Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
Re:
ai mare dreptate! Cred ca pot intelege ce se intampla acolo.Din Ardeal este si bunicul meu. Stiu multe de la el despre ce a insemnat sa traiasca acolo, intre maghiarii din Transilvania. S-au strans peste 24000 de semnaturi in favoarea autonomiei UMF, suntem destui care vedem dincolo de masinatiile pdl si udmr, distrugatorii tarii si ai romanilor! Sunt convinsa ca tot ce ai scris este adevarat, iar autoritatile romane poarta intreaga vina, cum de altfel vor fi responsabile pentru consecintele negative asupra populatiei romane. Intr-o zi vor da toti socoteala, ai speranta!
Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...
#3955: Daniel - Re: Re: Schengen si nu numai ...
Am o singura intrebare: ati fost vreodata discriminat pe motive etnice? Eu am fost discriminata in propria mea tara... si sunt mai multe comentarii care vorbesc despre asta! Oricum, asta e o alta discutie, in petitia asta nu e vorba de diferentele dintre romani si maghiar ci de implicarea politicului in conducerea UMF Tg-Mures.
Re: Re: Re: Re:
incearca sa vorbesti corect in limba romana si pe urma "da cu capul"!
Re: Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...
#4030: - Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...
Am fost de mai multe ori. Şi o dată la Târgu Mureş, de mai multe ori la Cluj şi odată în Reghin.
Re: Re: Re: Re: Re:
Încearcă să aduci ARGUMENTE în primul rând. Prostiile şi părerile subiective sunt doar prostii şi păreri, oricât de corect le exprimi.
Re: Re: Re: Re:
ce legatura este intre respectul limbii oficiale in stat si o schizofrenica care-si ucide copilul? probabil dvs. suferiti de educatie sovina, discriminatorie!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#4024: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Terminologia română trebuie să fie predată (foarte serios) în cursuri separate. Tot aşa ca şi limba română - ca studenţii să ştiu să comunice în lb. română.
Re:
Respectaţi România, drepturile constituţionale şi legile în vigoare (inclusiv Legea Educaţiei Naţionale)!
Aici totul trece prin masura dubla. Chiar si elaborarea, dar mai ales aplicarea legilor Statului. (Iar instititia Prefecturii consfinteste sau inchide ochii la o mascarada nationala, dupa acel "interes").
Ce sa mai astepti la UMF acum "multicultural", ( dar intemeiat din start pentru o minoritate), unde dupa abia patru zeci de ani de dominatie national-sovinista, se vede clar rezultatele acestei politici/practici duplicitare si dominatoare...
Ce sa mai doresc eu tie Dulce Romanie ?!"
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
daca nu ai inteles ca, deja, ti-am raspuns inseamna ca din cauza "prostiilor si parerilor subiective" din "capul tau" nu poti discerne, desi aici cred ca e vorba de informare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#4040: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Multumesc ! Daca dumneavoastra ati inteles, inseamna ca am fost explicita! Mi-as dori f. tare ca multi sa inteleaga asta! Suntem ,,animale superioare,, ...si suntem numiti asa, pentru ca Dumnezeu ne-a dat logica sa putem discerne ce e bine si ce e rau!
Petitia acesta este pertinenta! Va doresc mult succes!
| This discussion has been closed. |