Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
This comment has been removed by the person who wrote it.
IMPORTANT
Pe Realitatea TV s-au strans in jur de 2000 de semnaturi!Haideti sa facem tot posibilul si sa marim numarul semnaturilor!Daca vreti revizuirea baremului(acceptarea variantelor b si c =corecte),semnati aici:http://www.realitatea.net/petitie-realitatea-net-revizuirea-baremului-la-proba-de-romana_956231_semneaza.html#view
Re:
Nici faptul ca luptam pentru adevar nu va convinge? In Romania mori cu dreptatea in mana, se gasesc 1000 sa te si scuipe in acel moment.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
inseamna ca ati copiat unii de la altii si/sau ati gandit prea mult!
Cum naiba se intampla ca lucrurile clare sa fie atat de complicate?
Si nu e posibil sa ai 2 variante corecte pentru ca nu ai 2 propozitii de analizat! Este ori alba ori neagra!
Re: Subiectiva vs Predicativa
#3375: Andrei_2012 - Subiectiva vs Predicativa
Tu intelegi ca PROFESORII au spus ca e interpretativa? Si ca acelasi lucru scrie si in GRAMATICA LIMBII ROMANE? Dar de ce nu va puneti problema ca poate voi cei care ati pus subiectiva ati gresit cum ati gandit? Si noi am avut argumente pt alegerea noastra, nu doar voi. Si oricum voi nu aveti ce pierde. Nu inseamna ca nu pot fi greseli in barem. Si nu este prima oara cand se fac greseli in subiectele de examen.
Re:
care "profesori universitari " , ca era una singura si este doar "profesoara" fara " universitara" , sic !
Vlad
Ambele variante trebuie sa fie acceptate.Sa fie multumiti toti elevii.Sunt 60 de suti oameni buni.Nu se poate asa ceva,se contrazic si profesorii intre ei pentru acea fraza.Apoi noi.....ce sa mai zicem.Infine,eu cred ca cel mai bine ar fi sa fim punctati cu 60 de sutimi toti elevii care am pus variantele b si c.
Adevarul
Cum as fie amandoua?
Re:
n-ai inteles nimic , nu este "pentru subiectiva" ....vezi ce atent esti la ce citesti ? la fel ai facut si cand ai zis ca e predicativa ....mai citeste odata cu MARE atentie , pentru ce este petitia aia !
| This discussion has been closed. |