Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!


Musafir

#926

2012-01-31 10:14

Astept competenta !

Musafir

#927

2012-01-31 10:21

Cred ca pritre cele mai populare petitii ale populatiei
sunt si:
- Jos Basescu
- Jos guvernul
- Alegeri anticipate
Deci ....
I. Z.

Musafir

#928

2012-01-31 10:24

ce imi e basescu ori ceilanti din caracatita, masoni ,fragmasoni. ......alte .......... .e bine ca vorbeste duhul adevarului .un conducator trebuie. oricare ar fi nu te scapa de munca.cu tote astea sa ajuns ca acest obiect al muncii sa fie luat motive sint multe .problema e de viitor.a disparut credinta, nadejdea si dragostea .una fara alta nu se poate.sa vazut unde duce . .........viitorul se va inplini cind toti vom fi un trup si un suflet sau macar cind in cel mai rau caz jumatate plus unul.e bun in piata universitati ....in sufletul nostru ,fara ajutor divin .avem biserica care ar trebui sa puna umarul.parerea mea ar fi si cei rai si cei buni sa punem umarul sa faca front comun la viitor.cu siguranta unele greseli se vor indrepta iar .sa nu uitam ca nam fost inperu nam stapinit lumea .si nu avem nici un exemplu de urmat .sintem exemplul tuturor tarilor .de noi depinde sa ajungem acest exemplu.fara varsare de singe .acum a sosit clipa adevarului.pina nu e prea tirziu .sa cadem in prapasti nui obligatoriu sa fim noi poporul ales prin care sa se inplineasca . .........cum in lume am venit si de jos si de sus adica fii intunericului cu fii lumini .fiecare ne cunoastem dupa faptele noastre ...mare parte sa inplinit cuvintul domnului .sint sigur ca o sa ajungem un exemplu de urmat in toata lumea.doamne ajuta .slavit sa fie numele lui.sa vegeze asupra noastra sa putem indrepta lucrurile pe un fagas normal.multa sanatate sa razbim cu bine.

Musafir

#929

2012-01-31 10:41

Cand esti umilit,batjocorit,privit ca un obiect inutil,eliminat,transformat in "leguma" in mod voit,trebuie sa mai gasim un pic de ratiune si sa sustinem ideea de a redeveni OAMENI!

Musafir

#930

2012-01-31 10:45

nu,sunt mu[te de spus,ei au tot spus timp de 22 de ani si au spus;delapidare,distrugerea a tot ce a fost bun in tara,subminarea economiei si fibrei nationale,inavutirea peste limita bunului simt,genocid,aroganta etc.etc.La puscarie cu toti cei care au gestionat si condus tara dupa 1989




Musafir

#931

2012-01-31 10:51

Doresc cat mai repede schimbarea prin demisea bASESCU-BOC s-au prin alegeri anticipate.

Musafir

#932

2012-01-31 11:23

Am fost si suntem umiliti!
Am fost si suntem tratati ca niste sclavi!
toate masurile au fost luatre fara sa ne intrebe, fara sa ne consulte.
Daca situatia era asa rea, participam cu totii, nu numai saracii!
SA PLECE!

Musafir

#933 Re:

2012-01-31 11:24

#932: -

SA PLATEASCA CU AVERILE ACUMULATE DE LA NOI SI CU LIBERTATEA PE CARE SI-AU LUAT-O DE LA SINE!


Musafir

#934

2012-01-31 11:26

Sunt deacord intru-totul cu petitia!

Musafir

#935

2012-01-31 11:42

La varsta mea nu mai astept nimik pentru mine, dar vreau pentru copii mei si pentru toti tinerii fara perspectiva din aceasta tara. Am trait sub dictatura Ceausescu care avea un scop, sa duca Romania pe noi culmi de civilizatie si progres, dar acum, pentru aceasta modernizare fortata a Romaniei, in care, ma tem sa spun, dar ca mine sunt mii, nu ne regasim, doresc altceva. M-am saturat de lasitate, de vorba false, de aceste vesnice piese ale lui Caragiale care le vad zilnic. AJUNGE

Musafir

#936

2012-01-31 11:46

Este necesara!!!

Musafir

#937

2012-01-31 11:50

Cred ca este Datoria fiecarui roman sa ia atitudine fata de distrugerea continua a tarii pe care o are Mostenire de la Generatii intregi de Eroi. Nu exista in Europa, si chiar in Lume, o alta tara cu o asemenea Mostenire istorica, cu asemenea Bogatie naturala, cu oameni educati, frumosi si destepti, care din pacate sunt obligati zilnic sa accepte UMILINTA ! Luati Atitudine Fratilor !

Musafir

#938

2012-01-31 11:53

Apelul dv este mobilizator si foarte necesar in acest moment greu pentru tara noastra ,dar ma intreb si va intreb?Pecine sa punem in locul acestor excroci ?De ceoameniicompetenti,profesionistiide care se tot vorbeste atata,nu apar in fata noastra sa-si arate bunele intentii?Sapresupunemca apar si acesti profesionistii cu bune intentii cine sa-i voteze cand foarte multi dintre romani voteaza doar mituiti cu sticle de ulei maturi mici sau bere,sau mai rau voteaza pecel care minte mai vartos?Imi pare rau daraceasta natie a noastra se schimba enorm de greu e un popor condamnat pentru multa vreme datorita PROSTIEI devenite genetice

Musafir

#939

2012-01-31 12:05

Doresc sa traiesc intr-o tara normala!
E timpul sa readucem ,,institutia valorii" la coordonatele normalitatii, in toate domeniile de activitate!
Uniti vom invinge!

Musafir

#940

2012-01-31 12:09

Se impune respectarea art.124 din Constituţie de către toţi judecătorii şi instituite pedepse pentru cei care încalcă aceste prevederi. Cetăţenii găsesc în locul dreptăţii şi a unei Curţi onorabile, un spaţiu de micro-climat autotarist, dirijat dictatorial de către unii judecători, în special în procesele cetăţenilor cu Statul Român, fiind de prea multe ori nevoie de CEDO, ca cetăţenii să-şi obţină dreptatea. Acest obicei judecătoresc cu reminiscenţe comuniste trebuie stopat prin lege. Am cerut aceasta de multe ori, dar nimeni nu mişcă nimic.

Musafir

#941

2012-01-31 12:15

Ministerul de învățământ e la pământ!
Trebuie schimbat tot sistemul, împreună cu birocrații incompetenți de la guvernare și ministere!

Musafir

#942

2012-01-31 12:17

Asteptam o schimbare in bine decind a murit Ceausescu!Oare cit mai avem de asteptat?O mai apucam?
{Ca deja am imbatrinit!}
Alege numele de user
Musafir

#943 Subiect

2012-01-31 12:34

Mesaj de solidaritate cu manifestanții din România.
În data de 22 decembrie 1989 am participat la mitingul din piața Palatului cunoscând evenimentele de la Timișoara și sperând că poporul va profita de respectivul miting, se va trezi și răzvrătii împotriva dictaturii și cultului personalității.
Nu am să uit niciodată sentimentul de bucurie din aceea dimineață însorită când noi cei din piață, după un scurt moment de panică/îmbrânceli declanșat de un vuiet venit din anumite dispozitive electronice, ne-am regrupat și am recăpătat curajul de a ne exprima în mod public nemulțumirile față de acel regim totalitar.
Alături de noi au început să vină pe calea Victoriei dinspre hotelul București alte grupuri de cetățeni/studenți... dar ceea ce a urmat este deja istorie, o istorie nedorită dat trăită de cei care au participat și supravețuit la „revoluție.
Au trecut 22 de ani din viață fără a fi realizate dorințele și așteptările poporului român.
Aveam aproape 25 de ani și credeam, cu mintea de atunci, că totul se va schimba în bine și vom trăi în demnitate și abudență, ca în... occident. Dar nu a fost să fie așa.
Poporul Român a fost din nou trădat! de această dată nu de lupi ci de lei hămesiți cu blană de oi.
Poporul român cu poziția sa geografică și bogățiile pe care le deținea putea să trăiască mult mai bine decât oricare alt popor de pe această planetă, dacă avea conducători demni de trecutul acestui neam primordial, pelasg ulterior geto-dac, și care împotriva tuturor mistificatorilor de istorie și a celor care au dorit și doresc să fie dezbinat/hulit/sau șters din istorie v-a continua să existe pe acest teritoriu, oferind în continuare omenirii învățături, așa cum o face de milenii.
Într-adevăr ce doream în 1989 s-a întâmplat. Doream capitalism, dar nu știam ce este acela, și avem.
Avem de toate în magazine,dar nu avem cu ce să le cumpărăm, avem un procent mic din populație foarte bogată restul populației fiind mai săracă decât înainte de 1989 fără locuri de muncă și manipulată de politicieni și mass-media, putem să ne exprimăm liber cum se exprimă câinele din lesă la lună, suntem sclavi moderni în propria noastră țară.
Stăpânii noștrii sunt băncile, marile coorporații și politicienii corupți și fără coloană vertebrală.
Puterea unui neam stă în mâna majorității membrilor săi ci nu în mâna minorității care are delegată temporar această putere în anumite limite.
Este de datoria poporului atunci când conducătorii depășesc limitele delegate de către el să revoce democratic conducătorii și să le impună imediat plata prejudiciilor.
NU este de ajuns doar schimbarea democratică a întregii clase politice ci trebuie schimbată și mentalitatea întregii populații cu privire la aspectele vieții sale.
Nu este de ajuns schimbarea unui politician atâta timp cât vom permite băncilor, patronilor și oricărui simplu conducător de societate să ne facă sclavii lor.
Noi nu vom trăi mai bine dacă vom continua să oferim pe sume derizorii bogățiile țării, vom continua să permitem băncilor care în cârdășie cu clasa politică conducătoare să deruleze/implementeze în continuare prezentul sistem financiar-bancar prin care aceștia obțin pe hârtie venituri fabuloase și fictive din nimic pe spinarea popoarelor urmărind ca la un moment prielnic, cum a fost și cel recent 2008, să mai declanșeze o criză prin care să-și acopere veniturile fictive prin preluarea de la popoare a unor bunuri reale sau a unor sume de această dată reale, îndatorând tot mai mult respectivele popoare.
Nu vom trăi mai bine dacă noi ne vom da cel mai important capital,munca, pe salarii derizorii în timp ce conducătorii/patronii, de la toate nivelurile, vor beneficia în continuare de privilegii și venituri „nesimțite” obținute prin munca celor conduși.
Sunt multe de spus dar nu doresc să acaparez foarte mult spațiu așa că voi încheia aici acest mesaj cu speranța că tot mai mulți români se vor trezii la realitate, își vor îndrepta coloana vertebrală și vor conștientiza că acestă viață este scurtă și toți oamenii ar trebui să o trăiască în bună stare, fără lipsuri materiale, numai în acest fel vor putea să-și concentreze energia pentru alte lucruri care țin de esența spiritului.
ROMÂNI! Sănătate și treziți-vă!


Musafir

#944

2012-01-31 12:34

Cu atitea reforme aplicate tarii,ROMANIA a ajuns o tara DE DAT LA REFORMA!DESTEAPTA-TE ROMANE! pina nu este prea tirziu!

Musafir

#945

2012-01-31 12:35

Doamne ajuta.Ar fi cazul sa mai conduca Romania si pPROFESIONISTI nu numai profitori.

Musafir

#946

2012-01-31 12:36

dragii mei,sprijin aceasta initiativa pentru ca si eu sunt unul dintre beneficiarii(cu ghilimelele de rigoare) celebrului mesaj-SA TRAITI BINE!in urma caruia am fost nevoit sa iau calea strainatatii deoarece nu ma mai descurcam cu salariul care,atentie mi-a fost redus cu toate ca nu eram bugetar,lucram la patron.De un singur lucru ma bucur si pot dormi cu constiinta impacata-NU AM VOTAT PDL-ul si daca vreti parerea mea cred ca acest partid va disparea la urmatoarele alegeri asa cum a disparut PNTCD-ul in 2000.acesta va fi raspunsul poporului la cei zece ani de bunastare!!!sper sa nu ajungem la violente de strada si nu i-mi doresc ca vreun partid politic sa confiste aceasta miscare pt;a o folosi in favoarea lor,caci toti sunt vinovati in egala masura de ceea ce se intampla in ROMANIA!Aceasta este o miscare populara d.nilor politicieni cu vile,masini luxoase si conturi in banci de mii de euro SI VOI NU AVETI CE CAUTA IN STRADA,pentru ca nu stiti ce suferinte si umilinte am indurat noi,prostimea pe care o pacaliti voi de 20de ani la alegeri;sper ca,macar in ceasul al 12-lea sa ne trezim pt.a da un vot de blam acestei clase politice!sper din toata inima ca cei care ies in strada sa reuseasca si sunt alaturi de ei cu inima si gandul de la 1600km departare;DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA!!Din BELGIA,v.A scris MIHAI in numele tuturor romanilor care sunt alaturi de voi,STRADA!

Musafir

#947

2012-01-31 12:39

la fapte nu la vorbe dam cu papagalu da nu facem nimic

Musafir

#948

2012-01-31 12:44

Oblio e PRO_testatar de 3 ani și nimeni N U -l ”vede”.
Intră te rog pe www.oblio-006.ro , mulțumesc.

Musafir

#949

2012-01-31 12:49

Pentru binele copiilor nostri, ar trebui sa se schimbe ceva in tara asta!

Musafir

#950

2012-01-31 12:51

Mesaj de solidaritate cu manifestanții din Romănia.
În data de 22 decembrie 1989 am participat la mitingul din piața Palatului cunoscând evenimentele de la Timișoara și sperând că poporul va profita de respectivul miting, se va trezi și răzvrătii împotriva dictaturii și cultului personalității.
Nu am să uit niciodată sentimentul de bucurie din aceea dimineață însorită când noi cei din piață, după un scurt moment de panică/îmbrânceli declanșat de un vuiet venit din anumite dispozitive electronice, ne-am regrupat și am recăpătat curajul de a ne exprima în mod public nemulțumirile față de acel regim totalitar.
Alături de noi au început să vină pe calea Victoriei dinspre hotelul București alte grupuri de cetățeni/studenți... dar ceea ce a urmat este deja istorie, o istorie nedorită dat trăită de cei care au participat și supravețuit la „revoluție.
Au trecut 22 de ani din viață fără a fi realizate dorințele și așteptările poporului român.
Aveam aproape 25 de ani și credeam, cu mintea de atunci, că totul se va schimba în bine și vom trăi în demnitate și abudență, ca în... occident. Dar nu a fost să fie așa.
Poporul Român a fost din nou trădat! de această dată nu de lupi ci de lei hămesiți cu blană de oi.
Poporul român cu poziția sa geografică și bogățiile pe care le deținea putea să trăiască mult mai bine decât oricare alt popor de pe această planetă, dacă avea conducători demni de trecutul acestui neam primordial, pelasg ulterior geto-dac, și care împotriva tuturor mistificatorilor de istorie și a celor care au dorit și doresc să fie dezbinat/hulit/sau șters din istorie v-a continua să existe pe acest teritoriu, oferind în continuare omenirii învățături, așa cum o face de milenii.
Într-adevăr ce doream în 1989 s-a întâmplat. Doream capitalism, dar nu știam ce este acela, și avem.
Avem de toate în magazine,dar nu avem cu ce să le cumpărăm, avem un procent mic din populație foarte bogată restul populației fiind mai săracă decât înainte de 1989 fără locuri de muncă și manipulată de politicieni și mass-media, putem să ne exprimăm liber cum se exprimă câinele din lesă la lună, suntem sclavi moderni în propria noastră țară.
Stăpânii noștrii sunt băncile, marile coorporații și politicienii corupți și fără coloană vertebrală.
Puterea unui neam stă în mâna majorității membrilor săi ci nu în mâna minorității care are delegată temporar această putere în anumite limite.
Este de datoria poporului atunci când conducătorii depășesc limitele delegate de către el să revoce democratic conducătorii și să le impună imediat plata prejudiciilor.
NU este de ajuns doar schimbarea democratică a întregii clase politice ci trebuie schimbată și mentalitatea întregii populații cu privire la aspectele vieții sale.
Nu este de ajuns schimbarea unui politician atâta timp cât vom permite băncilor, patronilor și oricărui simplu conducător de societate să ne facă sclavii lor.
Noi nu vom trăi mai bine dacă vom continua să oferim pe sume derizorii bogățiile țării, vom continua să permitem băncilor care în cârdășie cu clasa politică conducătoare să deruleze/implementeze în continuare prezentul sistem financiar-bancar prin care aceștia obțin pe hârtie venituri fabuloase și fictive din nimic pe spinarea popoarelor urmărind ca la un moment prielnic, cum a fost și cel recent 2008, să mai declanșeze o criză prin care să-și acopere veniturile fictive prin preluarea de la popoare a unor bunuri reale sau a unor sume de această dată reale, îndatorând tot mai mult respectivele popoare.
Nu vom trăi mai bine dacă noi ne vom da cel mai important capital,munca, pe salarii derizorii în timp ce conducătorii/patronii, de la toate nivelurile, vor beneficia în continuare de privilegii și venituri „nesimțite” obținute prin munca celor conduși.
Sunt multe de spus dar nu doresc să acaparez foarte mult spațiu așa că voi încheia aici acest mesaj cu speranța că tot mai mulți români se vor trezii la realitate, își vor îndrepta coloana vertebrală și vor conștientiza că acestă viață este scurtă și toți oamenii ar trebui să o trăiască în bună stare, fără lipsuri materiale, numai în acest fel vor putea să-și concentreze energia pentru alte lucruri care țin de esența spiritului.
ROMÂNI! Sănătate și treziți-vă!