Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Andreea
Re: Andreea
aritmetica asta ... te omoara? socoteste inaca odata si citeste cu atentie
inteleg ca ai doar 15 ani, asta nu inseamna ca nu stii aritmetica de baza
Re:
si-au luat-o in cap ca baremul spune ca e "c." si noi suntem niste prosti
Propunere: punctarea ambelor variante cu cate 6 puncte
P.S.- pentru doamna de la Academia Romana
-vorbim totusi de o evaluare nationala pt. copii de gimnaziu, nu copii de facultate.
apropo.. daca tu ai fi dat predicativa, acum ce ai mai fi spus? sunt sigura ca erai de acord cu noi toti
Dragutza, intrebarea mea era mai simpla decat cea de la EN...dar nu te mai deranja sa raspunzi...pricepi greu si uiti repede....
Andreea
Andreea
Andreuta draga, tu ai o problema grava cu conjugarea verbului "a fi"!!! Iti recomand un dictionar, un manual, orice care contine elementele de baza ale limbii romane. ;)
Re: Rezultatele protestului..
Daca erati atenti la RTV, nu se modifica baremul. Solutia este contestatia...care v-a ajuta (nu stiu cum) la repartitia computerizata. Explicatia ministrului data parintilor de la Protest a fost, ca si subiectul, ambigua.
Mai urmariti si voi stirile.
Nepotul meu a fost la protest, iar sora mea a vb.personal cu Pop. Se pare ca formularele de contestatie vor fi unele speciale pt.contestarea punctului 3...
Astept sa vorbesc cu sora mea si sa vad ce explicatii mai are.
| This discussion has been closed. |
#5998: deea - Andreea
pai NU este bine din moment ce unii dintre noi vor sa intre la licee bune unde si o sutime face diferenta.
daca tie ti-ar iesi media 9.84 si ultimul care a intrat ar fi avut media 9.85, ai mai fi spus la fel?!