanta in ultima versiune? Cei de care vorbeam in mesajul trecut, adica cei carora nu o sa le convina sa se mute la OLTCHIM SPV pe salarii mai mici si pe alte conditi si responsabilitati neremunerate nu mai sunt "aparati" de Ordonanta. Ce o sa faca ei? Va intereseaza? Nu cred!

e. alti someri nu beneficiaza de asa ceva pentru ca altii ca CONDUCEREA OLTCHIM nu s-au gandit la ei. Singurul lucru bun pentru toti salariatii OLTCHIM a fost CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA.

9. Te rog sa nu mai manipulezi si abuzezi angajatii din postul ala caldut pe care il ocupi, ca nu mai tine. Nu esti taurul comunal!

10. Astept sa citesti si sa intelegi regulamentele si legislatia de care te prevalezi in fata angajatilor si a fostilor angajati si SA ITI FACI IN MOD CORECT DATORIA. Atat tu cat si CONDUCEREA OLTCHIM. SUNTETI PLATITI DIN BANII NOSTRII SA FACETI TREABA BUNA SI CORECTA!

11. Astept sa dai raspunsuri pertinente la intrebarile pe care ti le pun/punem in calitate de fost/fosti angajati, inca actionari si cetateni ai acestei tari. Dupa cum spuneam, noi, cetatenii acestei tari avem dreptul si obligatia sa va intrebam pe voi (CONDUCEREA OLTCHIM) ce faceti cu banii nostrii (54% din actiunile societatii ne apartin desi nu sunt NOMINALIZATE). Niciodata nu o sa va intrebam de retetele de fabricatie a produselor, cui si cum vindeti, de unde si cum cumparati materii prime si alte INFORMATII CU CARACTER DE SECRET COMERCIAL.

In schimb va vom intreba si voi AVETI OBLIGATIA SA RASPUNDETI despre restul actiunilor pe care le intreprindeti pe banii nostrii.

 

Cam atata pentru acum.

 

In speranta ca vei avea timp sa te informezi corect si nu doar din ceea ce spun colegii tai din CONDUCEREA OLTCHIM, astept RASPUNSURI PERTINENTE din partea ta.

Nu astept raspunsuri bascalioase pentru ca nu de aia ocupi acel loc caldut din CONDUCEREA OLTCHIM.

Sa nu te supri ca nu-mi dau numele, dar nu este relevant!

Multumesc CONDUCERII OLTCHIM!

SVO

#10253 ULTIMA ZI

2013-10-17 15:32

PE 10 DEC 2013 STIM CU TOTI CUMPARATORUL OLTCHIM
SURSA SIGURA

#10254 RAMPLAST VINDUT

2013-10-17 15:40

VINZAREA RAMPLAST ADJUDECAT....GAJUL PE RAMPLAST AL FIRMEI "CALVI DIN CIPRU" A FOST INLOCUIT CU GAJ PE AMBELE TRASEE DE PROPILENA SI ETILENA VILCEA - PITESTI .
DECI RAMPLAST ESTE VINDUT SC DINAMIC

Musafir

#10255

2013-10-17 15:42

9. Te rog sa nu mai manipulezi si abuzezi angajatii din postul ala caldut pe care il ocupi, ca nu mai tine. Nu esti taurul comunal!

pot sa-ti dau niste informatii daca ma lamuresti cam pe ce premise ai facut formularea respectiva - adica se vede stilul antenatrei la modul "nu-i asa ca X este un mare prost?"

iti spun insa din start ca esti pe undeva paralel cu subiectul la multe puncte; in principiu cauti vinovati pe unde nu trebuie, si eu, personal, nu prea am chef sa-ti dau explicatii pentru ca oricum constat ca doresti raspunsuri de genul "Cernev e vinovat pentru tot si judiciarii"; dar poti sa te adresezi liderului diculoiu, un aparator al drepturilor noastre in toti anii astia....;

in ceea ce priveste ordonanta, intreba-te mai bine cam ce crezi tu ca te face pe tine mai special decat alti someri din tara asta, care, de asemenea, cotizeaza la stat pt cei 54% de care vorbesti si, bineinteles, pentru ordonanta ta;

aia cu SPV-ul las-o in grija altora

apoi: nostri se scrie cu un singur i, asta asa, ca afpt divers.


Musafir

#10256 RAMPLAST

2013-10-17 15:52

Ramplast a fost dintotdeauna "vaca de muls" .... mai exact banii produsi de Ramplast.
Pentru clarificare . Dynamic a licitat si cumparat activele Ramplast.
In schimb de oamenii care lucreaza acolo nu sunt obiect al contractului iar de ei nu sunt interesate nici sindicatele nici Conducerea Oltchim si poate doar partial viitorul proprietar in masura in care angajatii vor accepta salariile si conditiile impuse - salarii cu mult mai mici decat cele actuale (din surse sigure).
Observ ca dl Cernev deja face declaratii privind angajarea in Oltchim a peste 100 de angajati Mentchim doar pentru ca Mentchim este in faliment. De ce nu il intereseaza sa mentina locuri de munca pentru angajatii Ramplast ( care sunt si azi si maine si poimaine dupa semnarea contractului de vanzare tot angajati Oltchim) in Oltchim si li se spune fara nici o rusine ca daca nu accepta salariile impuse de Dynamic vor fi dati afara din oltchim pentru ca sectia lor nu mai exista in patrimoniul Oltchim si automat locul lor de munca este desfiintat?
Sa intelegem ca interesele sunt mai mari sa protejam angajatii altei firme decat pe cei ai Oltchim sau e vorba de interese personale?
MAISTRU MENCHIM

#10257 SA HOTARIT

2013-10-17 15:56

180 ANGAJATI MENCHIM DE LUNI PRELUATI PRIN TRANSFER DEFINITIV IN OLTCHIM LA MULTE INSISTENTE FACUTE DE CERNEV ASUPRA LUI GHIORGHIE PIPEREA
DOMNULE CERNEV MULTA SANATATE........................

Musafir

#10258 Re: RAMPLAST

2013-10-17 16:00

#10256: - RAMPLAST


In schimb de oamenii care lucreaza acolo nu sunt obiect al contractului iar de ei nu sunt interesate nici sindicatele nici Conducerea Oltchim si poate doar partial viitorul proprietar in masura in care angajatii vor accepta salariile si conditiile impuse - salarii cu mult mai mici decat cele actuale (din surse sigure).

 

Se vede formularea tendentioasa din start; spre informarea ta, aproape TOTI angajatii Ramplast sunt membrii SLO, du-te si intreaba-l pe diculoiu cum apara el oamenii astia (presupun ca tot asa cum i-a aparat pe cei din mentchim si pe cei din designro...ahaaa...... cu ani in urma);

 


Sa intelegem ca interesele sunt mai mari sa protejam angajatii altei firme decat pe cei ai Oltchim sau e vorba de interese personale?

 

tot spre stiinta ta, angajatii mentchim au fost STRICT angajati Oltchim, mutati afara abuziv pentru a se sifona niste bani de la stat; de ce nu ai avut aceasta atitudine si atunci? nu e vorba de nici un interes personal, e vorba de o reparatie morala si tehnic necesara Oltchim! Inca o data, somerii din mentchim NU beneficiaza de nici un fel de ordonanta!


Musafir

#10259 Re: SA HOTARIT

2013-10-17 16:07

#10257: MAISTRU MENCHIM - SA HOTARIT

Acum ati inteles ca unii au luptat in timp ce altii turnau monologuri cu nuplecabilitate. Nimeni, atentie NIMENI nu a pus o vorba buna pentru oamenii din Mentchim, colegii nostri, Cernev a fost SINGURUL care a sustinut aceasta relocare! Este o lupta care se duce de aproape un an de zile!


Musafir

#10260 Re: Re: RAMPLAST

2013-10-17 16:10

#10258: - Re: RAMPLAST

am spus initial " sindicatele nu sunt interesate" - asta le implica pe toate - 2,3 , 9 sau cate mai sunt in prezent - inclusiv Cernev inclusiv Diculoiu si alti lideri. Toti sunt o apa si-un pamant - Cernev anunta angajari din alte societati , Diculoiu spune " fiecare cu norocul lui in viata"  si tot asa

 

angajatii Ramplast sunt tot angajati Oltchim - ei nu trebuie sa beneficieze de protectie sociala ? sau trebuie sa treaca si in cazul asta cativa ani pentru a se face reparatiile tehnice si morale ?

SVO

#10261 SINTETI ORI NEINFORMATI....ORI INTOXICATI

2013-10-17 16:12

DINAMIC PREIA RAMPLAST CU PERSONAL CU TOT.EX ;PROTECHIM ,MENCHIM ETC
CA VOR FI PROBLEME CU ANGAJATI ...SI MIE IMI E TEAMA ADICA NOUL ACORD SOCIAL SI MULTE CONDITI CONTRACTUALE IN FAVOAREA OAMENILOR DAR ASTEA DEPIND DE IUBITUL VOSTRU LIDER MIHAI DICULOIU.
SA DEA DOMNU SA NU SCRIE PE VOI "CONSERVIL" SI PE MIHAITA SA NU IL DOARA IN CUR DE VOI CUM LA DURUT SI DE CEI DE LA CONSERVIL

Musafir

#10262 Re: Re: Re: RAMPLAST

2013-10-17 16:16

#10260: - Re: Re: RAMPLAST

am spus initial " sindicatele nu sunt interesate" - asta le implica pe toate - 2,3 , 9 sau cate mai sunt in prezent - inclusiv Cernev inclusiv Diculoiu si alti lideri. Toti sunt o apa si-un pamant - Cernev anunta angajari din alte societati , Diculoiu spune " fiecare cu norocul lui in viata"  si tot asa

 

iar eu ti-am explicat ca acolo este o problema strict SLO - bineinteles ca asta a tinut inclusiv de optiunea oamenilor

Cernev anunta o relocare la care se munceste de un an de zile; nu intru in detalii apropos de ce inseamna mentenanta pt o societate precum Oltchim

 

angajatii Ramplast sunt tot angajati Oltchim - ei nu trebuie sa beneficieze de protectie sociala ? sau trebuie sa treaca si in cazul asta cativa ani pentru a se face reparatiile tehnice si morale ?

 

deci, cum spuneam, intreaba-l pe diculoiu ce strategie are!


Musafir

#10263 Re: SA HOTARIT

2013-10-17 17:11

#10257: MAISTRU MENCHIM - SA HOTARIT

CU ANGAJATII DE LE DESIGNRO CE SE INTAMPLA?DAR DE LA PROTECTCHIM?VOR FI SI EI PRELUATI?


Musafir

#10264 foarte bine

2013-10-17 18:05

Sunt neutru in aceasta problema ,dar ma bucur ca vor fi preluati cei de la MENTCHIM. Sunt oameni onesti, muncitori si cu frica de DUMNEZEU. De ce sa asguri mentenanta cu altii , cand tu ii ai in curte? Ultimile informatii de pe aceasta petitie sunt chiar constructive , ceea ce denota, ca se poate dialoga civilizat. Sa dea dumnezeu ca actualul ministru , sa faca ceva cu OLTCHIMUL. Sa nu fie influentat de sindicate, sa faca o prima evaluare dupa analize pertinente. Nu mai incercati sa treceti meritul de a fi preluat MENTCHIMUL , DE PARTEA UNUI SINDICAT. Nu ne intereseaza, asteptam si alte vesti bune.
revolutia

#10265 Re: Ordonanţa privind insolvenţa afectează creditele negociate de OLTCHIM pentru recapitalizării

2013-10-17 19:17

#10241: - Ordonanţa privind insolvenţa afectează creditele negociate de OLTCHIM pentru recapitalizării

"Acesta a mai spus că pe 15 noiembrie vor începe discuţiile cu cei interesaţi de preluarea combinatului, urmând ca pe 10 decembrie să fie cunoscut viitorul proprietar."

adica din octombrie s-au mutat in noiembrie , decembrie si apoi la primavata .... interesant

""Mai trebuie spus că mâine (vineri.n.r) se va lua avansul pe luna iulie, pe 6 noiembrie va fi dată lichidarea pe august, pe 13 noiembrie vor fi date tichetele de masă, iar pe 20 noiembrie avansul pe luna august. În aceste zile încercăm să preluăm 180 de salariaţi de la MENTCHIM, societate care a fost declarată ieri în faliment", a mai spus Cernev."

mi se pare mie sau planul e deja facut .... deci daca stiu datele exacte cand se dau banii ori sunt la misto ori inseamna ca au bani sa dea salariile dar de fiecare data o tot dau ca nu sunt bani

revolutia

#10266 Re: Re: Re: Re: RAMPLAST

2013-10-17 19:20

#10262: - Re: Re: Re: RAMPLAST

"

angajatii Ramplast sunt tot angajati Oltchim - ei nu trebuie sa beneficieze de protectie sociala ? sau trebuie sa treaca si in cazul asta cativa ani pentru a se face reparatiile tehnice si morale ?

 

deci, cum spuneam, intreaba-l pe diculoiu ce strategie are!

"

 

deci inteleg ca sindicatul apara doar pe cei care sunt inscrisi in sindicatul respectiv ... eu credeam ca sindicatul apara angajatii indiferent daca sunt inscrisi in sindicatul respectiv  sau nu ..... deci in realitate sindicatele sunt exact asa cum banuiam , le doare in cot de angajati daca nu cotizeaza la ei , deci tot teoretic daca un sindicat obtine de la conducere o facilitate ea nu ar trebui sa se aplice tuturor angajatilor ci doar celor care fac parte din sindicatul respectiv pentru ca doar pe ei ii reprezinta

revolutia

#10267 Re: Re: PRINCIPALII VINOVATI

2013-10-17 19:21

#10251: - Re: PRINCIPALII VINOVATI

de unde stii tu pacaliciule (iti zic asa pentru halul in care vorbesti)


Musafir

#10268 Victor Ponta înţelege greu şi uită repede

2013-10-17 21:48

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/10/08/52541c6ec7b855ff5614120...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://adevarul.ro/news/politica/victor-ponta-intelege-greu-uita-repede-1_525a5a6bc7b855ff563011f7/index.html#

Victor Ponta se poartă în politică precum un copil mic şi prost crescut. Uită repede ce papară a mâncat de la UE şi americani astă vară şi repetă aceleaşi tâmpenii cu o ......... demnă de o cauză mai bună.

Poţi fi prim-ministru, dar dacă n-ai bani să dai mâncare la popor, cum te-ai lăudat, dacă nu eşti în stare să asiguri repornirea economiei şi trebuie să te împrumuţi de la unii care-ţi condiţionează creditul de respectarea statului de drept, pe care nu dai doi bani, e preferabil să pleci, să te laşi păgubaş. Bilanţul lui Ponta e făcut doar din rateuri: Oltchim, Roşia Montana, CFR Marfă, evaziunea fiscală, regionalizarea, scăderea încasărilor bugetare, revizuirea Constituţiei, Codul Insolvenţei, eşecul sistemelor de educaţie şi formare profesională, de sănătate, reducerea drastică a investiţiilor, creşterea şomajului, etc. Nu prea există zone sau domenii în care să fi înregistrat progres, deşi se laudă tot timpul cu succese care nu se văd în viaţa oamenilor. Cel mai grav este că a pornit la drum cu o lovitură de stat, din fericire eşuată, a creat o falie uriaşă în societatea românească, şi-a înstrăinat elitele intelectuale şi presa cinstită, a speriat vestul, care a pus instant România alături de Belarus. Dar Victor Ponta uită repede. Lovitură dată recent justiţiei, prin atacul isteric şi indecent la adresa procurorului Lucian Papici, vinovat că i-a făcut dosar lui Dragnea, a declanşat imediat starea de alertă la Bruxelles şi Washington. Iar MCV-ul si Schengen-ul se amână iarăşi la Sf. Aşteaptă. Cererea de ultima oră a ministrului german de interne, Hans-Peter Friedrich, ca UE să ia măsuri impotriva Romaniei, pentru că nu este în stare să absoarbă fondurile europene, să integreze romii şi să reducă emigraţia, ar trebui să producă insomnii lui Victor Ponta. In loc de insomnii, ne vom trezi, probabil, cu acuzaţii la adresa Monicăi Macovei şi a altor „băsişti”, că bagă strâmbe la nemţi şi UE impotriva României. Atâta poate, atâta spune! Aşa cum bine explica la un moment dat Ponta, la un club select nu te poţi duce în blugi şi tenişi, că nu te primesc. Care blugi şi tenişi, după cum se comportă pare a se prezenta în slip şi şlapi. Cum vizita în America este la sfârşitul lui octombrie, ministrul justiţiei şi Procurorul General NUPU au dat imediat înapoi şi au anulat numirile de la DNA, făcute fără acordul dnei Kovesi. Scurt pe doi. Cu coada între picioare, la doar câteva zile de la delegările anterioare. Dar o demisie, ceva, a celor doi care au comis-o, NUPU si Cazanciuc, nu s-ar cuveni? Aşa, de onoare, de respect pentru cetăţeni, dacă există sentimentul ăsta la actualii guvernanţi. Şi pactul de coabitare cu preşedintele Băsescu stă să cadă. Se menţine în două pioneze. Probabil pe canale neoficiale i s-a transmis dlui Ponta ca fără acest pact e mai bine să stea acasă, şi să-şi numere banii din portofel cu mai multă grijă. Aici suntem, dar Ponta nu poate înţelege. România nu mai este singură pe lume. Cei care au împins-o în UE şi NATO n-au anticipat că vor trebui să respecte reguli de bună purtare stricte. Că nu pot face ce le trece prin cap la adăpostul votului popular dar pe banii altora. Trebuie să repete acest adevăr de zeci de ori pe zi, să le intre în cap. Ori avem o economie performanta, care să asigure romanilor traiul zilnic şi atunci fac ce vor ori, dacă stăm cu mâna întinsă, ca milogii, la mila altora, facem ce spun ei. Ce-o fi aşa de greu de înţeles? Victor Ponta a avut o şansă uriaşă să facă ce trebuie României, prin majoritatea obţinută. A făcut exact pe dos. A atacat statul de drept, a împărţit în două societate românească, economia abia respiră, miniştrii săi nu ştiu de unde să mai scoată bani pentru funcţionarea statului. Urmează a doua rectificare bugetară negativă.



Musafir

#10270

2013-10-18 03:24

asa, sl?

Musafir

#10271 va rogSPUNETI BAI COLEGI

2013-10-18 04:23

CE A FACUT DICULOIU CU PRISACARU SI MARCU PT NOI ANGAJATI?AU STAT TOTI TREI,TREI SAPTAMINI PRIN MINISTERU ECONOMIEI SI IL PERIAU DE SCAMELE DE PE SACOU PE DD TRIMISI DE ROIBU PE BANI NOSTRI CAZATI LA HOTELU MERIOT DE 5 STELE
ESEC....DUPA CARE MINTE ANGAJATI SA STEA CUMINTI IN SECTI CA NU PLEACA NIMENI SI V-OM FUNCTIONA INTEGRAT.....UN CACAT CA APOI IN MAI 2013 PLEACA 1000 DE COLEGI ACAS
CERNEV A SPUS CA DIN PACATE SITUATIA E GREA SI STATU CA ACTIONAR MAJORITAR VA FACE LA OLTCHIM DISPONIBILIZARI.
CARE ESTE PENTRU NOI LIDERU CEL MAI BUN...?CEL CARE NE MINTE CU NERUSINARE SAU CEL CINSTIT CARE NE SPUNE CE NE ASTEAPTA......COMENTARIILE VA APARTIN DV.
PROPENOXID

#10272 ATUNCI O FAC

2013-10-18 04:28

CIND OI VEDEA PE DICULOIU SI PRISACARU ANGAJATI AI OLTCHIM SA FACA SI EI CEVA PT SOCIETATEA ASTA CUM FACE CERNEV AM SA MA INSCRIU SI IO IN SLO SI AM SA CONVING PE MULTI SA O FACA

Musafir

#10273 Clădirile Sindicatului Liber Oltchim, scoase la „mezat” de Finanţe

2013-10-18 08:20

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/272e2b773a5b8150a49ee66a26189a3d_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.voceavalcii.ro/2013101617694/Cladirile-Sindicatului-Liber-Oltchim-scoase-la-mezat-de-Finante.html

Clădirile Sindicatului Liber Oltchim au fost scoase la vânzare de Finanţele Publice Vâlcea. Aşadar, sindicatul lui Mihai Diculoiu a fost executat silit pentru datoriile pe care nu le-a plătit la stat. Aşadar, la licitaţia publică din data de 24 octombrie va fi scoasă la „mezat" o clădire în suprafaţă de 203,62 mp, compusă din parter - 82,12 mp, etaj - 82,12 mp, mansardă - 39,38 mp, construită din beton, cărămidă şi lemn în anul 1998, situată în localitatea Dăeşti, sat Fedeleşoiu. „Această construcţie nu este intabulată în cartea funciara, dar se află amplasată pe terenul cu nr. cadastral 35.288. Preţul de pornire a licitaţiei este de 139.834 lei" – scrie pe site-ul Finanţelor Publice Vâlcea.

DISPONIBILIZAT

#10274 esti penibil

2013-10-18 08:48

DICULOIULE TI-AI BATUT JOC DE TOT PATRIMONIU SINDICATULUI ,L-AI PUS PE BUTUCI SI TE EXECUTA FISCU.
LA FEL A PROCEDAT SI ROIBU CU OLTCHIMU NUMAI CA OLTCHIM A AVUT NOROC DE NISTE BAIETI INTELIGENTI SI AU CERUT INSOLVENTA ,ALTFEL OLTCHIM ERA EXECUTAT LA FEL CA SINDICATU LIBER.
AMBI MERITA NUMAI SUTURI IN CUR.....PE UNU REGRETATIL SI LA ALALALT COTIZATI CU BANI LUNAR

Musafir

#10275 Andrei Gerea, noul ministru al Economiei: Singura solutie pentru Oltchim este integrarea cu Arpechim

2013-10-18 08:48

http://www.finantistii.ro/uploads/modules/news/2013/10/81002/380x250_andrei-gere...

http://www.finantistii.ro/actualitate/andrei-gerea-noul-ministru-al-economiei-singura-solutie-pentru-oltchim-este-integrarea-cu-arpechim-81002

Singura solutie economica pentru ca problemele Oltchim sa fie rezolvate este integrarea combinatului cu rafinaria Arpechim, a declarat joi noul ministrul al Economiei, Andrei Gerea, la preluarea mandatului de la Daniel Chitioiu, care a detinut interimar aceasta functie. "Speram cu totii (ca privatizarea Oltchim — n.r.) sa fie o reusita. Eu fiind si parlamentar argesean, este o dorinta sa vedem Oltchimul privatizat, ca si Cupru Min-ul, iar celelalte probleme sa fie rezolvate. In orice caz, trebuie sa fiti si dumneavoastra convinsi ca vom face tot ceea ce depinde de noi sa vedem problema rezolvata", a spus noul ministru, informeaza Agerpres.

Intrebat daca doreste o integrare a combinatului Oltchim cu Arpechim, el a raspuns: "Evident! Nu numai ca o doresc eu, ci si din punct de vedere economic este singura solutie. Nu am vorbit cu cei de la Petrom inca, nu am avut cand".

Rafinaria Arpechim Pitesti, detinuta de Petrom, este principalul furnizor de materii prime al combinatului petrochimic din Ramnicu Valcea. Petrom a inchis activitatea rafinariei in urma cu doi ani, din cauza cererii scazute de carburanti de pe piata locala. De atunci, Oltchim este nevoit sa aduca materiile prime de la alte rafinarii mai indepartate si din import, cu costuri mult mai mari.
Ministrul interimar al Economiei, Daniel Chitoiu, a predat mandatul ministerial joi dimineata deputatului liberal Andrei Gerea, spunandu-i ca acest minister are in prezent de rezolvat probleme arzatoare, precum privatizarea Oltchim si atragerea de investitii la Cupru Min. "'Va predau mandatul de ministru al Economiei, pe care l-am detinut interimar cateva zile impreuna cu problemele arzatoare pe care le are Ministerul Economiei in perioada imediat urmatoare, respectiv Oltchimul, finalizarea procedurii la Cupru Min... Dupa cum v-am informat, am suspendat 30 de zile (procedura la Cupru Min — n.r.) pentru a face o analiza si a prelua dumneavoastra procedura, astfel incat sa se desfasoare in conditii cat mai bune, in interesul statului roman. De asemenea, aveti de rezolvat in perioada imediat urmatoare problemele de reindustrializare, trecand peste etapa de elaborare a strategiei si la fapte. Veti avea tot sprijinul meu, si in calitate de ministru al Finantelor Publice, si in calitate de premier, dar mai ales si in fosta calitate de ministru al Economiei, cu cunostintele mele si cu tot ce detin, informatii legate de activitatea Ministerului Economiei si de companiile din subordinea acestui minister", a spus Chitoiu.

El a adaugat ca "acest minister, alaturi de Ministerul Finantelor, trebuie sa duca la dezvoltarea economica a Romaniei si sa cream conditii pentru atragerea de investitii, atat straine, cat si crearea de locuri de munca prin investitiile romanesti". La randul sau, Andrei Gerea a raspuns ca s-ar fi bucurat sa preia ministerul cu cat mai putine probleme.

"Dar in viata nu e cum visam, ci e o realitate careia trebuie sa-i facem fata. Problemele economiei romanesti nu sunt de ieri, de astazi, am incercat pe parcursul activitatii sa contribuim la rezolvarea multora dintre acestea, dar iata ca in continuare aceste probleme se perpetueaza, chiar daca unele s-au inchis. Sunt constient de sarcina grea pe care o am la acest minister, dar uitandu-ma in aceasta sala in care nu de putine ori am fost, imi aduc aminte de propunerile pe care le-am avut de atatea ori inaintasilor, colegilor care au fost aici in scaunul guvernamental si sper sa-mi pot pune in aplicare cateva dintre acestea si sa contribui alaturi de dumneavoastra la indeplinirea programului de Guvernare si sa putem la finalul mandatului sa bifam cateva si sa le prezentam cetatenilor ca realizari, capitole inchise bine pentru economia acestei tari", a precizat noul ministru.

Varujan Vosganian a demisionat recent din functia de ministru al Economiei, decizia fiind anuntata chiar in ziua in care plenul Senatului a respins solicitarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind inceperea urmaririi penale impotriva sa.