Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Atentie mare ce faceti cu viitorul tarii -copiii de astazi
Multumesc
Re: Adevarul
Dute frate tare ca habar nu ai ai! Rusine sa iti fie! Unii chiar au invatat si apar unii ca voi care nu stiu decat sa injure si sa vorbeasca urat! Nu meriti sa comentezi aici!
Re: Re:
Doar ca sa stii, nu toti au internet si s-a mai pus si vrianta a. atributiva.
Mai esti tu sigur ca toti au pus subiectiva? Nu cred :-)
Uita-te la petitia aia, pro subiectiva: nici macar 50 de semnaturi, uita-te la asta: mergem pe 26020 +
Mai bine taci :)
De ce ti-e frica ? Ca va spune ministrul ca-i predicativa? Fugi si invata la mate ca maine chiar va fi subiectiva pentru tine ,,adevarule" .
Sistemul de invatamant romanesc vrea sa demonstreze doar ce NU stiu elevii. Daca sunt aspecte/elemente pe care elevii le cunosc (sa le fie rusine ca gandesc!) e indicat sa existe subiecte formulate ambiguu/controversate! Viitorul nostru nu trebuie sa gandeasca..e daunator!
http://www.mondonews.ro/Subiecte-evaluare-nationala-2012-Subiectiva-sau-predicativai+id-46953.html
SOLUTIA
Adevarul
daca zici k adevarul conteaza nu prostia....de ce mai esti aici?...nu ne intere' ce zici...n'ai observat inca?
sugi pulaRe: Discutie Despre E-Book
Jalnic,..
Re:
O olimpica de la mine din clasa oscila intre subiectiva si predicativa, iar la sfarsitul evaluarii a pus la ghici.
Adevarul
In orice caz, dupa examen m-am sfatuit cu n-shpe mii de profesori si am dat zeci de telefoane, si niciunul nu mi-a zis ca punctul c ar fi corect. Mai mult, m-au asigurat ca cei care au ales subiectiva au dat "la nimereala". Le sustin conluzia! Am in clasa copii care nu stiu sa faca diferenta intre fraza si propozitie, si tocmai aceia au ales punctul c, incercandu-si norocul, bineinteles.
Re:
Ai de mine!.. Tu chiar trebuie sa pui mana pe o carte de gramatica, frate!...Numai aberatii ai spus acolo:). Macar nu te face de rusine.
Esti un mare prost !!! Nu stiu cum de mai esti in viata!!! Tu intelegi ce afirmatie de tampit ai facut?? Judeci?? Cum mm poti sa zici ca olimpicii nu invata? Vorba utilizatorului #3739 : Cum crezi ca ajung (olimpicii) la faze nationale si internationale? Astept si eu un raspuns ! In plus cred ca habar nu ai avut ce valoare morfologica si functie sintactica a avut "ma" (jeneaza) la subiectul 2 ex 4
| This discussion has been closed. |
Cel mai ok ar fi sa dea punctele la toti...