Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re:
Sa-ti dau raspunsul: sunt mai putini cei care sunt foarte bine pregatiti, mai ales ca esti roman. Asa ca ...
Re: Re: Re: Re: Felicitari
#3290: - Re: Re: Re: Felicitari
Am venit sa lamuresc treaba aici si sa il sustin pe domnul Nicolaescu si teoria sa stralucita , pentru ca rar mai ai ocazia de a schimba o vorba si de a face un bine omenirii corupte alatauri de un geniu ca domnul Nicolaescu. Apropo , numele tau este Ionut Grigoras ?
TOATA LUMEA, VA ROG SA SEMNATI SI AICI, SA AJUNGA PETITIA SI LIVE LA TV, VA ROG!
Re: Re: Re: Re: Re: Felicitari
#3303: Domnul Pop - Re: Re: Re: Re: Felicitari
Domnule Pop, va rog nu mai imi corupeti elevul, are de invatat la matematica!
Re: Re: Re: Adevarul
Pana la urma de ce ti-e frica?Daca ai scris subiectiva,bravo tie!;)
Ai un os!Ai pus la nimereala subiectiva ,si acum ti-e teama sa nu pierzi cele 60 de sutimi,pe care le-ai incasat din prost noroc.Sau,esti un "olimpic la lb. romana"(asa cum sunt toti de la ora 11:00 incoace),si nu vrei ca cineva sa-ti ia locul la liceu!Ei bine,daca ambele raspunsuri sunt corecte,nu este nicio nedreptate!Dimpotriva,s-ar comite o nedreptate daca lucrurile ar ramane asa!Ce ironic este sa postezi o anti petitie chiar pe pagina petitiei respective!
Adevarul
Re: Re: Re: Re: Re: Felicitari
#3298: Diriginta lui ionut - Re: Re: Re: Re: Felicitari
CHIAR EL ESTE.Sunt de la Sf.Sava si numele tau este corect PENTRU CA EU NU AM DIRIGINTA,am DIRIGINTE(este sex masculin).Imi stie numele,ma cheama Grigoras ionut adrian.
Nu mai vorbiti fara sa ganditi oameni buni.Probabil esti unii dintre oamenii care au pus propozitie "subiectiva".In acest caz,nu am ce vorbi cu tine si te rog sa ne lasi sa ne continuam discutia.
ADEVARUL
Re: Muie
#3318: Am pus subiectiva - Muie
Se vede cat de mult ai gandit...
Re: Adevarul
MA P** PE SUBIECTIVA TA!!!....MAI TACI! DACA TU ESTI PROST SI AI ALES LA NIMEREALA(CA MULTI ALTII)>>SI APOI AI VAZUT CA E CORECT>>>FACI PE TAMPITU>>>SI NICI MACAR NU AI CINE STIE CE VOTURI...ASA CA TACA TI FLEANCA!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Felicitari
#3307: Diriginta lui ionut - Re: Re: Re: Re: Re: Felicitari
"Doamna" diriginta ? Eu sunt cadru didactic in aceasta scoala de 30 de ani. Imi pare rau sa va zic dar elevul Grigoras Ionut Adrian , nu are diriginta ci diriginte , numele acestuia este Adelin si este profesor de Geografie pentru ca ma cunosc foarte bine cu dansul. Cat despre coruperea acestui eleve , imi puteti spune va rog in ce fel il "corup" ? Multumesc
| This discussion has been closed. |
eu