Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Adevarul
Re: CONCRET
am spus ca se poate face plangere penala de abuz in serviciu impotriva celor care au facut baremul.In ac caz ei trebuie sa demonstreze procurorului ca sb e singurul rasp corect iar daca nu o fac e abuz in serviciu=NASOL
In rest, Da-le Doamne mimnte SI PROSTILOR, POATE NE SCAPA DE GRAMATICA.AUREL ANGHEL
Re: Discutie Despre E-Book
#7: Ion Vianu - Discutie Despre E-Book
ce prost :))
Re: Re: Re:
Dragule, stiu ca poate tu n-ai auzit de "Gramatica Academiei Romane" dar e cat se poate de..:)) existenta. Dar voi puteti sa ramaneti la Humanitas... . Cred ca topica fixa s-a discutat printr-a 5-a. Take a look! ;)
Adevarul
Re: Adevarul
Olimpicii NU STIU GRAMATICA? Ai idee cat de tampita este afirmatia ta? Cum crezi ca au ajuns la faze judetene/nationale/internationale?!
Re:
sunt de acord cu lolely...si eu am vrut sa pun subiectiva dar cand am vazut acolo un P.N.I. mi-am dat seama ca e predicativa... sa fim sinceri mai mult de 50% din cei care au ales subiectiva au pus la nimereala :|
:-s
Re:
Nu chiar toata lumea,sa fim seriosi,dar cei mai multi au scris PREDICATIVA si e adevarat.Asa s-a spus si pe Realitatea si cred ca daca au semnat petitia asta 26.000 cred ca au scris multi B
Re:
Eu nu zic ca cei care au pus predicativa sunt prosti. Se mai intampla uneori si copiiilor buni sa greseasca ori din neatenti, ori din cauza emotiilor. Dar daca ati gresit asta e. Si prietena mea cea mai buna a scris tot asa si ea nici macar nu s-a sinchisit cu asta! Caci stia ca nu are rost sa-si dea in cap pentru o greseala din trecut. Si in plus, nu conteaza ce e "logic", ci ce este corect.
| This discussion has been closed. |
Re:
#3702: Lovely -
Sa stii ca nu atunci nu esti asa elev de olimpiada cum te crezi! Si nu ii mai insulta pe cei care au raspuns corect numai pentru ca tu ai gresit! Stiu multi copii de olimpiada care au pus subiectiva deci nu te mai da mare!