Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re:
Aia care au anuntat si ca Elodia traieste?.. Da, pe pariu ca era pe "Acces din-rect".
Mda, cred ca o sa avem toti 11.
Re: Intrebare
#6077: Andrei Zamfir-Giurgiu - Intrebare
Poti face contestatie doar pe un cuvant, poate si silaba daca vrei. ( Te duci si-i arati cu degetelul unde)
DAFUQ!
Re: Re:
Asta e ATITUDINE DE CERCETATOR?! - cum adica, "toti copiii destepti au gresit"?! A facut ea o statistica? Si ceilalti sunt prosti? Daca au gandit ca la clasa a IV-a, cum au ajuns intr-a VIII-a?
Cu atitudinea asta ofensatoare, nu ma mir ca nu i s-a luat in considerare opinia.
Mizez pe profesionalismul celol deja amintiti: Dindelegan, Zafiu, Dobra, Forascu.
cu ce sunt vinovati acesti copii si parintii lor, ca sa suporte greselile si incompetenta unor asemenea profesori, care nu au curajul sa-si asume raspunderea acum.
eu vad 2 variante simple in rezolvarea acestei situatii:
-anularea subiectului si redistribuirea punctajului aferent:
-notarea ambelor variante ca fiind corecte.
Re: Re: Re:
Partea cu predicativa ai uitat s-o postezi. Data viitoare citeste tot!
Re: Re: Re: Re:
Re: Andreea
gresesti Domnisoara stai cam prost cu matematica 100-6=94 ceea ce inseamana 9.40.
Asta insemna cel putin atatea familii cu nervi...........
Iar asta poate insemna o gramada de capital electoral..........LIPSA.......cca.150.000 de voturi CONTRA..........
Si asta doar de la clasa a VIII-a.........
Ei nu realizeaza ca acesti parinti de copii fac parte din generatia care a iesit in strada si acum 22,5 ani..?????..........au uitat deja........?????
Sunt sigura ca dreptatea va fi si de partea noastra,iar lacrimile care au curs atunci se vor transforma in zambete!
Re: Re:
De fapt, la Observator a anuntat , dar nu se stie sigur nimic probabil ca o sa aflam si noi ceva concret in ultima zi ca la ce ministru avem...
Re:
Cu siguranta ca vor pierde si mai multe voturi daca vor modifica baremul!
Ce-i cu mentalitatea asta? "Daca nu-mi dai, vin cu minerii"!:))) Penibil!
Re: Re: Re:
Nimeni nu a zis ca cei care au ales varianta c)Subiectiva sunt prosti dar in majoritatea cazurilor asa este. Cel putin in Drobeta Turnu Severin sunt foarte multi elevi olimpici care au ales varianta b)Predicativa.Explicatia profesorilor este inadmisibila! Nu cred ca este de vina faptul ca "am gandit prea mult" ci faptul ca acest exercitiu se putea da pentru discutii intre doctorii in Limba Romana nu pentru admiterea la liceu!
Re:
Multumim foarte mult doamna profesoara pentru explicatii si sustinere
Re: Stefan
frate.. nu mi se pare corect.. eu zic sa dea si pt predicativa si pt subiectiva 6 puncte pentru ca uni au pus subiectiva numa la nimereala sau pentru ca avea initiala lor:))) si e pe bune faza cunosc cazuri care au pus subiectiva doar ca avea initiala lor acolo
nu este corect!!!
nRe:
noi parintii acestor copii suntem cei care am participat la Revolutie si apoi la toate manifestatile
BAREM CORECTARE EVALUARE NATIONALA
Tu te auzi?Departajare ma lasati cu astea?Olimpici la romana au gresit`o majoritatea au pus subiectiva la bulan dintre restu.
Rezultatele oricarui examen trbuie sa respecte curba lui Gauss, majoritatea notelor nu trebuie sa fie peste 9,50! Existenta unui subiect mai dificil, care face diferenta este normala. Atat scoala cat si parintii trebuie sa ne invete decenta, normalitatea si nu faptul ca se poate contesta orice, iar regulile pot fi modificate dupa interesul unora sau altora!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: DEEA
#5991: - Re: Re: DEEA
Nu-mi sta in fire sa ma laud, insa oarecum ma simt in masura!.
Sunt olimpica la Romana, precum si la Matematica,..mai mult la cea din urma :)), insa e irelevant! Ideea e ca am participat la etapele nationale... si, TOTUSI, am ales C, respectiv subiectiva! Nu fiindca am nimerit-o ( ...mi-am batut capul cu ea vreo 10 minutele din scumpul nostru timp), ci fiindca mi-am dat seama ca raspunsul sta chiar acolo...da, in fata mea! Era cat se poate de simpla fraza, daca reuseai sa depasesti faza "predicativa". ..Unii, insa n-au sesizat posibila interpretare, alegand C din pur noroc.