Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic


Musafir

#2576

2012-07-23 08:46

Daca si premierul copiaza........
Ce sa mai vorbim de sistemul nostru de invatamant ....

Musafir

#2577

2012-07-23 09:20

Demisia

Musafir

#2578

2012-07-23 10:42

Asa cum ceilalti plagiatori ajunsi in guvern si-au dat demisia. . . ar fi bine s-o faca si d-nul Ponta (din mila mariei sale)
Vladimir Vetrici- medic pensionar.
Musafir

#2579 Situatia grava in care este tarata ROMNIA de un grup care nu are nimic cu interesul national.

2012-07-23 12:11

Santem astazi intr-una din cele mai grave crize politice ale ROMANIEI creata de un grup (infractional) care actioneaza pe langa constitutia in vigoare(lipsurile ei in clarificarea permitand acestui grup infractional sa o ,,luxeze,,).Aparitia ei pe un cer senin a fost pregatita cu minutiozitate si din timp in laboratoarele unor servicii straine care au un singur scop-indepartarea ROMANIEI din drumul ei democratic alaturi de lumea occidentala a carei civilizatie si organizare socioeconomica o invidiam de sute de ani.Pentru a sti ce avem de facut trebuie din discutie sa eliminam persoanele(Grupul 1-Basescu,Grupul 2 infractional Antonescu-Ponta) si sa intelegem ce este in spatele lor. Grupul 1.Respectare statului de drept ROMAN si respectarea tuturor statelor lumii.Pastrarea din cadrul Comunitatii Europene a legislatiei comune care defineste statul de drept.Respectarea tuturor institutiilor statului ROMAN si a independentei JUSTITIEI ROMANE.Asigurarea dezvoltarii economice in conditiile dificile create de criza economica mondiala.Observ ca aceste deziderate au fost respectate de grupul 1. Grupul 2. In 2 luni au intors pe dos aceste conditii necesare democratiei.Manevre imorale subconstitutionale au permis accesul la putere acum incercand sa alature lor un popor care uneori nu este bine informat sau este suparat pe masurile luate de reduceri ale salariilor si pensiilor.Le este necesara inlaturarea grupului 1 pentru a putea prin aceasta sa subordoneze Justitia ROMANA.Daca acced la puterea deplina noi santem pierduti.Nu vom mai avea nici putinul care ne dadea sperante.Nu poate sa puna in fata noastra incalcarile constitutiei care au condus la suspendare si referendum.Deci care sant incalcarile ?.De ce lumea europeana a condamnat actiunea grupului 2 ?.Lumea europeana nu a aparat un om,a aparat un STAT DE DREPT -ROMANIA care face parte din clubul ei cu drepturi si conditii egale ca oricare dinte ele.Deci grupul 2 (infractional antinational)ne mai poate reprezenta in acesta CASA EUROPEANA (CONSILIUL EUROPEI).Eu cred ca NU. Prezenta la,, REFERENDUMUL LOR,, ne face partasi la nelegiuirea lor in detrimentul INTERESULUI NATIONAL ADEVARAT si al interesului individual cetatenesc .Indepartarea de Europa ne poate aduce in forta inapoi toti romanii care lucreaza in aceste tari si au un castig pe care din pacate astazi ROMANIA nu poate sa-l asgure.Aceste vieti si sperante vor fi grav afectate ca si situatia noastra de aici legata deja cu fire economice trainice de occidentul care ne asigura prin reactia lor ca sant alaturi de noi in aceste clipe .DAR PANA CAND ?. Numai de noi depinde,nicidecum de grupul 2.


Musafir

#2580

2012-07-23 12:16

...DEMISIA

Musafir

#2581

2012-07-23 13:20

Victor Ponta a inceput mandatul de Premier prin minciuna. A spus ca-si da demisia daca lucrarea lui de doctorat se va descoperi ca a fost plagiata ... Dar in loc sa-si dea demisia a demis Presedintele.... Pe banii cui se va face acest referendum de pe 29 Iulie ????

Musafir

#2582 Avocatul poporului este incompatibil cu functia de parlamentar

2012-07-23 13:54

Avocatul poporului , Sergiu Andon
"Sergiu ANDON
Sinteza activitatii parlamentare în legislatura 2008-prezent
DEPUTAT
ales deputat în circumscripţia electorală nr.42 BUCUREŞTI, colegiul uninominal nr.16
pe listele Alianţei Politice Partidul Social Democrat + Partidul Conservator
Formaţiunea politică:
PC - Partidul Conservator
Grupul parlamentar:
Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat - până în feb. 2011
Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal - din feb. 2011
Comisii permanente
Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale - Secretar
Subcomisia pentru demnitate umană
Comisii speciale comune
Comisia specială comună pentru dezbaterea în fond, în procedură de urgenţă, a Codului penal, a Codului de procedură penală, a Codului civil şi a Codului de procedură civilă
Subcomisia de Cod penal şi Cod de procedură penală
Comisia comună specială pentru analizarea crizei intervenite în funcţionarea justiţiei " - preluat de pe site-ul Camerei Deputatilor
V.M. HotNews.ro
Marţi, 17 iulie 2012-
"Agentia Nationala de Integritate (ANI) a cerut Parlamentului revocarea din functie a parlamentarilor Sergiu Andon si Florin Costin Paslaru, ca urmare a ramanerii irevocabile a deciziilor privind incalcarea legii de catre cei doi politicieni.
In 3 aprilie 2011, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis irevocabil ca deputatul conservator Sergiu Andon este incompatibil cu calitatea de parlamentar, intrucat a fost avocat intr-un proces de coruptie, judecatorii admitand astfel raportul de constatare al inspectorilor de integritate."
Credeti ca cel care ocupa fotoliul Avocatulyui Poporului va initia o actiune in urma petitiilor noastre?
In mod normal, din 3 iulie acest personaj , isi salariul nestingherit de nimeni. Asta-i Romania noastra , din pacate!


In mod normal cei doi , incepand cu

Musafir

#2583

2012-07-23 15:00

Un prim ministru incpabil sa compuna o teza de doctorat nu trebuie sa conduca o tara asa frumoasa . Ar trebui sa fie un exemplu de corectitudine

Musafir

#2584

2012-07-23 15:28

Ponta este un mare MINCINOS,ipocrit....Nu vreau sa ma conduca un astfel de speciment.

Musafir

#2585

2012-07-23 16:04

Citez dintr-un comentariu din EV. Z.: "AUTOPLAGIAT. Ponta şi-a REPRODUS 100% lucrarea de doctorat copy-paste într-o carte - Educaţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/autoplagiat-ponta-si-a-reprodus-100-lucrarea-de-doctorat-copy-paste-intr-o-carte-993132.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b12#ixzz21RtYfP3U

"Lista celor cu obrazul pătat:
Virgil Muraru – Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţii Destinate Agriculturii şi Industriei Alimentare – vmuraru@inma.ro
Doru Vladimir Puşcaşu – CEPROCIM – doru.puscasu@ceprocim.ro
Nicolae Burnete – Universitatea Tehnică Cluj – nicolae.burnete@auto.utcluj.ro
Petru Andea – Universitatea Politehnica din Timişoara – petru.andea@et.upt.ro
Victor Stoica – Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti – nu am găsit adresa de e-mail
Horia Iovu – Universitatea Politehnica din Bucureşti – iovu@tsocm.pub.ro
Florin Ionescu – Steinbeis University Berlin – ionescu@htwg-konstanz.de
Paul Dobrescu – Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative – paul.dobrescu@comunicare.ro
Ecaterina Andronescu – Ministerul Educației - ecaterina.andronescu@upb.ro, ecaterina.andronescu@senat.ro, ec_andronesc@yahoo.com"


Musafir

#2586

2012-07-23 22:26

DE ACTUALA STARE DE FAPT IL ACUZ PE DL. ILIESCU ION, CEL CARE FACE TOATE JOCURILE MURDARE DIN LUMEA POLITICULUI IN ROMANIA, INITIATORUL MAREI CORUPTII SI JAFULUI DIN ROMANIA, CEL CARE NU AR PREGETA NICI O CLIPA SA-L CONDAMNE LA MOARTE SI PE TRAIAN BASESCU ASA CUM A FACUT CU FAMILIA CEAUSESCU. DL. PONTA E UN ACTOR SLAB SI FACE DE RUSINE LUMEA POLITICULUI.TOATA TARASENIA ASTA CARE NE COSTA O GROAZA DE BANI SE DATOREAZA INCERCARILOR DISPERATE DE SALVARE A MARILOR CORUPTI, NICIDECUM PENTRU PROPASIREA BUNASTARII OMULUI DE RAND.
RUSINE VOUA !

Musafir

#2587

2012-07-23 23:27

Imi este frica sa fiu reprezentat printre lorzi, diplomati si oameni de inalta prestanta din lume, de catre un reprezentant al MEU, neavenit intelectual si respins de catre intelectuali!!!

Musafir

#2588

2012-07-24 00:23

Sa plece hotul.
C. R.
Musafir

#2589

2012-07-24 03:08

Un politician adevarat se adapta situatiei date si,  chiar daca nu agrea presedintele de drept, incerca sa gaseasca o solutie pentru o colaborare civilizata. Astfel,  nu ar fi distrus imaginea Romaniei in UE, s-ar fi preocupat de problemele economice si sub nici o forma nu ar fi recurs la razboaie interne politice irelevante, paguboase.

victor ponta s-a descalificat singur, prin neprofesionalism, atitudine de aventurier politic, cu vederi inguste despre viitorul Romaniei si al politicii de stat in general. Lipsit de strategii politice si economice autentice, de tact, de viziune si responsabilitate, a dovedit incompetenta, minciuna repetata, atitudini de fronta, infantile. victor ponta nu stie de fapt ce inseamna azi, la nivel european,  a fi prim ministru, nu are obiective pacifiste, nu stie ce este cooperarea pentru binele cetatenilor si al natiunii pe care vrea sa o managerieze. nu intelege politica in general.  Foloseste totul in scop personal de o maniera grotesca, primitiva.

Prea multe discutii despre plagierea lui victor ponta. Orice persoana care termina o facultate si isi redacteaza o lucrare de LICENTA, stie, iar daca nu stie invata, pentru ca sunt multe carti pe piata pe acest subiect, despre regulile general valabile conceperii unei lucrari. Doctoratul presupune deja UN APORT PERSONAL ORIGINAL in domeniul studiat. Ca atare, este rusinos ca a fost nevoie de toata aceasta tevatura nationala pentru a demonstra ceva evident pentru orice student in anul terminal al unei scoli superioare de invatamant. Faptul ca s-a pretat la toata aceasta demonstratie de macho-ism politic il face indezirabil.

Rusine celor care l-au sustinut, sfidand evidentele, in comisii de tot felul.


Musafir

#2590

2012-07-24 09:30

"Intelectualii au demonstrat că demiterea lui Băsescu este constituţională. Citeşte scrisoarea adresată liderilor UE"...aparut in A3.
Presupun ca sunt prietenii lui Victoras si Crinut. Vighi, trimite site-ul la UE, sa vada ca peste 14000 de intelectuali sunt de alta parere.

Musafir

#2591

2012-07-24 10:04

Nu avem nevoie de un prim-ministru mincinos si hot!
Sa-l ia USL-ul si sa plece cu el cu tot.

Musafir

#2592

2012-07-24 12:05

Multumesc initiatorilor acestei petitii si mentin adeziunea la aceasta petitie. Sa fie intr-un ceas bun.

Musafir

#2593

2012-07-24 13:03

Dr Xerox Copy-Paste...alias legionarul mercenar Plagiatorus maximus Victorus Pontus !!!
Capitanul

#2594 Plagiat

2012-07-24 13:03

Dr Xerox Copy-Paste...alias legionarul mercenar Plagiatorus maximus Victorus Pontus !!!

Musafir

#2595

2012-07-24 13:11

DEMISIA DE URGENTA !!!

Musafir

#2596

2012-07-24 14:22

Sa speram caci Ministerul EDUCATIEI isi va exercita atributiile in temeiul legii privind abtinerea unei diplome de doctorat referitor la actualul Prim Ministru Victor Ponta acuzat de "copy - paste"(PLAGIAT) -conform legilor invatamantului.

Musafir

#2597

2012-07-24 15:02

ne-am saturat de hoti

Musafir

#2598

2012-07-24 15:29

Numai prin eliminarea din societatea noastra a oamenilor tip Ponta mai avem sansa de revenire la o vita normala si sperante de mai bine pe viitor. sa ne unim si sa-i aruncam la groapa de gunoi a istoriei.

Musafir

#2599

2012-07-24 15:38

De dat exemplu de "ASA NU" de la gradinita pana la ultimul nivel de educatie.

Musafir

#2600

2012-07-24 19:45

Pana pleaca Ponta, cine stie cand, ar trebui sa NU NE PREZENTAM LA REFERENDUM.