Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: SEMNATURILE PRO SUBIECTIVA: JALNIC!
#3812: - Re: SEMNATURILE PRO SUBIECTIVA: JALNIC!
Bietii oameni!? Este doar unul care probabil face adrese de yahoo la greu si pune acesste nume puerile care demonstreaza ca mare e gradina Domnului si multe specimene gasesti in ea.
Predicativa
Postati pe a vostra si dati-ne pace! Noi avem argumentele noastre, voi pe ale voastre. Fiecare are dreptate-n felul lui si trebuie lasat sa-si sustina cauza.
Deci, dragii mei "subiectivi" limitati-va doar la petitia voastra si nu mai postati doar pentru a ne provoca!
Ziua buna!
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul si ne imbolnaveste total.
Marina Rădulescu Sala, cercetător la Institutul de Lingvistică, spune că un astfel de subiect nu are ce căuta în evaluarea națională. ”Contextul este ambiguu. Copiii care au gândit la nivelul clasei a IV-a au scris că e subiectivă, iar cei care au gândit la nivelul olimpicilor au spus că e predicativă”.
SE PARE CA SI CEI CARE AU FACUT BAREMUL TOT LA NIVELUL CLASEI a IV-a GANDESC!
Mai este putin si vedem ce zice domnu' ministru al educatiei
P.S:Uitati un exemplu deasupra mea care a ales ca e subiectiva si se vede clar ca este analfabet
Adevarul
Adevarul
SE PARE CA SI CEI CARE AU FACUT BAREMUL TOT LA NIVELUL CLASEI a IV-a GANDESC!
Re: Adevarul
FA-TI PUBLICITATE IN ALTA PARTE :|
Aici gasesti numai cei care au scris PREDICATIVA,daca esti chior si nu vezi cauza acestei petitii.
Re:
Dra Otilia, ai scris mult, dar neconcludent! Singurele asertiuni perfecte sunt cele cu LOGICA si cu TOPICA, dar n-ai amintit NIMIC despre SEMANTICA si despre "Concurenta subiectului cu numele predicativ cand sunt in cazul Nominativ ( vezi "LRC" de Iorgu IORDAN si VL. ROBU, EDP, 1976) si nici despre trasaturile[ concret] - [ abstract], care sunt edificatoare intr-un fapt de limba atat de comtroversat- nu interpretabil - , intrucat eu am scris o gramatica, in care neg cu vehementa acest apelativ si il motivez stralucit, cata vreme am fost acceptata cu brio de catre cititorii/ cumparatorii lucrarii mele!
N-am intrat sa-mi fac reclama! Nu am nevoie, dar....poti sti mai multe, daca ma asculti!
MECT a gresit pe doua fronturi, la LR !
Draga "Adevarul", daca ai avea vagi cunostinte de calculator, probabil ai sti ca nu este posibil sa votezi de doua ori de pe acelasi IP.
ESTE CLAR?????
Daca nu este, mai citeste...problema este ....cam "subiectiva pentru tine.
Nu inteleg de ce sunt pe acest forum cei care au raspuns "c"?
lasati-ne sa ne agitam noi, cei "prosti" dar destepti, care am gandit raspunsul...si am validat ce am considerat corect...
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
#3806: Adevarul - Adevarul
Tu ori esti prost ori esti prost!!!!!!!! DACA VEZI CA NU E NIMENI DE ACORD CU TINE MACAR AI SI TU DEMNITATEA SA TE RETRAGI!!!!! ca sa nu mai zic ca este jenant sa ne insulti pe toti si sa postezi tampenia aia din 5 in 5 secunde avand in vedere ca ai vreo 50 de voturi.