Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
El nici nu stie ce e aia subiectiva si predicativa.
Eu ii inteleg si pe cei care au pus subiectiva ,dar este si predicativa.
Eu am pus prima data predicativa,a doua oara subiectiva,a treia oara predicativa.
Sunt oare tampit la cap sa imi schimb decizia sau asta e raspunsul corect?
Nu ma intereseaza pe mine ca trebuia sa schimbam topica ca sa fi fost predicativa. Se poate?Se poate.
Vreau sa fie dreptate nu nedreptate!
PS: Nu mai comentati aiurea pentru ca sunteti niste tampiti daca nu respectati aceasta petitie.
De ce va este frica dragilor(cei care au pus subiectiva)? Daca raspunsul vi se pare corect nu ar mai trebui sa va ingrijorati!
Bafta maine la matematica:)
Re: Re: MASS- MEDIA
Nu de maine dezbatem cum impartim scaunul, 1/2 lui Ponta si 1/2 lui Base. Oare Pop nu o avea si el loc ? 1/3 MAI BINE
ex 3 subiectul 3
Re: Re:
bine, bine! dar fiul meu de ce a gandit si el tot ca fiica d-lui de mai sus sau ca fiul dvs?
Experti..
Re:
Problema este ca VOUA ! va este frica ! Ai pus punctul pe "i" si ai punctat la tinta , numai ca ....ai schimbat personajele ! Nu noua , ci VOUA ! va este frica , de aceea ati declansat circul asta
Re: Re: Re: MASS- MEDIA
#5353: Parinte - Re: Re: MASS- MEDIA
Crezi ca la cat de mare le este nesimtirea au loc toti trei pe un singur scaun!? Ma indoiesc!
Re: Re: Re:
A avut indrazneala sa gandeasca la un nivel superior celui din clasa a VIII a.
Re: Re: Re: Re:
Nu , el n-a gandit , ce nu intelegeti ? Doar A COMUNICAT ! ceea ce i-au transmis niste experti in limba romana , ....Doamne ! Ce o fi asa greu sa pricepeti !
Re: Re:
Nu am cum sa o iau la bani marunti... eram de fata. Ca orice parinte care isi sustine copilul, eram acolo cand a iesit din examen. Profesoara, care pana atunci flutura subiectele prin curtea scolii si sustinea ca e sb, cand a iesit fata mea si a zis ca e pr, a inceput sa se balbaie. A mai iesit o fata care a zis ca e pr, a inceput sa argumenteze raspunsul ei, iar profa zicea "lasa cuvantul dificultatea!!" Pai de ce sa il lase?? Sa iti iasa tie sb?? Avand in vedere ce raspuns a dat ministrul, nu e de mirare. Si pentru ca maine e examenul la mate, sa facem un calcul scurt: 90% sustin ca e si pr si sb, 100% sustin ca e sb, deci DOAR 10 % sunt convinsi ca e sb!!! Iar din cei 90% ce sustin ambele variante, vreo 50% sunt niste lingai, care zic "da, sa traiti!". Nu au curajul sa spuna adevarul!!!
Sunt mama de fata predicativa, SI SUNT MANDRA DE ASTA!!!
Dar , restul de 100.000 copii care au pus subiectiva , oare de ce au gandit la fel ?
Profesor si parinte
Re: Re: Re: Re:
Multi la plesneala .. sa-ti zic si de ce .. un prieten de'al meu a pus subiectiva .. l'am rugat sa-mi explice .. citez ... ,, pai vine Ce ma jeneaza ? .. dificultatea rasfoirii ... deci simplu .. subiectiva '' .. va las sa observati voi prostia ..
de pe blogul ministrului Pop
Am consultat 90% din inspectorii de limba română din inspectoratele şcolare care au spus că unul dintre subiecte este formulat ambiguu, însă baremul de evaluare nu va fi revizuit pentru că, din punctul de vedere al specialiştilor, este corect. Prin urmare, notarea se va face pe baza acestui barem. Nu putem schimba regulile în timpul jocului, însă estimăm că nu vor fi probleme în privinţa notării. Cu alte cuvinte, admiterea elevilor în clasa a IX-a nu va avea de suferit.
Subiectele şi baremele de evaluare erau deja finalizate la preluarea mandatului, modificarea lor presupunând declanşarea unei proceduri legale a cărei durată e de 6 luni.
In ceea ce priveste impactul celor o,6 puncte alocate acestui subiect in calculul medie finale de admitere pot spune ca aceasta reprezinta 0,05 puncte.
Cred ca pentru copii care au gresit la acest subiect si au ratat inscrierea la un anumit liceu ar trebui gandita o solutie. Dar pana atunci sa speram ca toti elevii vor trece cu bine peste proba de la matematica.
Folosim propozitii pentru a exprima idei nu pentru a face analize gramaticale.
#5363: mama de predicativa - Re: Re:
Sa va traiasca ! Si sa va bucure ! Dar , faptul ca profesoara a inceput sa se balbaie ar trebui sa dea de gandit ! Nu o mai ca nu luati inginereste , ca nu 90% din copii au spus ca e predicativa , daca ar fi fost asa , ar fi fost aici peste 100.000 de semnaturi in petitie ! Marea majoritate de fapt sunt cei care au scris ca este subiectiva , nu sunt doar 10% , dar copiii , ca sa le faca pe plac parintilor , spun anumite lucruri care , stiu ei sigur , ca ii scot din incurcatura ...iar profesoara , din pacate , si nu este singura , ar trebui sa dea un examen serios la limba si gramatica romana
| This discussion has been closed. |
#5348: - Re: Re:
Dreptatea este in functie de cum o vede fiecare . Si asta e ceva real.