Petitie pentru respectarea drepturilor persoanelor cu autism


Musafir

#76

2012-05-28 18:32

Mulţumim pentru iniţiativă şi sper ca STATUL ROMÂN, să ajute copii cu autism! ,,Şi ei au dreptul la o şansă"!

Musafir

#77 Re:

2012-06-16 18:10

#51: -

Petitie pentru legalizarea terapiei Aba .Dorim sa obtinem cat mai multe semnaturi.

Geo

#78 Autism ABA

2012-09-06 16:36

Sustin petitia. Sunt mama unui ingeras cu autism si e frustrant sa vezi cum se pierd din lipsa de tratament, de fonduri, de intelegere. Sa facem ceva pentru ei!

Musafir

#79

2012-09-28 16:09

Doriti investitii de miliarde de euro in economia romaneasca?

Doriti zeci de mii de slujbe bine platite in Romania?

Doriti impulsionarea cercetarii si transferul de tehnologii de ultima ora in tara?

Doriti dezvoltare economica sustinuta in urmatorii 10 ani?

Doriti inzestrarea armatei romane la cele mai inalte standarde?

Semnati aceasta petitie, prezentati-o familiei voastre, prietenilor si colegiilor de serviciu, pentru ca este o batalie pentru noi toti, este o lupta care inca mai poate fi castigata… Depinde doar de noi daca vom accepta sa traim in continuare astfel, fara sa ne pese de cum foloseste statul banii nostri sau dimpotriva, vom face ceva…

http://www.petitieonline.com/avioane_noi_si_dezvoltare_economica_prin_offset
O MAMA DISPERATA

#80

2012-10-03 17:05

Si eu sunt mama unui copil cu autism, deci si eu sustin aceasta petitie .
Si fiul meu are nevoie de ajutor. Un flacon de EuroOptimizer costa 2.5-3.000.000 plus celelalte = mai mult decat cei 5 milioane la care are el DREPTUL.
A J U T O R
Jack

#81 Un dram de realism....

2012-10-10 14:30

Scriu aceste randuri cu riscul de a aduna sute de mesaje in care sa mi se spuna cat de inuman si insensibil sunt si ca probabil nu merit libertati si drepturi etc... Trebuie totusi sa existe si un avocat al Diavolului, si va garantez tuturor ca eu sunt doar unul din multi alti cetateni liberi cu dreptul de exprimare care gandesc asa.
Scurt pe doi: asistenta medicala plus medicamentele necesare unei persoane de autism necesita resurse financiare considerabile, resurse financiare care in realitate persoana in cauza nu o sa le returneze in realitate niciodata sub vreo forma de impozit sau taxe catre statul roman. Pe cale de consecinta consider ca am tot dreptul de a ma opune si chiar de a cere sistarea oricarei forme de asistenta acordata persoanelor cu autism, intrucat eu si toti cetatenii care privesc aceasta situatie dintr-o perspectiva economica atragem atentia ca investitia respectiva nu produce profit.
Inca o data doresc sa atrag atentia ca aceasta nu este doar parerea mea ci parerea mai multor persoane si ca imi exprim dreptul la opinie intr-un mod civilizat. Am pretentia ca cine doreste sa comenteze pe acest subiect sa o faca in mod civilizat.
angela navodari

#83

2015-04-19 12:10

Sunt si eu mama unui copil de 3 anisori diagnosticat cu autism si retard in limbaj(10-11 luni) .....marti avem prima infatisare la comisie pentru gradul de handicap si imi este enorm de frica.....statul nu ne ajuta cu absolut nimik si intradevar terapiile costa enorm cand ai salariu de bugetar,stai cu chirie si mai ai un baietel la scoala.... Guvernul doarme pentru astfel de copii..nu ii intereseaza ......dar daca Doamne fereste era unul dintre copii Dumnelor in situatia noastra la fel " dormeau" sau pentru ei se putea si pentru noi restul nu???? Sa le fie rusineeeee


Musafir

#84

2015-06-02 11:57

Speram sa fie respectate drepturile copiilor/tinerilor cu autism!

Musafir

#85

2016-01-18 09:31

Sunt profesor si am observat ca sunt din ce in ce mai multi copii diagnosticati cu TSA, care au nevoie de un ajutor special.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane. Vom face cunoscută această petiție persoanelor care vizualizează alte petiții pe site-ul dumneavoastră, dar încă nu am vizualizat această petiție.

Facebook