Solicitare RCS-RDS de deblocare a site-ului VPLAY
Re
indiferent ca este site xxx,zzz,yyy sau ca e vplay nu conteaza ce fel de site este,nu au dreptul sa iti limiteze accesul la internet atata timp cat tu platesti un abonament la ei
Re: cine pleaca de la rds
#21: radasca - cine pleaca de la rds
Eu am plecat de la rds si acuma sunt la clicknet
Re: Re: Re: Pentru Musafirul cu comentariu numarul 5
#79: Ciprian-Florin Barsan - Re: Re: Pentru Musafirul cu comentariu numarul 5
:)))) si de acolo au trimis mailul oficial? :)))
Re: Re: Re: Re: Pentru Musafirul cu comentariu numarul 5
#114: gvingi - Re: Re: Re: Pentru Musafirul cu comentariu numarul 5
Nu stiu, trimitele si tu si vezi ;) Ti se pare anormal ? Tu crezi ca e vina vplay-ului ? Cand la toata lumea de pe alte retele le merge doar pe rds nu...
Am zis sa-mi aduc si eu contributia si am sunat la RDS. Dupa ce am asteptat in jur de 20 de min ("toti operatorii sunt ocupati, etc") mi-a raspuns unul care mi-a declarat ca vplay ro nu este pe lista cu site-uri restrictionate.
In secunda urmatoare am luat foc; "si de ce exista o lista cu site-uri restrictionate?" . El: "de fapt nu este o lista, am verificat portul 25 sa nu fie blocat". Eu: "si atunci de ce ai pomenit de lista?". El: "m-am exprimat gresit". Eu: "una e sa verifici un port si alta e sa te uiti pe o lista. De ce exista site-uri restrictionate?" El: "nu exista".
In fine, m-am certat cu ala ca la usa cortului. Nu prea cred ca am ajutat vplay-ul cu scandalul meu, dar nu m-am putut stapini...
Later edit. Consider totusi ca e cel putin ciudat sa gasesc reclama la UPC aici, in contextul actual.
Re:
Totusi nu vad care este problema mea! In contract am banda si pentru traficul dinafara metro!!!
| This discussion has been closed. |
rcs-rds