Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Muie
#3318: Am pus subiectiva - Muie
se vede cat de inteligent esti "succes" maine vei avea mare nevoie dupa cum vad
Re: Re: Re: Re: Re: Felicitari
#3303: Domnul Pop - Re: Re: Re: Re: Felicitari
Da domnule Pop.sunt grigoras ionut-adrian.
Vreau sa va spun cand de mult va admir.
Re: ADEVARUL
Esti un prost si nu mai manca atat cacat,cacat cu ochi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Felicitari
#3319: Ionut - Re: Re: Re: Re: Re: Felicitari
Ionute, mi-am terminat de mult gimnaziul, si pe vremea cand dadeam eu examene, subiectele nu erau atat de usoare. Se puneau probleme mult mai nasoale, si pe vremea aia, ca sa iei nota mare nu trebuia sa-ti inveti basmul, schita si pastelul pe de rost ci sa inveti practic, sa te descurci in orice situatie.
Eu as fi pus subiectiva [am postat pe la pagina 67 motivatia], si daca ai putea sa-mi explici ce ai inteles din afirmatia asa-zisului profesor Nicolaescu, te rog sa o faci, fiindca nu cred ca ai inteles ceva, ci doar ai sarit in sus de bucurie ca a zis ca "e predicativa".
Re: Profesor Universitar...
#3164: Profesor Godin Petrascu - Profesor Universitar...
Asa vorbeste un profesor universitar...
Re:
#3280: - De ce nu vreti sa intelegeti ca in Gramatica limbii romane scrie ca sunt corecte ambele variante? DOar pentru ca scrie varianta C in barem nu inseamna ca baremul nu putea fi gresit. Si nu mi se pare normal sa ne jigniti pe cei care am pus "predicativa". Degeaba ati pus voi subiectiva daca aveti astfel de exprimari.
Adevarul
Rusine domnilor profesori!
Daca "marile minti luminate" din Ministerul Educatiei nu reusesc sa cada de acord asupra unei variante, cum naiba niste copii de clasa a VIII-a sa reuseasca?
| This discussion has been closed. |