Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#10226 da

2013-10-17 07:06

multi posteaza in timpul programului iar dupa aceea striga baniiii, este corect?

Musafir

#10227 da, ma

2013-10-17 07:18

Este corect sa se ia masuri. Nu este posibil sa vorbiti in halul acesta. In loc sa fiti preocupati de soarta OLTCHIMULUI, STATI IN TIMPUL PROGRAMULUI SI VA PORCAITI PE AICI. Gata, cine are informatii serioase despre OLTCHIM, SA LE SPUNA.

Musafir

#10228 privind posibilitatea.....

2013-10-17 07:28

De a depista acesti derbedei care se injura pe aici, nici o grija,au fost ei saltati hakeri grei cu ani in spate de hekareala. De aceea , asteptam cu nerabdare curatenia de iarna.
un observator

#10229 Sa recapitulam

2013-10-17 07:41

Singurul vinovat si cred ca si complice la aceasta balacareala,ieste nu altul decît autorul acestei petiti,care permite si chear instiga pus la cale de cei care vor dezbinarea oamenilor spre folosul stim noi cui,asa ca în primul rînd de autorul petitiei trebuie sa ne ocupam ptr ca iel se face responsabil de mai toate relele din aceasta petitie


Musafir

#10230 i-auzi ma?

2013-10-17 08:21

Nu mai inclina tu balanta catre unii sau altii, daca sunt informatii utile, de ce sa nu fim informati ? Lasa tu ficsurile astea sindicale, numai voi ati generat aceasta balacareala. Da, jignirile, atacul la persoana, bancurile de prost gust, jigniri la adresa conducerii { actuala sau fosta-asta ca sa te linistesc si pe tine, pentru a nu mai intarata oamenii} sa fie sanctionate. Intai de noi si dupa aceea , de cine trebuie.

Musafir

#10231 dezbinarea ?

2013-10-17 08:30

A fost generata de voi ? Am spus voi, deci nici o diferenta privind sindicatele. Privind autorul petitiei, chiar eu ,l-am rugat sa intervina la timp, altfel lucrurile vor degenera. Prostia a fost ca si fosta conducere v-au dat nas si actuala. Principalul vinovat-SUNTEM NOI ,CA V-AM TOLERAT !
un fost salariat OLTCHIM

#10232 Re: S-a ales praful de petitia asta!

2013-10-17 08:42

#10224: Conducerea Oltchim - S-a ales praful de petitia asta!

Alo, Conducerea OLTCHIM, ALOOOOO!

 

Pai asa ne-am inteles noi? E? sau nu E?

Sa o luam metodic:

1. S-a ales praful de OLTCHIM, SI SUB CONDUCEREA VOASTRA! Ma rog, voi de fapt nu conduceti nimic, doar va prefaceti, dar asta-i alta treaba, nu este asa?

Pai mai mascaricilor, daca voi va vedeati de treaba, aveau si oamenii de munca, asa ca va rog frumos sa o lasati balta! Rezulta ca, din lipsa activitatii, angajatii mai guralivi isi refuleaza pe aici toate lipsurile si necazurile. Asa cum stiu ei mai bine, ca atata au invatat ei. DAR VINA PRIMARA O PURTATI VOI, PSEUDO-CONDUCEREA OLTCHIM!

Daca voi v-ati fi comportat asa cum scrie in toate Regulamentele si legislatia de care va prevalati pe acilea, societatea nu ar fi in situatia in care a ajuns, angajatii si-ar fi vazut de treaba lor si nu s-ar fi porcait, nici in spatiul virtual nici in viata reala.

2. Intotdeauna au fost monitorizate atat consumurile de consumabile cat si traficul de internet, dar voi abia acuma ati aflat ca se poate face asa ceva. Ceea ce nu puteti voi face, legat de cine scrie pe aceasta petitie, este sa aflati numele si/sau IP-urile de unde s-au facut postari. Ceea ce puteti face, aveti voie, este sa vedeti cine acceseaza aceasta petitie din interiorul societatii si sa interziceti accesul la aceasta adresa. Aici ar fi un mic conflict deoarece ACEASTA PETITIE, cu toate trivialitatile ei, NU APARTINE CONDUCERII OLTCHIM, NU APARTINE ANGAJATILOR OLTCHIM, NU APARTINE SOCIETATII OLTCHIM. Dupa cum spuneam, puteti interzice accesul la aceasta adresa, automat.

3. Daca domniile voastre nu ati fi favorizat aceste sindicate de carton, in special sindicatul Victoria si pe liderii acestuia, angajatii nu ar fi fost atat de suparati. Cum justificati dumneavoastra faptul ca un angajat poate ajunge din sofer responsabil de echipa mobila de monitorizare? Ce concurs a dat el, la ce data, unde si cand a fost afisat concursul pentru acest post, care a fost tematica de concurs, care au fost conditiile de ocupare a acestui post? Cum s-a justificat aceasta echipa mobila? Nu de altceva, dar exista si a existat o asemenea echipa la cei care asigura paza societatii. In mod legal trebuiau anuntate atat la ITM cat si la Somaj aceste posturi, chiar daca nu se faceau angajari din exteriorul societatii. Tot acolo trebuiau anuntate si expuse conditiile de concurs, data concursului, tematica lui. Dar la placinte inainte domnilor si doamnelor.

4. Ati promis ITM-ului ca faceti platile restante pana pe 28 august 2013, atat pentru cei disponibilizati cat si pentru cei care au ramas angajati ai societatii? Ce solutie ati ales dumneavoastra? Sa platiti 10000 (zece mii lei) amenda decat sa va respectati promisiunea. Asta spre rusinea administratorilor judiciari cat si a celui special si a CONDUCERII OLTCHIM (astia care au curajul sa se exprime in acest spatiu public). Daca va spun ca sunteti nesimtiti, va suparati.

5. Tot in cadrul societatii ati tolerat ca cei de la serviciul (DEZ) Organizare impreuna cu Directorul de Resurse umane sa puna in circulatie acte oficiale FASLE, cazul celebrelor Adeverinte de vechime in grupele de munca este notoriu, dar nu am auzit ca cineva din CONDUCEREA OLTCHIM sa intreprinda o singura actiune de sanctionare a acestor persoane.

6. Tot CONDUCEREA OLTCHIM tolereaza actiunile acestor oameni care cer oferte alternative pentru materii prime si utilitati la care OLTCHIMUL este consumator captiv (apa, saramura, etc.). Poate CONDUCEREA OLTCHIM  are in plan construirea de apeducte pentru apa din Jiu, Dunare, Mures (de aici ar putea lua si saamura)... De ce CONDUCERA OLTCHIM a adus oameni incompetenti si ii mentine in cadrul societatii? Nu de altceva, dar unii din ei isi permit sa stea si cu picioarele pe birou ...

7. Daca aceasta CONDUCERE OLTCHIM este asa de ingenua si binevoitoare, de ce nu posteaza pe acest forum de dezbatere documentele pe care ar fi trebuit sa le posteze pe site-ul societatii, asa cum ii obliga Legea insolventei, astfel incat angajatii si persoanele interesate de soarta societatii sa afle cum si cat se zbate CONDUCEREA OLTCHIM?

De exemplu sa posteze rapoartele tuturor organelor de control, asa, ca sa afle tot poporul ce au descoperit aceste institutii? Prin nepostarea acestor DOCUMENTE PUBLICE, CONDUCEREA OLTCHIM incurajeaza speculatiile si limbajul suburban al celor care posteaza, fiecare isi da cu parerea asa cum a auzit el. De asemenea sa posteze CONDUCEREA OLTCHIM planul de reorganizare aprobat in luna septembrie 2013. Sa mai posteze CONDUCEREA OLTCHIM documentele legale de infiintare a mult trambitatului OLTCHIM SPV, numarul de personal, instalatiile care vor face parte, modalitatea de angajare a personalului (poate se va face ca la ARPECHIM, cu ingaduinta si acceptul sindicatului), salariile, sporurile, etc.

Intrebari colaterale: In noua societate CONDITIILE DE LUCRU vor fi normale? societatea nou infiintata va face toate reparatiile astfel incat in toate sectoarele sa dispara conditiile deosebite/speciale? in noua societate se va asigura echipamentul de protectie si de lucru la timp si in cantitatile necesare, antidotul, apa, etc.? Aceste intrebari sunt legate de punctul 5, astfel incat cei de la (Dez)Organizare sa poata emite adeverinte cum doresc ei si nu dupa cum spune legea.

8. CONDUCEREA OLTCHIM sa anunte personalul ce se va intampla cu acesta daca noile conditii de angajare la OLTCHIM SPV nu sunt pe masura asteptarilor actualilor angajati, ce despagubiri se vor acorda.

9. Tot CONDUCEREA OLTCHIM sa anunte pe acest forum cum si cand v-a face plata salariilor compensatorii catre disponibilizati si sa respecte ceea ce spun/scriu.

10. CONDUCEREA OLTCHIM sa publice Raportul de cercetare a furtului si a"sinuciderii"angajatului de la utilitati, ce masuri s-au luat.

In incheiere vreau sa mentionez ca nu astept ca CONDUCEREA OLTCHIM sa se semneze cu nume, prenume, functie si apartenenta politica si/sau sindicala. Astept ca sa publice raspunsuri pertinente la punctele de mai sus, lucruri care i-ar face pe cei care scriu trivialitati pe acest forum sa aiba lucruri cat de cat concrete de dezbatut si sa mai elucidam din "eforturile" si muncile titanice ale CONDUCERII OLTCHIM.

 

Sa nu va suparati ca nu-mi dau numele, nu este relevant!

Multumesc CONDUCERII OLTCHIM!


Musafir

#10233 PRINCIPALII VINOVATI

2013-10-17 08:43

Lumea trebuie informata ! TIBERIU PARNAU a gasit modalitatea de a face bani cu aceste can -canuri gen: ROIBU ARE GAGICI MULTE SI VOI DE CE NU AVETI? Ce sa invete oamenii de la acesti ziaristi, decat articole cu prostii care fiecare le interpreteaza cum vrea. Inca nu am ajuns la maturitatea de a discerne informatia utila pentru noi-ANGAJATII OLTCHIMULUI-De aceea spun : La privat nenica, nu mai merge ! Sa stai in timpul programului pe laptop, te uiti la filme, injuri pe unul sau altul.
Andreea

#10234 Re: Re: S-a ales praful de petitia asta!

2013-10-17 09:05

#10225: - Re: S-a ales praful de petitia asta!

Atata timp cat se vorbeste pornografic, injurios, grosolan, la modul ordinar samd, iar acest lucru se mai face si in timp ce ar trebui sa muncesti, DA, TE POATE DE AFARA!

Dar la creierul tau cat aluna, ce sa ceri....?

Asa se intampla cand muncitorii, care ar trebui sa isi vada de munca, au descoperit tehnica si isi deverseaza dejectiile pe forum. Prima conditie era sa invete sa scrie cat de cat corect gramatical, apoi sa vorbeasca CIVILIZAT!

Aceste 2 conditii sunt insa extrem de greu de indeplinit.

varu sic

#10235

2013-10-17 10:51

bai voi astea care tot o dati cu veti fi depistati ca faceti una,faceti alta lasati dracu moale.
voi credeti ca acest FOTA injura intruna cind pe piperea cind pe cernev cind pe ghioca cind ministru economiei degeaba? FOTA e pus si platit de cineva si noi stim de cine
aceste personaje injurate si amenintate nu i-a facut nici un rau lu acest om ca sa le faca asta
toata vrajba e pornita de la acest diculoiu pe motivu ca i s-a umblat la cascaval si gruparea lui a fost sfarimata

Musafir

#10236 hiiiiiiii

2013-10-17 11:50

diculoiu mutat cu birou slo in cladirea desing ro....ce chiestie



Musafir

#10237

2013-10-17 12:04

Maine se da avansul pe luna iu(n,l)ie?
Gheorghe Tiriac

#10238 Re:

2013-10-17 12:43

#10237: -

Maine se dau concursuri pe post, nu bani, ca din aia nu sunt.


Musafir

#10239 Re: Re: S-a ales praful de petitia asta!

2013-10-17 12:54

#10232: un fost salariat OLTCHIM - Re: S-a ales praful de petitia asta!

3. Daca domniile voastre nu ati fi favorizat aceste sindicate de carton, in special sindicatul Victoria si pe liderii acestuia, angajatii nu ar fi fost atat de suparati. Cum justificati dumneavoastra faptul ca un angajat poate ajunge din sofer responsabil de echipa mobila de monitorizare? Ce concurs a dat el, la ce data, unde si cand a fost afisat concursul pentru acest post, care a fost tematica de concurs, care au fost conditiile de ocupare a acestui post? Cum s-a justificat aceasta echipa mobila? Nu de altceva, dar exista si a existat o asemenea echipa la cei care asigura paza societatii. In mod legal trebuiau anuntate atat la ITM cat si la Somaj aceste posturi, chiar daca nu se faceau angajari din exteriorul societatii. Tot acolo trebuiau anuntate si expuse conditiile de concurs, data concursului, tematica lui. Dar la placinte inainte domnilor si doamnelor.

 

iti raspund eu, daca imi raspunzi cum a luat nastere acest departament de monitorizare; ai urmatoarele variante de raspuns:

1. era necesar;

2. era necesar pentru ca paza nu putea sa urmareasca infractorii;

3. era necesar a se cheltui niste bani de catre fosta conducere desi societatea era KO;

4. era necesar a se inventa niste posturi de sef prin sensibilizarea lui radu olaru;

 

 

sa-mi mai spui cand anume s-au scos acele posturi la concurs, sau pe vremea lu' raposatu' nu era necesar si acuma este? tot cu tematica....

 

brigada mobila exista si astazi, sa nu crezi altceva, au plecat insa cei ce ii deranjau pe unii; sa-mi spui te rog insa, cam ce studii crezi tu ca trebuie sa aiba oamenii cooptati intr-o asemenea brigada;

 

Apoi, vad ca ai pretentii sa-ti comunice tie conducerea Oltchim nu stiu ce informatii pe acest site neoficial, neconcludent comandat de interesele unuia precum diculoiu - banuiesc ca este o gluma ce spui tu.

restantele salariale datorate disponibilizatilor se vor da, cu siguranta; banuiesc ca tu esti unul dintre cei ce beneficiaza de Ordonanta.... nu? presupun ca ai cunostinta de faptul ca alti someri nu beneficiaza de asa ceva....


Musafir

#10240 Re: hiiiiiiii

2013-10-17 12:59

#10236: - hiiiiiiii

diculoiu mutat cu birou slo in cladirea desing ro....ce chiestie

 

mutat in birou cu steliana udrea, taranca facuta patron tinuta in brate in continuare de directoru talpasanu


Musafir

#10241 Ordonanţa privind insolvenţa afectează creditele negociate de OLTCHIM pentru recapitalizării

2013-10-17 13:03

http://media.rtv.net/image/201310/w620/oltchim_00180600.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ordonanţa guvernamentală privind prevederile insolvenţei afectează şi Oltchim, societatea nemaiputând obţine creditele bancare necesare recapitalizării, a declarat joi, pentru Agerpres, Corneliu Cernev, liderul sindicatului Victoria.



"Aşteptăm analiza de către CCR a acelei ordonanţe de urgenţă care afectează acele creditele negociate cu câteva bănci din România. Acel articol care spune că se aplică societăţilor aflate deja în insolvenţă face ca banii odată viraţi în conturile Oltchim să fie imediat luaţi de fisc. Ştiu că sunt multe companii afectate în acest sens privind aplicarea retroactivă a prevederilor ordonanţei şi sperăm că la CCR va fi declarat neconstituţional acel articol. În ceea ce priveşte procesul de privatizare Oltchim, mergem în linie dreaptă. S-a rezolvat şi problema gajului de care se vorbea în cazul secţiei Ramplast", a precizat Corneliu Cernev.

Acesta a mai spus că pe 15 noiembrie vor începe discuţiile cu cei interesaţi de preluarea combinatului, urmând ca pe 10 decembrie să fie cunoscut viitorul proprietar.

"Mai trebuie spus că mâine (vineri.n.r) se va lua avansul pe luna iulie, pe 6 noiembrie va fi dată lichidarea pe august, pe 13 noiembrie vor fi date tichetele de masă, iar pe 20 noiembrie avansul pe luna august. În aceste zile încercăm să preluăm 180 de salariaţi de la MENTCHIM, societate care a fost declarată ieri în faliment", a mai spus Cernev.

Societatea care urmează să fie privatizată OLTCHIM II a fost evaluată la 274 milioane de euro.

OLTCHIM, societate cu capital majoritar de stat se află în insolvenţă din luna ianuarie a acestui an.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ordonanta-privind-insolventa-afecteaza-creditele-negociate-de-oltchim-pentru-recapitalizarii_103326.html#ixzz2hz4TwcAf


Musafir

#10242 Gerea: "Singura soluţie economică pentru Oltchim este integrarea cu Arpechim" BURSA 17.10.2013

2013-10-17 13:05

Singura soluţie economică pentru ca problemele Oltchim să fie rezolvate este integrarea combinatului cu rafinăria Arpechim, a declarat astăzi noul ministru al Economiei, Andrei Gerea.
"Sperăm cu toţii (ca privatizarea Oltchim - n.r.) să fie o reuşită. Eu fiind şi parlamentar argeşean, este o dorinţă să vedem Oltchimul privatizat, ca şi Cupru Min-ul, iar celelalte probleme să fie rezolvate. În orice caz, trebuie să fiţi şi dumneavoastră convinşi că vom face tot ceea ce depinde de noi să vedem problema rezolvată.
Întrebat dacă doreşte o integrare a combinatului Oltchim cu Arpechim, el a răspuns: "Evident! Nu numai că o doresc eu, ci şi din punct de vedere economic este singura soluţie. Nu am vorbit cu cei de la Petrom încă, nu am avut când".
Rafinăria Arpechim Piteşti, deţinută de Petrom, este principalul furnizor de materii prime al combinatului petrochimic din Râmnicu Vâlcea. Petrom a închis activitatea rafinăriei în urmă cu doi ani, din cauza cererii scăzute de carburanţi de pe piaţa locală.
Ministrul interimar al Economiei, Daniel Chiţoiu, a predat mandatul ministerial joi dimineaţă deputatului liberal Andrei Gerea.

http://www.bursa.ro/gerea-singura-solutie-economica-pentru-oltchim-este-integrarea-cu-arpechim-219692&s=companii_afaceri&articol=219692.html

Musafir

#10243 Re:

2013-10-17 13:09

#10237: -

Maine se da avansul pe luna iu(n,l)ie?

ai retinut , deci

 


"Mai trebuie spus că mâine (vineri.n.r) se va lua avansul pe luna iulie, pe 6 noiembrie va fi dată lichidarea pe august, pe 13 noiembrie vor fi date tichetele de masă, iar pe 20 noiembrie avansul pe luna august.


Musafir

#10244 Re:

2013-10-17 13:32

#10235: varu sic -

pt taranul de varpizdic,scz sic;tie necaz mincami ai puuuuuuuu       lla   si cu dintiii,dar si cu muiiittttttaaaaaaaaa,gura ma ,prostovane


Musafir

#10245 Re: Re:

2013-10-17 13:46

#10243: - Re:

pt baluu si moogli;datii ma bani si la lngaul asta de sic ca vad ca l doare rau de mina mea,centrala


Musafir

#10246 Andrei Gerea, noul ministru al Economiei: Singura solutie pentru Oltchim este integrarea cu Arpechim

2013-10-17 13:49

http://the-money-channel.ro/wp-content/uploads/2013/10/Andrei-Gerea-550x330.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://the-money-channel.ro/?p=17122

Singura soluţie economică pentru ca problemele Oltchim să fie rezolvate este integrarea combinatului cu rafinăria Arpechim, a declarat joi noul ministrul al Economiei, Andrei Gerea, la preluarea mandatului de la Daniel Chiţioiu, care a deţinut interimar această funcţie.

‘Sperăm cu toţii (ca privatizarea Oltchim – n.r.) să fie o reuşită. Eu fiind şi parlamentar argeşean, este o dorinţă să vedem Oltchimul privatizat, ca şi Cupru Min-ul, iar celelalte probleme să fie rezolvate. În orice caz, trebuie să fiţi şi dumneavoastră convinşi că vom face tot ceea ce depinde de noi să vedem problema rezolvată.

Întrebat dacă doreşte o integrare a combinatului Oltchim cu Apechim, el a răspuns: ‘Evident! Nu numai că o doresc eu, ci şi din punct de vedere economic este singura soluţie. Nu am vorbit cu cei de la Petrom încă, nu am avut când’.

Rafinăria Arpechim Piteşti, deţinută de Petrom, este principalul furnizor de materii prime al combinatului petrochimic din Râmnicu Vâlcea. Petrom a închis activitatea rafinăriei în urmă cu doi ani, din cauza cererii scăzute de carburanţi de pe piaţa locală. De atunci, Oltchim este nevoit să aducă materiile prime de la alte rafinării mai îndepărtate şi din import, cu costuri mult mai mari.

Ministrul interimar al Economiei, Daniel Chiţoiu, a predat mandatul ministerial joi dimineaţă deputatului liberal Andrei Gerea, spunându-i că acest minister are în prezent de rezolvat probleme arzătoare, precum privatizarea Oltchim şi atragerea de investiţii la Cupru Min.

‘Vă predau mandatul de ministru al Economiei, pe care l-am deţinut interimar câteva zile împreună cu problemele arzătoare pe care le are Ministerul Economiei în perioada imediat următoare, respectiv Oltchimul, finalizarea procedurii la Cupru Min… După cum v-am informat, am suspendat 30 de zile (procedura la Cupru Min – n.r.) pentru a face o analiză şi a prelua dumneavoastră procedura, astfel încât să se desfăşoare în condiţii cât mai bune, în interesul statului român. De asemenea, aveţi de rezolvat în perioada imediat următoare problemele de reindustrializare, trecând peste etapa de elaborare a strategiei şi la fapte. Veţi avea tot sprijinul meu, şi în calitate de ministru al Finanţelor Publice, şi în calitate de premier, dar mai ales şi în fosta calitate de ministru al Economiei, cu cunoştinţele mele şi cu tot ce deţin, informaţii legate de activitatea Ministerului Economiei şi de companiile din subordinea acestui minister’, a spus Chiţoiu.

El a adăugat că ‘acest minister, alături de Ministerul Finanţelor, trebuie să ducă la dezvoltarea economică a României şi să creăm condiţii pentru atragerea de investiţii, atât străine, cât şi crearea de locuri de muncă prin investiţiile româneşti’.

La rândul său, Andrei Gerea a răspuns că s-ar fi bucurat să preia ministerul cu cât mai puţine probleme.

‘Dar în viaţă nu e cum visăm, ci e o realitate căreia trebuie să-i facem faţă. Problemele economiei româneşti nu sunt de ieri, de astăzi, am încercat pe parcursul activităţii să contribuim la rezolvarea multora dintre acestea, dar iată că în continuare aceste probleme se perpetuează, chiar dacă unele s-au închis. Sunt conştient de sarcina grea pe care o am la acest minister, dar uitându-mă în această sală în care nu de puţine ori am fost, îmi aduc aminte de propunerile pe care le-am avut de atâtea ori înaintaşilor, colegilor care au fost aici în scaunul guvernamental şi sper să-mi pot pune în aplicare câteva dintre acestea şi să contribui alături de dumneavoastră la îndeplinirea programului de Guvernare şi să putem la finalul mandatului să bifăm câteva şi să le prezentăm cetăţenilor ca realizări, capitole închise bine pentru economia acestei ţări’, a precizat noul ministru.


Musafir

#10247 Re: da, ma

2013-10-17 14:44

#10227: - da, ma

EU;FOTA VA VOI SPUNE ADEVARUL CERNEVISTULE    ;BALUU,UITE ACUSI ACUSI ITI DA PRIN NARII,NU TE GINDI LIBIDINOSULE LA ROIBULUSI ,CA VINE LACATUSI;


Musafir

#10248 Re: Re: da, ma

2013-10-17 14:50

#10247: - Re: da, ma

PTRU MOOGLI,ZIS GHIOCA; SA PUPI IN CUR FORDUL D LUI RADUTOIU ,CA NU O SA L MAI CONDUCI PREA MULT


Musafir

#10249 HIIIII;CRED CA TE DOARE IN GIT ASA CUM TE MANIFESTI DE PPPPPP,D LUI DIC

2013-10-17 14:52

VICE PRESEDINTE SIND VICTORIA EMIL GHIOCA

#10250 bai baieti

2013-10-17 15:00

remus fota nu e chiar asa cum il cataloghiaza uni s-au alti. din cite stiu eu remus a pierdut un copil si era unicu baiat...eu va intreb daca se intimpla asa la unu din noi doamne fereste cum se va schimba acel om .remus nu are suflet rau dar cineva la scos din minti. pot face si pariu ca maine poimaine fota va avea puterea sa stea de vorba si cu emil ghioca si cu cernev si se va integra in societatea oltchim indiferent cine o v-a conduce.
remus fota nu trebuie huiduit si inlaturat ci trebuie consiliat si ajutat
acest lucru eu am sa il cer si am sa il ajut cit voi putea indiferent ca m-a injurat si m-a denigrat
orice om chiar daca a gresit trebuie facut tot posibilu sa il convingi sa inteleaga ca a gresit si sa ai intinzi o mina sa il duci pe drumu bun