Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Adevarul
RE:3838
De ex aici:,,Se stie cine nu a invatat''.
Prop subordonata de aici este tot subiectiva.
au cauzat atata confuzie.Cel mai bine ar fi,dupa mine,
daca s-ar puncta la fel ambele variante(b;c)
Cu respect,I.N
Re:
Este jignitor ceea ce scrieti , sunt multi olimpici care au scris ca este subiectiva , si sunt copii care au ajuns la faza nationala , cum puteti sa spuneti ca gandesc la nivel de clasa a iv-a ?
Re : #3841
Re: Re: Re:
Mai terminati odata cu atata cearta, n-ati fost in stare sa puneti subiectiva ? Inseamna ca n-ati invatat dragi elevi, iar profesorii si comisia s-au pronuntat intr-un barem corect ! Multe dintre lucrari au fost deja corectate ;) Lasati-va de plans acum, mai bine v-ati fi gandit de 2 ori inainte de a pune predicativa. Corecta este subiectiva ! Bravo celor care au pus pentru ca aceia sunt cei buni. Cei care au pus predicativa nu merita sa primeasca cele 0.6 puncte pentru propozitie, asa ar fii incorect fata de elevii care au pus subiectiva !!!
Adevarul
Re:
#3798: Elev care a dat ieri examenul -
ai inlocuit tu da uitate si tu putin are logica propozitia aia? Jenarea este dificultatea rasfoirii compara si tu asta cu dificultatea rasfoirii este jenanta nu suna mai romaneste? Nu trebuie doar sa fie corect gramatical, bine si asta conteaza , dar trebuie sa aiba si sens propozitia. Erau corecte amandoua din punct de vedere gramatical dar predicativa suna mai omeneste mai ales ca subiectul era sigur dificultatea. Ambele erau corecte. Nu stiu la ce s-au gandit astia cand au facut asa propozitie erau 10000 de subordonate in text si chiar pe asta au ales-o
Re: Re: Re: Re:
Re:
imi pare rau dar si daca apare un verb personal fara S se poate lua drept subiectiva. incercati doar sa obtineti o nota mai mare prin mijloace deloc corecte! Si ce daca pana si olimpicii au gresit! Asta nu inseamna ca daca ei au gresit trebuie sa schimbati regulile gramaticii. SI va rog sa nu mai insultati pe cei care au ales subiectiva! Sa nu credeti ca au pus-o doar la intamplare! SUnt unii care au gandit! VOi ziceti ca noi cei care am ales subiectiva va insultam, dar nu faceti si voi la fel?!
Re: Re: Re: Re:
TU CHIAR NU INTELEGI CA E INTERPRETABILA??? MINISTRUL A PUS SUBIECTIVA PENTRU CA S-A GRABIT. CUM A VAZUT CA POATE SA FIE SUBIECTIVA, A ZIS "GATA ASTA E". SI-N AL DOILEA RAND : CEI CARE SPUN CA TOPICA FIXA DEMONSTREAZA FAPTUL CA E SB NU AU DREPTATE. TOPICA NU ARE NICI O LEGATURA IN DELIMITARE FRAZELOR. CHIAR PROFESOARA MI-A SPUS ASTA
Re: RE:3838
Pai da :))...Noi asta incercam sa spunem.SE STIE sau TREBUIE,verbele impersonale fac SUBIECTIVA,exact cum ai spus si tu
| This discussion has been closed. |
Re:
#3831: Lovely -
Dai in penibil, scumpo.