Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!

Nicoll Hellen

#1201 Re: NIMIC NU E IMPOSIBIL;)

2012-02-12 00:35

#1127: -

Oameni buni,cine face aceste lucruri?!(ne fura mai tot?! INSA INIMA ,GANDUL,VIATA NU NI-L POT LUA).. Pai,Alti oameni !!Chiar nu putem lupta cu niste oameni ...,slabi?!pentru ca ei sunt slabi  si lasi (fiindca se ascund)

Nu conteaza ce a fost.Nu putem schimba trecutul.

Conteaza ce va fi . Chiar si dorinta de schimbare face o schimbare:)

Doar persoanele cu suflet curat, care doresc  un trai linistit, care o data ajunsi undeva nu au cerut/nu vor cere mai mult;Doar cei care stiu sa isi fac vocea auzita,sa lupte pentru drepturile lor si sa invete pe cei din jurul lor sa faca asemeni lor ,si care nu vor renunta pana nu isi vor indeplini visul ,aceia vor reusi.

 


Musafir

#1202

2012-02-12 01:15

Ma alatur acestei initiative de schimbare cu singura conditie ca ea sa nu-si schimbe sub nici o forma sensul cuprins in petitie.Va multumesc pentru ca existati!

Musafir

#1203

2012-02-12 01:40

Buna seara ! Am rugamintea la dumneavoastra sa treceti la constructia a ceva concret,actualii politicieni au urechile inchise la acest fel de miscari si petitii. Cel mai mare pericol pentru ei la ora actuala,este aparitia unei noi formatiuni politice, care poate atrage milioane de membri si sustinatori,intr-un timp foarte scurt.Aveti toata sustinerea mea si a familiei mele. In acelasi spirit am conceput un manifest,cu niste cereri concrete in absoluta concordanta cu ideile expuse de dvs mai sus.Acest manifest a fost publicat pe DCnews,singurii care au dat importanta acestui document si le multumesc.Titlul acestui articol este:"Scrisoare de protestatar,23 de cerinte de bun simt"- http://www.dcnews.ro/?p=149596. Va urez succes in intreprinderea dvs si inca o data va rog treceti la fapte! Suntem multi si hotarati.

Musafir

#1204

2012-02-12 01:42

Este timpul pentru implicarea oamenilor de valoare. Curaj, unitate si nu va mai lasati indepartati de hiene!
MUSAFIR

#1205 MUSAFIR

2012-02-12 08:20

DE ACORD ,HAI SA FACEM ADEVARATA SCHIMBARE.

Musafir

#1206

2012-02-12 08:34

cred ca majoritatea politicienilor fac parte din mafia care exista in tara, nu ai pe cine sa votezi ,sau sa alegi . poate ar trebui lasati oameni adevarati , patrioti si devotati .

Musafir

#1207

2012-02-12 08:39

Acum cateva minute am ascultato pe Mihaela Mihai,si m-a lamurit ce inseamna aceasta petitie,este tot un fel de FSN dar bine ascuns in piele de oaie.Aceasta doamna care este una dintre initiatori , aducea osanale lui geoana si lui saftoiu.Multmesc D-na Mhaiela Mihai,schimbati voi tara dupa modelul Grecesc ,propus de geoana.Ca sa se faca adevarata schimbare trebuie:punctul opt de la Timisoara,functionarea justitiei si modernizarea statului.Toate astea le-a inceput Basescu,continuatile voi daca sunteti atat de preocupati pt. binele acestui popor

Musafir

#1208

2012-02-12 08:45

In goana dupa putere si bani sunt dati deoparte oamenii valorosi din toate domeniile, oameni cu care tara ar putea iesi din colapsul impus.

Musafir

#1209

2012-02-12 10:09

Sint cu mintea ,inima si sufletul alaturi de voi.Toata viata am luptat pentru acest moment.Acum sint o pensionara care a iesit in strada pentru  voi, pe data de 11 ian 2012 la Cluj.Sper ca a sosit ora cind intunericul s-a sfirsit si deavolul si-a incheiat socotelile !Dumnezeu sa binecuvinteze TARA MEA !

Gogo

#1210

2012-02-12 10:42

Adevarata Schimbare este restauratia Monarhiei inainte de orice actiune ,schimbarea unui sistem politic corupt(adică republican) de 22 de ani incoace care nu doar ca n-a servit tara dar ne-a adus intr-un hal în care nu mai putem sta .

Musafir

#1211

2012-02-12 11:21

DRAGII MEI, Va felicit pentru ideea de a porni intr-un astfel de demers.Sunt unul din revolutionarii fara brevet de la Timisoara iar mizeria prin care am trecut de la evenimentele din decembrie pana in prezent mi-a anulat orice speranta de mai bine ,orice speranta de normalitate in tara noastra ,in societatea noastra , in viata noastra.Frustrarile acumulate in tot acest timp, de mine si de semenii mei,oameni de rand,ne-au mutilat sufletele, ne-au strivit din fasa orice speranta de iesire din acest infern pe care nenorocitii,jigodiile, impostorii,scursurile execrabile ale societatii, ni l-au creat prin devalizare ,prin hotie prin furt. Aceasta sleahta transpartinica a actionat si actioneaza si acum in stil mafiot , mana in mana cu institutiile tarii (pe care tot noi victimele le platim)iar prin amploarea prejudiciului creat,in toti acesti 22 de ani ,au desenat o ipostaza de genocid in Romania,genocid , pentru care tare ma tem ca nimeni nu se va face vinovat ....niciodata.Poate in cartea de istorie vor fi pusi acolo unde le e locul.Lista e lunga, incepe cu ion iliescu,si se termina cu toti lingaii care pentru niste bani si-au vandut sufletele lui satan...Ei se stiu ...ii mai stim si noi...oricum SA LE FIE RUSINE si...(desi nu e frumos cum ma exprim...)ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU ATAT LOR CAT SI LA URMASII LOR.... DUPA CUM AU FACUT CU POPORUL LOR!!!
Initiativa voastra e un vis frumos (prea frumos ca sa fie adevarat) care ca orice vis ma tem ca va ramane un VIS FRUMOS.Eu (si ca mine sunt multi) mi-as da viata pentru realizarea acestui proiect. (cu un mic amendament : GUNOAIELE CARE NE-AU ASUS IN SITUATIA ACTUALA ....SA SI RASPUNDA PENTRU FAPTELE LOR!)

Musafir

#1212 adevarata schimbare trebuie sa se faca in direct la sediul

2012-02-12 13:55

doresc ca urmatoarele generatii sa fie precum eram noi in copilarie

astept contact

Musafir

#1213

2012-02-12 16:09

Trebuie actionat IMEDIAT ptr. stoparea exploatarii gazului de sist care va duce la noi nenorociri in aceasta tara parca blestemata sa fie la cheremul unor mafioti orbiti de puterea banului.
In rest, sa ne ajute DUMNEZEU sa aducem la conducerea tarii oameni cu adevarat patrioti care sa ne scoata din aceasta mocirla. Succes !!!

Musafir

#1214

2012-02-12 16:46

De ce oamenii de adevarata valoare sunt marginalizati de actuala politica? Nu numai marginalizati dar li se ia orice posibilitate de exprimare; Este oare aceasta o democratie adevarata? Orice putere inteleapta se sprijina pe ce are poporul respectiv mai competent si mai bun in fiecare domeniu! La noi totul merge altfel, si merge prost;Cel mai grav, mai grav decat un razboi este despuierea tarii de populatia tanara, nu mai spun de adevaratele valori care in occident sunt la mare cinste. In loc sa se construiasca o structura solida care sa dea rost si tinerilor sa ramana si sa se dezvolte odata cu tara li se cam ureaza "drum bun"; Mai exista oameni competenti si mai ales curati la inima si cu frica de Dumnezeu! sa fie lasati sa organizeze incetul cu incetul, pornind de la agricultura economia tarii

Musafir

#1215

2012-02-12 17:08

Inteligenta si valoarea trebuie sa aduca salvarea Romaniei. Acestea, acum, aduc foloase altor state sau grupari; noi nu am stiut sa le punem la treaba. Altii au stiut si au devenit superputeri...

Musafir

#1216

2012-02-12 17:11

este exceptionala ideea dumneavoastra intr-adevar singura solutie pentru viitor este o adevarata schimbarecu oameni la conducere nepatati, trebuie sa ne luam resursele inapoi sa incetam cu vanzarea resurselor poporului roman pentru ca aceste resurse in primul rind nu sunt ale noastre ca sa le putem vinde la straini sunt ai urmasilor nostri si de care trebuie sa avem grija sa le exploatam in interesul nostru al poporului nu in interesul altor tari, ne trebuie un program economic pentru romania , trebuie sa inceteze taierea padurilor si exportul lemnului brut ,trebuie sa fie valorificat in tara siexportat numai produs finit ,aurului romanesc trebuie exploatat de romani pentru romania nu exploatat de straini , agricultura exte ramura de baza a economiei care ne-a scos din datorii pe vremea raposatului Ceausescu, iar toti cei de la conducere din 90 -2012 au distrus-o , este vremea ca aceasta ramura de baza sa produca din nou sa exportam produse agricole si nu sa importam.
Sunt foarte multe nemultumiri la poporul roman adunate in 22 de ani de speranta in mai bine...dar nu se mai poate iar daca dorim sa lasam ceva in urma noastra la copii nostri trebuie sa ne trezim...Această schimbare trebuie făcută cât mai repede posibil, ori ce zi ce mai trece cu aceşti impostori la conducere e o zi pierdută pentru poporul român.E greu însă de realizat deoarece aceşti impostori nu vor pleca de bună voie.
mult succes.

Musafir

#1217

2012-02-12 17:15

1.In democratie evolutia politica nu se produce decat prin schimbarea unui partid cu altul prin alegeri;restul sunt utopii periculoase ce aluneca spre dictatura
2.Liberalismul nu e o doctrina perimata e chiar esenta capitalismului

Musafir

#1218

2012-02-12 17:36

ADEVARATA SCHIMBARE trebuia realizata in primi 10 - 15 ani de la "revolutia" din decembrie 1989. Pentru a fi cu adevarat integrati in CE, a traii la standardele de civilizatie Europene, este nevoie cu adevarat de o schimbare radicala a societatii noastre, atat din punct de vedere social, cat si economic si nu in ultimul rand al vietii politice.

Musafir

#1219

2012-02-12 17:38

Am învăţat ceva foarte important de-a lungul vieţii (am 58 deani)şi doresc să împărtăşesc şi altora, pentru că mie mi-a adus multă mulţumire în viaţă: Indiferent ce am de făcut, fac cu atenţie, seriozitate şi străduinţa de a fi bine, nepreocupându-mă de partea materială, de plată. Nu întotdeauna, recompensa pentru o activitate este materială şi imediată. Trebuie să învăţăm să avem răbdare, să aşteptăm ca sămânţa pe care o sădim să rodească, iar roada poate fi materială, spirituală sau amândouă. Am vazut că atunci când mă implic în activităţi caritabile, am o bucurie interioară deosebită si de cele mai multe ori, vin si beneficiile materiale, chiar dacă nu au fost urmărite. E foarte important să ne îngrijim de evoluţia interioară, pentru că vrem sau nu, ceea ce este în interior, apare în comportarea şi fizicul noastru.

Musafir

#1220

2012-02-12 18:04

"Taina libertatii nu-i alta decat curajul de a infrunta moartea." N. Steinhardt

Musafir

#1221 Re:

2012-02-12 18:57


Musafir

#1222

2012-02-12 19:01

sunt prvatizata din 1993.imi este fff.greu sa maentin pe lina de plutire.acest fapt se datoreaza impozitelor si spagilor prea multe,instabilitatea preturilor inclusiv cel al benzinei.

Musafir

#1223

2012-02-12 19:38

JOS HOTIA !!!JOS TOT PARLAMENTUL SI JUDECCAT DE POPOR DRASTIC!!!!

Musafir

#1224 Hotii

2012-02-12 20:00

Toti niste jigodi fara suflet au jefuit tara asta frumoasa JOS SI JUDECATI DE POPOR!!!

Musafir

#1225

2012-02-12 20:10

ma bucur cind aud ca oameni deosebiti se straduie ca aceasta tara sa fie respectata pentru oameni deosebiti care o populeaza si cu care vor sa se mindreasca.