Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re:
Adevarul e ca, daca elevii chiar au tinut cont (dupa cate vad, asa se zice pe aici :D) de faptul ca pot sa fie amandoua, trebuia sa le scrie pe amandoua si se rezolva necazu'.
Re:
cand jumatate din elevi si profesori spun ca e predicativa ,de unde stii tu ca ai raspuns corect? pt ca asa scrie in barem PENIBIL
Eu
Multumim .domnule Ministru , Liviu Pop, pentru inexistenta corectitudinii in cadrul invatamantului .. Nu inteleg , sincer , de ce .. mizati pe subiectiva atat timp cat Gramatica Romana sustine ambele variante ..Dar concluzia e clara : Romania ramane tara tuturor posibilitatilor !
NU CRED CA II AVANTAJEAZA SA INTRE MAINE LA MATE CU STRESUL ACESTA
Re: Re:
nu se mai puncta nimic in cazul asta ca m-a tentat si pe mine
Bogdan
In loc de pronumele demonstrativ ceea poti pune Lucrul
Lucrul ce ma jena
Care lucru?
Ce ma jena
Atributiva e corecta si fara nici-o subiectiva si atributiva naibii sa le ia
Bine ar fi sa vin unu de la Cluj sa corecteze subiectele ca aia stiu gramatica
Cel mai adevarat raspuns :)
Chiar ai dreptate 100% ,Ambele variante sunt corecte
Re: Eu
Gresit, "In Romania, totul e posibil!" :(. Sustin acordarea de 0.6 la pentru ambele, subiectiva si predicativa.
Re:
Mie mi se pare o doza de egoism din partea celor care au ales subiectiva,sa loveasca in cei care au ales predicativa.Desi sute de profesori au spus ca e predicativa!Daca cei care au facut subiectele si implicit baremul de corectare nu au facut niste subiecte clare cu un singur raspuns si fara 100 de interpretari,macar sa-si asume faptul ca au gresit si sa dea cele 60 de sutimi si celor care au pus predicativa.La un examen nu ar trebui sa existe astfel de neclaritati!
PETITIA DE PE "REALITATEA.NET"
| This discussion has been closed. |