Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

C. R.
Musafir

/ #2589

2012-07-24 03:08

Un politician adevarat se adapta situatiei date si,  chiar daca nu agrea presedintele de drept, incerca sa gaseasca o solutie pentru o colaborare civilizata. Astfel,  nu ar fi distrus imaginea Romaniei in UE, s-ar fi preocupat de problemele economice si sub nici o forma nu ar fi recurs la razboaie interne politice irelevante, paguboase.

victor ponta s-a descalificat singur, prin neprofesionalism, atitudine de aventurier politic, cu vederi inguste despre viitorul Romaniei si al politicii de stat in general. Lipsit de strategii politice si economice autentice, de tact, de viziune si responsabilitate, a dovedit incompetenta, minciuna repetata, atitudini de fronta, infantile. victor ponta nu stie de fapt ce inseamna azi, la nivel european,  a fi prim ministru, nu are obiective pacifiste, nu stie ce este cooperarea pentru binele cetatenilor si al natiunii pe care vrea sa o managerieze. nu intelege politica in general.  Foloseste totul in scop personal de o maniera grotesca, primitiva.

Prea multe discutii despre plagierea lui victor ponta. Orice persoana care termina o facultate si isi redacteaza o lucrare de LICENTA, stie, iar daca nu stie invata, pentru ca sunt multe carti pe piata pe acest subiect, despre regulile general valabile conceperii unei lucrari. Doctoratul presupune deja UN APORT PERSONAL ORIGINAL in domeniul studiat. Ca atare, este rusinos ca a fost nevoie de toata aceasta tevatura nationala pentru a demonstra ceva evident pentru orice student in anul terminal al unei scoli superioare de invatamant. Faptul ca s-a pretat la toata aceasta demonstratie de macho-ism politic il face indezirabil.

Rusine celor care l-au sustinut, sfidand evidentele, in comisii de tot felul.