Petitie Manifest domnul Victor Ponta si guvernul USL…trebuie sa p


Musafir

#76

2012-07-13 15:09

Guvernul trebuie sa guverneze la zi, nu la seral, nu la fara frecventa!
Guvernul trebuie sa guverneze in Romania, nu la Bruxelles!
Guvernul trebuie sa guverneze romani nu partide politice! Guvernul este al romanilor nu al partidelor politice.

Au jurat cu mana pe Biblie si pe Constitutie (conform art. 82 din Constitutie), citez:
„Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia,drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu”.

Cine-i plateste pe guvernanti? Poporul sau partidele politice?

Problema este ca nu trebuie sa ne intereseze cine este la putere. Trebuie sa ne intereseze ce face puterea pentru noi!

Trebuie sa ne intereseze viata noastra de zi cu zi: existenta locurilor de munca, locurile de munca sa fie cat mai bine platite, puterea de cumparare a leului sa fie cat mai mare, ce facem cu copiii nostri (unde invata, ce invata, unde lucreaza, unde locuiesc?).

Pentru acest lucru trebuie sa amintim puterii ca trebuie sa faca tot ceea ce a promis si, pentru ca strigatul nostru sa se auda, semnati “APELUL PENTRU INDEXAREA VENITURILOR POPULATIEI (SALARII, PENSII, ALOCATII DE STAT PENTRU COPII, INDEMNIZAŢIE PENTRU CREŞTERE COPIL) SI PENTRU CRESTEREA SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE!” :http://www.petitieonline.com/apel_pentru_indexarea_veniturilor_populatiei_salarii_pensii_al

Musafir

#77

2012-07-13 21:08

inadmisibil sa pierdem tot, in special bruma de respect pe care-l recastigaseram in fata Europei, si asta in doua luni de guvernare a aliantei nefiresti dintre "salvatorii" socialisti si cei capitalisti ...

Musafir

#78

2012-07-14 16:08

Hotul de Ponta sa se care de la putere;eu nu l-am ales deci nu ma reprezinta.

Musafir

#79

2012-07-16 00:18

Este prea evident plagiatul ca sa mai poata ramane in acesta pozitie fara sa duneze tarii si implicit oamenilor de rand, cinstiti.

Musafir

#80

2012-07-16 12:09

Jos comunismul!!!

Musafir

#81

2012-07-16 15:40

Nu gasesc si petitia pentru plecarea lui Antonescu, unde e? Acesti doi domni sunt penibilul la superlativ, nu au nicio idee despre ceea ce inseamna "diplomatie" si pe de alta parte sustin ca sunt aliati dar habar nu au ce face celalalt si se tot contrazic in declaratii. Cea mai grava situatie: Ponta la Bruxelles - Da, vom respecta ceea ce ne sfatuiti, sa tinem cont de Curtea Constitutionala, dar formulati o lista cu cereri concrete daca mai sunt si alte lucruri de lamurit. Antonescu, despre Bruxelles - Presedintele Romaniei nu primeste ordine de la oficialitati din afara tarii.

NU povestesc din auzite, am ascultat cele doua discursuri integral.

Rusinea e a lor, nu a noastra, SA NU NE MAI IDENTIFICAM CU EI, la urmei urmei nu noi i-am ales pe acestia doi!

Musafir

#82

2012-07-17 17:38

Pentru toate cele intamplate(schimbari plagiat minciuni obraznicii)sa demisioneze Dl. Ponta

Musafir

#83

2012-07-31 13:33

-Vreau ca Romania sa-si recapete respectul Europei! -Vreau o Romanie condusa de oameni a caror respectabilitate sa nu fie compromisa! -Vreau o Romanie in care puscariabilii sa-si ispaseasca pedeapsa! -Vreau o Romanie curata, vreau conducatori care sa respecte omul simplu, nu mai vreau manipulare si intoxicare, vreau o Romanie in care sa nu mai vad oameni asmutiti unul impotriva altuia... -Vreau sa pot spune mandru ca sunt roman, oriunde in lume as fi!

Musafir

#84

2012-07-31 16:35

Jos plagiatorii

Musafir

#85

2012-08-02 08:10

asta nu este prim ministru ci un nesimtit fara onoare si respect fata de tara,lege si popor,fata de adevaratele valori ale Romaniei.

Musafir

#86

2012-08-09 11:25

Sa aiba curajul si chiar sa lasa locul liber,este cazul fara alte explicatii si minciuni.
Lindner

#87 Plagiat Ponta

2012-11-28 00:07

Mi-am facut doctoratul la Universitatea din Karlsruhe, Germania. Am muncit foarte mult pentru a obtine datele de cercetare. Nu vreau sa fiu pus pe picior de egalitate cu un "doctor pe puncte" ca rezultat a unui plagiat. Aceasi parere o am insa si fata de indrumatorul de doctorat al acestuia "Adrian Nastase". Este imposibil ca acesta sa nu fi fost informat. Daca nu stia, inseamna ca nici el nu-si merita functia universitara avuta si nici increderea ce i s-a acordat. Ar trebui si el sanctionat de comunitatea academica.
100

#88 Re: lol

2012-12-01 21:03

#10: -

vai ce minte ingusta ai USL-ist limitat! ce basescu i-a scris lucrarea lui Ponta? despre ce naiba vorbim?? incurajezi hotia? da, asta este specialitatea USL si a sustinatorilor minciuna si ipocrizia... sa va fie RUSINE!!!

 

cer DEMISIA ta Ponta!

88

#89 Re: Re: lol

2012-12-01 21:04

#88: 100 - Re: lol

mesajul era pt USL-istul nr 10 :p

lyca 86 vulcan

#90 damian vasile din vulcan hunedoara

2014-01-17 08:17

ma bucur de demisia lui michi mous ponta mam saturat de toti hotii din usl jos usl mizeria din usl afara cu totiiii si ponta sa plece de unde a venit de la mamasa acolo sa plece usl mizerie jos uslllllllll uhooooooooo usllllll josssss hotiiiiiiiiiiii ponta josssssssss uhoooooooo usl jossssss

Bojidar
Musafir

#91 Să-ţi fie ruşine, Victor Ponta!

2014-03-09 17:54

De ce a minţit şi minte cu nerușinare Victor Ponta - "dottore" PSD şi ciuma roşie (PSD-UNPR-PC? Specializaţi in minciună, manipulare şi dezinformare ciuma roşie (PSD-UNPR-PC) nu se dezminte! Victor Ponta nu l-a acceptat pe Klaus Iohannis ca vicepremier propus de P.N.L. şi d-l Crin Antonescu. Nici noi nu am înţeles de ce! De ce nu l-a acceptat???!!! Simplu, ca sa rupa USL şi să candideze la alegerile prezidențiale, ori el ori Geoana, chiriasul etern al R.A.P.S.P. (fară plata chiriei)! Incă din timpul existenței USL propunerea unui candidat PSD la alegerile prezidențiale a fost repetată obsesiv de diverşi baroni si baroanese mai mari sau mai mici afiliaţi sau făcând parte din ciuma roşie (PSD-UNPR-PC). Să nu fim ipocriţi, gata cu minciuna ca ne-am săturat. Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea şi manipularea tov. Victor Ponta - "dottore" PSD şi a ciumei roşii (PSD-UNPR-PC)!Să-ţi fie ruşine, Victor Ponta!