Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re:
La admitere
Pai , teme-te , ca probabil ai un rol important in faptul ca l-ai incitat si agitat , in loc sa-si vada de treaba lui , sa-si repete pentru maine !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: La admitere
Parintii aia de care spui au copii care au scris ca e predicativa
Re: Re: Re:
Re:
Sa intelegem de aici ca esti vreun expert in gramatica si ca stii sigur ca nu s-a putut demonstra ca e subiectiva ?
EXPERTII TARII
corect este si a si b....le e rusine sa recunoasta ca nu sunt in stare sa conceapa o evaluare nationala? daca la noi e aja la bac cum va fi?si mai spun ca majoritatea romanilor nu stiu sa scrie si sa citeasca..dc?
Re:
e corect ce cred doar eu..//!!
Re:
Slava Domnului ca l-au dus la Rahova, poate de maine se uita televiziunile si la nedreptatea fata de elevii care dau EN.
subiectele examenului - o rusine
Dragi organizatori, pe viitor, cand veti mai include un text dintr-o sursa oarecare intr-un subiect de examen national hotarator pentru destinul copiilor, cautati ca acesta sa fie cel putin corect gramatical daca nu si cu sens:
1. e-book este o carte in format electronic, autorul textului si-a cumparat un dispozitiv de citit si nu o carte electronica
2. autorul spune ca "E-BOOK-ul (tratat ca substantiv masculin chiar si in traducere) este usoara".
3. "ecranul este lizibil", dar ecranul nu poate fi citet; doar scrisul poate fi citet (scrisul de mana, evident, si nu cel electronic).
DEMISIA!!!
PS: PREDICATIVA
Haideti sa transformam asta in altceva. Ceva este ce facem noi , si altceva este sa cerem puncte in plus . Noi facem dreptate. Este ceva real .
Re:
Daca vrea sa traiasca bine in Romania ar fi bine sa nu mai gandeasca si sa nu mai fie inteligenta. Fiul meu a facut greseala sa gandeasca la fel ca fiica dumneavoastra... Fara cuvinte!!!
Re:
Ai foarte mare dreptate ! Problema e ca , fata ta , ti-a spus chestiile alea despre colegele ei ca sa se ''scoata''ea .....ia mai ia-o la bani marunti , sa vezi ce surprize ai ......
| This discussion has been closed. |