Concurs national unic de titularizare 2012
titularizare
de ce sa se titularizeze in scoli cei care au dat CNU
in 2009 pe subiecte intocmite la nivel de ISJ si celor care au dat CNU
in 2011 pe subiecte de la minister, cu camere de luat vederi ,
nu li se considera acest concurs?
astept lamuriri,multumesc
titularizare
au dat niciodata CONCURS si au fost titularizati
pe liste in 1990 ,cum este cazul inginerilor si maistrilor
instructori din invatamantul tehnic?
nu se poate face ceva?m-am saturat dind CNU ,luind peste 7,dar
nu am putut sa ma titularizez din cauza ca posturile sunt
ocupate de acesti,,titulari pe liste".
TITULARII NU LE-AR REZOLVA NICI INTR-O ZI.
SA SE INFIINTEZE UN CONCURS PENTRU TOTI.
Dati o sansa absolventilor din 2012. Vor sa patrunda in sistem, dar nu-i lasa legea...
Ce poate face un tanar absolvent in 2012? Nu i se da sansa nici macar sa se inscrie la concurs...de luat concursul nici nu poate fi vorba.
Cei care au elaborat Metodologia nu s-au gandit ca in aprilie cand se depun dosarele facultatea nu este incheiata, deci de unde diploma de licenta, nota de licenta sau medie de peste ani? Plus ca inainte de proba scrisa are loc inspectia la clasa...iarasi sunt tinerii dezavantajati....de unde clasa daca tu nu ai terminat nici facultatea? Legea e facuta doar pentru cei care sunt deja in sistem.
Cui ii pasa? Nimanui. Daca mergi sa intrebi la inspectorat ti se spune: ”nu ai nici o sansa”, ”reorienteaza-te”, ”mai fa si un master”...si in timp ce faci un master din ce traiesti? din banii parintilor....e de ajuns. Saracii parinti te-au tinut in facultate, au sperat ca macar copilul lor sa o duca mai bine, ca are studii superioare...
Macar suplinitor daca s-ar putea, dar, oare, exista concurs de suplinire? Am citit Metodologia...dar nu reiese de nicaieri ca ar fi concurs de suplinire. Eu am inteles ca la suplinire, o sa poata participa doar cei care au dat concurs de titularizare la o unitate de invatamant si nu l-au luat. Cu nota obtinuta acolo se prezinta la examenul de suplinire sau cu o nota obtinuta anii trecuti la titularizare.
Daca stie cineva cum o sa fie cu suplinirile anul acesta...astept un raspuns.
E strigator la cer ce se intampla
Titular versus suplinitor
TITULARIZARE
belstaff sale
Eu nu dau titularizare.Am luat "din prima" (trei ani la rand)titularizarea nationala. ma gandesc ca acum nu as avea nici o sansa. va lua doar cine vrea .....directorul...
| This discussion has been closed. |