Domnule Preşedinte Jose Manuel Durao Barroso

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Domnule Preşedinte Jose Manuel Durao Barroso


Musafir

#26

2012-07-22 12:50

Este numai o mica parte din discriminarea facuta cu zambetul pe buze de CE, PE, Angela Merkel plus mass media (poate ca unele materiale, chiar in mpresa straina, sa fi fost platite, ca doar a furat PDL atatia bani sa p le poata plati) adica nu e vorba numai cea privind pragul electoral. Ptr. ca, din 2007, basescu s stat in genunchi si cu capul plecat la toate summit-urile, institutiile europene ne trateaza ca pe o colonie, ca pe o tara de lumea a III-a. Si, firesc, ne dau ordine, ne trag la raspundere, ne spun ce putem face si ce nu putem face. Ei, ca si basescu si clica sa "paracioasa", ignora ca avem Parlament, avem CCR, avem Justitie, si tot ce declara sefii acestor institutii romanesti nu sunt luate in seama. Dupa ce vom avea un presedinte, un premeier, Externe si toti ministri cu sira spinarii, poate ca vom deveni egallii celor 26 de tari membre UE.

Musafir

#27

2012-07-22 14:04

Consider că ar trebui menționat în scrisoare, că acest dictator, care de când a devenit președinte, știm cu toții prin ce metode(prin FURT)compară tara cu o corabie a lui și poporul cu un echipaj care trebuie să i se supună orbrște nababului și clicii sale.Dacă va fi necesar il vom debarca prin FORȚĂ și-l vom pune la dispoziția JUSTIȚIEI. În situația în care va continua împotriva voinței noastre-a poporului suveran- îl vom deferii JUSTIȚIEI în ziua de CRĂCIUN. Pote numai așa vom scăpa de Blestemele care au căzut asupra acestui popor BINECUVÂNTAT de BUNUL DUMNEZEU care la așezat pe aceste meleaguri.


Musafir

#28

2012-07-22 16:18

Barroso este un politruc de teapa lui basescu si de culoarea(de rahat)a pdl-ului. Sa-i fie rusine. Comisia Europeana, Consiliul Europei si alte scule de genul asta au legatura cu democratia ca si ROMANIA lui basescu.
ion

#29 urare

2012-07-22 16:39

Va urez drum bun catre....Moscova sub comanda lui voiculescu

Musafir

#30

2012-07-22 22:22

Sa fie validat referendumul si sa scapam de Basescu!

Musafir

#31

2012-07-23 11:27

Este rusinos faptul ca un lider european nu se poate ridica deasupra intereselor de partid

Musafir

#32

2012-07-23 11:40

Datorita inconstientei anumitor europarlamentari si parlamentari PDL precum si datorita unor jurnalisti straini care au preluat informatii eronate dintr-o singura sursa suntem acum pusi in ipostaza de-a suporta deteriorarea imaginii Romaniei in lume si recuperarea increderii investitorilor straini. Astfel de fapte grave sunt pedepsite foarte aspru in orice stat civilizat. Sper ca vinovatii sa fie trasi la raspundere pentru discreditarea Romaniei la nivel international. Gelu Vlasin, scriitor - vicepresedinte FEDROM (Federatia Asociatiilor de Romani din Spania)

Musafir

#33

2012-07-23 11:48

Mr. Barosso, did you heared about the "principle of the limited statehood"? It was elaborated by a very good comrade named Leinid Ilich Brejnev, to justify the invasion of Czehoslovakia in 1968;Do the European Commission same ideas?

Musafir

#34

2012-07-23 11:49

Datoria parintilor este aceea de-a lupta pentru binele si viitorul tuturor copiilor. Ajunge cu umilinta
Nicolaie Silviu
Musafir

#35 Domnule Barroso ! Aveti nota Zero la Democratie !

2012-07-23 12:20

Domnule Barroso,
Este o mare RUSINE atitudinea pe care ati adoptat-o in legatira cu problemele Poporului si Statului Suveran al Romaniei !
Ati pangarit si compromis Idealurile si Valorile Crestin-Democrate pe care in mod Fals si Fatarnic sustineti ca le reprezentati si sustineti !
Prin modul in care luati apararea unui DICTATOR Bolsevic si NKVD-ist intarziat in mileniul III, al acestui T.Basescu, ati dat o lovitura Capitala Proiectului pentru o Uniune al Statelor Europene !
Nimic in lume, cu atat mai putin acest Bolsevik-Securist T.Basescu nu ar putea legitima sau scuza o asemenea optiune a voastra ! Popoarele si Natiunile Europei si-au pierdut increderea in voi cu prilejul acestuik Test pe care l-ati cazut 100% !!!


Musafir

#36

2012-07-23 12:25

Put an end to the brutal intervention in our policy! Respect what you claim you want to do for the European peoples! We are not the private manor of Mrs. Merkel and not a colony!

Musafir

#37

2012-07-23 12:29

Naţiune, ieşi la vot în 29 iulie 2012!
Decide tu cine să-ţi fie preşedinte, nu Barosso, nu CE!

Musafir

#38

2012-07-23 12:30

Barroso*
Un votant plictisit

#39 Un votant plictisit.

2012-07-23 13:07

Cat de manipulabili sunt romanii. Azi, despartiti in 3 tabere- probasisti, antibasisti si impartiali apatici-nu mai au ochi sa vada ca, indiferent de cine este la putere, din tarisoara asta va ramane doar numele, asta datorita faptului ca adevarata lupta se duce intre cei dinafara, ahtiati dupa resursele Romaniei. Cred ca de fapt asta este globalismul: accesul liber al companiilor puternice la resursele tarilor care inainte se protejau prin armata, granite, legi si tratate internationale. Ca o parere personala, cred ca azi, la noi, cei care sunt la putere sau cei care doresc puterea sunt (mai mult sau mai putin constient) marionetele lor. Spre exemplu actualul presedinte face lobby pentru o companie canadiana, dorind instrainarea aurului romanesc. Partidul oponent, PSD-ul, prin reprezentantii sai, dadea acum cativa ani aurul negru- petrolul- unei companii straine, pe motiv ca era gaura neagra in buget!!! Ce povara a fost pentru economia romaneasca se vede: valoarea companiei austriece care a preluat compania romaneasca a crescut cu peste 4 miliarde, la 2 ani dupa preluare. Surprinde pe cineva??? Dar faptul ca flota romaneasca aduce bine-merci venituri altora, "ruginaturile" circuland de multi ani, sanatoase, sub pavilioane straine? Eheeei, si cate alte "ruginaturi" si "gauri negre"! De data recenta, drama Institutului "Cantacuzino". Ca urmare, romanasul va plati vaccinuri si cine stie ce alte produse medicale mai scumpe, companiilor farmaceutice straine, ca doar e piata libera!Imi amintesc de gaura din steag din zilele revolutiei si cred ca de pe atunci ne-a fost destinat ceea ce traim azi. Iar azi vad ca, indiferent cui ii platim bir, tot ne ustura pielea. In sila mea vis-a-vis de sforaiturile discursurilor politice, de reprezentantii care se bat cu pumnul in piept ca fac si dreg, pun mana pe Biblie si "se jura ca nu fura", imi spun ca asta si meritam: nu suntem in stare sa vedem padurea din cauza copacilor, nu ne unim, nu aratam ca avem coloana vertebrala. Pentru cei care se tem de comunistii de rusi: periculosi sau mai putin periculosi decat celelalta forte opozante lor, nu cred ca este corect sa-i numim "comunisti", sunt capitalisti pur-sange.

Musafir

#40

2012-07-23 13:49

Romanii au dreptul sa fie liberi!

Musafir

#41

2012-07-23 14:02

si domnule Barosso , mai vedeti-va de tara d-voastra , ca e aproape de faliment ...nu ne impuneti noua ce si cum sa facem.Oricum in Romania , urmeaza o CURATENIE GENERALA SI TOTALA.

Musafir

#42

2012-07-23 14:57

Este o idee foarte buna aceasta initiativa. Avem dreptul la a ni se cunoaste opinia si la a fi respectati ca cetateni europeni! Si trebuie insistat ca dl Baroso sa isi exprime o parere ca raspuns la petitie. legile din Romania stiu ca trebuie sa oblige la un raspuns in 30 de zile, cu UE cum este ?

Musafir

#43

2012-07-23 15:09

M-am saturat de partide alcatuite din traseisti politici, politruci, oportunisti, fripturisti. este dramatic ca poporul roman, la 23 de ani de la caderea regimului comunist nu are alternativa de a vota nu partide ci politiceni integri carora sa le pese de soarta Romaniei nu de implinirea intereselor personale.

Musafir

#44

2012-07-23 15:40

Stimate, Domnule Presedinte Jose Manuel Barroso, dupa aproape 8 ani de cand acest presedinte pe numele sau Traian Basescu si-a aservit tara si poporul, de cand acest individ fara scrupule a facut doar ce a vrut el, a venit timpul ca el sa plateasca pe multe, foarte multe pacate mari si grave. Am votat cu acest individ fara scrupule,de cate ori l-am prins si pe el (si P.D.L. lui}, acest om, needucat, acest "MESIA" al Romaniei care a crezut ca el poate scoate tara din chin si durere. Nu a facut altceva decat sa ia de la cel saraci si sa dea la cei bogati, sa se proclame atotstiutor in tot si toate, nefacad insa altceva, decat sa umileasca omul de rand si o mare, foarte mare majoritate de oameni cumsecade si muncitori ai acestei tari. Vreau sa va aduc la cunostiinta ca acest om nu a respectat COSTITUTIA acestei tari, aproape deloc si nici nu are de gand sa o faca nici de acum in colo. In speranta ca veti citi acest mesaj al meu, cu deosebita stima si respect domnule Presedinte
Profesor gr. I, Moldovan Gabriel, Sibiu, Romania

Musafir

#45 Re:

2012-07-23 15:42

#44: -  

 


Musafir

#46

2012-07-23 16:45

nu-l mai vreau pe basescu

Musafir

#47

2012-07-23 17:09

numai sanatate si sa se odihneasca mai mult europarlamentarii--recomandare medicala pe care o sustin,ca si un bun european ce vreau a fii.imi doresc reprezentanti odihniti ,nu obositi ca presedintele nostru basescu .

Musafir

#48

2012-07-23 19:29

VREAU DREPTATE.....AM IMPRESIA CA DOMNUL BAROSO IL PROTEJEAZA PE TRAIAN BASESCU.

Musafir

#49

2012-07-23 19:29

Parerea mea este ca singurii care cunosc realitatile sunt cetatenii acelei tar[.Ei simt direct tot ceea ce se intampla in tara lor.Ceilalati pot fi manipulati,influentati,dezinformati prin diferite tehnici ,care pot face din alb negru sau macar gri.Interventia celor din exterior este total neproductiva si poate parea chiar partinitoare.Singurul lucru care ar fi util ar fi niste arbitrii impartiali care sa supervizeze ca totul sa decurga corect.

Musafir

#50

2012-07-23 19:36

Presedintele ROMANIEI, domnul Traian Basescu, in cei 7 ani de mandat a cultivat incompetenta si impostura la toate nivelurile: politic, executiv, juridic etc.,a distrus sistemul de sanatate si educatie si ce este foarte grav a invrajbit clasele (paturile) sociale unele impotriva altora, a indatorat tara pentru cateva generatii.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...