Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Prostii
Crezi ca numai Subiectul raspunde la intrebarea "CINE" Eu iti pot demonstra ca NU.
Si sunt SIGURA ca te-ai gandit ca ar fi PREDICATIVA
despre propozitie
Re: Re: Prostii
Incompetentule , daca pe tine doar atat te duce capul s pui intrebarea "Cine?" ma bucur , pentru ca recunosti ca esti un p***t si nu ai pic de logica , CUm sa spui ca "Jena mea este dificultatea rasfoirii" in loc de "Dificultatea rasforii este jenanta" . Cat creier trebuie sa ai ? Aman2 sunt corecte din punct de vedere gramaticall , dar mai logica este a 2-a , predicativa . Nu ne pasa pe noi ca esti un incult care stie sa puna intrebarea "cine?" , fara pic de logica , care are noroc. Asa ca taci mancator de c***t de esti ca nu ai dreptul sa vorbesti .
Re: Re: Re: Prostii
#5055: Roxana - Re: Re: Prostii
si cei ca mam gandit la ea toti sau gandit dar cei care au gandit diferit au pus SUBIECTIVA !! dc ?? pt ca au gandit mai bine dar uni au pus la nimereala dar nu toti :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#5041: Lovely - Re: Re: Re: Re: Re:
Tu.. de ce crezi ca am spus sa vina englezi peste noi? Sa nu mai am treaba cu subiectiva sau predicativa asta pe care nenea minsitru da doi bani? Duh`.
Plus... Romania nu este, sau poate inca, tara libera? Imi dau cu parerea chiar daca trebuie sau nu... si eu sunt plin de ironie si sarcasm. Nu trebuie sa iei in considerare tot ce zic...
Si problema mea este ca... am o problema, daca tot ne certam pe un exercitiu inutil in care , mai mult sau mai putin, au de castigat cei cu subiectiva si cei cu predicativa... cei cu atributiva ce fac? De ce sa nu se mai ia in considerare acest exercitiu?
toti avem dreptul sa vb:)( pt 5059)
Re: Re: Re: Prostii
ma oftici baietelule !!:)) mai bine meri la mata si zai sati fac o oala de mamaliga sa tio bage in cap sa gandesti inainte de a vorbi ceva!!:))
MAINE IN STRADA
DUPA EXAMENUL DE MATE NE VEDEM LA MINISTER. Raspundeti la apel va rog
Re:
Poezie
Iar se face bascalie
Noi privim in viitor
Ei cu totii la omor
La un om lipsit de minte
Ce a vrut sa fie presedinte
Pana la urma e un mos..
Un urat si un jegos
Mafiot nebun ce vrea