Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: ............
#3124: AnonimXXX - ............
De prosti ce sunt ei de asta l-au dat. Ca daca luam orice carte si o deschideam puteam alege o propozitie calumea. Dar de... inca o dovada ca Romania e condusa de prosti.
lalala
Anonim ai dreptate
Cei care au scris predicativa merita o sansa!
Re:
Pai asta ne zbatem si noi sa facem aici- DREPTATE! Haba nu am daca ministerul va lua in considerare petitia noastra sau va dovedi din nou cat de incompetent este.
Cu toata Stima.
Va multumesc pentru tot,
Domnul profesor Petrascu
vai de steluta ta cazatoare!
:)))))
lalala
Let the Flame Begin
Re:
din simplul motiv ca a invatat mai mult ca tine si gandeste mai mult
Re: Anonim ai dreptate
Mintea ta aia inteligenta gandeste asa? Sau ai trimis-o in vacanta?
Re: Anonim ai dreptate
Bai eu nici nu stiu de ce mai comentezi daca nu de duce capu sa vezi ca poate fi predicativa. De ce dracului va mai bagati voi astia cu subiectiva? Si de ce atat ura? Daca capra voastra a trait ( din norocul vostru nu din gandire) de ce sa traiasca a vecinului? Omorati-o ma ca doar asta e un concurs nu? Cel mai bun castiga...Apropo astia care chiar nu au gandit si au pus la plezneala (marea majoritate) de ce sunteti gica contra si nu intelegi, mai ales ca e clar ca voi nu puteti face fata la un liceu bun.
Re:
Da..In plus au inceput sa corecteze evaluarile dupa baremul dat, deci stati linisititi.
Re: Felicitari
#3030: Domnul Pop - Felicitari
Multumim Domnului Profesor Nicolaescu pentru sustinere si explicatii competente, sa speram ca totusi cineva de la minister se va sesiza si vor lua masuri.
Re: Solutia , domnilor !
#3104: Domnul Nicolaescu - Solutia , domnilor !
Pai si o sa se ia in calcul la corectare Domnule Nicolaescu ?
| This discussion has been closed. |
Re: hai ca ai gandit-o pe asta
#3026: -