Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
.
Re: .
cand o sa stii sa scrii corect in limba romana, vei fi luata in serios
ok!!! poate nu cu 6 puncte (punctajul maxim ) dar.......poate cei care au ales ''a'' vor fi oarecum nemultumiti, dar sincer eu am ales ''b'' shi mi s.a parut EVIDENT k nu era ''a''
Re: DEEA
andreea, poate ca tu, cat esti de desteapta, o sa faci mai putin la matematica decat cei care au pus predicativa. deci nu ii poti face pe acestia prosti!
erati* predicativa* inca odata ne uimesti cu vastele tale cunostinte in gramatica limbii romane ;)
DEEA
Re: Re: DEEA
ai dreptate, in primul rand foarte multi olimpici la limba romana/matematica pe care ii cunosc au ales predicativa, dar la mate s-au descurcat foarte bine, iar in al doilea rand, din cate am observat, in judetul meu toti "desteptii" care ii faceau prosti pe cei care au ales varianta b. PR, s-au incurcat la matematica.. se intoarce roata ;)
pai sa stii ca unii chiar suntem despteti. eu am terminat cu 10 pe linie gimnaziul si am pus predicativa. si nu o sa imi schimb opinia doar ca sa fii tu de acord cu mine.
Jenanat este ca suntem considerati idioti,milogi.Daca asa suntem este rezultatul muncii profesorilor ce n e pregatesc (dupa modelul si cunostintele domniilor lor).Este apa de ploaie ce se discuta ,nici macar nu s-a specificat ca contestatia i-ar avantaja pe cei care au scris predicativa nu si pe cei care au ales atributiva.Solutia este punctarea subiectului acum,pe loc,.
Andreea
Re:
#70: - de ce ,,asta e"? de ce sa ramana as? Vrem dreptete! Iar baremul nu e nicio biblie, e o mare prostie!
Re: Andreea
draga, imi dau seama ca tu nu stii cat inseamna 6 puncte. nu iei 9.94, iei 9,4! imi imaginez ce nota vei lua la matematica!
| This discussion has been closed. |
Re:
#5963: Octavian -
Va sustin!