Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Re: What the fuck?
#4832: Pam pam. Acu' vere. - Re: Re: What the fuck?
cand te-ai uitat ultima data pe cartea de gramatica?...acum 20 de ani
Si la mate ce faceti?
Cei care pun 2+2 = 5 o sa faca o petitie?
" NUUUUUUUU, 2+2 = 5, prostii aia nu stiu si au pus la nimereala, ministeru e de cacat."
DA, DA. Las' ca va vad eu.
Re: Re: Re: Re: What the fuck?
#4853: - Re: Re: Re: What the fuck?
Te rog eu acum sa-mi arati ca e predicativa. XD
Re:
“Gramatica de la A la Z”/coordonator Mircea Mot. Cornelia Chirita, Steluta Pestrea Suciu, pag. 256, pct.TOPICA: propozitia subordonata predicativa sta de obicei dupa propozitia regenta; asezarea inaintea regentei se justifica afectiv: Ce nu-mi doream in asemenea clipe este necazul acesta.???????????????
“Gramatica de la A la Z”/coordonator Mircea Mot. Cornelia Chirita, Steluta Pestrea Suciu, pag. 256, pct.TOPICA: propozitia subordonata predicativa sta de obicei dupa propozitia regenta; asezarea inaintea regentei se justifica afectiv: Ce nu-mi doream in asemenea clipe este necazul acesta.
Ce s-a intamplat, stie deja toata lumea.Ce este mai dureros e faptul ca, desi a recunoscut problema, ministrul nu rezolva situatia.Este ca si cum recunosc ca am gresit, si in loc sa ma corectez (desi am toate mijloacele sa o fac)merg mai departe in greseala.Este atitudine de ministru? Aceste 6 puncte pe care le-ar da copiilor nu ar face dintr-un copil slab unul bun, dar ar garanta poate intrarea unui copil bun la un liceu foarte bun, unde si 10 sutimi conteaza.Este nedrept si foarte greu de explicat copiilor cum pot rata o sansa in viata din greseala unora...Eu zic, cat mai este timp, sa reveniti si sa spalati onoarea celor care au facut subiectele fara cap.Nu ar fi prima situatie rezolvata in Romania asa.Au fost legi, norme care s-au schimbat cand a trebuit sa fie aplicate deoarece nu se puteau... aplica.Deci, precedent exista. Nu dezamagiti si copii...Ei sunt viitorul, speranta...
Re: Anonim
“Gramatica de la A la Z”/coordonator Mircea Mot. Cornelia Chirita, Steluta Pestrea Suciu, pag. 256, pct.TOPICA: propozitia subordonata predicativa sta de obicei dupa propozitia regenta; asezarea inaintea regentei se justifica afectiv: Ce nu-mi doream in asemenea clipe este necazul acesta.???????????????
Re: Lovely intrun fel e aja
in alt fel nu e aja...ptc tu poate apartii unui liceu bun care are multe posibilitati si multe locuri...dar daca apartii de un liceu ca al meu cu 3 clase de a 9a ..a cate 28 de elevi.....si in fiecare an la liceu vin peste 100 de elevi din sate apropiate si la scoala mea sunt 45 de elevi care trb sa intre a 9a..iti spun eu ca fiecare sutime conteaza
Re: Re: Re: Re: Re: What the fuck?
#4857: Pam, pam. Sa va vad. - Re: Re: Re: Re: What the fuck?
Re: Re: Re: What the fuck?
#4832: Pam pam. Acu' vere. - Re: Re: What the fuck?
Si tie ti se pare ca propozitia obtinuta are vreun sens? Are logica?
Din cate stiu eu, limba romana cauta explicatii pertinente si LOGICE...
La tine nu intalnesc asa ceva.
Si, imi pare foarte rau, dar nu am schimbat ordinea pentru ca asa am vrut. Zeci de profesori v-au expus parerile lor si voi ii acuzati ?:)) Fara sa "intervi" in contragere , obtineai o propozitie fara sens- exact ca voi.
nu au rost atatea petitii..trebuia s.o luati asa cum ati primit.o...nu s.o schimbati in toate felurile posibile...terminati odata...e clar subiectiva...doamne...
| This discussion has been closed. |
Anonim