Modificare dificultate Examen National Matematica

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Modificare dificultate Examen National Matematica

Gabriela S.
Musafir

#76 Re: Re: Re: N-are minte

2012-06-27 15:56

#75: Romania se duce de rapa - Re: Re: N-are minte

Si stii ca ala e uneori mai sanatos la cap ca un copil!!!...Rau e sa-ti lipseasca mai multe doage:))))

Romania se duce de rapa

#77 Pacat de site

2012-06-27 16:02

Faci site-ul de rusine cu Ideaa ta de geniu nascut pe Terra!
Eu ma opresc aici cu posturile . Poti sati tai si capu' ;) din partea mea!

Musafir

2012-06-27 16:06

Asta e o gluma sau ceva? La romana se face petitie pentru ca nu a fost si nu este corect baremul, dar aici pentru ce se face?! Pentru ca nu suntem in stare sa luam notele la care ne asteptam...
Roxana

#79 DOAMNE FERESTE

2012-06-27 16:13

Voi sunteti cu capul?
Ce naiba s-a facut la matematica...
A fost ceva pe nedrept sau ce naiba?
Sunteti cu capul :-j
Doamne feresteee`
Semneaza petitia aia care stiu ca iau 3,ca de altfel,ai stiu iei nota mare daca nu,nu trebuia sa faci o petitie :|

Musafir

2012-06-27 16:43

Doamne fereste.. Acum nimeni care va vrea sa faca o petitie serioasa nu va mai fi luat in calcul din cauza incidentelor de genul asta.=))
Intr-adevar, subiectele au fost simple, dar nu pentru toata lumea. Au fost simple pentru cei care au lucrat, dar cunosc foarte multi elevi care se plangeau de dificultatea subiectelor!! Asa ca felicitari celor care au fost inteligenti si muncitori, li s-au parut foarte simple si vor lua o nota mare!
P.S. hai sa facem o petitie pentru Dumnezeu ca pe litoral in ultimele zile a plouat si a fost mai frig decat de obicei, si deci sunt foarte multi turisti nemultumiti. Ce ziceti?
xminush

2012-06-28 10:29

In ultima vreme matematica este pusa la colt, multi fugind de ea ca si cum ar fi ceva abstract sau nu stiu cum sa ma exprim. Mi s-a spus chiar de cineva care facuse la liceu M2 ca "nu e ca pe vremea ta... acum e mai greu". Probabil. Atunci nu era M1, M2, era doar matematica. Ar trebui sa se ridice in picioare cine era la liceu cu medii de 6 la matematica inainte de aparitia M-urilor si sa spuna ca de fapt merita un 8 (pentru M2). Hai sa fim seriosi! Sunt parinti care de frica matematicii isi dau copiii la scolile de muzica. De ce nu o scoatem din scoli? Si asa nu o folosim in viata de  zi cu zi decat adunari si scaderi. De ce nu invatam sa numaram doar... deja tabla inmultirii trebuie "invatata" iar matematica are teoria ei ce trebuie "invatata". Mi-e rusine ca s-a ajuns aici. Eu in generala am fost de 9 la mate si in liceu de 7(asta ca nu am prea pus burta pe carte atunci) si totusi nu m-am plans ca era greu. Cinste profesorilor care ne dadeau exercitii de terminam un caiet studentesc din 4-5 teme. Pt. ca matematica se invata consumand km de hartie si kg de cerneala. Asa este. Fugim de a INVATA. Si ce e mai urat... Parintii care nu inteleg asta isi imping copiii gresit, din prea multa iubire. Visezi ca si copilul tau sa fie inginer? Nu are nevoie de diploma (titlu) ci de stiinta. Matematica nu e grea ,prieteni, e LOGICA!!! Dar ca sa o intelegi trebuie sa muncesti. Examenul acesta intradevar nu a fost unul foarte greu si totusi vom avea surpriza numarului mare de elevi care au gresit. Ceea ce vreau sa spun dupa lunga mea vorbarie... Nu cred ca isi are rostul petitia asta dar ,fratilor , hai sa nu coboram stacheta... Chiar nu mai avem pretentii la copiii nostri? Chiar plecand de pe bancile liceului sa avem o logica de vanzator si atat? Nu-i normal... Apăi dacă îi aşe.... Condoleante iubitorilor de calcule! O murit matematica...

Of.... matematică... cei multi NU TE VOR!!!