Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Subiect
Predicativa antepusa necesita o intonatie specifica marcata prin semnul exclamarii, dar copilul nu invata asa ceva la a 8-a, el stie doar ca predicativa e postpusa. Nu e vina mea ca nu se preda recunoasterea predicativei antepuse. Deci e subiectiva. Prima data am incercat sa dau o explicatie mai simpla.
Trezirea !!!
I'm at a payphone trying to call subiectiva All of my change I spent on it...Where have the times gone, baby it's all wrong, where are the plans we made for EN? If happy ever after did exist...Subiectiva would still be holding you like thisss...All those predicativas all full of stupidities. One more stupid predicativa I'll be siiick.
Deci, ignorati rautatile celorlalti si aveti incredere.
TOTUL VA FI BINE!
Re:
Dece sa fie corect, ca vreti dumneavoastra? Gramatica nu o facem noi acum, e deja facuta si trebuie respecta! Obisnuitiva cu ideea, doamnelor si domnilor, fiind ca raspunsul corect este subiectiva!
Re:
Re: Re:
Imi pare rau, dar nu esti informat. Domnul Primministru a fost de acord cu noi si i-a cerut Ministrului Educatiei sa ia pozitie, si este deja oficial.
PREDICATIVA VA FI PUNCTATA!!!!!!!!!
ASCULTATI STIRILE OAMENI BUNI!!!!
Re:
#226: - Corect! Cei ce gandesc mai clar si mai bine au scris subiectiva. Dar ce conteaza? Vor castiga tot cei "prosti, dar multi" - te provoc, asule, sa-mi spui de unde e citatul. Oare de ce se mai dau examene? Sa va dea tuturor 10 din oficiu, si gata!
...nu conteaza 0.15 sutimi la nota finala?
Imi pare rau domnule ministru ca nu sunteti informat; sectiile bune se transeaza in o sutime
Re: Re:
Nu-ti inteleg nemultumirea. Postezi ca sa te afli in treaba.
In loc sa pierzi timpul aiurea' mai bine ai pune mana pe o carte de romana, sa inveti sa te exprimi ca toti cetatenii, nu sa te dai mare ca stii 4-5 cuvinte in engleza.
#6167: Andrei Zamfir-Giurgiu - predicativa
s-a facut dreptate
Re: predicativa
#6167: Andrei Zamfir-Giurgiu - predicativa
Exact, tot raul spre bine. Ne-am afirmat si noi odata si am vazut ca se poate.
Ce pot spune?!
HAI PREDICATIVA! :))))
Bravo predicativa!
Uitati-va pe A3
felicitari
http://www.abmail.ro/atentie-elevii-care-au-bifat-predicativa-contestatia-este-solutia-conform-ministrului-educatiei/
Liviu Pop in studiou!
| This discussion has been closed. |